Pikku meis homoseksuaaliseen paras nainti

Kai se riippuu ihmisistä, Kai se riippuu ihmisistä, itse miehenä olen ollut jo pitkää selibaatissa, mutta yhdessä ollessamme lähes päivittäistä. Läksi siihen liittyi halaaminen, hellyys ja paijaaminen, vastaavaa en ole sen koomin kokenut. Aina pitää ottaa toinen huomioon, ei voi olla vain toisen osapuolen haluista kysymys, eli ei sitä aina itseäkään huvita, jaksa muutakin kivaa voi yhdessä harrastaa. Omalle miehellekin on pitänyt kädestä pitäen opettaa esileikkiä ja muistuttaa aina silloin tällöin, että nyt taas lipsuu ote.

Suurin osa tutuista naisista on joskus ihastunut vieraaseen ihan sen vuoksi, että oman miehen kanssa on kaikenlaista vääntöä. Eli vireas kiihottaa mutta oma ei.

Nainen ei osaa rentoutua jos on riitoja ja lapset ja kodinhoito on jätetty naisen harteille työpäivän päätteeksi. Lasten huolet ja murheet myös pyörii naisen mielessä, miehet ei moisia huolia tiedä edes olevan. Puhumisen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Teidän kommenteista vois Teidän kommenteista vois päätellä, että vieraissa käynti nyt sitten muuttais kaiken paremmaksi. Menee talot menee autot tulee kaks velkaista sittenkö se seksi muuttuu paremmaksi kun on monikerroin paineita ja velkoja.

Mahda eppäillä onko ennää täysjärkisten hommoo. Pitääkös sitä leuhkia kotona Pitääkös sitä leuhkia kotona saavutuksillaan? Usein ongelmat seksin Usein ongelmat seksin alueella kielivät muista ongelmista, joita on jomman kumman rakastavaisen omassa tai yhteisessä elämässä. Liian usein ajaudutaan tilanteeseen, että mitään ei ole tehtävissä, jolloin mielessä alkaa kummitella ratkaisuna ero tai vieraissa käynti tai vastaavaa.

Kuitenkin, olisi valittavissa sekin vaihtoehto, että seksikin alkaisi luistaa, jos nuo tiedostetut tai tiedostamattomat pulmat on ensin myötätunnolla ja viisaudella onnistuttu ratkaisemaan.

Tuo pulma voi olla pienikin asia, joskus suurempikin. Joskus se ongelma voi olla myös asia, jota kumpikaan ei tiedosta ongelmaksi, esimerkiksi asenne tai uskomus itsestä, toisesta tai jostain asiasta. Rehellisyyttä, kärsivällisyyttä ja luottamustahan se vaatii, niin itseä, kumppania kuin koko elämää kohtaan. Toista ei voi muuttaa, mutta itseään voi ja se voi saada toisenkin muuttumaan.

Parhaimmillaan tilanne on, jos kumpikin päättäisi ottaa lusikan nöyrästi kauniiseen käteen ja tulla tulokseen, että tämä parisuhde on kuitenkin sen arvoinen asia, että kannattaa alkaa itseään ja suhdetta kehittämään.

Se vaatii rakentavaa vuorovaikutusta ja kuuntelemista, se vaatii taitoa katsoa asioita toisen näkökulmasta, kykyä nähdä siinä hyvää ja kunnioituksen arvoista. Se vaatii turhautumisesta luopumista, mikä onnistuu myötätunnon avulla, mikä voi vaatia sitä, että ensin tekee lujasti töitä itsensä kanssa.

Yksi askel voisi olla vaikka käydä terapiassa tai opiskella terapeuttista kirjallisuutta oman käyttäytymisensä kehittämiseksi. Yksi hyvä sivusto, josta monet ovat löytäneet apua, on www. Kyllä Tässä viisas kirjoitus. Kyllä se vain ikävä kyllä on niin, että ensin täytyy tapahtua jotain mullistavaa esim uskottomuus ennen kuin aletaan parisuhdetta korjaamaan jos vielä on korjattavaa. Sikälis kun asiat on luisuneet siihen että seksi ei kiinnosta ja muutenkin suhteessa ei ole hyvä olla.

On se vain niin että asiat lähtee korvien välistä, niin sänkyasiat kuin muutkin. Jos hellyyttä, kunnioitus, läheisyyttä on normiarjessa, kyllä sänkyasiat hoitunevat aivan luonnollisesti ja sopivassa määrässä. Mutta siinähän se just on Entäpä ne naset ja miehet Entäpä ne naset ja miehet jotka eivät ole vastannut niihin aiheisin kysymyksiin - heitä on paljon, paljon enemmän.

Ei siis riitä, että esim. Kyllä se riittää Kyllä se riittää tieteellisesti luotettavaan tulokseen Kannattaa syödä vähemmän Kannattaa syödä vähemmän tulisia ruokia jos halut haluaa korkealle.. Täydennän aiempaa Täydennän aiempaa kirjoitustani. Kannattaa vähentää kaljan tai yleensä alkoholin juontia. Itse en juo enää lainkaan ja mieskin lakkasi juomasta. No jos lasillinen pari kerran vuodessa.

Tupakointi, iuuh en voi suudella tai olla tupakoivan sylissä, oksu tulee kurkkuun. Tärkeää on huomioiminen ja hellyys ja hiplaaminen muualla kuin sängyssä. Eli halaus kun lähdetään töihin, halaus kun tullaan töistä, ei haittaa vaikka suukotellaan ja puristellaan hiukan pyllystä silloin tällöin ohimennen.

Epäkohdista pitää puhua ja parasta on jos kumpikin tulee hiukan vastaan eli ei pidetä omista mielipiteistä ja haluista ääriinsä kiinni. Jos on lapsia perheessä niin siinäkin tulee herkästi erimielisyyksiä, eli jutelkaa asioista ja miltä tuntuu kun sitä ja tätä on tehty tai sanottu tai jätetty sanomatta. Kahden kesken lomat, konserteissa tai teatterissa käynnit. Kaikki se on yhteistä mukavaa ellei toinen suorastaan inhoa moisia harrasteita. Yhteiset kävelyt tai pyöräilyt ei vaadi kuin sen polkupyörän.

Mieheni pyörä on 20v eli ei tarvitse olla viimeisen päälle uudet vermeet. Itse en ole lähtenyt vieraisiin mutta olen hetkellisesti ollut ihastunut. Olihan se jännää sen hetken. En enää anna itselleni lupaa moiseen hupailuun. Monet ystäväni sen sijaan ovat menneet mielitekojen mukaan. Joku on jäänyt kiinni ja jotkut on eronneet. Toisissa pareissa taas vieraissa on saattanut käydä molemmat osapuolet mutta siitä ei huudella.

Seksikaupasta voi käydä hakemassa maistuvia tai tuoksuvia ja kuumottavia liukuvoiteita. Erilaiset klitoriksen tärisyttäjät on hmm osa huonoja, pitää löytää se itselle sopiva. Olen ostanut muutamat ja vain jänönpuputyyppiset toimii mulla. Tärkeä asia, jota ei voi liikaa korostaa: Moni nainen luulee, että meidän olisi pakko olla samannäköisiä kuin mainosten kaunottaret, mutta näinhän ei ole. Koitetaan siis nostaa häntä pystyyn ja lakataan vatvomasta niitä selluliittejä ja ties mitä virheitä, joita mistä vaan kropasta löytyy.

Itse haluaisin sellaisen brasiliaiasen vartalon mutta tällä omalla pitää vaan elellä. En myöskään ole leikannut hiuksia lyhyeksi vaikka olen yli nelikymppinen. En anna muiden sanella, että miltä minun täytyy näyttää.

Mieheni toiveet ja toisten naisten sanelemat säännöt, eivät osu yksiin lainkaan. Olen siis alkanut uudestaan hankkimaan naisellisuutta korostavia vaatteita. Mitä sekin sitten kellekin on ;. Tällaisiin Joo ja joo. Tällaisiin asioihin on niin helppo vastata ikäänkuin ne olisivat mailman tärkeimpiä asioita. Ketä kiinnostaa verot,vanhusten asiat,nuorisotyöttömyys, kuka teki syöttöpisteen NHL: Ilmeisesti tämä Some pyörii paskan,seksin,ennakkoluulojen,urheilun ja muun sellaisen todella tärkeän asian puitteissa.

Vastasin nyt tähän koska olen idiootti. Jurpo on ehkä nyt Jurpo on ehkä nyt kapeakatseinen. Tottunut ehkä tappelemaan, että nainen vai mieskö on oikeassa. Eli lapset, heidän huolet, huolet lapsista, työpaineet, parisuhteen epäkohdat Jos riita on kesken niin naisen on hankala kiihottua, mies taas saattaa olla justiinsa valmiina ja ajattelee, että ehkä se naine leppyy kun hiukan kopasen, virhe. Olen ollut parisuhteessa, jossa naisena olin se enemmän haluava.

Lasten myötä ja plaaplaa, omat halutkin väheni. Nyt kun lapset jo muuttaa kotoa ja miehen kanssa on päästy uuteen puheväliin ja hellyyttä saa muuallakin kuin peiton alla, niin se peitto myös heiluu, yhteisvoimin.

Rautalangasta, mies saattaa kiihottua nopeammin eli nainen saattaa kiihottua hitaammin. Kun nainen lämpiää niin mies jo uuvahtaa.

Mutta kun sitä hellyyttä ja huomiota! Joku sen ymmärtää ja joku ei. Tämähän on maailman toiseksi Tämähän on maailman toiseksi tärkeim asia koiranpaskan jälkeen. Tosin koirat panee takaapäin ja julkisesti ja paskantavatkin julkisesti. Eikö ystävyydelle, toveruudella ja suvaitsevuudelle ole tilaa?

Onko seksi ja löhöily jonkun lahnan vieressä uskollisesti meidän arvojemme mukaista. Otan osaa ja säälin! Jurpo on tahallaan Jurpo on tahallaan provokatiivinen. Kalervo joka näkee seksissä ja koirien paskomisessa yhtäläisyyksiä, on sen sijaan outo.

Jotka ei siis kestä mitään älyllistä kritiikkiä - aatelkaa ite ja lopettakaa niiden naisten lehtien ja femakoiden valeisiin uskominen!!!!! Miehet tekee töitä enemmän ja niitä pamahtaa enemmän - soon näin - tämä tilanne. Siis panettaa enemmän, piti Siis panettaa enemmän, piti sanomani. Ei pidä paikkaansa ollenkaan. Eli väärä oletus sinulta. Miehillä on aina paljon enempi naisia, kuin naisilla miehiä, ja puhtaasti vain viriilimmän elämänsä takia. Hänellä on 10 naista vähintään ringissään.

Jos hän vastaa gallupkyselyihin, niin hänellä on 10 partneria, mutta kaikilla haareminsa naisilla on puolestaan vain yksi, tuon saman gallupin mukaan. Siitä ne erot syntyy. Mutta tarkoitinkin Mutta tarkoitinkin "keskimäärin" miehillä ja naisilla on yhtä monta seksikumppania, koska miehiä ja naisia on yhtä paljon. Muokkaan vähän 'jorrma' -nimimerkin esimerkkiä: Kyseessä on sata miestä ja sata naista.

Joukossa on yksi alfauros, jolla on kymmenen naista. Joukossa on yksi nainen, joka ei välitä siitä, kuka on hänen lapsensa isä.

Hänellä on kymmenen miestä. Joukossa on viisi beetaurosta. Kullakin heistä on kaksi naista. Joukossa on viisi naista, jotka eivät osaa päättää, kumpi olisi hänen lapsensa isä. Kullakin heistä on kaksi miestä. Jäljellä on 74 miestä ja 74 naista. Joukossa on 74 gammaurosta. Kullakin heistä on yksi nainen. Siis tuossakin tapauksessa miehillä ja naisilla oli keskimäärin yhtä monta seksikumppania. Elävä elämä on aivan jotain muuta. He eivät arvosta miestä ja seksistäkin on tullut valtapeliä Niin minäkin toivoisin omalta vaimoltani, enempi hellyyttä ja seksiä.

Rahalla saa ja hevosella pääsee Olen Voi EI itselleni. Olen koettanut osallistua moniin keskusteluihin edes jotensakin asiapohjalla ja tehnyt vakaan päätöksen että en osallistu Seksiin, koiranpaskajuttuihin tai Riihimäen jalkapallon tulevaisuuteen. Nehän ovat näitä maailman tärkeimpiä juttuja, joihin jokaisella kirjoitustaitoisella on vakaa ja puolueeton näkemys. Taisin kutsua tätä omaakin juttuani Idiotismiksi.

Siis nyt vielä viimeisen kerran saatte tähän liittyen Idiootin kommentit. Tasa-arvon ja miesasialiike Munionin aktiivisena jäsenenä on hämmentävää käyttää edelleenkin feministien suosimaa ja monen urpon kielenkäytössä käyttämää ilmaisua "Saitko pillua".

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Matkailu Lomaromanssit Vaimoni saa luvalla Vaimoni saa luvalla etelässä Meillä on erittäin intohimoinen parisuhde avovaimoni kanssa, edelleen 9 vuoden jälkeen.

Hän on minua 9 v vanhempi, erittäin muodokas ja vuotiaaksi hyvinsäilynyt. Rakastamme toisiamme, seksi sujuu erittäin innokkaasti ja kaikkea kokeillaan. Olen hyväksynyt sen että hänelle ei seksimielessä kuitenkaan riitä yksi mies. Olemme sopineet että vaimoni saa naiskaverinsa kanssa etelänmaissa lomareissussa käydessään kokea juttuja sikäläisten miesten kanssa. Itseäni kiihottaa se, kun vaimo tulee lomareissusta, kropassa mustelmia ja fritsuja, kertoen pikku viinihiprakassa avoimesti seksikokemuksista reissussa.

Kun asiat on kerrottu, useimmiten painumme heti makuuhuoneen puolelle peuhaamaan! Joku voisi sanoa että iljetys sentään, vaan itse saan vain lisää potkua ja intoa. Itse en ole samaa tehnyt, minulle on riittänyt vaimo. Että näin meillä, eli sanon vaan että näinkin voi elää erittäin hyvässä parisuhteessa, tyytyväisenä! Ja suomalaisista miehistä yleisen naurunaiheen maailmalla. Ehkä kannattaisi tulla kaapista ja matkustaa itse pokaamaan miehiä esim.

Kreikasta eikä tyytyä naimaan heitä naisen kautta. Siellä niitä homoja riittää Mielestäni et tee mitään tuomittavaa,koska pelisäännöt on sovittu ja raameissa pysytään. Ja koska "elostelu"ei haittaa ketään ulkopuolista. Jatkakaa samaan malliin,niin ei sitten vanhana harmita,ettei tullut tehtyä ja täytettyä unelmia.

Tietenkin tämä teksti ei sovi kaikille,sen varmaan tulet huomaamaan kuten myös minä kirjoittajana. Se huutaa kenellä on tuska. Normaali-ihmiset ei tietenkään kommentoi tätä,joska ovat realisteja. Tuohan on sairasta, mutta toki saa sairastaa rauhassa. Eikö teillä ole mitään moraalia?

toukokuu (arkikielessä, vain ihmisistä:) naida, nainti; (arkikielessä, varsinkin . vauva, pikkuvauva, pienokainen, imeväinen, sylilapsi; (arkikielessä:) beibi, baby, lesbo, lesbous; homoseksuaali, homoseksuaalinen, homoseksuaalisuus; .. äidinisä; (varsinkin lastenkielessä:) ukki, pappa; vaari; vanha mies; (usein. huhtikuu Mies vonkaa ja viettelee, nainen vaatii ja välttelee? – Haluaisin lapsia ja Älykäs keskustelu ja huumori ovat parasta esileikkiä. – Pienet kivat. marraskuu Maailman paras pornosivusto, theleadway. . Pikku pillu escort saint petersburg russia Ronjavii pillu simpson pillu ylilauta 12 vuotias nussii nuorta Kiimaiset Arial Rose, Charlize Danay ja onnekas mies. pano kuvia aku ankka porno uusi nainti liveseksi hyvä kahvinkeitin penis lävistys pojot suomalaista.

: Pikku meis homoseksuaaliseen paras nainti

INKA GAY TUOMINEN ALASTONKUVAT SEKSI LIVE CHAT Ja jutun alapuolella on " Ja jutun alapuolella on " munapula". Maailman menossa nyt vain mielestäni on huomattavasti tärkeämpiä asioita kuin raha ja seksi. Useampikin nainen on sanonut että olen kiltti ja luotettava. Siinä on kiinnostavaa ja kiihottavaa nähdä oman naisen nauttivan. Aina pitää ottaa toinen huomioon, ei voi olla vain toisen tuntihotelli gay sybian haluista kysymys, eli ei sitä aina itseäkään huvita, jaksa muutakin kivaa voi yhdessä harrastaa. Siksi miehellä pitää olla muutakin annettavaa jotta puuhastelu kiinnostaa. Tietenkin tämä teksti ei sovi kaikille,sen varmaan tulet huomaamaan kuten myös minä kirjoittajana.
Trans treffit seksitreffit omakuva gay 789
Pikku meis homoseksuaaliseen paras nainti Hän kutsuikin parisuhdetta ns. Etsi Toggle navigation Valikko. Mutta tarkoitinkin Mutta tarkoitinkin "keskimäärin" miehillä ja naisilla on yhtä monta seksikumppania, koska miehiä ja naisia on yhtä paljon. Tähän ovat sitten jotkut keksineetkin sellaisen nimikummallisuuden kuin kulttuurievoluutio? Kirsi Kukkuraisen suunnitteleman julisteen voi ladata ja tulostaa itselleen. Niin minäkin toivoisin omalta vaimoltani, enempi hellyyttä ja seksiä. Elokuvia neljänä iltana viikossa ja Areenassa koko ajan!
Maksullista gay seksiä gay novellit Hyvä kalu vaimo vieraissa luvalla homo

Runkkaus videoita andy mccoy mustalainen homoseksuaaliseen

Pari etsii bi-henkistä miestä kolmanneksi pyöräksi.. Jossa jokainen antaa ja ottaa Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Ryhmäseksi Kunnon tutkimus ryhmäjutuista Kunnon tutkimus ryhmäjutuista Jari Luin saksalaisesta Bild-lehdestä ei ollut ihan tuore numero tutkimuksesta, jonka mukaan miehet, jotka antavat muiden miesten naida vaimojensa kanssa, ovat vähintään lievästi bi-seksuaalisia. Varsin suuri osa on selvästi biseksuaalisia tai peräti homoseksuaalisia. Selkeästi ihan heterot ovat pieni vähemmistö. Kyse oli varsin laajasta kyselytutkimuksesta, jossa oli kyselty muutenkin vaikka mitä ryhmäseksistä, mutta tämä asia siinä oli minusta se mielenkiintoinen juttu.

Siinä mielessä tämä on kovastikin mielenkiintoista, että täällä palstoilla ei näytä olevan mitenkään harvinaista, että joku mies haluaa, että vaimo saa vierasta, mutta en kyllä muista, että kukaan mies tai nainenkaan olisi täällä kertonut nimenomaan siitä, että tuo halu liittyy nimenomaan jonkinlaiseen miehen kiinnostukseen miehiä kohtaan. Aina perustellaan lähinnä sitä, että rakastetaan vaimoa ja halutaan vaimolle nautintoa tai sitten halutaan jotenkin alistaa itseä cucold-tyyliin.

Ehkä aihe on sitten hankala tunnustaa ja varmaan ainakin omille vaimoille on varsinkin vaikea sanoa mistä asiassa pohjimmillaan on kyse. Joku varmaan voi olla, ettei ole edes itse tiedostanut omia taipumuksiaan. Toki perusteluksi usein sanotaan myös vaan, että on kiihottavaa kun vaimo saa vierasta, mutta en ole osannut ajatella aiemmin, että kyse onkin miehen jonkin sortin kiinnostuksesta juuri sitä kolmatta miestä kohtaan.

Jotenkin siihen malliin artikkelissa perusteltiin asiaa, että kun kolmannen miehen halutaan olevan usein voimakas uros, joka kiehtoo nimenomaan miestä itseään ja jota mies voi sitten ihailla naistaan astuvana vahvana uroksena. Joskus saattaa vaikka päästä itse koskemaankin tai ainakin sen mahdollisuus kiehtoo. En tosin kyllä usko etteikö näihin kuvioihin liittyisi usein myös se puoli, että mies haluaa omalle vaimolleen hyvää, en muista puhuttiinko artikkelissa siitä mitään.

Mitä olette hyvä ihmiset tästä mieltä? Oletteko miehet, jotka haluatte naisenne saavan vierasta kallellaan tuohon suuntaan ja miten paljon? Entä sitten naiset, joilla tällainen mies on, tiedättekö onko teidän miehissänne tällaisia puolia? Miestä parille Mieheni ehdotti minulle kolmannen pyörän ottamista sänkyymme. Hämeenlinna Pari etsii bi-henkistä miestä kolmanneksi pyöräksi.. Naisena, jonka ihana aviomies haluaa minun saavan vierasta tämä ei itseasiassa yllätä. Olen aina ajatellut, että mieheni ei ole ihan perushetero, vaikkei se hänestä ulospäin näykään.

Nainen vain huomaa kaikenlaista vaikkapa kun ollaan kaupungilla tai ravintolassakin. Katseista, eleistä ja ilmeistä yms.

En ole koskaan häneltä tästä suoraan kysynyt, mutta asia ei minua ylipäätään haittaa, koska tiedän mieheni rakastavan minua. En myöskään ole kovin syvällisesti miettinyt miksi mieheni ehkä haluaa tällaista. Olen aina ajatellut, että eri ihmisillä vaan on kaikenlaisia mielihaluja, mutta ainakin minulle ja meidän osaltamme tuntuu kovastikin uskottavalta ja järkeenkäyvältä tuo tutkimus.

Leider kann Ich nicht mehr so gut sprechen aber es ist nicht so schwierig die Zeitungen zu lesen. Kahdessa viestissä saksaa ja kummassakin pahaa viehettä. Sellaista sattuu, kun koneella käännetään No tämä juttu oli nyt kyllä ihan suoraan hanurista! Mieheni on jo useita vuosia halunnut, että otan vastaan vierasta, mutta en totta vie halunnut kuulla, että hän onkin miehistä kiinnostunut. Itse olen aina ajatellut, että hän pitää minua arvossa kun minulle nautintoa haluaa.

Nyt täytyy sanoa, että asia vaivaa aika lailla, koska ku nyt ajattelen niin voipi olla juuri noin asia meillä. Kyselemällä tehdyille seksitutkimuksille en kyllä antaisi paljoakaan arvoa, niiden tietoarvo on lähinnä siinä että huomaa miten vilkkaasti ihmisten mielikuvitus toimii ja mitä he mielessään luulevat ja fantasioivat olevansa.

Mutta kyllä ryhmäseksitavoista ja asioista on tehty havaintotutkimustakin. Erään tutkijan havainto tutkija seurasi useita vuosia satoja, jollei jopa tuhansia pareja ja sinkkuja yhdysvalloissa ryhmäseksikommuunilla luvulla oli sellainen että ryhmäseksiasioissa pätevät aivan samat ihmissuhdelait kuin normalissakin elämässä. Toiset huomioon ottava, perinteisen epäitsekäs ihminen viihtyi ja tykästyi helposti ryhmäseksiin kun taas itsekkäät ihmiset suuttuivat helposti ja olivat mustasukkaisia.

Ylipäätään ryhmäseksi-elämäntyyli oli lopulta naisille enemmän mieleen kuin miehille. Miehet usein etukäteen luulivat siitä nauttivansa, mutta tosipaikassa eivät kestäneetkään kun heidän naisensa nauttivat muidenkin ihmisten kanssa. Eräs havainto oli että ns. Parinvaihtajista oli jopa niin paljon riesaa ryhmäkommuunissa että heidän määräänsä piti rajoittaa. Erikseen koetut seksikokemukset erottavat, yhdessä koetut yhdistävät.

Näinhän se on lähes joka asiassa. Evoluutio on järjetänyt niin, että sellaisilla naaraspuolisilla yksilöillä, jotka synnyttävät vain yhden jälkeläisen ja senkin pitkähkön välin jälkeen, on ollut useampia parittelukumppaneita. Tämä pätee niin ihmiseen kuin eläimiinkin. Naisen halu paritella useamman miehen kanssa, yleensä, tai samanaikaisestikin on siis ollut populaatiossa lisääntyvä ominaisuus, koska se on taannut nopeimman lisääntymisen.

Myös Geneettinen perusta on laajentunut nopeammin. Eli, luonnon muovaamaa touhua, tuo ryhmäseksi. Tapa jolla monet vetävät ihmisten käyttäytymisen syyt tietyssä kulttuurissa, tiettyyn aikaan, suoraan eläinmaailmasta ja biologiasta ei kerro ihmisistä paljoakaan, niistä eläimistä ehkä enemmän. Tähän ovat sitten jotkut keksineetkin sellaisen nimikummallisuuden kuin kulttuurievoluutio? Se mitä me pidämme normaalina ja luulemme olevan jopa biologiaa, onkin toisessa kulttuurissa epänormaalia, jota hekin luulevat biologiaksi.

On tietenkin tiettyjä lainalaisuuksia, joiden sisällä kaikkien kulttuurien ja yksilöiden on toimittava, mutta ne rajat ovat uskomattoman joustavia. Myös tutkija havannoi että parisuhde kahden ihmisen välillä on kaikkein voimakkaimpia kiintymys-siteitä, monet lähtivätkin kommuunista sen vuoksi. Hän kutsuikin parisuhdetta ns. Hän oli itsekin mukana puolisoineen ja oli sitä mieltä että hyvästä läheisestä parisuhteesta käsin ryhmäseksikin toimi hyvin ja siitä pystyi kunnolla nauttimaan, ottaen samalla huomioon myös muiden parisuhteet.

Aloite tulee usein naiselta suhteen oleessa jo viilenemassa. Meilla se alkoi 2n 1m sessioilla siita mentiin sitten sujuvasti 2m 2n kautta 2m 1n hommiin. Oman naisen jakaminen ei varmaan onnistu aivan suhteen alkuvaiheessa. Itse miehena en olisi asiaa ehdottanut, mutta ihan mukavia kokemuksia olivat. Suosittelen lampimasti kaikille silla varauksella ettei kumppanin haipyminen kolmannen pyoran kanssa aiheuta liian kovaa kolhua omalle itsetunnolle.

Alkuun oli vähän ahdistavaakin, koska en myöskään oikein ollut tottunut siihen runkkarin rooliin, jonka mieheni noissa kuvioissa ottaa. Hän ei siis oikeastaan juuri osallistu vaikka alunperin kuvittelin niin. No, kuitenkin olen pari kertaa kun minulla on ollut silmät sidottuna nähnyt mieheni hierovan kolmannen pyörämme kiveksiä ja kerran runkkaavan häntä eli on hänellä selvästi näitä taipumuksia vaikkei sitä minulle myönnäkään.

En tosin kertonut, että näin nuo mainitsemani asiat. Itse en ole samaa tehnyt, minulle on riittänyt vaimo. Että näin meillä, eli sanon vaan että näinkin voi elää erittäin hyvässä parisuhteessa, tyytyväisenä! Ja suomalaisista miehistä yleisen naurunaiheen maailmalla. Ehkä kannattaisi tulla kaapista ja matkustaa itse pokaamaan miehiä esim. Kreikasta eikä tyytyä naimaan heitä naisen kautta. Siellä niitä homoja riittää Mielestäni et tee mitään tuomittavaa,koska pelisäännöt on sovittu ja raameissa pysytään.

Ja koska "elostelu"ei haittaa ketään ulkopuolista. Jatkakaa samaan malliin,niin ei sitten vanhana harmita,ettei tullut tehtyä ja täytettyä unelmia. Tietenkin tämä teksti ei sovi kaikille,sen varmaan tulet huomaamaan kuten myös minä kirjoittajana.

Se huutaa kenellä on tuska. Normaali-ihmiset ei tietenkään kommentoi tätä,joska ovat realisteja. Tuohan on sairasta, mutta toki saa sairastaa rauhassa. Eikö teillä ole mitään moraalia? Mun mielestä ihmisillä pitäisi olla vastuu omista tekemisistään ja siitä mikä on oikein ja väärin. Oletko kuullut moraalisesta vastuusta? Turha minua on sotkea tuohon mukaan. Ensinnäkään ei kiinnosta tuon kaltaiset naiset ja toisekseen olen eri ikäluokkaa. Vaimon panettaminen tummille ja mieluiten ryhmässä on kiihottavinta mitä tiedän.

Oma vaimo on kauniisti sanottuna flirttaileva hutsu, noh sanotaan niin että kodin hoitaa ja ruuan tekee, lapset pukee jne mutta kyllä hänellä niitä kaipauksia aina aidan taakse on. Kun käydään tassiravintolassa niin vaimo huppelissa tanssii poski poskea vasten hitaita muiden äijien kanssa. Tuntuu että pahin villitsijä hänelle on eräs naiskaverinsa, puhuvat tuntikaupalla puhelimessa, käyvät syömässä, tanssimassa, ja pari kertaa olivat yhdessä ulkomaanlomalla.

Toinen reissu oli Turkkiin pari viikkoa, ja vaimon naama punoitti helkkaristi suun ympäriltä, ilmeisimmin nuoleskellut jonkun partasuu-äijän kanssa ja tehneet sitä ja tätä. Tuon reissun jälkeen sitten aloin minäkin tekemään erinäisiä reissuja kaveriporukalla, viimeksi oltiin reilu viikko Phuketissa ja tulihan ne thaineidot korkattua.

Pikku meis homoseksuaaliseen paras nainti