Seuraa turusta homoseksuaaliseen vaaleanruskea vuoto

En ole itse koskaan tehnyt mitään pidempää henkilökohtaista kuvausprojektia, vaikka ne ovat aina tuntuneet todella kiinnostavilta. Kysyin Tiialta haastattelua ja hän kertoi meille mielellään mietteitään henkilökuvauksesta. Valokuvaaja Maija Tammi s. Ensin valitaan galleriasta itseä miellyttäviä kuvia.

Sitten maisemat, makro, eläimet, matkat, ihmiset, kaupunki. Nyt sitten on aika valita 20 suosikkikuvaa, niin kauan voi jatkaa selailua kunnes mieleiset löytyvät. Lopuksi sitten suosikki tai suosikit näiden valintojen perusteella. Jyväskylän yliopiston julkaisuarkisto, Fotogenesis: Tutkielma käsittelee luvulla valokuvataiteen parissa toiminutta jyväskyläläistä Fotogenesis-ryhmää.

Subjektiivisen valokuvauksen puolestapuhujana tunnetuksi tullut ryhmä julkaisi omaa Fotogenesis-valokuvalehteä ja järjesti lisäksi ryhmänäyttelyitä. Tutkimuksessa kartoitetaan Fotogenesiksen historiaa sekä tarkastellaan ryhmän toimintaa ja sen merkitystä suomalaisen valokuvataiteen viitekehyksessä. Tuhansien valokuvaajien hartaasti odottama uusi kuvankäsittelylaite on viimein markkinoilla.

Suomalaisyritys Loupedeck on aloittanut kauan konsolinsa toimitukset heinäkuussa, ja yritys odottaa tuotteen maailmanlaajuisen myynnin tuottavan miljoonan euron liikevaihdon vuoden loppuun mennessä. Länsi-Savo, Deata eli Mikael Hertell kuvaa elämäänsä verkkoon omassa kodissaan — Youtube-videoita on katsottu lähes sata miljoonaa kertaa. Nyt Deatalla on tilaajaa, videoilla on 2,4 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa ja yhteensä näyttökertoja on yli 92 miljoonaa. Tubettajan tulot koostuvat videoihin sijoitetuista mainoksista, tuotesijoittelusta tai -esittelyistä, tapaamisista fanien kanssa ja yhteistyöstä yritysten kanssa.

Maamme tunnetuimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back on kertonut, että tubettaja voi ansaita Suomessa yli euroa vuodessa. Hertell toteaa saavansa hieman vähemmän, mutta tarpeeksi, jotta pystyy maksamaan laskunsa. Aiemmin Hertell sai palkkaa Splay Suomi Oy: Nykyisin hänellä on oma yritys. IR, How to photograph a special species of bird known as a Photographer. Sony A9 — Snabb, snabbare, snabbast. Sonyn ensimmäinen hääkuvaajille, toimintakuvaajille ja urheilukuvaajille suunnattu järjestelmäkamera.

Mahdollisuus täysin äänettömään kuvaamiseen. Elektronisen etsimen viive vähäinen. Rungon sisäinen kuvanvakaaja, viisiakselinen, teho viisi pykälää. Kaikilta osin ergonomia ei ole ihan kunnossa, tuntuu, että design on välillä saanut etusijan. Dynaaminen alue on jonkin verran huonompi kuin parhailla kilpailijoilla.

Valkotasapaino ei aina oikein. Hinnan perusteella kamera on suunnattu ammattilaisille mutta onko pienen koon takia jouduttu tekemään ergonomian suhteen kompromisseja? Suomen hinta runko, 5. Pallopanoraamablogi, Kanadan metsäpalot Suomen taivailla. Jokainen auringonlaskun tai -nousun aikaan hereillä ja ulkoilmaan päin edes katsellut on varmaan huomannut kuinka värikkäitä taivaat ovat olleet. Värihehkun ovat aiheuttaneet Kanadassa ja Yhdysvaltain länsirannikolla vellovat metsäpalot, joista noussut pienpartikkeli on suihkuvirtausten mukana kulkeutunut tänne, melkein toiselle puolelle maapalloa.

Mikael Rantalainen, Maiseman Lumo. Petteri Hautamaa, Sumuja ja sadetta Varangilla Ajelin jälleen kerran kamerarepun ja tavarapaljouden kanssa kohti pohjoista.

Alkoi juuri heinä-elokuun taitteen lyhyt lomapätkä, jolloin monena vuonna on tullut käytyä Norjassa muutama päivä kuvailemassa ja perään kaveriporukan kanssa Utsjoen erämaissa kalassa. Tänä vuonna pidettiin kaverin talonrakennusprojektin takia kalatouhuista välivuosi, mutta jotenkin Ruijan rantojen kutsu viekotteli minut matkaan, vaikkei aikaa hirmuisesti ollutkaan.

Mauri Leivo, Kylän linnut. Kirja kertoo kylä- ja peltomaisemien tyypillisistä linnuista ja niiden elämästä sekä myös laajalti niiden elinympäristöstä — suomalaisesta maalaismaisemasta, sen maisemallista rikkaudesta ja alkuvoimaisuudesta. Valokuvissa näyttäytyy kylämaisemien, tunnelmien ja värimaailman muuttuminen vuodenkierron eri vaiheissa.

Kirjassa on runsaasti koko sivun tai aukeaman valokuvia. Kirja on kovakantinen ja kooltaan isohko 26,5 x 23,5 cm, vaaka. Kirjassa on sivua. Yle, Neljän vuosikymmenen valokuvat kertovat Lapin maisemien synnystä. Uusi maisemakuvakirja luo mielenkiintoisen katsauksen Lapin jylhiin ja ainutlaatuisiin maisemiin. Teos yhdistää maisemakuviin biologiaa, geologiaa, säätietoja ja karttoja. Rajala Blogi, Rajala Ambassador -kisassa hypättiin extreme-kuvien maailmaan. Google Drive-pilvipalvelun työpöytäsovelluksen tuki loppuu ja sovellus ajetaan alas.

Google ilmoitti torstaina blogissaan, että sovellus lopettaa toimintansa Tekoälyn tulokset perustuivat ihmisten kasvonpiirteisiin, kuten nenän muotoon ja hiustyyliin. Tutkijoiden mukaan homoseksuaalisten miesten ja naisten kasvonpiirteet, ilmeet ja hiustyyli olivat yleensä epätyypillisiä heidän sukupuolelleen, eli homomiesten piirteet olivat keskimääräistä feminiinisempiä ja päinvastoin. Ota haltuun onnistuneen poseerauksen kaava. Canon käyttää Nikonin vanhaan sensoristrategiaa. Jonka Nikon on siis hylännyt.

Jo aiemmin Facebook on lanseerannut muissa maissa FB: Elo- ja syyskuussa on lisätty useita maita, mukana Ruotsi. Luokittelussa ei ole mukana kameroita tms. Keron esimiehet Helsingin Sanomissa valitsivat lehdestä kisaan lähetettävät kuvat. Vuonna julkaistu Ricoh GR II kuuluu kiinteäpolttovälisten premium-kompaktikameroiden luokkaan mm. Fujin Xsarjan, Nikonin Coolpix A: Ricohin GR-sarja on saanut maailmalla erittäin positiivisia arvosteluja, mutta silti se on jäänyt jostain syystä Fujin Xsarjan jalkoihin medianäkyvyydessä.

Elokuun voittajakuvat - kymmenen kaikkiaan. Ja 25 semifinaaliin selvinnyttä kuvaa. Ja neljä yleisöäänestyksen suosituinta kuvaa. Pallopanoraamablogi, Kyllä, Fuji vuosi vahingossa seuraavan supertelejulkaisunsa! Ilta-Sanomat, Lidlin temppu kuohuttaa: Huomasitko, mitä Suomessakin myytävien kreikkalaistuotteiden kuvista puuttuu?

Nikon D on tullut eilen kauppoihin, Suomeenkin. HS, Sotakuvaaja väitti parantuneensa syövästä, joutuneensa ammutuksi ja pelastaneensa pikkupojan hengen — kunnes koko tarina paljastui huijaukseksi ammattia myöten.

Mikään ei pitänyt paikkaansa. Ei edes valokuvaajan oma kuva eikä nimikään. Kameraseuran puheenjohtaja Markku Könkkölä kävi tiistaina Radio Kompassilla Henri Bergin haastattelussa puhumassa valokuvauksen muutoksista viime vuosikymmenten aikana sekä avaamassa Jyväkylän kameraseuran toimintaa.

Ville Suorsa, Elokuun valotuksia. Elokuu on mielenkiintoinen ja monimuotoinen kuukausi luontokuvaajan vuodenkierrossa. Kuun alussa on vielä hyvin kesän tuntua, vaikka yöt alkavatkin jo pimenemään, ja loppukuusta luonto valmistautuu kiireellä syksyyn sekä tulevaan talveen.

Lintujen syysmuutto käynnistyy kunnolla, ja joka puolella näkyy muuttomatkaan valmistautuvia vanhoja lintuja sekä kuluneen kesän poikueita. Pelloilla riittää vilskettä sekä lintujen että maanviljelijöiden toimesta. Museovirasto, Wikipedia täydentyy Suomen kulttuuriperintökohteilla — maailman suurin valokuvauskilpailu ensi kertaa Suomessa!

Wiki Loves Monuments -valokuvauskilpailu järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailman suurimmassa valokuvauskilpailussa osallistujat kuvaavat maansa kulttuuriperintökohteita, ja kansallisen kilpailun kymmenen parasta pääsevät mukaan kansainväliseen loppukilpailuun. Kilpailun myötä Wikipedia rikastuu uusilla valokuvilla ja artikkeleilla. Finnfoto, Finnfoto apurhahakemus Google on päivittänyt Street view -palvelun kuvien tuotantoon käytettävät kamerat, Wired kertoo.

Kyseessä on ensimmäinen päivitys kahdeksaan vuoteen. Uudet kamerat tuottavat aiempaa tarkempia kuvia ja toistavat värit paremmin. Salon Seudun Sanomat, Suudelma käsivarsilla vei voiton kuvakilpailussa. Yle, Kenian muovipussikielto, Houstonin tulvatuhot ja viikon muita uutiskuvia. Tampereella on syyskuussa kolme kansainvälisen tason valokuvaustapahtumaa ja niiden kyljessä paljon oheistoimintoja, tapaamisia ja näyttelyitä. Kuukauden ohjelman aloittaa Backlight valokuvafestivaalin yhdistetty avajais- ja 30 vuotisjuhlaviikonloppu 8.

Jo seuraavalla viikolla on Tampere Camera Fair Mielenkiintoinen lisä kuukauden tapahtumatarjontaan on Tampereelta ponnistavan Cameraventures. Yle, Äänestä paras kesäkuva. Näistä kuvista on karsittu nyt yhdeksän ehdokasta, joista katsojat äänestävät mielestään parhaan kesäkuvan. Huomioimme äänestyksessä vain yhden äänen kultakin äänestäjältä. Tämä ilmaisohjelma kuvien käsittelyyn saisi sisältyä kaikkien Windows-tietokoneiden vakiovarustukseen.

IrfanView on huomaamattoman kevyt, helppokäyttöinen ja maksuton kuvankäsittelyohjelma, jolla saa tehtyä melkein mitä vain. IrfanView sai alkunsa jo luvun puolella, ja se on yhä Windowsin ilmaisohjelmien parhaimmistoa. Pienen hienosäädön ja kuvakoon muuttamisen ohella se toimii hyvin vaikkapa yleishyödyllisenä katselusovelluksena, joka avaa käytännössä kaikki kuvatiedostot sekä animaatiot.

Yle, Suosittu käännössivusto julkistaa käyttäjien yksityisiä tekstejä ja yritysten sisäisiä sähköposteja — myös suomalaisyritysten tekstejä nähtävissä. Myös useiden suomalaisyhtiöiden ja yksityishenkilöiden tekstejä on helposti nähtävissä. Kyse siis Googlen käännöspalvelusta.

Jos käyttää kääntämiseen, niin käytetty teksti voi tulla Googlen hakupalvelun kautta kaikkien näkyviin. Nikonilta tulossa vielä peilitön parin kolmen kuukauden sisällä. Fotosidan-jäsen pääsee kuvaamaan kansainvälista Aurora 17 -sotaharjoitusta. Manninen tunnetaan ennen kaikkea ryhmämuotokuvistaan, joita hän on kuvannut vuodesta lähtien ympäri maailmaa. Lapin yliopiston Arktinen keskus järjestää Vuoden Revontulikuva -valokuvakilpailun nyt ensimmäistä kertaa.

Järjestäjänä toimii Arktikumin tiedekeskus Rovaniemellä. Revontulivalokuvakilpailun tavoitteena on kertoa revontulien kauneudesta ja monimuotoisuudesta.

Vuoden Revontulikuvan tulee olla valokuva, jonka kautta katsoja voi tuntea kokevansa revontulet aidosti. Arvostelussa kiinnitetään erityisesti huomiota valokuvan väreihin, ilmaisuun sekä luovuuteen. Kilpailu on kaikille avoin. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun 1—3 valokuvaa. Kuvien tulee olla osallistujan itse ottamia ja manipuloimattomia.

Kuvien tiedostokoko voi olla korkeintaa 5 megatavua. Voittajakuvien originaalitiedostot pyydetään erikseen julkistamistilaisuutta ja valokuvanäyttelyä varten ja kilpailijan tulee toimittaa ne viikon sisällä yhteydenotosta.

Kilpailun tulokset julkistetaan Kilpailun voittaja saa oman valokuvanäyttelyn Arktikumin tiedekeskukseen Rovaniemelle talvella — Kaikista palkituista kuvista muodostetaan näyttelykokonaisuus, joka voi kiertää eri puolilla Suomea ja maailmaa vähintään kaksi vuotta. Lue lisää kilpailun sivuilta.

Näillä mestarilaukauksilla suomalainen lintukuvaaja voitti arvostetun brittikilpailun. Lintuihin erikoistunut luontovalokuvaaja Markus Varesvuo voitti portfoliosarjan Isossa-Britanniassa järjestetyssä Bird Photographer of the Year -kilpailussa.

Ammattiluontokuvaajana vuodesta toiminut Varesvuo pitää palkintoa yhtenä uransa tärkeimmistä. Palkintorahaksi tuli hieman päälle parituhatta euroa, mutta rahaa tärkeämpänä kuvaaja pitää mainetta ja näkyvyyttä. Tekniikan Maailma, Ihmiset yrittivät ottaa valokuvia auringonpimennyksestä ja tuhosivat täysin vuokraamiaan kameroita — Vuokraamo laittoi kuvat jakoon.

Yle, Mies katsastaa dronella hyvät sienipaikat, ja se on vasta alkua: Kuvauskopterien määrä on kasvanut valtavasti. Listasimme enemmän ja vähemmän vakavasti otettavat tavat, joihin droneja on käytetty.

HS, Lidl poisti ristin kirkon katolta kreikkalaisten tuotteidensa pakkauskuvissa — kuva­manipulaatio sai Prahan arkkipiispan tuohtumaan: Saksalainen elintarvikeketju Lidl on joutunut kovan arvostelun kohteeksi kreikkalaisen tuotesarjansa pakkauksen takia. Pakkauksessa on kuva ortodoksisesta kirkosta Santorinin saarelta, mutta Lidl on käsitellyt kuvaa ja poistanut ristin, kertoo saksalaislehti Die Welt.

Oian kylän ortodoksinen kirkko Santorinilla Kreikassa. Suomen Löytötavarapalvelu, löytötavarahuutokauppa 5. Käpylän työväentalolla, Vipusentie 19, Helsinki. Valokuvaajia tapahtumiin, henkilökuviin, tuotekuvaukseen, mallikuvauksiin ja moniin muihin tarpeisiin. Hakijoilla pitää olla omat laitteet. Taschen-kirja, kuvaa luvun lopulta luvun alkuun.

Meike 85mm macro lens, custom watermarks, 8-bit vs. Canon siirtää valmistusta takaisin Japaniin. Aasian työvoimakustannukset ovat nousseet. Automatisoinnin ansiosta voidaan Japanin palkkakuluja pienentää. Kolme vuotta, 72 iltaa Slussenilla, ohikulkevia metrovaunuja. Suomen eturivin valokuvataiteilijoita, mainoskuvaajia, muotikuvaajia, muotokuvaajia, kuvajournalisteja, dokumentaristeja, luontokuvaajia… Samassa rytmissä nettisivujen kanssa valokuvat nähtävissä myös Äkkigallerian ikkunassa Jyväskylässä osoitteessa Kauppakatu 5.

Heidecken ensimmäinen Rolleiflex-prototyyppi valmistui Sen runko oli valmistettu alumiinista. Toimintavarmuuden vuoksi Heidecke varusti kameran Compurin metallisella keskussulkimella kankaisen verhosulkimen sijaan.

Objektiivit liikkuivat kameran etupaneelissa hammasrattaiden avulla. Carita Keinänen hakee Mesenaatti-joukkorahoituksen kautta 35 euron rahoitusta. Hankkeen toteutumisen minimitavoite on 10 euroa. Keinänen sai aikanaan testamenttilahjoituksena 60 kuvan ja noin puolen miljoonan negatiivin arkiston. IR, Beauty found in many forms, as captured through four full frame cameras and one camera phone.

Another Photographer Games the System — and more. Tony Ahvenainen, Year of the Alpha. T ulevaisuus tänään — testissä uusi Sony α9. Yrityksen viimeisin runko on tietysti Sony α9, joka sijoittuu suositun α7-sarjan yläpuolelle ja tarjoaa taas kerran nipun uusia innovaatioita.

Uusi aikaisempaa nopeampi tarkennusjärjestelmä pitää sisällään AF-pistettä, jotka peittävät käytännössä koko kuva-alan ja mahdollistavat kohteen seurannan kuvan reunoille asti ilman ongelmia. Rajala Blogi, Perusvinkit salaman käyttöön. Nokia on jälleen laskenut OZO-virtuaalitodellisuuskameransa hintaa merkittävällä tavalla. Alun perin OZO tuli myyntiin vuoden loppupuolella 55 euron hintaan. Vuosi sitten elokuussa hinta laski 40 euroon ja nyt se on pudonnut 23 euroon eli 25 dollariin.

OZO on suunnattu ammattilaiskäyttöön asteen virtuaalitodellisuussisällön tallentamiseen. Se sisältää sekä kahdeksan kameraa että mikrofonia. Yle, Tältä näyttää, kun amatööri ja kokenut kuvaaja tallentavat saman kohteen — katso kuvaparit.

Koehenkilöt saivat tehtäväkseen kuvata lähikuvan, potretin ja liikkuvan kohteen. Tekniikoissa ja sommitelmissa oli todella suuret erot, joista jokainen harrastajakuvaaja voi ottaa opikseen.

Peter Forsgård, Big Mac vs. Verkossa kiertää juttu jossa kerrotaan miten valokuvaaja Philippe Echaroux on käyttänyt Big Mac -boxia valonmuokkaajana. Valonlähteenä hän käytti taskulamppua. Matti Sulannon ja minun mielestäni asiaa piti tutkia vähän tarkemmin. Jotta Big Mac -boxin kyvyt valon muokkaajana tulee todella testattua piti se altistaa vertailuun. Muista kiireistä johtuen on tämä Taiteiden Yö -päivitys jäänyt hieman pienemmälle huomiolle.

Vantaan Sanomat, Onko tämä mies kuvannut sinua Myyrmäen kaduilla? Kuvasi saattaa löytyä pian kirjasta. Myyrmäkeläinen Olli Berg lähtee kävelylenkille kameran kanssa lähes päivittäin.

Berg on kuvannut neljän vuoden aikana Myyrmäessä kohtaamiaan ihmisiä. Kuvia on julkaistu Humans of Myyr York -Facebook-sivustolla yli tuhat. Sivustolla on kuvien lisäksi ihmisten tarinoita.

Rajoittava tekijä on kuitenkin latausteho, joka on usb-a-liitännöissä tyypillisesti enintään kymmenen wattia 5 V, 2 A. Tehokkaammissa läppäreissä se riittää hädin tuskin pitämään akun varauksen tavanomaisessa käytössä, eikä teho riitä lataamiseen lainkaan.

Myyjä, jolle kuvankäsittely ja kamera ovat tuttuja. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Suomen Olympus eli olympus. Oli tainnut unehtua domain-nimen uusiminen yhdeksän euroa per vuosi, tämän pitäisi yleensä hosting-palvelun tarjoajan muistaa uusia.

Jos niin on sovittu. Siksi nettisivut eivät ole toimineet. Harmillista mutta näitä sattuu. Yleensä joidenkin päivien päästä on taas saatu nimipalvelin kuntoon kun tämä yhdeksän euroa on maksettu Kaikkia vuokraajia varoitettiin etukäteen auringonpimennyksen vaaroista silmille ja kamerakalustolle.

Kaikkein eniten vahinkoja tapahtui kameroiden sensoreille, kuumuus tuhosi. Mutta myös kaikkea muuta. Ensimmäinen kunnollinen kokemukseni sähköisestä etsimestä on vuodelta , kun kokeilin silloin uutta Panasonic G1-kameraa. Olin positiivisesti yllättynyt ja ajattelin, että joskus ehkä G1: Se aika koittikin, kun Olympus E-M5 ilmestyi.

Se tuntui hienolta kameralta: Menin niin pitkälle, että luovuin muista kameroista ja kuvasin Olympuksella kaikki. Petteri Järvinen, Bittimittari, Kokemuksia objektiiveistani. Kameralla on merkitystä vain ääriolosuhteissa, objektiivi vaikuttaa lopputulokseen enemmän. HS, elokuun parhaat kuvat. Traaginen viikonloppu Turussa ja muut elokuun tapahtumat — Kooste HS: Helsingin Sanomien kuvaajien elokuun hienoimmissa kuvissa nähdään muun muassa festivaalitunnelmia, ensimmäisen koulupäivän odotusta sekä kokonaan uusi perhoslaji.

Kesäkuussa oli kilpailu, jonka pääpalkintona oli Nikon D Voittaja kertoo kokemuksiaan ja esittelee muutaman kuvan. Donald Trump otti viime keväänä Ruotsin esiin esimerkkinä siirtolaistulvasta ja terrorismista ei oikein kuitenkaan pitänyt paikkaansa Armi Hölttö näyttelyt, kilpailut, tapahtumat.

Lokakuun uutiset ovat jo ilmestyneet Syyskuu Hyvä kamera vedenalaiseen kuvaukseen Aloitteleva digikuvaaja kysyy. Kerrostalopihojen kuvaaminen Kuvaus yleinen. Mikä tahansa muu valokuvausaihe Nikkor af-s 28mm 1,4 Optiikka.

Sony FE mm F4. Canon F-1 valmistusvuosi Canon. Matkamuistikuvia Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Syksy Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Lintukuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Tämä ilta-auringossa souteleva tippanenä lienee isokoskelo naaras. Pukeutuminen tyylikkäästi sävy sävyyn ympäristön kanssa Reissailua Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Zuiko Digital ED on hienosti viimeistelty ja laadukas tuote.

Se ei ole fyysisesti yhtä vakuuttava, mutta se on todella kevyt, pieni ja suoriutuu optisesti lähes yhtä hyvin. The end of September - wherever you are! Small Country Church or Place of Worship.

Camera Collectors and Why They Grow klassiset manuaalikamerat. Vanhojen kameralehtien sivuja skannattu nettiin. US Camera magazine, syyskuu Not quite as good? Nikon D versus Nikon D5 subject tracking. Automaattitarkennus on molemmissa identtinen hardware , Nikon D -malliin lisättiin uusi prosessori käsittelemään vain automaattitarkennukseen liittyvää ei Nikon D5 -mallissa. Vertailussa tulokset eivät kuitenkaan olleet aivan samoja. Nikon D5 vähän parempi.

Japan Camera Hunter is designing a 35mm 'premium compact' camera. Face ID sensor slowdown could lead to iPhone X shortages and shipment delays. Why Godox is succeeding where Yongnuo failed. Godox tekee muutakin kuin kopioi valmiita tuotteita.

How to recreate the Orton Effect in Photoshop to get dreamy landscape photos. Make the most of bad light weather by finding new awesome locations. Creative Uses for Gels in Filmmaking. Sama pisteen automaattitarkennus kuin Nikon D5 -mallissa.

ISO 64 - Taustavalaistun CMOS-kennon edessä ei ole tarkkuutta vähentävää antialias-suodinta. Erillisessä akkukahvalla yhdeksän kuvaa sekunnissa. Ja bonuksena yhdellä latauksella kuvaa. Siis puolitoista sekuntia raw-kuvaa kohti. Nikon suunnitteli sensorin itse, valmistus sitten toisaalla. Nikonin mukaan dynaaminen alue on parempi kuin Nikon Dmallissa, vaikka pikselien määrä on lisääntynyt. Suljin ja peilimekanismi uusiksi, Paino g, 35 g enemmän kuin Nikon D Suomen hinta on 4.

Drone-kuvaus Sana on melkein vapaa. Sana on melkein vapaa. Pieni karhunkierros Kuvaus yleinen. Homman nimi on seuraava. Haluaisin käydä kuvaamassa muutamia kohteita paikan päällä järkkärillä, sekä uusimman visioni mukaan myös ilmasta kuvauskopterilla.

Sony A ja A Järjestelmädigit. On sitä kierretty muutakin kuin Linkkejä kuviin ja gallerioihin. MaisemaKuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Petterin luontokuvat lintukuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Eilen oli luvassa reposia Tämä on warholilainen viisitoistaminuuttiseni. Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6 , Oulu. Vuoden Luontokuvat -koosteessa nähdään läpileikkauksen eri sarjoihin tulleista kilpailukuvista ja kuullaan tuomariston perustelut valinnoille.

Vuoden Luontokuva -kilpailuun osallistui tänä vuonna 14 kuvaa. Koko kuvamäärästä kilpailun tuomaristo valitsi semifinalisteiksi yhteensä 1 kuvaa ja niistä finalistikuvien joukkoon, palkintosijoista kisaamaan, selvisi kuvaa kuvaajalta. Vuoden Luontokuva ja muut kilpailussa palkitut kuvat julkistetaan Edellisen vuoden tapaan listalla ovat kaikki vähintään yhden puollon saaneet kuvat. Kuvia on kpl yhteensä kuvaajalta. VLK -kilpailuun osallistui kuvaajaa yhteensä 14 kuvalla.

Kilpailun tulokset julkistetaan Finlandia-talossa Kuitenkin tarkkuus vain Full HD, x , ei kuitenkaan paljoa haittaa. Hintaluokka on euroa. Kamerat ovat Mi Max 2 -puhelimessa keskitasoa, eikä tarjolla ole suuremmin yllätyksiä.

Hyvässä valaistuksessa Mi Max 2: Xiaomi Mi Max 2: Nyt tarjouksessa alle euroa toimitusajat taitavat vain olla luokkaa kuukausi. Comments on the Nikon SB - 28 Nikon. How To Hide Sensor Blemishes digipimiö. Suomessa varmaan muuallakin pitää olla markkinointitaidot kunnossa, samoin kontaktit ja some.

How To Buy a Digital Camera. Honor 9 Dual Camera Smartphone Review. Suomen hinta on euroa hinnassa on mukana verot. How the Lofoten Islands changed Chris Burkard's life. Nikon D added to studio scene comparison. Voigtlander reveals pricing for 40mm F2 Ultron and 40mm F1. Hengitystä ei tarvitse enää pidättää.

Kroppikennoinen 3 x 15 megapikselin Foveon-sensori. Kirkkaassa valossa hyvä kuvanlaatu, mutta ISO: Manfrotto is teaming up with Sony to make accessories for Alpha series cameras. This augmented reality app lets you plan your shot in real time from your phone. Valonlähdettä voi muokata ja siirtää. The Difference Between Vibrance and Saturation. Elämä on ainaista kilojen kanssa vehtaamista kun lentokonematkailusta on kysymys. Kuvaussetti pitäisi saada järkevän kokoiseksi ja painoiseksi.

Omat vehkeet asettuvat tyyliin: Onko integroitu näytönohjain esim Intel HD Graphics riittävä vaativaan kuvankäsittelyyn vai pitääkö olla erillinen näytönohjain. Korjaajaa Canon L -linssille? Tähtitorni Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Maailma Ilarin silmin Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Drone-kuvia Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Mikrobitti testasi uudet tulostimet ja kuvapalvelut: Kaikissa mukana vielä kopio ja skannaus. Nettipalveluista vertailussa olivat mukana Fotonetti, Fujikuvat sekä Ifolor.

Nettipalvelut ovat vahvoilla, kun tulostetaan pieniä eriä melko harvoin. Printteri tulee edullisemmaksi, jos tulostetaan usein ja kymppikuvia isompaan kokoon.

Canon ja HP perinteiset mustekasetit, riittävät - kymppikuvaan. Epsonin Ecotank-säiliöt riittävät yli tuhanteen kymppikuvaan. Epson Ecotank ET, pisteet 8,4. Kallis hankintahinta, mutta musteet riittävät kotioloissa vuosiksi. Käyttöönotto ja wlan onnistuvat värilliseltä lcd-näytöltä, pc ei ole tarpeen.

Ei reunatonta tulostusta, puolen sentin vaaleat reunat. Tulostuskustannukset edulliset, haastavat netin tulostuspalvelut. Tulostusnopeus vaatimaton, tehokäyttäjä toivoisi kahta paperisyöttöä A4 ja kymppikuvat. Lisävärit 3 x 11 e sivua. Lisämuste 11 euroa sivua. Canon Pixma TS, pisteet 8,0. Kompakti koko, vaalea ulkoasu.

Iso lcd-näyttö, valinnat kuitenkin vieressä olevilta näppäimiltä. Puhelin liitetään tulostimen omaan wlaniin, josta tulostin siirretään osaksi kodin langatonta verkkoa Canonin sovelluksen avulla. Tulostuslaatu on tyydyttävä, kontrasti hyvä, värit eivät ole neutraaleita.

Kuvanlaatuun ei voi modiilisovelluksella vaikuttaa. Edullinen A4-käytössä, kymppikuville tulee kaksinkertainen hinta kuvapalveluihin verrattuna. Lisävärit 4 x 18 e sivua. Lisämuste 18 e sivua. HP Envy , pisteet 7,6. Sopii kodin perustulostimeksi, jos tulostusmäärät ovat alhaisia.

Ison paperilokerikon yläpuolella on kymppikuville tarkoitettu syöttö. Duplex eli A4-papereiden kaksipuoleinen tulostus. Kuvanlaatu kilpailijoita huonompi, kontrastia ei ole tarpeeksi, musta sekoitetaan kolmen värin avulla. Värit ylikylläisiä, muuten ei ongelmia, mutta ihon sävyt eivät ole luonnollisia.

Paperit ovat kohtuuhintaisia, mutta kolme väriä sisältävät patruunat on aina vaihdettava yhden värin loppuessa. Värien loputtua tulostusta voi jatkaa mustavalkoisena. Lisävärit 45 e sivua. Lisämuste 38 e sivua.

Ainoana mobiilisovelluksia tilausten tekoon, useampiakin. Sovelluksen käyttö nettisivustojen käyttöä sujuvampaan. Poikkeaa kilpailijoista tarjonnan laajuudella sekä edullisuudella.

Erityisesti kymppikuvien hinnat on poljettu alas, alennuskampanjoita on usein. Kuvat ladataan palvelimelle vasta tilauksen jälkeen. Ifolor sopii huolettomalle kuvaajalle, tasaisen laadukasta jälkeä, vaikka viimeinen silaus jää puuttumaan.

Ihon sävyt toistuvat luontevina. Käyttö selkeää, kuvien lataus onnistuu puhelimesta, Facebookista, Instagrammista ja pilvipalveluista. Puhelinta käyttäen valikot jäävät liian pieniksi. Erikoisuutena mahdollisuus neliökuviin Instagram. Jos kuvaa tullaan rajaamaan, niin kuvissa näkyvät punaiset varoitusreunat. Voi valita, että kuvat mahdutetaan kokonaan, ei rajausta.

Printtien luvataan lähtevän viidessä päivässä tilauksesta. Kuvanlaadun perusteella Fujikuvat on hiuksenhieno voittaja. Ohjeet iPad-tulostukseen, samat ohjeet toimivat myös puhelimille.

Sivut optimoitu puhelimelle, vaikka zoomaukselta ja vieritykseltä ei vältykään. Kuvien lähetyksessä oli ongelma, tilaus katkesi muutamaan kertaan. Ongelma ratkesi, kun kuvien määrää laski ja lataili useammassa erässä. Kuvasuhde tunnistuu automaattisesti, tarjotaan oikeankokoisia kuvia kokovalikoimassa. Kappalemäärää ja kuvakokoa voi vaihtaa koko ryhmälle. Oletuksena on kuvien mattapinta ja automaattikorjaus.

Kuvanlaadun neutraalia sävyä kuvia käsittelevät arvostavat. Laatu on tasaista, kontrastia kaipaisi lisää. Kymppikuvien hinnat ovat kilpailukykyisiä, A4-tulosteet eivät. Yhteenvedossa näkyvät pienoiskuvat ja kuvien tulostuskoot. A4-kuva 4, 22 e. Postikulut 4, 22 e. Poliisi voi takavarikoida ratissa käyttämäsi puhelimen rikosvälineenä — paitsi jos tämä ehto täyttyy.

Tuhat euroa kalliimpia rikoksentekovälineitä poliisi ei voi takavarikoida. Uuden lain suomia mahdollisuuksia ei ole Pastersteinin mukaan vielä paljon sovellettu tosielämään.

Snooping at Flea Market. Time long exposure mode - which current Nikons support it? Over the years are you still a large zoom user? Sony a9 firmware update 1. Kuvanlaatuakin on parannettu bugien korjaamisen lisäksi. Fixes bug and also improves image quality. Feature-boosting Panasonic GH5 Firmware 2. Instagram celebrates M users with update that takes on comment trolls.

First impressions of the Godox XPro — The ultimate flash trigger? Nikon, Sony, Fuji, Panasonic ja Olympus myöhemmin. Exposure, 7th photography awards. No nyt on kova: Eilen meni tilaukseen XP Tulostimen hinnaksi jää paljon vähemmän kuin mustekasettisarjan hinta. Adoben rahastus siirtyy pilviin Kuvankäsittely. Taivaanranta pysyy sitkeästi pilvessä, mutta pääsin suoraan ylöspäin testaamaan Yle, Kännykkäsi vakoilee sinua!

Näillä vinkeillä pidät yksityisyydestäsi huolta. MTV, Trafin tutkijalautakunnan jäsen: Sivulliset ottavat jopa selfieitä kuolleen kanssa. Multiple subjects in this case - trees, peacock, gazebo, street lamp. DIY on-camera-flash diffusor for macro vapaasti. Vaihteeksi puffataan Aurora HDR -ohjelmaa. Hyvin vähän muuta tietoa. Suodinkierre on 95 mm. Julkistus syyskuussa , Photokina. Lens Buyer's Guide Selection Tool. Making Choices By Brand. Choosing A Lens By Use. The professional megapixel monster is more versatile than ever.

Panasonic unveils firmware v2. PETA saavutti tavoitteensa, vaikka itse kanteessa ei ollut asian hiventäkään eläinten "tekijänoikeudet", hm Eipä taida maan päältä löytyä sellaista maata, jossa tekijänoikeuslait koskisivat eläimiä Eläintensuojelu sai kuitenkin huomiota, hyvä asia.

Getty Images bans Photoshopping models to look thinner thanks to French law. Vuonna Ranskassa säädettiin laki, jonka mukaan tietyissä kaupallisissa kuvissa pitää olla merkintä, jossa kerrotaan kuvan muuttamisesta.

Laki astuu voimaan 1. Getty Images valmistautuu lain voimaantuloon. Kyse on mallin vartalon muuttamisesta. Joulukuussa hyväksyttiin uusi laki Ranskassa. Lisäksi Ranskassa vaaditaan, että mallit käyvät joka toinen vuosi lääkärintarkastuksessa, jossa katsotaan, että terveys on riittävän hyvä. Photographer shoots one model with three different vintage lenses. Toisten instagramistien esilletuomisen perusteena on usein seuraajien määrä. Paremmat kuvaajat jäävät varjoon, jos seuraajien määrä on vain muutamia tuhansia.

Canon Rebel T2, viimeinen Rebel-sarjan filmikamera. Idle Thoughts About Photo Culture. Kamera herjaa aseta takaisin muistikortti jota käytit Sana on melkein vapaa. Torstai aamuna olis tarkoitus lähtee käymään extemporee jäämerellä. Semmoinen roadtrip kuvausreissu eli ei mitään suunnitelmaa vaan otetaan talteen se mitä eteen tulee. Lähtö Oulusta käsivarren kautta e8 pitkin Norjan rannikolle ja siitä e6: Matka taittuu henkilöautolla ja yöpyminen teltassa.

Jos joku on liikkunut tuollapäin kameran kanssa niin vinkkejä otetaan ilolla vastaan. Haaveena olis tietenkin saada jokunen revontulimaisema.

Seurantalaite lähtee mukaan että tarvittaessa saadaan tähtitaivaskuvaa myös. Wide gamut ja sRGB -näytöt yhdessä Kuvankäsittely. Sami Laitinen Photography Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Kuvasin tänään koulussa erästä kouluprojektia varten muutamia henkilökuvia. Siinä sivussa kokeiltiin yhden mallin kanssa myös vähän erikoisempaa kuvaa. Moottoriurheilu Linkkejä kuviin ja gallerioihin. The final target Linkkejä kuviin ja gallerioihin.

Lähilinssisarja ja Nikon IR kauko-ohjain valokuvausharrastajan testissä. Uutta kuvakulmaa kännykkäkuvaukseen 3-in-1 linssisetillä. Kiinalaiset objektiivit tulikokeessa — Onko niistä oikeasti mihinkään?

Asiakkaan testissä Yongnuo 50mm F1. Epäilyttävää kiinalaista optiikkaa Nikonille — Objektiivi sekä akkukahva testissä. Näin helposti asennat valvontakamerasarjan kotiin, mökille tai työpaikalle. Has Anybody Received their D?

Help ID old Leica? Ugly Photo Location Challenge. Camera Lenses Explained For Beginners. Ei enää sisäänrakennettua salamaa mutta mukana ulkoinen pikkusalama. Wi-Fi, uutta Bluetooth vähän virtaa vievä yhteys älypuhelimeen.

Kiinteä kolmen tuuman kosketusnäyttö 1. Myyntiin lokakuun toisella tai kolmannella viikolla. The 7 Commandments of Great Photo Walks. Arri Alexa vs Canon 80D video shootout. Eilen julkistettu uusiin Applen käyttöjärjestelmä. See skin sweat and watch roots grow with the Nikon Small World motion competition winners.

Should you create photos without dominant subjects? Canonin ja Nikonin osuus järjestelmäkameroiden objektiivien myynnistä on kolme neljäsosaa. Kummallakin yrityksellä on ongelmansa. Suomen hinta on 2. Suomen hinta on vähän alle 3. Keskikoon peilitön järjestelmäkamera, 51 megapikseliä.

Full HD video, 30 kuvaa sekunnissa. ISO - Kolme kuvaa sekunnissa sarjakuvaus. Vähässä valossa automaattitarkennus ei ole parhaimmillaan.

Sopii erityisen hyvin potretti- ja maisemakuvaukseen. Valovoimaisten objektiivein tarjonta kameralle ei ole tarpeeksi suuri. Suomen hinta on 7. The History of the Present Era. New York Times The Lens. The 10 best DSLRs you can buy right now. The A to Z of Photography: Varhaiset protyypit kuulemma kokeilussa. Hyvä kamera vedenalaiseen kuvaukseen Sana on melkein vapaa. Olemme mieheni kanssa lähdössä lokakuun loppupuolella Malediiveille ja nyt meillä olisi tarkoitus hankkia nopealla aikataululla vedenkestävä kamera.

Snorklailemme, joten kameran ei tarvitse kestää mitään älyttömän syvää. Haluamme siis ottaa oikeasti laadukkaita still-kuvia veden alla, mutta myös päällä. Otamme myös videokuvaa, joten kameran tulisi ottaa myös hyvälaatuista videota. Hinta-laatusuhde saisi olla kohdillaan, mutta tosiaan haluamme sellaisia kuvia saada otettua että niitä kehtaa myös julkaista. Objektiivin tuottamat virheet kuvassa Optiikka. Pitkään arvoin otsikon kameroiden välillä ja tulin A ratkaisuun.

Semmosta kun tuossa odottelin sopivaa käytettynä, tuli vastaan A Eipä tarvitse katua, vaan erittäin tyytyväinen kameraan. Kylkiäisinä kameran mukana tuli Sony 24 1. Kuva päivässä -projekti Linkkejä kuviin ja gallerioihin.

Kolme uutta versiota yökuvista. Kantarelli Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Koalakarhu pelastetaan auton renkaan takaa ja yksinäinen Angela Merkel törröttää pellon keskellä.

Öljyvahinko tahraa rantaa ja orpo norsunpoikanen saa maitoa. Juutalaismies rukoili vanhalla hautausmaalla ja lastensairaalassa kokeiltiin kauko-ohjattavia autoja. Suurkaupunki maanjäristyksen armoilla — kuvakooste tuhoista ja pelastustöistä Méxicossa.

Chilit talikoidaan kuivumaan ja Keith Richards riffittelee Sveitsissä. Näin täpärälle meni — huimat kuvat näyttävät, että nenä, heittäytyminen tai sormien ojennus ovat tuoneet voittoja.

Turistit kylpevät mudassa ja mies ottaa Meksikon muotoisen tatuoinnin. It's that time of year. Mirrorless Monday, SEP 25, Best free photo editing software - does Adobe still do CS2? Spekular is the light that does it all for photographers. Vajaassa neljässä päivässä yli 60 viestiä. Omassa Manfroton jalustassa kierrettävät lukot ja 10 vuoden takuu. Ihan asiallisesti toiminut pakkasillakin. Kyllä nuo lukot ainakin Benron löytyy myös vastaavia paremmilta tuntuu. Otsikon objektiivia näyttää löytyvän uutena alle euron hintaan.

Mitä testejä selasin niin on saanut aika korkeat pisteet. Aion ostaa tuon Olympuksen kameraan. Onko kellään omakohtaista kokemusta tuosta putkesta? Kiitorata Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Ohuen sirpin metsästyksen uusi ennätys. Toista tuntia meni ennenkuin löytyi päivätaivaalta harsopilvien takaa. Tropiikista filmiin , kesto Matti kertoo Malesian kuulumiset ja haastattelee paikallista valokuvaajaa Robin Wongia, jolla on seuraajia Suomessakin. Peter luki Antti Nylenin kirjan Johdatus filmiaikaan ja kertoo mitä ajatuksia se herätti.

Terribilis est locus iste. Voimme syyttää tästä luojaa. Institutiona avioliitto on syntynyt lasten takia. Suojaamaan lasten oikeuksia ja takaamaan sen että lapsesta pidetään huolta.

Siinä sivussa on taattu oikeuksia puolisoille, jotta tämä pääasia voisi toteutua. Jostakin syystä homot ja lesbot näkevät avioliittoinstitutiossa jotain sellaista arvostusta nostavaa, joka heidän on välttämättä saatava.

Lopulta näyttää siltä, että kysymys on nimityksestä, siis semantiikasta. Näin koska ei tunnu riittävän, että rekisteröity parisuhde kaikessa oleellisessa lainsäädännössä rinnastettaisiin avioliittoon.

On hassua että tämä on vihreille tärkeä teema. Vihreitten heteroitten keskuudessa sitävastoin on avoliitto varsin suosittu. Ei haluta sitoutua yhteiskunnan asettamien normien mukaisesti. Lisäännytään vaan ihan luomuna ilman avioliiton kahleita. Kaikki ei-heteroseksuaalit eivät suinkaan ole vaatimassa tasa-arvoista avioliittolakia vaan päinvastoin arvostelevat näitä pyrkimyksiä ulottaa heteronormatiivinen perhemalli kaikkiin suhteisiin. Emme halua omaksua heteroseksuaalisen enemmistöyhteiskunnan epäonnistuneita ja epärealistisia elämänmalleja vaan haluamme kaikenlaisten elämäntapojen oikeudellista ja yhteiskunnallista tasa-arvoa, sanoo SCHWARAB paperissaan.

Tutkijapuolella ja Yhdysvaltojen länsirannikolla muuan prof. Jack kirjoittaa, että avioliittoa haikailevat homot ja lesbot eivät halua ainoastaan hyväksyntää ja mukanaoloa vaan tietynlaista kiinnittymistä, joka kytkee menneen nykyisyyteen ja nykyisyyden menneeseen. Jack haluaa vaihtoehtoja oidipaaliselle toistolle, jossa aina sama asia tapahtuu sukupolvesta toiseen.

As Edelman argues in No Future and as Kathryn Bond Stockton demonstrates in her book on the queer child, Growing Sideways, the child is always already queer and must therefore quickly be converted to a proto-heterosexual by being pushed through a series of maturational models of growth that project the child as the future and the future as heterosexual. The Queer Art of Failure. Tämä osoittaa juuri, mitä vihreät harrastavat: Homopiiperrystä, ilmastopiiperrystä, valkoselkätikkapiiperrystä, maahanmuuttopiiperrystä.

Samaan aikaan Eurooppa on konkurssissa, Kiina saastuttaa koko maapalloa, muslimit lietsovat sotaa, alistavat naisia ja tappavat erilaisia ja erimielisiä…Ville Niinistö se vaan piipertää ja piipertää puoluetoimiston ja eduskuntaryhmän pölhöjen naisten ja miehnkuvatusten kanssa.

Ainoa oikea tie on lopettaa käsitteiden: Näin voisimme kouluttaa vauvasta saakka tulevia sukupolviamme veisaamaan viis sukupuolestaan. Tasa-arvo syntyisi ikäänkuin terveellä evoluutiolla.

Ei naisia , eikä miehiä. Joillakin olisi siniset silmät ja joillakin ruskeat. Jonkun ihon väri olisi vaalea ja toisen tumma. Joillakin olisi kikkeli ja toisilla jotain muuta. Mutta kaikki olisivat keskenään tasavertaisia ihmisiä pienoisista erilaisuuksissta huolimatta. Sehän olisi vain rikkaus. Kaikki voisivat asua, avioitua, perustaa perheitä ja elää mielensä mukaan.

Ainoa käyttö sillä voisi olla lääketieteen sanastossa, jossa tätä kiusallista biologista eroavaisuutta ei voisi täysin sivuuttaa. Hameet, housut, pikkutakit, ja -pöksyt vaatettaisivat kaikkia mielensä mukaan. Avioliitto voisi käsittää miehiä ja naisia yhdessä ja erikseen.

Pitäisikö jokin yläraja asettaa yhden perheen aikuisten lukumäärällä? Ei sittenkään, sehän olisi suvaitsemattomuutta. Kaikki olisi ihanan sallivaa, vapaata ja vailla ennakkoluuloisuutta.

Antaa kehityksen kehittyä vapaaseen, ihanaan suuntaan. Eikä yhtä, ainoaa suvaitsematonta kommenttia tähän autuaaseen maailmankuvaan! Oulussa homo ja naiseksi pukeutunut mies hiipparoivat puoli viiden aikaan yöllä homobaarista julkiseen puistoon.

Samaa sukupuolta olevien adoptio-oikeudella on vain symbolinen tasa-arvoa tunnustava merkitys. Ruotsissa laki on ollut voimassa 10 vuotta, eikä yksikään samaa sukupuolta olevien adoptio hakemus ole toteutunut luovuttaja-maiden kielteisestä suht.

Niin kauan kuin koko maailman asenteet eivät muutu, asiasta vouhottaminen on vain paljon melua tyhjästä. Vihreät voisivat myös palata takaisin siihen pää-agendaansa eli hiilidioksidipäästöihin eikä yrittää kalastella rusinoita ja irtopisteitä.

Tälläisillä sivuvedoilla vain yritetään peittää omia poliittisia mokia. Ja päivän ilmastouutinen on tämä: Vihreäthän karkoittivat ne työpaikat Kiinaan joka siis on nyt maailman suurin saastuttaja. Oletteko te tosiaan noin tavattoman typeriä vai vain tahallaanko aina tekopyhinä valehtelette? Teidän tekopyhien koko ajatusmaailman voi kyllä varsin helposti haastaa ja samalla mojauttaa koko teidän lafkan kanveesiin yhdellä ainoalla vaivattomalla iskulla, sillä varsin kehno on älyllinen kompetenssinne ja varsin likaiset ovat jälkenne.

Tähän mennessä tuota ymmärrystä ei ole vihreissä näkynyt lainkaan, paitsi oman kannattajakunnan queer-maailman kaikkiin mahdollisiin pyyteisiin, älyllisesti olettekin hyvin säälittävä ja takapajuinen peräkamari-puolue. Minun mielestäni on yhdentekevää siunaako kirkko ja vihkii homoparit.

Mutta virallinen avioliitto on sitten eri asia. Vihkiköön kirkko homot ja lesbot, mutta oikeudeillisesti he eivät saa olla aviopari, joilla on mitään oikeutta lasten adoptioon.

Näin ei saa olla. Homojen kohdalla kirkon vihkiminen ei saa olla pätevä lainedessä, samoin kun normaaliavioliitto. Heillä ei saa olla myöskään perintöoikeutta toisiinsanähden, muuten kuin testamentin kautta.

Villekös se käskyttelee maakuntiin poliisia huolehtimaan että ihmisen päälle hyökänneen pantakarhun ampuneille pitää saada suurin mahdollinen rikollisstatus?

Teillä vihreillä on kummallinen hesalainen asenne törkyillä homosteluliitoillanne ihmisten niskaan ja luulette sen olevan jotain yhteiskunnan kehitystä? Jos avioliittolaki ei huomioi ihmisen sukupuolista suuntausta, se ei kohtele kaikkia tasavertaisesti. Perustuslaki, yhdenvertaisuuslaki ja rikoslaki kieltävät epäedullisempaan asemaan asettamisen sukupuolisen suuntauksen perusteella.

Homo tai lesbo tai intersukupuolinen henkilö ei tee nykyisellä avioliittolailla mitään. On turha väittää sitä tasa-arvoiseksi. Siitä voi täysin nauttia vain hetero. Kukaan teistä ei omista avioliittoa ja määrää mitä se on ja miksi sellaisia solmitaan.

Todellisuudessa kaikkia aviopareja yhdistää vain vapaa tahto, joka on perusta myös samaa sukupuolta olevien parisuhteille. Ei ole mitään tekosyytä ylentää heteropareja muiden kustannuksella.

Se on sitä heteroseksismiä ja homofobiaa. Näihin vetoaminen kuvastaa homovihaajien A-luokan typeryyttä ja erilaisuuden halveksuntaa. Moniavioisuus on kulttuurinen ilmiö, insesti taas hyvin harvinainen ja ehdollinen poikkeus ihmisen sukupuolisessa käyttäytymisessä — muttei kuitenkaan ole sukupuolinen suuntaus niin kuin homous.

Kahteen edellämainitun kaltaisiin suhteisiin perustuvia avioliittoja ei voi vaatia tasa-arvon nimissä, vaan henkilökohtaisen vapauden. Lasten ja eläinten hyväksikäyttöä taas ei ole mitään aihetta rinnastaa aikuisten välisiin vapaaehtoisiin vertaissuhteisiin. Tyhmäksi siinä vain itsensä tekee. Mitä tulee tähän adoptiokysymykseen, on asia täysin selvä: Siihen ei liity mitään varauksia koskien avioparin sukupuolista kokoonpanoa. Nykyinen adoptiolainsäädäntökään ei tee eroa homo- ja heteroparien, vaan avioparien ja rekisteröityneiden parien ja avoparien kesken.

Näin siksi koska mikään asiantuntijatieto, johon lasten oikeuksia käsittelevä lainsäädäntö luonnollisesti pohjautuu, ei anna aihetta syrjiä homo- ja lesbopareja adoptiolainsäädännössä. Avioparien suosiminen johtuu avioliittojen keskimääräisestä kestävyydestä. Itse asiassa Mannerheimin lastensuojeluliittokin esittää ulkoisen adoptio-oikeuden ulottamista avopareille ja rekisteröityneille pareille. Puhut porvareista niin kuin ette itse kuuluisi kyseiseen viiteryhmään.

Niinistö hakee tässä samoja oikeuksia kaikille suomen kansalaisille,enkä kyllä ymmärrä miksi niitä nyt ei voitaisi kaikille suoda ihan niinku joka asiassa.

Adoptioikeus homoille on kyllä asia jota kuitenkin tarkkaan harkitsisin,mielestäni suomi ei ole siihen vielä valmis välitunneilla joutuu kiusatuksi jo väärän värisen vaatteen vuoksi Homoille adoptoitu lapsi joutuu pelinappulaksi liian kovaan peliin,näitä lapsimarttyyreita en tahtoisi nähdä.

Sen sijaan, mikäli viittasit äsken esillä olleeseen emokarhun ampumiseen lähellä sen jo kertaalleen häirittyä kakkostalvipesäänsä, kirjoittelet potaskaa. Poliisi tutkii rikoksen ja veijarit saavat tuomionsa, ehdolliset? Emokarhulla oli pesässään vielä vastasyntynyt poikanen. Jälleen kerran homot unohtavat mikä on lapsen etu, ajatellaan vain sitä omaa ihqundaahetkeä. Halutaan kaikkea mitä heteroperheilläkin on mutta unohdetaan tosiasiat eli se mitä on jalkovälissä.

Mikään laki ei vaihda niitä vehkeitä jalkovälissä eikä anna mitään oikeutta päättää viattoman lapsen elämästä. Jos teillä on vehkeet jalkovälissä lapsen tekoon niin siitä vain, jos taas ei ole, niin sitä ei laki muuta. Se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Homot eivät vaadi tasa-arvoa,koska laki on jo tasa-arvoinen. Homot haluavat erioikeuksia ja luonnottoman toteamista luonnolliseksi. Murkulle Onko nyt ihan selvää, että homoseksuaalisuus on sillätavalla erilaista, että se olisi jotenkin normaalia ja taas muut kaikista muista tavanomaisesta sukupuolisesta halusta poikkeava olisi vähemmmän normaalia?

Minkälainen päättelyketju johtaa tällaiseen tulokseen? Nyt vaan on lainsäädännöllisesti päätetty, että humoseksuaalinen käyttäytyminen ei ole rikos, mutta pedofiilinen on. Pedofilia tietysti on rikokos koska käytetään hyväksi avutonta lasta. Silti bioloogisesti ottaen samanlaiset mekanismit johtaa molempiin. Siten molempia voisi pitää esimerkiksi sairauksina.

On kuitenkin päätetty, että toinen on rikos ja toinen yksinketaisesti OK. Kysymys on siis yhteiskunnallisesta päätöksenteosta ei luonnonlaeista. Olen äänestänyt useissa vaaleissa Vihreitä siitä syystä, että jälkikasvuni on Vihreitten kannattajia.

Olen ajatellut, että mitäpä meikäläisten mielipiteitä enää tarvitaan, tulevaisuus on nuorten käsissä. Huoli maapallon tulevaisuudesta ja kestävästä kehityksestä on aiheellinen. Viime vuosina olen kuitenkin huomannut, että Vihreät manipuloivat nuorisoa lähes samaan tapaan kuin Kim-dynastia Pohjois-Korean kansaa. Vaikka Vihreäpuolue väittää ohjelmissaan ottavansa huomioon koko väestön edun niin kansallisesti kuin globaalistikin, niin käytännön politiikkaa seuratessa asia näyttää aivan toisenlaiselta.

Eräs tällainen asia on homoseksuaalisuus. Koskaan tämä ei ole ollut mikään ongelma. Työyhteisöissä on aina tiedetty, että ihmiset syntyvät erilaisiksi ja kaikki ihmiset tulee hyväksyä sellaisina miksi he ovat syntyneet. Historiaa, geologiaa ja biologiaa emme juurikaan voi muuttaa. Kaikkien vähemmistöjen pitää saada samat juridiset ja sosiaaliset oikeudet kuin enemmistölläkin on.

Perimässä saatuja ominaisuuksia ei kuitenkaan voida muuttaa. Avioliitto on uskonnolliseen perinteeseen pohjautuva historiallinen perheinstituutio, jonka tarkoiutuksena on lisääntyminen ja omista geneettisistä jälkeläisistä huolehtiminen. Ei malteta odottaa että pojat saisivat vuotiaina itse päättää antavatko pahoinpidellä pippeliään vai ei. Hjuu…aktiivisin seksielämähän sitten viheriäisten mielestä tapahtuukin ikävuosina ….

Se ei hyväksyisi esim. Kyse ei ole tasa-arvoisen avioliiton toteuttamisesta. Vihreät on antanut ylimielisesti omalle mielettömyydelleen nimeksi tasa-arvon ajamisen ts. Kun ei ole omalle kannalle mitään perusteluja, jää ainoaksi keinoksi vastapuolen mustamaalaaminen. Paljonko tuli sakkoa sun muita sanktiotia Ruotsin rekisterissä olevasta autosta? Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Selaimessasi ei ole JavaScript käytössä. Kommenttien lähetys ei onnistu. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Tasapäistäminen saman terminologian alle ei lisää suvaitsevaisuutta.

. Myyrmäkeläinen Olli Berg lähtee kävelylenkille kameran kanssa lähes päivittäin. Vaikka en ole taikauskoinen, en koskaan kättele potilasta kynnyksen yli. Huomaa tosiaan, minkälaisia elämättömiä sekopäitä täällä Iltalehdessä vahtoaa. Hengitystä ei tarvitse enää pidättää. Näissä pöydissä tehdään sopimukset Taloussanomat Voigtlander reveals pricing for 40mm F2 Ultron and 40mm F1. Silti HS julkaisi 20 isoa juttua Motin perusteella. Koskas vihreät lähtevät ajamaan tasa-arvoista avioliittoa muslimeille? HS, 35 valokuvan kooste: The Strobist offers up some advice for those starting out with flash. Työttömien ja lomautettujen määrä keskimäärin kuukauden lopussa:

Mies homo panee naista ass kalu

Sex gay seuraa ccdeitti

: Seuraa turusta homoseksuaaliseen vaaleanruskea vuoto

Seuraa turusta homoseksuaaliseen vaaleanruskea vuoto Otsikon objektiivia näyttää löytyvän uutena alle euron hintaan. Romaanini "Fifty shades, rapsutettu" tulee joulumarkkinoille. Affinity Photo for iPad adds extremely useful drag-and-drop feature with iOS 11 update. Purkufirman mies kävi katsomassa keittiötäni. Mikään ei estä homoja vaihtamasta uskontoa, tai peräti perustamasta omaa uskontoaan ja kirkkoaan jossa saavat mennä naimisiin miten tahtovat…. Minusta Aaron Russo oli luultavasti eliitin kätyri. Suomen nykyistä hallitusta perustettaessa sovittiin, että tasa-arvoisen avioliittolain kohtalo tällä eduskuntakaudella ratkaistaan eduskunnassa lakialoitteen pohjalta.
Seuraa turusta homoseksuaaliseen vaaleanruskea vuoto Käytin Innostu, inspiroidu ja ilmaise -lausetta ensimmäistä kertaa kuvamessuilla taikun pidin ensimmäisen luentoni messuilla silloin työn alla olleesta Valo ja valaisu -kirjasta. Kamerat ovat Mi Max 2 -puhelimessa keskitasoa, eikä tarjolla ole suuremmin yllätyksiä. Ei siitä enempää, ostakaa "Fifty shades, rapsutettu": Sanotaan että talolaina on ihmisen suurin päätös. Comments on the Nikon SB - 28 Nikon. Siellä aiotaan kokeilla lakien soveltamista myös entisten ministerien, poliisipäälliköiden ja muiden isompien tappien tekemien rikosten kohdalla. Canon siirtää valmistusta takaisin Japaniin.
Ilmaset seksi videot hot homo shemale 256
SUOMALAINEN HOMOSEKSUAALISEEN PANOVIDEO SEX TALLINNA Jokainen "herännyt" on omalta osaltaan parantamassa kokonaisuutta. Mitään ei ole kuulunut. Sopii erityisen hyvin potretti- ja maisemakuvaukseen. Se ei ole äärimmäistä vaan ihan tavallista vastuullisuutta. How To Hide Sensor Blemishes digipimiö. Financial Round Tablemediataloja, lääkeyhtiöitä joiden takaa taas samoja pankkiireita jne.
VAALEANRUSKEA GAY VUOTO HOTPOJAT 148