Mitä miehelle 30v lahjaksi sexi homoseksuaaliseen pelit

Seuraavaa kaavaa on käytetty luvulla kreikan kielellä: Kuten katsoit pyhät marttyyrisi Sergioksen ja Bakkoksen arvollisiksi liittymään yhteen, siunaa nyt nämäkin palvelijasi N. Puhdista heidän sydämensä kaikesta liasta ja epäpuhtaudesta ja suo heidän rakastaa toisiaan ilman vihaa ja pahennusta kaikkina heidän elämänsä päivinä Jumalansynnyttäjän ja kaikkien pyhiesi rukousten tähden, sillä Sinulle kuuluu kaikkinainen kunnia.

Emmehän me voi alkaa raamatun sanaa muuttamaan maailman menon mukaiseksi. Antaa villitysten tulla ja mennä, raamatun sana kuitenkin pysyy. Itsekkin olen kristittynä joutunut nyt monen kysymyksen eteen, kun ihmiset ovat vimmassaan, mutta kerrankin on raamatusta löytynyt sanat nopeasti puolustamaan kantaani ja voit uskoa, että on ollut hiljaisia ihmisiä, kun ovat kuulleet totuuden villitsijöiden "totuutta" vastaan.

Näytit jälleen kuinka ideologia ylittää yksittäisen ihmisen. Ja kyllä, moderneissa länsimaissa uskonto yksi ideologia, keskiajalla se oli erottamaton osa kulttuuria. Sinulla on enemmän tukijoita kuin vastustajia. On todella hienoa että tunnustat Jeesuksen selvääkin selvemmin, Hän elää! Eikö olisi jo aika Raamattuun uskovien luterilaisten erottautua omaksi ryhmäkseen noin liberaalista kirkosta? Täälläkin meillä päin on aivan järkyttävää tämä kirkon luisuminen yhä syvemmälle pakanuuteen.

Siunausta ja voimia Sinulle! Tulen ehdottomasti äänestämään kristillisdemokraatteja. Todelliset kristitythän tässä paljastuvat ennen kaikkea, jotka ovat vaikka valmiita kuolemaan asiansa puolesta. Sehän on selvää, ettei sitä voi ymmärtää ellei ole samoilla linjoilla.

Toivon sinulle samankaltaista rohkeutta ja Taivaallisen Isämme läsnäoloa tehtäviisi! Mietin tuossa aikaisemmin, että eroan kirkosta, mutta enpä nyt ainakaan eroa kun Päivi uskalsi tuoda kristillisiä arvoja keskusteluun. En tiedä mitä tehä, mutta kysykääpä itseltänne "kuuluisiko Jeesus kirkkoon nykypäivänä jos eläisi"? Ei lähdetä tuomitseen homoja, mutta täysin käsittämätöntä ajatella, että homoparit pitäisi siunata avioliittoon.

Eihän tuota luulis tarttevan ees perustella.. Eihän ne saa edes keskenään lapsia.. Tuo kirkkotouhu on menny ihan hävyttömäksi.. Pidä lippu korkealla, on hyvä pitää julkisuudessa tunnettua ääntä , kun kirkko ja sen edustajat eivät tunnu rohkenevan sanoa sitä mitä opettavat. On perin ahdistavaa seurata esim tv: Pidä linja,minkä olet oppinut ja uskot oikeaksi.

Esiinnyit todella hyvin siinä TV2: Itse olen eronnut luterilaisesta kirkosta jo aiemmin sen liberaalin teologian vuoksi ja olen siis uudesti syntynyt Kristitty. Sitä paitsi uskon nytkin osan eronneista eronneen juuri samasta syystä eikä suinkaan Homojen puolesta niin kuin media hehkuttaa Itse koen, etten kirkosta eroamalla ole uskoani hylännyt, koska voin pitää uskostani ja arvomaailmastani kiinni kuulumatta kirkkoon.

Ainakin kunnes itselleni tärkeä tasa-arvo kirkossa paremmin toteutuu. Lapsilleni opetan kristinuskon ohella yhtä tärkeänä muiden hyväksyntää sekä omien ja toisten mielipiteiden ja arvojen pohdintaa ja kyseenalaistamista. Monien ja mm minun perheeni rukoukset kantakoot Sinua rakas sisar. Itse en kuitenkaan koskaan ole nähnyt, että kristinusko, Luterilaisuus estäisi minua hyväksymästä kaikenlaisten ihmisten rakkauden ja heidän tahtonsa solmia kristillinen avioliitto.

Minun Isäni taivaassa on hyväksyvä, rakastava isä, jolle syli on auki jokaiselle. Minä en tahdo uskoa, että homoseksuaalilla ei olisi Jumalamme silmissä samaa oikeutta kun heteroilla. Kristityn elämä perustuu raamatun ohjeiden noudattamiseen, mutta elämä on muuttunut sitten vuoden ajalla. Eihän nykyään orjuuttakaan harjoiteta ainakaan siinä muodossa missä se vuotta sitten oli , ja meidän raamattumme on senkin täysin "hyväksynyt", orjuuden.

Kunhan orja ei ole omasta suvusta tai kansasta. Olisiko siis orjuuskin hyväksyttävää edelleen? Kerran homojen avioliittoon vihkiminen kirkossa ei ole?

Onko kirkon tai Päivi Räsäsen kanta siis orjuuteenkin se, että se on ok? Koska raamatussa niin lukee. Tai kaikkiin muihin älyttömyyksiin mitä sieltä löytyy, mikä on vuotta sitten ollut okei, mutta ei todellakaan nykyaikana ole.

Kirkko on hengellinen kotini, uskon Jumalaani, kaikki suopaan hyväntahtoiseen sellaiseen, joka antaa kaikkien hyvien kukkien kukkia kauneudellaan.

Oma uskokin on koetuksella näissä homokeskusteluissa, koska kaikilla, jopa homoilla on oikeus kristinuskoonsa ja kirkolliseeen vihkimiseensä. Homous kun ei ole sairaus jota voi parantaa. Kai kuitenkin homollakin on oikeus uskoonsa? Saattaa kirkossa alkaa käydä vielä suurempi kato piakoin, homoja kun on Suomi pullollaan. Jos minun lapseni joskus ilmoittaa olevansa homoseksuaali ja rakastavansa samaa sukupuolta olevaa ihmistä ja haluavansa naimisiin kirkossa niin kyllä minä ymmärtäisin ja uskoisin Jumalankin sen ymmärtävän.

Oiken hienoa, kun et ota pois sanojasi kovan paineen alla. Uskonnon ja sananvapaus tulee säilyttää edelleen. Siunausta ja voimia sinulle! Oletteko tosissanne; ettekö yhtään? Kristillisdemokraattien valitsemat ensi kevään vaaliteemat johtavat ikävä kyllä heikkoon menestykseen. Tarkoitan tuota yltiöliberalismia kaiken suhteen. Suomalaisella kirkolla on toki samoja piirteitä. Tässä homokeskustelussa on hieman samaa makua.

Kaikkea pitäisi nostaa ja "hypettää", vaan kun kaikkia ei voi eikä kannata edes miellyttää. Teologinen tiedekunta koki aikanaan valtavan kiinnostuksen homoseksuaalivähemmistöltä ja nyt kirkko maksaa siitä ikävällä tavalla kallista hintaa. On juuri populismia Tervon kaltaisilta julkkiksilta esittää kommentteja kovalla äänellä. Juuri tuo populismi tai julkisuuden kaipuu on se mitä kaikki tuntuvat kaipaavan nykyaikana.

Itse en usko, sen yleisen mallin mukaisesti. Uskon tietoon ja tieteeseen. Tämä median "homopopulismi" on kyllä tavattoman lapsellista. Ehkä tästä ajasta puhutaan "jollakin" tavalla vuoden päästä historian kirjoissa Räsänen, toit mielipiteesi esiin asiassa, joka jakaa seiskapäivää lehden kautta elämää jäsentäviä julkisuuden kaipuun sokeuttamia ihmisiä.

Siitä ei kannata olla huolissaan. Vaikka me emme tuomitse, Jumalan Sana tuomitsee. Sitä ei voi kukaan kieltää. Mutta ihminen, joka ei ole uudestisyntynyt, ei voi ymmärtää Raamattua, koska hänen henkensä on kuollut. Vain Pyhä Henki voi avata Raamatun Sanaa oikein. Rukoilen luterilaisen kirkon puolesta, sen piispojen ja pappien puolesta, jospa Jumala vielä armahtaisi.

Olen luterilaisen kirkon jäsen vielä toistaiseksi. Se on minulle rakas kirkko ja suren sen luopumusta. Jeesus siunatkoon Sinua ja perhettäsi! Seksuaalivähemmistöryhmät voisivat täällä uskonvapauden maassa, kaiken syrjintävouhotuksen yhteydessä pysähtyä miettimään, millainen heidän kanssasisariensa ja - veljiensä asema on esimerkiksi maissa, joissa islaminusko on valtionuskonto.

He eivät voi erota kirkosta, eivätkä käydä edes keskustelua kahden samaa sukupuolta olevan avioliitoista. Viimeisin epäkohta minkä luin tänään aamun lehdestä on kuulemma se, että homopareille ei ole olemassa Suomessa sopivia hääkakkukoristeita ja onnittelukortteja. Kirkolla säilyköön Suomessa oikeus päättää suhtautumisestaan homopareihin. Seuraavaksi ollaan vaatimassa, että alaikäisten ja moniavioistenkin liitot tulee virallistaa ja kirkon tulee ne siunata.

On väärin, että esimerkiksi Ruotsissa kirkko on joutunut taipumaan seksuaalivähemmistöjen painostuksen alla. Hyvä, että Raamatun ilmoituksessa jaksetaan pysyä. Näissä asioissa ei voida äänestää siitä, mikä on oikein. Rukoilen sinulle Päivi voimia, viisautta ja kestävyyttä vaativassa tehtävässäsi. Uskontoa kuitenkin käytetään perusteluna pyrkimyksissä vaikuttaa sekulaarien lakien säätämiseen. Silloin se ei ole enää henkilökohtainen asia, vaan julkinen, ja sellaisena täysin sallittu kohde jyrkällekin kritiikille.

On hyvä muistaa että nyt kinataan siitä muutetaanko kirkon opit ihmisten mieltymysten mukaiseksi, jotta olisi helpompi elää vai tuetaanko ja lohdutetaanko erilaisia ihmisiä vaikeiden kysymysten äärellä.

Säästyneillä rahoilla voi käydä hoitamassa sielua Kanarialla vaikka joka vuosi. Jeesus on Herra Raamatussahan Jeesus sanoo että joka häpeää minua ja minun sanojani ihmisten edessä sitä minäkin olen häpeävä isäni edessä. Joka tunnustaa minut ihmisten edessä sen minäkin olen tunnustava isäni ja enkelieni edessä. Raamattu sanoo että älkää mukautuko tämän maailman ajan mukaan. Jumalan sana ei muutu.

Jo on aikoihin eletty! Koko ohjelman ajan mietin juurikin uskonnonvapautta ja sitä, kuinka on julmaa vaatia että raamatun käsityksiä tulisi uudistaa. Se mihin minä uskon, on ollut ja pysynyt samana kirjoitusten alusta lähtien. Ja mitä tulee herra Tervon huomautukseen mm.

Se on kaikkien etu, mutta ennenkaikkea uskovaisten. Nykykirkko ei palvele enää ketään. Vain uskova voi olla kristitty. Siihen toimintanne tulisi keskittyä. Kristityn tuleekin ojentautua raamatun mukaan. Tasta seuraa nimenomaan se,etta uskovat eroavat kirkosta,joka ei enaa pida raamatun sanasta kiinni. Iljettävää nähdä miten kirkko luopuu Jumalan sanasta.

On hienoa nähdä kuinka ihminen uskaltaa ilmaista kantansa ja mielipiteensä kiihkoilematta ja hyvin perustellusti. Ja älä anna negatiivisten viestien vaikuttaa. Ja toivon että tämä kirkosta eroamisbuumi ei muuta kirkon kantaa asioihin. Olet viisas nainen ja mahtavaa että uskallat sanoa ääneen totuuden vaikka muut pitävätkin sitä hulluna.

Omituista miten Raamatun kanta on tullut ihmisille niin yllätyksenä. Kyllä kirkon ja kristittyjen tulisikin seistä Raamatun sanan takana. Arvon kansanedustajalle ja monelle muulle samanmieliselle tuo sen sijaan näyttää olevan ylitsepääsemätön kynnys. Ajankohtaisen kakkosen homoilta on tähän mennessä aiheuttanut miltei kirkosta eroamista.

Yleensä tähän aikaan vuodesta kolmen päivän aikana kirkosta eroaa noin ihmistä. Homoilta aiheutti kirkolle menetettyinä verotuloina yli neljän miljoonan euron vuosittaiset tappiot. Närkästys johtuu minusta pitkälti tyylistä, jolla asiat esität- se antaa kovasydämisen kuvan. Esiinny mieluummin "miehen ja naisen välisen avioliiton puolesta" kuin "homoliittoja vastaan"- periaatteella. Et myöskään tuo esille, että hyväksyt tai ymmärrät, kuinka erilaisen maailmankuvan omaavat ihmiset näkevät asian eri tavalla - esität ikään kuin "maallisenakin" faktana, että homoseksuaalisuus on väärin ja avioliiton kuuluu olla miehen ja naisen välinen.

Itse olen kristitty, mutta ymmärrän, että yhteiskunnalla on oikeus määritellä avioliitto muiden kuin raamatullisten perusteluiden pohjalta. Sekin ärsyttää, että esiinnyt kaikkien kristittyjen edustajana, vaikka kaikki kristityt eivät suinkaan jaa näkemyksiäsi eivätkä raamatuntulkintaasi.

Tai muuten vain toisinajatteleville? Tämä ei missään tapauksessa tarkoita luopumista kristinuskosta, päin vastoin. Hienoa että seisot rohkeasti raamatun opetusten takana. Laittomuuden hengen lisääntyessä,meidän tulee seistä lujana Raamatun arvovallan takana. Jeesus Kristus on voittaja ja Häneen uskovat tulevat voittamaan. Nyt on kuitenkin vaikeat ajat,mutta olkaamme uskollisia Jeesukselle kristukselle loppuun asti! Tulen ehdottomasti äänestämään kristillisdemokraatteja sinunkaltaistesi takia ja muutenkin.

Moni ei uskaltaisi tulla ko. Se on aina helpompi istua kotisohvalla ja antaa palautetta kuin seisoa sanomisiensa takana julkisuudessa. Voimia ja pidä sama linja. Oli kiva kuunnella sinun rohkeita ja selkeitä mielipiteitäsi keskustelussa. Kirjoitin Tervon kirjoitukseen seuraavan vastineen: Eipä siinä lähimmäisenrakkaus loistanut: Se on syvästi moraalitonta ja häpeällistä.

Moni harrastaa esim seksiä vaikka se on hyvin kauan sitten keksitty asia. Tai syö ja ja juo vaikka se on vanha asia. Voin kuvitella että jos Tervo tai joku homo löytäsi vaikka vuotta vanhan "jumalallisena" pidetyn kirjoituksen että homous on jumalan hyväksymää, niin he kilvan toisivat tämän asian esille ja perustelisivat sillä homouden jaloutta vaikka se onkin "..

Tervon kirjoituksesta kyllä kuulsi läpi raivoisa ihmisviha ja lähimmäisten sättiminen. Jumala loi miehen ja naisen. Homous on syntynyt jälkeenpäin. Homoavioliittojen vastustajien puolella en havainnut mitään kovasydämisyyttä-- ainoastaan eriäviä mielipiteitä koskien kirkon tarkoittamaa avioliittoa homojen osalta.

Sensijaan homoavioliittojen kannattajien puolella oli muutama tosi rääväsuinen pilkallinen naureskelija. Kyllä, kaikenlaisia tuntemuksia voi olla, mutta ei niiden tarvitse johtaa seksiin. Siitä voi olla vapaa. Ei Tervonkaan tarvitse olla seksisuhteessa jokaisen naisen ja miehen kanssa, johon tuntee viehtymystä vaan voi pidättyä siitä ja olla uskollinen vaimolleen.

Samoin kuin ei yksinäisenkään ihmisen tarvitse antautua seksisuhteisiin kaikkien mieltymiskohteidensa kanssa. Terve ihminen pystyy hallitsemaan itsensä näissä asioissa. Rehellinen rukous on yksi hyvä keino. Pyytää Pyhän Hengen siunausta ja varjelusta ja johdatusta näissä asioissa Jeesuksen nimessä. Tämä sopii hyvin niille homoillekin, jotka ovat kiinnostuneita saamaan kirkollisen siunauksen. Olen sitä mieltä että osa homoudesta on syntynyt vahvasti omien valintojen kautta vähitellen.

Perustana antautuminen haureuden synnille, esiaviollisille suhteille, pornomateriaalille, ryhmäseksille, kavereiden houkutuksille ei osaa sanoa ei , ympäristön mediatarjonnalle jne- Olen kuullut espanjalaisen gigolon haastattelun, joka kertoi homosuhteensa alkaneen erilaisten orgioiden kautta. Aiemmin hän oli selkeästi hetero. Rattopoika elämä naisten kanssa meni yhä hurjemmaksi, tuli ryhmäseksit ym, lopuksi hän nautti siitä mikä vaan oli mahdollisemman haureellista ja ajautui myö suhteisiin miesten kanssa yhä enemmän.

Hän teki parannuksen tuli uskoon luopui teoista. Millä ihminen mieltään ruokki sellaista hedelmää se synnyttää. Näissä asioissa niinkuin muissakin on paljolti kyse oman mielen hallinnasta. Kykyä luoda rajat, pitää ne ja ruokkia mieltään oikeilla asioilla. Ylikaiken varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee, sanoo iso kirja. Onhan moni vihastunutkin niin että tekisi mieli tappaa, mutta harva kuitenkaan niin tekee vaan hallitsee itsensä.

Ja siinä auttaa oikea mielen hengen ravinto ja jopa lainsäädäntö. Osa homoudesta voi olla syvemmältä traumaattisista lapsuudenkokemuksista alkunsa saanutta. Sana joka todistaa että Jeesuksessa Kristuksessa on tie, totuus ja elämä. Jumala hoitaa meitä kyllä myrskyssäkin. On ahdistavaa todeta,miten poliitikon arvoa mitataan kansaa ärsyttävillä tai miellyttävillä, toissijaisilla mielipiteillä.

Vähän sama kuin kinastelut keväällä lumen alta paljastuvista koirankakoista. Pekka "Pietu" Sivonen Meillä pitää voida tuoda julki myös sellaisia asioita, joita ei tämä homoja hyysäävä joukko hyväksyisikään. Sananvapaus kuuluu meille kaikille, myös meille, jotka emme purematta niele kaikkia suvaitsevaisuuden verhon alle tuotuja asioita. Kaikkea ei meidänkään tarvitse suvaita.

En nähnyt ohjelmaa, mutta olen lukenut kommentteja siitä. Ensin luulin, että kirkko on alkanut vihkiä homopareja ja sen takia väki on alkanut erota kirkosta.

Mutta tilanne olikin päinvastainen. Olen sitä mieltä, että homojen avioliitot eivät kuulu kirkon piiriin. Homous ei kannata maailmaa, koska se ei ole luontoa ja periytymistä eteenpäin vievä voima. Itse kannatan Sinun puolustamia kristillisiä arvoja.

Siinä vaiheessa, kun homot vihitään kirkossa, olen minä valmis eroamaan. Seuraava vaihe lienee olisi sitten ihmisen ja hevosen vihkiminen?! On paljon ihmisiä jotka ovat samaa mieltä kanssasi.

En ole nähnyt itse ohjelmaa, mutta Päivin kommentti "hyväksyä homot, mutta olla hyväksymättä homosuhteita" on mielestäni ihan meidän tärkeimmän auktoriteetin eli Jumalan Sanan eli Raamatun mukainen. Jos totuuden sanominen ääneen aiheuttaa joukkoeroamisen, niin ainakaan syy kirkkoon kuulumisella ei taida olla henkilökohtainen usko, johon liittyy halu seurata ja olla Jumalalle uskollinen, sekä Raamatun tutkiminen vrt.

Mikä on siis kirkon merkitys itsekullekin? Ihmiset eivät ymmärrä että juuri niinkuin asia täytyy tuoda esiin että ihmistä rakastetaan sellaisena kuin hän on, mutta Jumala vihaa syntiä ja on synti olla homosuhteessa. Maailma menee pahemmaksi moraaliltaan, näkeehän sen tyhmempikin, ja tämä muutos on ollut järkyttävä muutamassa vuodessa. Jeesukseen uskovalla tulee tukalat paikat. Suvaitsevaisuuden nimissä menee kirkkokin, eikä se ole enää uskovaisten paikka uskoa oikein. Ehkä eroan kirkosta juuri sen vuoksi.

Oikeaa parannusta ei saarnata, hääviin Jeesuksen nimeä mainitaan. Ole rohkea ja siunausta valitsemallesi tielle! Ihmisillä on mielipiteen- ja sananvapaus Suomessa - sen takia ihmettelen mm. Ilta-Sanomista lukemani Kallion seurakunnan pastorin kommenttia, "että hän voisi pitää suusi kiinni" IS verkko Ihmettelen suuresti Kallion seurakunnan viranhaltijoiden suvaitsemattomuutta!

Mielipiteitä saa esittää, ja rohkeutta ja aikuisuutta on seisoa mielipiteidensä takana, vaikka yksin. Tämä keskustelu homoista ei ole sitä mitä se näyttäisi olevan. Se on mielestäni jonkinasteista ajojahtia niitä kristittyjä kohtaan, jotka uskovat Raamatun olevan Jumalan sana.

Joka tapauksessa, Päivi, et ole yksin! One of many Kaikilla - myös Päivi Räsäsellä - on oikeus omaan mielipiteeseen. Ihmettelen, miksi hän ei saisi olla sitä mieltä, mitä on. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa oman mielipiteensä ääneen, vaikkei se kaikkia miellyttäisikään. Ollaan arjessa kaikki yhtä rohkeita kuin Päivi. Raamattu ei ole lakikirja. Mielestäni avioliitto pitäisi olla kaikille yhteinen tai ottaa kokonaan pois.

En usko siihen Jumalaan, joka syrjisi tiettyjä ihmisiä. Olen tunnustava kristitty ja myös homojen oikeuksia ajava. En pysty ymmärtämään miksi homoudesta tarvitsee edes keskustella, kun ei se ole keneltäkään pois tai haittaa kenenkän elämää. Kahden ihmisen välinen rakkaus on rakkautta. Miten te kuvttelette Jumalan vastustavan kahden tasavertiasen ihmisen välistä rakkautta? Jos ei ole koskaan rakastunut tai ihastunut oman sukupuolensa edustajaan, niin homous voi tuntua ällöttävältä tai epäluonnolliselta.

Mutta toivoisin että sinäkin Päivi pystyisit kuvittelemaan millaista olisi olla ennakkoluulojen ja vihan keskellä. Että jos mielestäsi Tervo käyttäytyy hyökkäävästi, niin mieti hetki, miksiköhän? Käytät helposti monikon ensimmäistä persoonaa,kun kerrot mielipiteitäsi. Meidän ei tule tehdä niin. Meidän pitää olla selkeitä sanoissamme. Eikös se ole Jumalan luomaa tasavertaisesti syntyessään homoksi tai heteroksi. Siis ihminen ei mitenkään pysty vaikuttamaan siihen.

No raamatun on kirjoittanut ihminen ja myös on pystynyt vaikuttamaan siihen mitä on kirjoitettu. Vihkimiset ja muut seremoniat on kehitellyt ihminen. Jos Jumala luo ihmisen homona, niin miten Teillä niin sanoituilla uskovaisilla on pokkaa syrjäyttää homot ja lesbot eri asioista.

Menette ehkä raamatun taakse, mutta senhän oli kirjoittanut ihminen. En eroa kirkosta, mutta en ihmettele, kun eroavat sankoin joukoin. En ole uskovainen enkä edes kuulu kirkkoon.

Olet oikealla asialla, taistele vain Jumalan sanan puolesta. Homojen esiinmarssi tulee nähtävästi vielä pahentamaan kokonaiskuvaa. On kuitenkin lohdullista ,että joku uskaltaa puhua julkisesti ja suoraan mitä mitä Raamattu sanoo asioista!! Suoraan sanottuna en ihmettele sitä, enkä myöskään joukkokatoa kirkosta.

Olen joitakin asiayhteydestään erotettuja kommenttejanne nähnyt, mutta ne ovat olleet riittävän selviä kertomaan mikä kantanne on. Olette sanonut ettei raivo homoillasta ole teidän vikanne. Rohkenen olla eri mieltä ja olen valmis myös perustelemaan. En aio jättää sitä Uuden Suomen selvityksen varaan, jonka mukaan nimenne on mainittu kirkosta eroamisen syissä.

Te olette kansanedustaja, toisin sanoen tehtävänne on edustaa kansaa. Kansanedustajan rooli tekee teistä päättäjän ja siten valtion edustajan. Ottaessanne milloin tahansa kantaa mihinkään edustatte rivikansalaiselle valtion äänitorvea - ja Suomessa kirkko on valtiollinen. Toisin sanoen edustatte päättäjänä kirkon mielipidettä kansalaisille, vaikka totuus olisikin byrokratian puitteissa toinen.

Te kuitenkin olette päättämässä asioista meidän muiden puolesta. Kansalaisen näkökulmasta kirkkoon kuuluminen on kirkon toiminnan ja näkemysten kannattamista.

Mikäli kansalainen kokee voimakkaasti ettei kirkko enää edusta häntä, hän varmasti eroaa kirkosta. Se merkitsee kuitenkin rahansäästöä, minkä ei pitäisi nykyisessä taloudellisessa tilanteessa pitäisi olla teistä yllättävä näkökulma.

Olette valtion kirkon mielipiteisiin päin puolueellinen, joten kansalaisen näköulmasta edustatte päättäjänä myös valtiollista kirkkoa. Koska vaikutusmahdollisuutenne ovat suuremmat kuin paikalla olleilla kirkon edustajilla, lausuntonne painaa kansan näkökulmasta vaakakupissa enemmän kuin heidän. Teidän on ei kannata vedota yksilön sananvapauteenne, koska kukaan ei ole sitä teiltä viemässä. Yksilöllisyytenne vaikuttaa kuitenkin tapaanne tehdä kansanedustajan työtä.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaiken sanomanne sanotte myös kansanedustajana. Mikäli kantanne ei kuitenkaan edusta kansaa, kuten nyt näyttää käyneen, ette kansanedustajana ole onnistunut tehtävässänne kansan edustajana. Kansa on äänestänyt jaloillaan ja evännyt tukensa.

Menitte kirjoituksessanne myös tunnustamaan Tervon argumentin todetessanne, että samat argumentit kuultiin jo vuotta sitten. On arveluttavaa, että nyky-yhteiskunnassa päättäjänä toimii henkilö, jonka arvot perustuvat vuotta sitten vallinneen yhteiskunnan tilaan. Rukoilen että saat armon jatkaa taistelua puolestamme.

Minulle kirkko on ollut vuosia ongelma jota olen hävennyt. Siunausta ja voimia Sinulle. Harvoin nykypäivänä tapaa ihmisiä, jotka aidosti uskaltavat tuoda julki arvomaailmansa ja mielipiteensä. Liian usein poliitikot ja myös muut ihmiset ulkoapäin tulevan arvomaailman painostuksesta uskaltavat enää seistä niiden arvojen takana, jotka ehkä syvimmillään kokevat tärkeiksi. Muslimimaassa asuvana hämmästelen kuinka vanha uskonto ja sen perinteet ovat tiukasti ja näkyvästi kiinni ihmisten arkielämässä.

Kristityt eivät enää uskalla seistä omien arvojen ja opetusten takana. Se on todella harmittavaa. Mikä se peruste on? Pidetään kiinni Iankakiisen elämän Sanasta eikä lähdetä edes leikittelemään tulella joka sielumme muutoin polttaa.

Sehän on jo tutkittu, että jos on mieltymystä samaan sukupuoleen ni sellainen ei ole tervettä. Vaan sekin on sairaus ihan samalla tavalla kuin jollakin psyykkinen sairaus tai alkoholisti tms Olen onnellinen, että sanoit sen mitä pitikin. Taivaan Isän siunausta sinulle ja perheellesi. Kiitos että puolustat meille kaikille tärkeitä arvoja. Jopa homoille ja uskomattomille, ymmärsivät he sitä tai ei. Raamattu kuvaa sitä, että avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi liitoksi Tervon kirjoitus, jossa hän näyttäisi sortuvan tuohon.

Voimia ja rohkeutta sinulle edelleen tärkeässä tehtävässäsi kansamme rappion keskellä! Kyllä olet oikeassa siinäkin,että vihanlietsonta raamatullisia kristittyjä kohtaan on maassamme hyvin pitkällä.

Ehkä piankin olemme suoranaisen vainon kohteena,niin kuin sinä olet jo tällä hetkellä. Antakoon Herramme sinulle edelleen rauhansa ja siunauksensa ja kaiken sen viisauden,mitä tarvitset tulevissa tehtävissäsi! On hyvä, että joku vielä seisoo Raamatun opetuksen takana. Synti on syntiä, vaikka mitä tekisi. Totuuden toit rohkeasti esille! Ja tuo Kirja, se on todellakin vanha, mutta Sana yhä voimassa ja yhä meidän parhaaksemme! Minä erosin kirkosta jo pari vuotta sitten nimenomaan sen vuoksi, että se ei enää opeta, eikä tunnusta raamatun Sanaa kuten pitäisi.

Maailman hyväksyntä on tullut tärkeämmäksi, eikä näinollen esim. Luettuani nyt vielä nuo Jaana-pastorin sanat IS: Eipä löytynyt rakkautta noista pastorin sanoista!

Äänestyspäätös on tätä keskustelua myöten selvä. On uskomatonta, miten yhtä ihmistä syytetään tällä tavalla. Kirkko on nyt päätösten edessä. Kenen kirkko se haluaa olla. Perinteisten konservatiivien vai homojen. Kumpaakin se ei voi mielyttää, se on mahdottomuus. Yhtähyvin kirkosta eroaminen voi johtua siitä, että konservatiivit eivät löydä kirkosta sitä mitä etsivät, eikä löydä homotkaan. Ei kirkko voi ajatella pelkkiä verorahoja. Kun verot kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa.

Oikealla asialla olit homoillassa! Miten voidaan loukata ihmisoikeuksia sanomalla "homot ovat ok, mutta he eivät saa harjoittaa homouttaan". Silloinhan kielletään heiltä yksi perusoikeus ja siksi se on loukkaus ihmisoikeutta vastaan. Edustiko Räsänen kristillisdemokraattista puoluetta lausuessan em. Kirkkoa hän ei edustanut. Eroa Kirkosta on näyttänyt, mitä koko kirkosta ajatellaan. Teitte meille "syntisille" hienoa työtä. Kaikki syntimme saamme Golgatan sovitustyön takia uskoa anteeksiannetuiksi!

Jeesus elää ja voi tänäänkin antaa apunsa, lohtunsa ja toivonsa, jokaiselle joka Häntä huutaa avukseen! Ammunta on kovaa, ja kuuluu tänne huoltoportaaseen asti. Tässä vähän ravintoa Kotimaa Ulosryntäys voi merkitä kirkolle taloudellisesti jotain - so what! Paasto on aina paikallaan kristitylle, miks'ei myös papille! Luulempa että kirkkomme tyhjät puheet ovat suurempi syy kirkosta eroamisiin, kuin kritityn Sananmukainen kannanotto.

Kiitos Jumalalle että edes joku uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne ovat, niin homosuhteessa kuin muutenkin. Toivon elämääsi kaikkea sitä armoa ja voimaa mitä tehtävässäsi tarvitset, sinulla on esirukoilijoita, joista Jeesus on kaikkein uskollisin. Mielestäni on surullista, että sinun kannanottosi on nostettu kirkosta eroamisen syyksi. Osa eronneista on varmasti myös niitä, jotka jättävät kirkon sen vuoksi että se enää yhä vähemmän toimii Raamatun pohjalta.

Hienoa, että meillä on rohkeasti kristillisiä arvoja ja Raamatun sanaa esille tuovia poliitikkoja. Ääneni menee jatkossakin kristillisdemokraateille. Voimia ja siunausta työhösi Päivi! Leena Huovinen hämmästelee Päivi Sinun kantojasi ja sanoo: Ilmeisesti hän Päivi ammentaa ne Raamatusta!? Kyllä meidän kansankirkolla on suuria ongelmia! On hyvä, että ne jotka eivät usko Raamatun sanomaan eroavat itse, mutta kylla tuollaiset Leena Huoviset pitäisi välittömasti erottaa!!

Miten voi kirkon papiksi päästä tuollainen henkilö, joka on taysin ulalla asioista! Kylla sairaaloihinkin pitäisi alkaa palkata 'itse-oppineita' puoskareta.

Ja lakimiehiksi lukutaidottomia työttömiä! Kohtahan Suomi pääsee irti valtionkirkosta. Paholainenko ne tänne maan päälle lähetti, mitä??! Eikös me kaikki kuitenki olla Korkeimman edessä tas-arvoisia, joten myös oikeutemme asioihin tulis olla tasa-arvoista. Täytyihän sen Herranki jotain sillä tarkoittaa, kun eri seksuaalisuutta edustavat ihmiset loi, vai? Esiinnyit suoraselkäisesti ja fiksusti. On tärkeää, että raamatullista käsitystä tuodaan edelleen esille. Raamatussa on hyvin selkeä näkemys tähän asiaan, pysytään siinä.

Kristitty ei lähde mutu-tiedon ja -tieteen mukaan, vaan pitäytyy koeteltuihin, kestäviin arvoihin. Eikö jokaisella lapsella ole oikeus saada mahdollisimman hyvät eväät tulevaa elämää varten. Nyt jos 'homovanhemmat' jo alussa turmelevat esimerkillään lapsen tulevaisuuden ja kuitenkin ovat vastuusta vapaat. Samoin on abortti-lapsilla; äidit väittävät: Nykyajan uskonto on narsismi - itsekkyys! Kuka puolustaa heikompiosaisten asiaa ja varsinkin ihmisoikeuksia, jos emme me kristityt!

Monien homojen sanat kuuluivat: Minä, minulle, minun kautta, minun oikeus, On erinomaista, että kirkon sisällä piileskelevät fundemetalisti-konservatiivit tulevat rohkeasti ulos kaapeistaan ja osoittavat, että kirkko on kykenemätön vaalimaan Jeesus Nasaretilaisen opettamia eettisiä arvoja lähimmäisenrakkaus, suvaitsevaisuus, Vuorisaarnan opetukset jne.

Jeesus olisi taaatusti sallinut homojenkin tulla tykönsä. Onhan jopa epäilty, että opetuslapsistakin olisi ollut yksi homoseksuaali, nimittäin Johannes. Jari Tervoa ei suinkaan pidä asettaa syytteeseen kunnianloukkauksesta.

Sen sijaan eräitä poliitikkoja ja kirkollisten virkojen haltijoita tulisi asettaa syytteeseen yllytyksestä sukupuolivähemmistöihin kuuluvien muodostamaa kansanryhmää vastaan. Kiitos Päivi Räsänen aiheuttamastasi lumivyörystä! Todella hienoa, että kirkko vääjämättä menettää merkitystään muuten demokraattisessa yhteiskunnassamme. Nythän monet ihmiset kuuluvat kirkkoon, koska luulevat joutuvansa kadotukseen, jos eroavat, mikä on seurausta lapsuudessa suoritetusta uskonnollisesta aivopesusta.

Kirkon paljastaessa todelliset kasvonsa, järki voittaa pelon, sillä on pelottavampaa kuulua ahdasmieliseen, ihmisarvoa polkevaan tai ainakin sen polkemisen sallivaan kirkkoon kuin joutua mahdollisesti kadotukseen. Sinua kannustaa aktiivinen oma pikku kristillinen tukijoukkosi. Luulen, että Jari Tervo voi sanoa samaa, mitä sinä sanot; pääosa hänen saamistaan viesteistä on ollut kannustavia.

Uskot naiivisti, että kirkosta eroamisen äkillinen kiihtyminen homoillan jälkeen ei johdu sinun sanomisistasi, sillä puolueestasi eroamisia ei ole tapahtunut! Eipä tietenkään, sillä juuri sinun puolueesi kannattajathan sinua kannustavat. Mielestäni "aito uskovainen" ei tuomitse ketään poikkeuksena rikokset , vaan hyväksyy jokaisen sellaisenaan. Suvaitsevaisuutta veljet ja sisaret. Vain sillä tehdään tästä maailmasta parempaa.

Emme voi tietää, koska homous osuu henkilökohtaiselle reviirillemme. Onko meillä silloin sydäntä kääntää heille selkämme. Onko se oikean kristityn tapa elää tämän päivän yhteiskunnassa? Et selittele tai vaihda mielipidettä, vaikka lunta tulee tupaan. Kristillisyytesi antaa uskoa muillekin! On oikein, että turhaan luterilaisessa kirkossa roikkuvat jäsenet eroavat. Ei pelkällä kirkollisverolla taivaaseen pääse! Jos ajatukset ovat ateistin, parempi, että kirkko keskittyy uskoviin ja Raamatun sanaan.

Kirkosta eroavathan voisivatkin ohjata veroa vastaavan summan hyväntekeväisyyteen ja osoittaa oikeita arvojaan. Avioliitto on luonnon mukaista perhettä varten, olkoot homot vaikka siunatussa yhteiselossa. Avioliitto sanan merkitys on jo varattu, eikä sitä tule pienen epänormaalin vähemistöjen himosta uudelleen määritellä.

Homoseksuaalisten suhteiden harjoittamisen puolestapuhujat eivät näytä tuntevan historiaa, kun toitottavat lopullista "totuuttansa. Moni meistä jakaa näkemyksesi. Voimia Sinulle nyt ja jatkossa! Voimaa ja siunausta työllenne! Kuinka nuo vuotta vanhat mielipiteet ja arvot voisivat mitenkään vastata nykymaailman käsityksiä? Joka tapauksessa haluaisin kommentoida joitakin Ylen Homoillassa esittämiäsi ajatuksia. Nostit mielipiteissäsi todella vahvasti esiin lapsen oikeuden isään ja äitiin.

Perustelit näkemystäsi kristillisestä näkökulmasta, mutta myös ainakin osaksi sillä, että lapsi tarvitsee sekä miehen että naisen mallin elämäänsä. Se, että lapsi elää sateenkaariperheessä kahden naisen huollettavana ei suinkaan tarkoita, etteikö lapsi saisi jatkuvasti myös miehen isän malleja ympäristöstään: Kun puhuit ohjelmassa homoperheiden "toimimattomuudesta", käytit kömpelösti esimerkkinä sitä, kuinka jotkut isänsä menettäneet sotalapset ovat vuosia myöhemmin kertoneet traumoistaan, joita isättömyys on heissä synnyttänyt.

Argumenttisi ei millään tavalla ole rinnastettavissa homoperheiden lapsiin, sillä eivätän he ole menettäneet ketään. Heillä on kaksi rakastavaa vanhempaa. Sotalapsilla toinen niistä rakastavista vanhemmista on kuollut. En usko, että lapsi jotenkin automaationa kaipaisi miessukupuolta edustavaa ihmistä lähelleen. Sen sijaan on totta, että kun lapsi varttuu ja alkaa ajatella asioita laajemmin, hänessä saattaa herätä halu tutustua biologiseen isäänsä. Sitä en siltikään usko, että ihmisestä kehittyisi millään tavalla vajavainen, jos hänen omasta ydinperheestään puuttuu isä.

Mielestäni rakkaus on aina oikein. Oli kyseessä sitten hetero- tai homorakkaus. Ja koska homous ei ole sairaus tai ketään muuta millään muullakaan tavalla vahingoittava asia, en näe mitään syytä, mikseivät homot voisi muodostaa lapsiperheitä.

Kirkon ei tule miellyttää kaikkia sallimalla kaiken, vaan kunnioittaa Raamatun sanaa johonka usko perustuu. Kuinka kirkko voisi selviytyä kunnialla murroksesta, jos se murentaa itse kokoajan arvopohjaansa? On menneet "puurot ja vellit sekaisin" joillakin, kun vertaavat Sinua ja Ahmadinejadia toisiinsa! On uskonnon harjoittamisen vapaus. Ei tarvitse salailla vakaumuksensa perusteita Itse olen sanan-ja mielipiteenvapauteni vuoksi ollut putkassakin, Suuni yritettiin tukkia sellaisilla menettelyillä, joita oikeusvaltiossa voi vain ihmetellä.

Jos tahtoo kulkea suoraa tietä, elää vakaumuksensa tasolla - niin joutuu näkemään jopa vainoa. Pidetään siis kiinni vakaumuksesta, sanan-ja mielipiteen vapaudesta. Kiitos kun seisot julkisesti Raamatun kannalla. En usko, että " joukkopako" kirkosta olisi yksin homo- ja lesbosuhteita puolustavien pako. Meitä on monia, jotka rukoilevat viisautta ja voimia! Olisi tietenkin hiukan uskottavampaa, jos nostaisit esille uudesta testamentista niitäkin kohtia, jotka rajoittavat heterouskovaisten toimintaa.

Miksi puhut seurakunnan tilaisuuksissa? Luultavasti tätä kommenttia et julkaise. Taivaan Isän siunausta, hyvä kun pysyt totuudessa se palkitaan kerran! Kun seuraa nykyaikaa,olis todella syytä lukea Raamattua. Tämä kirja kun on tehty helpottamaan elämää,eikä vaikeuttamaan. Eikö tuo ole nimenomaan sitä kaksinaismoralismia, ja populismia?

Tuomitsit syrjinnän selkeästi, mutta ilmaisit myös selkeästi mitä homous Raamatun näkökulmasta on. Ei ole lainkaan ihmeellistä, että Kristinuskoa ymmärtämättömät eivät voi ymmärtää ja käsittää näkymystä. Oli ilahduttavaa huomata, että keskustelussa mukana olleet kristityt olivat selkeästi Raamatun näkymystä edustavia, puolustavia. Uskon, että kirkossa on ja tulee olemaan juuri niin paljon jäseniä kuin se ansaitsee.

Mikäli kirkko pitäytyy tiukasti alkuperäisissä opinkappaleissaan ja niiden kirjailellisissa tulkinnoissa, on väistämätöntä, että sen sanoma ei puhuttele kovinkaan monia ihmisiä. Tulevaisuudessa kirkon jäsenten määrä tulee ilmeisesti laskemaan edelleen.

En ole mikään raamatun asiantuntija, mutta olen saanut sen käsityksen, että Jeesuksen ja vaikkapa Paavalin sanomat poikkeavat perussävyltään toisistaan. Lienee makuasia, kumpaa halutaan korostaa ja kumman auktoriteetin taakse on mielekästä mennä. Jos kirkko haluaa olla yhtenä yhteiskunnan jäsenten kokoavana voimana, koko kansaa puhuttelevana instituutiona, on sen aiheellista tarkastella oppejaan ja saada aikaan konsensus suhteessaan paitsi homoliittoihin, myös siihen, missä määrin raamattua voidaan käyttää yhteiskuntaa ja lainsäädäntöä koskevien kysymysten ratkaisussa.

En katsonut homoiltaa, mutta lukemieni kommentien jälkeen sanon sen, minkä aiemminkin olen havainnut. Olet kaikissa näkemissäni haastatteluissa ja puheissa ollut asiallinen, suora ja rehti! On upeaa, että uskallat puolustaa terveitä Raamatun pohjalta nousevia arvoja! Sinun kaltaisiasi kaivataan lisää! Muuten yhteiskunta todella uppoaa - ties mihin! Olen varma, että Herramme siunaa työtäsi ja antaa sinulle voimaa säilyttää edelleen avoin, rehellinen ja asiallinen sävy puhuessasi tärkeistä asioista.

Kansan kannanotoista näkee, miten maailma on muuttumassa yhä pahempaan suuntaan. Hienoa, että sinunlaisia ihmisiä vielä löytyy, jotka uskaltavat sanoa ääneen totuuden Raamatusta! Ole vain luja ja rohkea kristitty!

Tässä nimittäin on yksi kannustava viesti lisää sulle! Oli upeaa nähdä kuinka puolustit kristinuskoa. Totesit että meillä kaikilla on syntisiä ajatuksia mutta uskovainen ihminen ei halua niitä toteuttaa. Toki synti tarttuu kaikkiin ihmisiin mutta niitä on lupa pyytää anteeksi.

Jumalanpalveluksessa todetaan että ole minulle syntiselle armollinen, anna syntini anteeksi. Itsellänikin on joskus ollut kiinnostusta samaan sukupuoleen mutta en ole halunnut niitä toteuttaa koska tiedän että tämä on väärin. Rakkauselämä kuuluu vain miehen ja naisen väliseen suhteeseen. Kaikki muut muodot ovat synnillisiä. Raamattu on kirjoitettu suojelemaan elämää. Taivaan Isän siunausta sinulle Päivi! Tervon ja muiden mielenrauhansa menettäneiden vihasta ei hyvää seuraa.

Syyllisyyden tunne ei lain murentamisella vähene. Kiitos, että pidät tervettä tietoa tarjolla. Sen sijaan on väärin meitä kansalaisia kohtaan,että kirkosta eroamista on käsitelty mediassa niin yksipuolisesti. Luusisin,että osa eronneista olivat niitä, jotka kokivat turvattomuutta ja pettymystä kirkkoon,jossa papit eivät osaa Raamattua, eivätkä tiedä kirkon kantaa. En kuitenkaan aio erota, mutta sen sijaan harkitsen liittymistä puolueeseenne.

Tsemppiä vaaleihin, seurataan täältä palmun alta Uskon, että asemassasi - edustaessasi meitä kristittyjä - saat paljon vastustusta, mutta hyvä, että myös kiitosta. Toivottavasti et välitä noista kommenteista tyyliin "kiitämme, että ansioistasi kirkosta on eronnut näin ja näin monta ihmistä Hänelle tahtoisin sanoa; kirkon talous ei ole maailman tärkein asia, kirkolle tärkeintä tulisi olla se periaate, että pysytään Jumalan Sanassa.

Itse ajattelin vaihtaa ev. Olen pettynyt, että erään tekstin mukaan jo kolmasosa papeista on näitä maailmanmielisiä, jotka olisivat valmiita siirtymään sukupuolineutraaliin avioliittokäsitykseen ja vihkimään homot kirkoissa. Harmittaa, että tunnen myös tosiuskovia pappeja, joille haluaisin kyllä verojen kautta tukeni antaa. Mutta tärkeintä minulle on kuitenkin elävä seurakunta, jossa saan kuulla elävää Sanaa ja kokea uskovien yhteyttä. Uskon myös, että tällaisen tunteen vaaliminen ja sen muuttuminen teoiksi ja toteutukseksi on syntiä.

Minulla on ulkomaalainen ystävä, joka on suhteessa toisen naisen kanssa. Hiljattain he menivät naimisiin, sillä kyseisessä maassa se on mahdollista. Tällaiseen juhlaan en katsonut voivani osallistua. Näkemykseni olen selvin sanoin ilmaissut. Olen käynyt heidän luonaan ja suhtautunut heihin molempiin ystävällisesti, niin kuin ihmisiin mielestäni tulee suhtautua.

Heidän lapseensa keinohedelmöityksellä alkunsa saaneeseen olen suhtautaunut yhtä lämpimästi kuin muihinkin lapsiin, vaikka vakaumukseni ja kokemukseni mukaan lapsi tarvitsee myös isän ja nimettömän luovuttajan käyttäminen on väärin lasta kohtaan. Nykyaikana normi on tietynlainen suvaitsevaisuus. Nämä suvaitsevaiset suvaitsevat kaikkia paitsi niitä, jotka eivät hyväksy kaikkea sitä, mitä suvaitsevaisten mielestä jokaisen tulee hyväksyä. Näitä he kutsuvat suvaitsemattomiksi, pähkähulluiksi ja vihanlietsojiksi yms.

Kuulemani mukaan Heini Junkkaalan näytelmässä suvaitsevaisuus ulottuu kaikkiin osapuoliin. Ihmisarvoa kunnioittavan suhtautumisen ansaitsevan niin lesbot kuin funkutkin. Ehkä Heini Junkkaala on todella suvaitsevainen ihminen. Ehkä hän on sitä siksi, että tuntee läheisesti joitain meistä kirkassilmäisistä pähkähulluista. Kirjoitin asiasta omaan blogiini ja olen todella ylpeä sinusta, joka uskallat olla maan suolana.

Homokeskustelussa menee vellit ja jauhot sekaisin. Kunpa sinulla olisia aikaa keskustella kanssani. Onhan se outoa, jos esimerkiksi on keskusteluohjelma jossa osanottajina on mies, nainen ja homo. Eihän se ole oikea yksi kolmesta jakauma yhteikunnassa.

Ja jos joku nyt tuon keskustelun pohjalta eroaa kirkosta, en usko että heidän jäsynyys on perustunut kristillisiin arvoihin.

Itse erosin aikoinani valtion kirkosta, vaikka tunsin edelleen olevani kristitty. Kirkko ei vaan ollut mun juttu. Vaikka en ole kirkon jäsen, se ei tarkoita, että hyväksyisin homoparit.

Ne eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita. Silmäni ja korvani avautuivat ansiostasi. Miksi muuten kukaan ei avaa sitä, mitä siunaus tarkoittaa.

Ei kai se ole vain inhimillisen hyväksynnän pyytämistä? Siinähän pyydetään saada 'olla polvillaan' Luojansa edessä juuri siinä asiassa, jossa siunausta tarvitsee.

Ts pyydetään ajan rajan ylittävää näkökulmaa tähän ajalliseen elämään. Vähiten sitä ei tarvita juuri avioliitossa. Ei kai se estä muita kumppanuuksia ja sitoumuksia keksimään omaa liitto-nimikettä.

Heillä lienee omat elämäntehtävänsä, johon tahtovat sitoutua. En ole kd-äänestäjä, mutta olen ihaillut sinua ennenkin ja nyt ihailen vielä enemmän. Joskus tuntuu, että enemmistöllä ei ole enää sananvapautta eikä uskonnonvapautta. Voimia ja viisautta sinulle pysyä totuudessa. Sinulla on suuri tehtävä Suomessa. Kun on tunteet Oikeasti älyllinen ihminen toimii myös eettisesti yhteisen hyvän nimissä.

Kiitos Päivi sovinnollisesta otteesta keskustelussa. Wanna-to-be lesbon surusilmäinen äiti. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

Nähdään samalla kuinka paljon on tuota kannustavaa ja kuinka paljon "kirpeää" palautetta. Veikkaan, että olet saanut tähän blogiisi vähän enemmän kommentteja..! Mitä väliä jos kirkosta erotaan, sellaiset eivät kuulu kirkkoon, jotka eivät ole sen takana, mihin Kirkon pitäisi situotua.

Joskus mietin eroamista siksi, että kirkossa puhutaan Sanan vastaisesti.. Kiitos siis, että sinä olet valmis avaamaan kristinuskoa noinkin rohkeasti! Kirkosta eroajat eivät tunne Jeesusta vapahtajanaan, miksi silloin edes kuulua kirkkoon?

Rukoilemme, että he tulevat todella tuntemaan Hänet, se on ainut muuttumisen mahdollisuus. Evankeliumi on ydinsanomamme, rakenteet eivät pelasta ketään. Siunausta ja rohkeutta seistä edelleen Raamatun sanan perustalla monenmoisissa tilanteissa, joita tulet kohtaamaan. Ajat kovenevat, mutta juuri pimeän keskellä valo loistaa kirkkaammin.

Siunausta ja Herramme veren suojaa sinulle ja myös perheellesi. Jos näin, olet tekopyhä. Perustat mielipiteesi ja totuutesi Raamattuun, kuten Tervo kirjoittaa ja näin torjut mahdollisuuden homoseksuaaleille tuntea itsensä tervetulleeksi kirkkoon täysvaltaisesti.

Eikö se ole myös vihan levittämistä ja leimaamista? Älä kerää säälipisteitä väittämällä, että homoseksuaalit ovat lähellä sydäntäsi. Juuri sinunlaisiasi uskollisia palvelijoita Jumala käyttää sanansa julistamiseen. Ole rohkea ja uskollinen. Hän pitää sinusta huolen ja ohjaa askeleesi. Et ole harhaan kulkeva, kun seuraat uskollisesti Vapahtajaasi.

Eikö kuitenkin arvojen tulisi ohjata vain ihmisen omia tekemisiä eikä rajoittaa muiden? Itse syvästi etiikkaa ja moraalia pohtivana ihmisenä kyseenalaistaisin voimakkaasti omat arvoni jos ne pyrkisivät estämään muita ihmisiä toteuttamasta omaa rakkautaan ja seksuaalisuuttaan.

Kiitos kun olet rohkea! Ei todistuksen tällä hetkellä tarvitsekkaan riittää, ne tulee silloin kun niiden aika on. Ekana katsotaan mitä sillä jumalattomuudella saa aikaan, sit käydään oikomaan asioita kun ihmisillä on selkä seinää vasten, sillo asiat mee perille eikä tarvitse jaaritella. Eikä niitä todistuksia julkaista täällä , vaan ihmiset huomaavat, että asiat muuttuu. Siispä loi sinut samanlaiseksi saatanalliseksi sekopääksi mitä se ittekin on tai ainakin se sun elämäsoppaas niin kertoo.

Ei ole sitä näkynyt tai kuulunut että te hihhulit jotakin rakkaudesta tuntisitte tai tietäisitte! Tällöin esimerkiksi silmämunien polttaminen on sitä mitä rakkaudesta tiedätte ja tunnette. Teistä on ihanaa kun ihmiset kärsii eli se on sitä todella suurta "rakkautta"!? Teille kaikki on vastakohtaista. Rakkautenne on vain ihmisten halveksimista ja pilkkaamista.

Haluatte parantumattomasti sairaidenkin kärsiä tuskissaan. Jos oikeasti rakastaisitte ihmisiä tällöin hyväksyisitte eutanasiankin ettekä vastustaisi sitä! Muut ovat sitten paljolti geeniperimästä kiinni. Toiset suuntautuvat en tarkoita että ryhtyvät homoseksuaaliksi herkemmin kuin toiset ja toiset heteroseksuaaliksi herkemmin kuin toiset. Samoin on todettu on että toiset tulevat herkemmin uskoon kuin toiset. Sä et hyväksy noita vaikka ne on luettavissa ihan netistä vaan ryhdyt kirjoittamaan kaikkea miltä susta tuntuu kunkin asian laita.

Kyse ei ole mistään ns. Siitäkin on perinnöllisiä syitä eikä kaikki ole ympäristön muokkaamia, että tietyt ihmiset esimerkiksi alkoholisoituu muita herkemmin!

Minut on asettanut mun vanhempani! Joten ei mitään ole olemassa mitä täällä väität ja joka sekopäässäsi kuvittelet! Ei mene sun sekoilusi perille, koska en voi noihin sekoiluihisi samaistua!

Milloin sulle menee perille ettei mitään kuoleman jälkeistä elämää ole olemassakaan yhtään sen enempää kuin sitä teidän kahjojen sekopoltsien jumalaakaan?!

Et kuoltuasi pysty edes pettymään, mutta taatusti pettyisit jos vaan voisit! Sellainen se tilanne tulisi olemaan! Sinut pitäis laittaa hoitoon jonnekin suljetulle osastolle, kun sellaisiin hoitolaitoksiin laitetaan Suomessa ihmisiä paljon pienimmistäkin asioista!

Raamatussa on kirjoitettu mitä aito rakkaus on ja mitä se kestää ja millainen se on. Ihmisten kärsimykselläkin on tarkoitus, eikä kukaan voi hyväksyä itsemurhaa,sellaisen ihmisen pitää varautua sit aikaisemmin elämässään jo kuka sellaisen haluaa eikä siirtää vastuuta muille tai mennä sellaisiin maihin jossa se on sallittu.

Uskoon ei tulla omasta tahdosta, vaan Jumalan tahdosta. Uskoon tultuasi et voi olla enään varas, etkä homo, vaan ihmisen pitää tehdä parannus,eikä Jumala salli enää väärää. Kyl minä ymmärrän sen , että teillä on kiire todistuksilla, niiten aika tulee sit kun niiden aika on.

Siinä näkee juuri ateistien epävarmuuden kun vaaditte todistuksia , vaikka ei ole niiden aika. Enhän minä ole muuta väittänytkään. Mutta tiedätkös mihin vanhempasi lähtevät kuoltuaan, ajatteleppas niin, että uskovaisilla on yleensä myöskin uskovaiset vanhemmat. Kyllä siinä on ihmiset olleet asialla kun on tarjoiltu uskoa siihen omaan mielikuvitusjumalaan taikka sitten miekkaa: Vladimir Putin on rakkaus! Näillä palstoilla kaikki "uskovat" ovat todistaneet olleensa tiukkoja ateisteja ennen uskoontuloaan.

Lapsuudenkotinsa uskosta ei ole vielä todistanut ainutkaan "uskova", joten ehkä sinä olet eka? Sinun mielipiteesi ei paina siinä pätkän vertaa, koska minä tiedän asiasta totuuden etkä sinä. Jumalaa saa sanoa vaikka kuinka moni mielikuvitukseksi ,mutta totuus on aivan toinen. Tarkoitin lähinnä sitä islamin kannalta , onneksi Venäjä on Suomen naapuri. Siinä sinulle hieman tosiasioita: Niin onhan minullakin olut isä joka ei ollut uskovainen nuorempana, mutta kun synnyin ja ensimmäiset muistoni isästä on niin hän oli silloin jo uskossa ja myöskin kuoltuaan oli uskossa.

Nyt oli siintä puhe, mitä ihminen oli ennen maanpäällistä kuolemaa, eli kun läksi täältä pois. Tiede nyt sattuu olemaan ainoa tie totuuteen! Äitini isä oli kuitenkin ateisti, äitini on taas "tapakristitty". Siitä eteenpäin ei ole tietoa kuin että isäni puolelta eräs esi-isästäni on ollut luvulla hengellinen runoilija. Mutta se mihin vanhempani lähtevät kuoltuaan isäni on jo kuollut niin heidät viedään hautausmaalle mullan alle joko kokonaisena arkussa tai tuhkattuna uurnaan tai johonkin kenkälaatikkoon siinä missä muutkin, ettei ala haisemaan.

Ei kellään ole mikään kiire todistuksilla vaan kyse on siitä että kun sulla ei ole mitään näyttöä tuosta jatkuvasta paskan puheestasi mitä sontaat tällä palstalla eli ei kananta puhua sellaista mistä ei itsekään tiedä tai mistä ei ole minkäänlaista näyttöä! Tässä peräänkuulutetaan siis todisteita ja perusteluja. Ei se todista vielä mitään että kun sanot: Kalevalakin on paljon uskottavampaa kuin sun raamattusatuilusi!!

Ei ollut kysymys uskosta vaan sun sekoilusta! Tuo mitä sä hoet täällä jatkuvasti ei ole varmasti monien uskovaistenkaan mieleen! Miten voit muiden ihmisten puolesta sanella ateistikin on ihminen ettei ne tiedä aidosta rakkaudesta mitään. Sun viesteistäsi päätellen ei ole mitään oikeata rakkautta sulla olemassakaan. Se ei ole ainakaan mitään rakkautta kun haluat mätkiä sillä raamatulla ihmisiä päähän! Täällä Suomessa on mielipiteenvapaus, mutta sä et muille ihmisille sitä halua myöntää!

Vaikka ihmisellä olisi kaikki tiede, sillä ei mennä mihinkään. Vaikka tiede saisi tietoon että Jumala on olemassa, se saattaa saada sen tiedon liian myöhään eikä se silloin välttämättä auta ihmisiä yhtään. En minä ole ketään mätkimässä raamatulla päähän, sehän on jokaisen oma asia,mut näin vaan asiat on. Todisteet tulee silloin kun niiden aika on, ihmiset saavat tehdä aivan rauhassa päätöksiä.

En minä ole sitä kieltänyt, että ihmisillä ole mielipidevapautta ja päätös valtaa tehdä päätöksiä ,mutta en tule puoltamaan määrättyjä päätöksiä, vaikka en ole päättämässä paikan päällä. Mie veikkaan, että kuka Raamattua tutkii voi olla täysin samaa mieltä asioista joita kirjoitan tänne. Riippuu paljon uskovaisesta millä tavoin on tullut uskoon. Mites onko sinua Jumala luonut?

Te uskovaiset saatte minun puolestani kärvistellä vaikka punahehkuisella hellalla jos sellainen uskoanne vahvistaa ja lystiltä tuntuu, mutta puhukaa sitten vain ja yksin omasta osastanne. Minut on luonut omat vanhempani! Sinua ei ole luonut jumala! On parempi ehkäistä sitä ettei uskoon koskaan tule! Siihen pystyy apua lääketieteestä, jos niin käy! Raamattua on tutkinut moni ateisti ja siksi monet ateistit ovat ateisteja, kun on tutkinut raamattua!

Kyllä mä tiedän että sä olet teokratian kannattaja, etkä demokratian kannattaja! Todisteita on odotettu jo tuhansia vuosia, mutta niitä ei ole koskaan tullut edes kuolleille joita nyt odotat innolla ateisteillekin heidän kuoltuaan, että pääsisit sanomaan että olet oikeassa, paitsi ettet ole silloinkaan oikeassa!

Vain minun kuolleen ruumiini ylitse, jos tiedät mitä se sanonta edes tarkoittaa! Ei edes minun kuolleen ruumini ylitse. Et ole koskaan oikeassa! Olisikin sulta niin että se olisi kaikkien oma asia, mutta sä et ainakaan viesteilläsi ole sellaista kuvaa muille antanut! Kaikkien pitäisi elää susta raamatun mukaan! Tiedoksi sinulle vaan että olen sitten viimeinen ihminen maailmassa joka alkaisi jonakin päivänä sen kirjan mukaan elämään!!

Se tarkoittaisi että ihminen menettäisi järkensä tai järkimaailman asiat eivät ole tärkeitä, kuten sulle on käynyt! Järki on uskon vastakohta! Ei se silleen mene ei niitä kipulääkeitä ole sitä varten tehty, vaan niillä lievitetään kipua, ei kenestäkään ihmistä pitäisi tehdä tappajaa tai itsemurhan avustajaa.

Kaikella on tarkoitus, silläkin kun ihminen joutuu kärsimään, samoin on vanhuksilla jotka menettävät muistinsa.

Mistä sitä tietää vaikka jumalaton kärsii sen takia, kun ei ole tunnustanut Jeesusta Kristusta herrakseen. Elä mene asioiden edelle , ei tiedä vaikka kuule kuinka luet raamattua ja etsit Jumalan sanaa. Kaikki voi kääntyä silmänräpyksessä. Ensinnäkkän kun Raamattua käydään tutkimaan, sitä ei välttämättä edes avata kaikille. Joka ei usko, niin sellaisen on jo lähtökohdiltaan vaikea lähteä tutkimaan Raamattua. Minä olen oikeassa, koska tiedän totuuden, Jumala on olemassa, jumalaton ei tiedä, koska se on jumalaton.

Ei jumalalla ole mitään tahtoa, kunnei sellainen ole olemassakaan. Sä siitä uskostakin pääset irti kun vain tahdot. Niin on päässyt monet helluntailaisten ja jehovien jälkeläiset, joten mikset silloin sinäkin. Sä et tiedä mitään! Sä vain uskot päähän piintymiisi tarkemman sitä tutkimatta. Miksi uskonto ei ole tiede vaan se on usko?! Oletko koskaan miettinyt miksi se uskosi on uskonto!!?

Ateisti ei usko, koska sellainen käsitys ateistilta puuttuu. Lisäksi jumalan olemassa olo ei perustu tietoon vaan uskoon! Tiedätkö olevasi olemassa vai uskotko olevasi olemassa?! En lue raamattua, mutta kaikkea muuta luen laidasta laitaan. Toi raamatun tyrkyttäminen tms. Raamattu on ainoa kirja jota ei tulisi mieleenikään lukea, ennemmin luen vaikka jenkkiauton ohjekirjaa jossa on ilmoitettu kaikki mittayksiköt Yhdysvallan mittayksikköinä ja ohjekirja kirjoitettu yhdysvallan englanniksi.

Olen lukenut elämäni aikana raamattua ihan tarpeeksi. Olen käynyt riparin ja peruskoulussa uskonnon oppitunneilla, vaikka olen "synnynnäinen ateisti".

Kukaan ei ole niin idiootti, että kun on aidossa rakkaudessa kiinni että jättää sen. Jumala ei jätä ketään vaan ihminen itse jättää Jumalan. Vaikka olet kuinka entinen uskovainen ja olet hylännyt uskon, silloin kerta hylkäät sen et ole aidosti ollut edes uskovainen. Jumalan olemassa olosta ja raamatun pitäävyydestä on myöskin minulle paljon enempi näyttöä, tietää myöskin mitä muutoksia se voi tuoda elämään.

Tiedän olevani olemassa ja olen vielä 10 vuodenkin päästä, jos luoja suo. Minä ole A ja O, ensimmäinen ja viimeinen ,alku ja loppu. Jumala ei ole luonut sinua eikä minuakaan. Jos jumala olisi luonut jotakin tai ylipäätänsä olisi olemassa niin on se merkillistä ettei se tällöin ole kuin tiettyjen ihmisten elämässä ja tiettyjen ihmisten elämässä se taas ei ole.

Kyetkö sinä näkymään tietyille ihmisille ja tietyille ihmisille taas et? Se ettet haluaisi näyttäytyä tiettyjen ihmisten keskuudessa ei tee sitä muille näkymättömäksi. Kerrotaan että jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, mutta unohdat tällöin sen että silloin jos se olisi mahdollista niin kaikkien oletuksien jälkeen moinen jumala olisi olemassa myöskin niille jotka eivät siihen usko, koska on kerran sanojesi mukaan lunut nekin ihmiset.

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen?? Jos sanelet ettei rakkauteni vaimoani kohtaan ole aitoa rakkautta niin olet todellakin idiootti ja sen lisäksi pitäisi kohdistaa miehenä rakkaus jotakin miespuolista mielikuvitusolentoa kohtaan!

Mitä se on jollei homoseksuaalista fantasiointia jota sä vastustat!? Konkrettinen tai fantasiaalinen homoseksuaalisuus En ymmärrä teitä miespuolisia jeesustelijoita, jotka rakastavat miehenä mielikuvitusolentoa nimeltä jeesus, mutta samalla vastustavat homoseksuaalien rakkautta toisiaan kohtaan eikä ymmärrä että hekin tekevät sitä samaa kuin homoseksuaalit! Hhhuli luopukoon saastaisesta uskostaan! Sen todennäköisyys on alle promille kun se on minusta kiinni. Sulla on kumminkin suuremmat todennököisyydet suhteessa minuun että sä käännyt muslimiksi tai luovut uskostasi kuin että mä luopuisin kokonaan oman järjen käytöstä jota uskoon tulo todellakin lähes vaatisi!

Jumala on luonut ihmisen omaksikuvakseen ja ihminen itse on vaihtanut sen kuvan toiseksi eli käynyt palvomaan kaikkea muuta. Ihmisen teoilla on myöskin kaiken kanssa tekemistä, koska maailmassa ei ole yhtään synnitöntä ihmistä, siksi tuli Jeesus Kristus jonka kautta saamme yhteyden Jumalaan.

Jumala on valo, valo näkyy meissä ihmisissä rakkauden tekoina. Rakkaus kun ei tee lähimmäisilleen mitään pahaa. Pperseeksi ja pilluksi vaiko ihan narkomaaniksi!? Kyl me paljolti apinan kaltaisilta näytetään eikä miltään valkopartaselta jumalalta! En ymmärrä miten et näe ihmisessä ja simpanssissa samankaltaisuutta, kun simpanssilla ja ihmisellä on lähes sataprosenttisesti sama DNA!? Ihminen on kehittynyt ja sitä ei ole mikään taho luonnut.

Miksi uskovainen voi kieltää täysin selvän asian ja ainoan vaihtoehdon evoluutioteorian, josta on nyt näyttöä saati että sitä on millään tavoin uskolla sepitetty vaan se on TUTKITTU. Evoluutioteoria ei ole uskoa kuin teidän hihhuleiden mielestä, mutta samalla hihhulit eivät osaa selittää sellaisia yksityiskohtia ihmisestä kuin miksi ihmiseltä löytyy häntäluu, viisaudenhampaat, nännit mieheltä , umpilisäke yms.

Miksi sellaiset yksityiskohdat olisi jumala luonut ihmiselle, jotka saattavat olla ihmiselle kivuliaita niiden kipeytyessä tai ihminen ei välttämättä niitä mihinkään tarvitse. Oletko sä tarvinnut viisaudenhammastasi johonkin?

Se, ettei kaikilla ihmisille niitä tule tai ne eivät aiheuta kipua niin ei se tarkoita etteikö se niillä olisi pienenä juuristona ikenessä. Onko evoluutioteoria sinulle kusetusta siinäkin suhteessa että sapellihammastiikereiden luurankoja on löydetty eikä se voi olla sukua tällöin tiikerille esivanhempi tai muille kissaeläimille? Dinosauruksetkin on sinusta pelkkää satua vaikka niiden luurankoja on kaivettu ja niiden aitoja löydettyjä luurankoja kasattu ympäri maailman eläintieteen museoihin.

Miten voi olla mahdollista että oltaisi jumalan luomia, josta ei ole ollut koskaan mitään merkkiä eikä minkäänlaista hiukkastakaan. Hiukkasteoriankin te torppaatte ilman perusteluita vaikka tyhjiössä syntyminen on paljon todennököisempää kuin että jokin olisi meidät ja maapallon luonnut.

Tietenkään ei hihhuli ymmärrä että kaikkeen tähän lopputulokseen on mennyt miljardeja vuosia eikä vuotta. On todistettu että on ollut jääkausikin 2,6 miljoonaa vuotta sitten eli paljon ennen kuin raamattua oli olemassa , joten ei voida millään sanoa että maailman ikä olisi vuotta. Raamatun ikä on n. Vähän on vaikea jättää semmoista, jota ei ole olemassa. Sinäkin olet syntynyt kuten kaikki ihmiset ateistina. Myöhemmin sinut on aivopesty hihhuliksi!

En minä ole sitä sanonut, että rakkautesi vaimoasi kohtaan on aito, vaan kerta se on oikeaa, se kestää myöskin silloin kaiken. Mene naimisiin vai olitko jo? Et ole, koska puollat homoliittoja. Homot Jumala on jättänyt omien himojensa valtaan. Miksi raamatussa ei lue, että yhtykää miehet miehiin ja tulkaa yhdeksi lihaksi, vaan siellä lukee että miehet yhtykää naiseen. Alunperin jos maailma olisi luotu homoista, tämä olisi jo ajat sitten kuollut sukupuuttoon.

Kaikki asia sotii homoja vastaan,miksi uskovaisten pitäisi silloin hyväksyä homous, kun se on Jumalan sanaa vastaan. Veljes rakkaus on henkistä eikä lihallista samoin usko Jeesukseen Kristukseen. Se on sanottu sanassa, että erotellaan jyvät akanoista. Se on sinun kantasi, että jumalaa ei ole olemassa, mutta minun kantani on Jumala on olemassa, eikä se kanta muutu.

Kun sinä et ymmärrä, vaikka olisi kaikki tieto ja vaikka olisi evoluutiokin käynyt, sillä ei ole pelastautumisen suhteen mitään väliä. Minä en ymmärrä sitäkään, kerta uskotaan evoluutioon, miksi ei voida uskoa myöskin kuoleman jälkeiseen elämään ja jatkuvuuteen. Siksi, koska saatana tahtoo johtaa ihmisiä harhaan ja iänkaikkiseen kadotukseen. Tämä pallo on jo alunalkujaan tuhoon tuomittu,ihmiset jos eivät tee parannusta ja käänny Jeesuksen puoleen.

Sellainen ihminen joka tietää että Jumala ja Jeesus on olemassa se ei mihinkään muuhun usko,koska heillä on jo omat todisteet asiasta. En ymmärrä, mikä näiden heteroiden välisessä avioliitossa tällöin olisi sitä epäaitoa rakkautta tai miten sen silloin sellaiseksi kyettäisi määrittämään heidän puolustaessaan myöskin homoseksuaalien onnea.

Teidän hihhulien elämässä ei ole taas mitään puolustettavaa! Olette vaan muiden ihmisten pilkkaajia ja vihaajia ettekä mitään muuta, joten sitä saa takaisin mitä tilaa.

Turha taas kerran uhristua ja sanoa että teitä joku pilkkaisi ja vihaisi. Teette sen käytöksellänne muille selväksi ettette kaipaa mitään muuta! Se, että olenko mä avioliitossa vai en niin se ei tiettävästi kuulu sinulle ollenkaan! Se ei muuta mun parisuhdetta suuntaan tai toiseen vaan avioituminenkin on vain pelkkä muodollinen asia. Jos raamatussa lukisi että yhtykää miehet miehiin niin sä varmaan yhtyisit miehiin vaiko kyseenalaistaisitko sittenkin sen?!

Ethän sä puheistasi päätellen yhdy kuin korkeintaan nyrkkiisi kun olet kertonut muijasi potkaisseen sinut pihalle elämästään!? Enkä yhtään ihmettele sillä kaltaisesi hihhulimiehen kanssa tuskin kukaan nainen viihtyisikään!

Kyseenalaistan kaiken sen mitä raamatussa lukee, mutta silti miehenä olen hetero enkä tarvitse moista ohjetta, enkä halua että sitä ohjetta myöskään viljellään ainakaan niille jotka ovat homoseksuaaleja.

Mikä helvetti siinä on että te tämän homoseksuaalien asian myötä kääntelette niitä vanhan testamentin sivuja kunnette oman sanojenne mukaan noudata tai lue niitä vaan pidätte tärkeimpänä sitä uutta testamenttia tai mikä se lienekään..

Siihen kysymykseen en ole saanut koskaan yhdeltäkään hihhulilta ymmärtävää vastausta! Eikö väitteenne siitä ole hieman ristiriitaista, mitä te kulloinkin noudatatte tai luette?! Se on ihan sama mitä siinä sanassa on sanottu, sillä se ei kiinnosta mua sen enempää mitä tämän viikon aku ankassa sanottiin. En ymmärrä ihmisiä, joilla elämä pyörii raamatun tai aku ankan ympärillä enkä tule sellaisia ihmisiä koskaan ymmärtämään ja sun on turha sanoa että "joskus tulet vielä ymmärtämään Voihan sullekin sanoa että tulet jonakin päivänä vielä ymmärtämään sellaista mitä et ole ymmärtänyt tai halunnut koskaan ymmärtää tai mä kylläkin luulen ettet tule koskaan ymmärtämään mitään, koska eihän "aivokuollutkaan" voi mitään ymmärtää!

Sun ymmärtämisesi tässä kaikkein kyseenalaisin on ollut. Sinusta vain kaikkien ihmisten tulisi olla lähes "kreationisteja" sitä mitenkään perustelematta Alkoholisteillakin saattaa loppua joskus juontiputki, mutta sulla ei näytä paasaamisesi loppuvan koskaan! Ettet vain itse olisi sen "pääriivattu"! Pilkkaat vieläpä jumalaasi, joka on sinusta tämän maailman luonut! Hei, mä käännän korkeintaan keskisormen jeesuksenne puoleen, mutta en viitsi moiseen vaivaantua edes jonkun mielikuvituksen johdosta.

Tee itse parannus ja luovu tuosta uskostasi joka on sekoittanut täysin sinun pääsi! Hae muualta siihen apua, sillä täältä ateismipalstalta et siihen apua löydä! Monessa avioliitoissa on aina sitä kaksi on kaksipuoleisuutta, eli toinen on sellainen joka on homoliittojen kannalla ja toinen ei, varsinkin sellaiset liitot jotka ovat kauemmin olleet avioituneet.

Raamattu on totuus , siksi siellä ei lue yhtykää miehet miehiin koska homous on väärin, uudestatestamentistan löytyy teksti myös, ja ihmiset voivat myöskin todistaa sen millaisia homot todellisuudessa ovat. Kuka tänne tulisi kirjoittelemaan ateisteille ja varoittelemaan ihmisiä vääristä päätöksistä ja mitä niistä voi seurata, en ainakaan minä, koska tiedän mihinkä olemme menossa. Mutta te ette tiedä!!!

Minulle elä syötä tuollaista paskaa, että pitäisi uskosta luopua ,koska tiedän millaista, Jumalattoman elämä on. Se ei ensinnäkään ole Jumalan pilkkaa kerta raamatussa lukee että maapallo tulee tuhoutumaan ja sen tilalle rakennetaan uusi. Sinä ajat homoliittoja läpi eikä riittäisi pelkästään siviilivihkiminen ja eutanasia ajat myös eli kourallista ihmisiä.

Tietämättä mitä siintä voi seurata koko Suomelle. Minä olen taas homoliittoja vastaan, samoin eutanasiaa ja tiedän mitä voi myöskin vääristä päätöksistä seurata. Eli ajattelet pelkästään pientä osaa Suomalaisia, kun minä ajattelen kaikkien Suomalaisten puolesta.

Siinä on pikkuriikkinen ero!!!!!!!! Anteeksi vaan, mutta minulle on opetettu, että Jeesus on armo. Tolla potaskalla ette koskaan saa muita, kuin juopot mukaan. Kuvittelen itse olevani uskovainen, Helluntaiseurakunnassa 20 vuotta.

En itsekkään hirveästi diggaa muslimeista, mutta vihapuhe ei auta ketään. Armo on asia joka voi auttaa myös muslimeita? Jos ei, tidämme olevamme parempia? Kyllä vaimoni on myöskin homoseksuaalien avioliittojen kannalla.

Mistä moinen yleistäminen sulta peräisin? Kivikautta haluaisit elää, joten perusta oma mikrovaltio jonnekin Suomen ulkopuolelle ja ala siellä paasaamaan niitä "totuuksiasi".

Sä et tiedä tai tunne yhtäkään homoseksuaalia, joten sä taidat olla vihonviimeinen sanomaan niistä mitään. Homoseksuaaleissa ei ole mitään vikaa vaan vika on homoseksuaalien vastustajissa.

Ei ole ainoa uskovan teksti, josta ei saa mitään tolkkua! Mainitse yksikin ateisti joka olisi homoseksuaali, vaikka onkin homoseksuaalien oikeuksien puolustaja.

Minä olen hetero ja kaikki ateistit jotka tunnen ovat heteroita. Tynnyrissä elävä konservatiivi ja uskoon hurahtanut ei pahemmin ole voinut kokea paljon mitään elämässään Jos mä olen kokenut kaikkea muuta kuin että olisin ollut uskossa niin sen uskonnon miellät kaikkein korkeimmaksi mitä mä olen koskaan kokenut mitä sä tiedät ylipäätänsä, mitä mä olen elämässäni kokenut? Miellän sellaisen kaikkein alhaisimmaksi kokemukseksi, mitä uskonasiat just on.

Maailmassa on muitakin kokemuksia kuin se että tulisi uskoon. Silloin on paljon avarampi erilaisille kokemuksille kunnei ole mitään rajoituksia, jotta voisi jotakin kokeakin.

Et ole kokenut koskaan varmaan avioliiton ulkopuolista seksiä, jota pidän kokeamisen arvoisena. Voin sanoa, että sekin on korkeampi kokemus kuin uskonasiat! Tosin sitä en itse erota, mitä eroa on seksistä avioliitossa ja seksissä avioliiton ulkopuolella, mutta sä varmaan uskovaisena senkin erottaisit! Keksisin varmasti tuhansia muita kokemisen arvoisia asioita ennen uskonasioita, jotka ovat paljon mielekkäämpiä esim.

Teidän uskoon hurahtavien lukumäärä kun ei ole sama kuin ev. Kansalaisaloite allekirjoitusta tasa-arvoisen avioliiton puolesta ja kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliiton torppaamisesta n. Kysymys kuuluukin oliko enemmistö suomalaisista tasa-arvoista avioliiton puolesta vai sitä vastaan?! Monelle Jeesus Kristus on ollut pelastajana ja lohduttajana esim. Uskossa kuoleman ovat lohdullisena lukuisat ihmiset. Tämän ovat havainneet esim. Jumala kuulee kaikki ihmisten rukoukset ja vastaa niihin parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ei tämä tosin näistä jumalaolennoista todellista tee. Kätevää kun jokainen lopputulos on aina jumalan tahto: Uskosi on tehnyt sinut turhaksi ihmiseksi, josta ei ole muuta kuin haittaa Suomelle ja Suomessa eläville ihmisille. Eipä paljon jeesus ollut monelle pelastaja kun Titanic ja Estonia upposi. Kyllä pelastusliivit auttoi monet hukkumiselta! Jeesus palaa parhallaan grillissäni, koska unohdin ottaa lihat pois eilen. Tosi hieno kommentti, ei olisi käytettyjä autoja myynnissä? Sultahan se kannattaisi ostaa.

Ei ihme, että mailmassa on sotia. Mun Jumala on isompi kun sun Jumala ja pistää sut kärsimään ja anelemaan! Näin ateistina katson, ettei ole mitään erityistä syytä valmistautua tuhoon.

Sen sijaan ylöstempausta odottelevan olisi hyvä hankkia vähintään kestävä kypärä, jotta sitten kallo kestää rymistellä kerrostalon alakerroksesta kaikkien laipioiden läpi. Kypärää on syytä pitää päässä myös nukkuessa, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä, jolloin varas tulee yöllä!

Kun ateisti ei ymmärrä sitä , että ette voi palvella kahta herraa ,kumpaa pidätte arvossa ja sen tekoja, silloin myöskin palvotte sitä. Suomessa on sekä uskonnonvapaus että sananvapaus, kristittyjen vuosisatoja kestäneestä vastarinnasta huolimatta. Ymmärrän kyllä että se hihhulia harmittaa ja että hän haluaisi moiset saatanallisuudet lailla kieltää ja mielellään kuolemanrangaistuksen uhalla.

Aivan kuten täällä tehtiinkin noin vuotta yhtäjaksoisesti aikana, jolloin kaikki olivat kristittyjä ja kuuluivat kirkkoon.

Kuolemanrangaistus jumalanpilkasta poistettiin laista noin vuotta sitten, vaikka kristinusko tuli tänne noin vuotta sitten. Uskonnonvapautta kristityt vastustivat vielä kauemmin ja vielä noin 90 vuotta sitten kaikkien oli PAKKO kuulua kirkkoon ankaran rangaistuksen uhalla.

Tarkoittanet siis uskontoveriasi Pirkko Jalovaaraa, tuota rahanahnetta huijaria. Sellaisiahan te uskovat olette, ahneita huijareita ja valehtelijoita. Ennenkuin kirjoittelet asioista mitään, tiedätkö miksi vanhantestamentin aikaan Kristinusko ja Jumala salli kaiken pahan?

Naisista pitää vaan sanoa,se että kukas heitä halusi alunperin papeiksi, en minä ainakaan. Niin jumalatonhan ei tee koskaan mitään pahaa, vaan se tekee kaikkea kunhan siintä ei vaan jää kiinni ,sit kun jäädään kiinni käydään itkemään ja valittamaan ,en minä ole sitä tehnyt vaan kaveri. Et kuulutte ihan samaan kastiin jalovaaran kanssa, Jeesukseen uskovanhan kuuluisi tehdä parannus,lopettaa varastaminen. Eihän Jumala nykyisinkään kykene estämään pahuutta. Tiedätkös sen miksi se ei sitä estä, siis pahaa?

Tiedän kyllä, erittäin hyvin. Olematon kun ei pysty koskaan tekemään mitään. Olemattoman jumalan olemattomat tekemiset ja yhtä olemattomat todisteet, eli ei koskaan yhtään mitään. Tämä on selvä fakta joka todistaa itse itsensä jatkuvasti. Todella huvittavaa seurata tässä kin ketjussa hihhulin säälittävän surkuhupaisaa järjenkonttausta - ei mitään asiallisia perusteluja tai edes perustelun tapaista, ei mitään logiikkaa eikä pienintäkään järjen valon pilkahdusta.

Vain umpipimeää ja täysin epäloogista poukkoilua jossain kaukana kaukana asian vierestä, kuten aina. Ja kuten aina, niin ainoa asia mikä tuli todistetuksi oli minun nimimerkkini, mutta se sitten sitäkin perusteellisemmin. Ei pidä paikkaansa, koska ihmiset aiheuttavat itse teoillansa sen Jumalan olemattomuuden,Jumala ei hylkää ketään, vaan ihminen itse hylkää Jumalan. Jumala pitää omistansa huolen ja saatana omistansa, siksi Jumala ei puutu pahan tekoihin, vaan antaa sen mellastaa vapaasti ,koska se tietää sen että maailma tuhoutuu,koska maailmasta ei paratiisia tule.

Siksi pahalla on se määrätty aika ajaa ihmisiä harhaan ja kadotukseen, siksi jumalattomallakin on kiire saada tietoa Jumalan olemassa olosta, eikä jaksa odottaa. Jeesus Kristus on ainut oikea tie. Ei se siitä inttämällä mihinkään muutu. Rohkeasti vaan nyt jumalat pois sieltä piiloistanne. Asioistahan saa kiistellä vaikka kuinka paljon , Jumala on olemassa. Mutta saat sinä elää siellä mielikuvitusmaaimassassi: Onko sillä nimi vai puhutaanko vain siitä "Jumalasta"? Silleen siinä kuule tuppaa vaan ihmisille käymään , että se seinä tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin ja kelkka kerta ei käänny, huonosti käy se on nähty monta kertaa.

Tai riippuu siintä, mitä tarkoitat hauskaa pitämällä? Hauskaa voi pitää monella tapaa. Hyvä osoitus siitä, kuinka sekaisin olet. Näin se vaan menee, että jos haluat että sinulta varastellaan, silloin kannattaa varastella lähimmäisiltä. Se pitää täysin paikkansa. Varkaita on myöskin enempi kuin se yksi. Ja jos olet selvästi idiootti ja käyttäydyt kuin idiootti, niin ihmiset tulevat jatkossakin pitämään sinua sellaisena.

Yleensä kuka toista haukkuu, on itse se. Mistä tuo viisaus on - Jeesuksen Vuorisaarnasta? Ei, vaan kerrostalon leikkikentältä.

Sulle nyt nainen on pelkkä esine mutta vasta avioliitossa ja sen paikka on hellan ja nyrkin välissä! Se, ettei jumala ole mielikuvitusolento niin se saa olla sinun mielipiteesi, mutta perusteluja haluaisin siihen kuulla ettei jumala ole mielikuvitusolento, mutta ainuttakaan perustelua en ole siitä kuullut koko tämän ajan kun olen tällä palstalla noin 10 vuotta keskustellut. Perusteluksi ei riitä raamatun sisältö tai se että sä ja muut hihhulit uskotte sen jumalan olevan todellinen!

Kaikki muut ihmiset paitsi te hihhulit tietää jumalan olevan mielikuvitusolento! Sen tiedon poistamiseen tarvitaan vahvaa näyttöä eikä sellaista ole koskaan näytetty toteen! Arvostan Avioliittoa ja aitoa rakkautta, se kestää kaiken. Maailma ei pysty hyväksymään aitoa rakkautta, siksi sen pitää rikkoa miehen ja naisen väliset liitot ja ottaa homoliitot tilalle, se rikotaan pala palalta. Mäkin arvostan avioliittoa ja aitoa rakkautta, mutta se ei ole sitä mitä sä sen koet tai sen pitäisi olla sellainen kaikille ihmisille kuten sä ne koet.

Sä olet ehdoton paskiainen. Sellaista toista avioliittoa ja rakkautta ei ole kuin sä ehdottomasti ihmisiltä vaatisit! Minun avioliittoon ei millään tavoin vaikuta se että homoseksuaalit saivat avioliitto-oikeuden, eikä tule rikkomaan avioliittoa tulevaisuudessakaan.

Sanot, ettei minulla ole "aito avioliitto", jollen vastusta homoseksuaalien aviolittoa. Mitä sä tiedät muiden avioliitosta, kuinka aitoa se on?! Sä et taida koskaan ollut avioliitossa, koska ei sua kukaan nainen jaksaisi sekuntia kauempaa. Ainoa vaihtoehto sullekin saattaisi olla avioitua samaa sukupuolta olevan kanssa, mutta en usko että kovin montaa miestä löydät puolisosi tehtävään!

No vapaasti saat kuvitella sitä jeesusta puolisonasi! En minä ole ihmisiltä mitään vaatinut, aito rakkaus kestää kaiken. Totuus on se että avioliitot ovat miehen ja naisen välisiä. Sinä et ole mikään Jumala, joka tuomitsee ihmisiä helvettiin. Katsos aidon avioliiton tietää, kun se on kestänyt kauan aikaa ja siinä on aitoa läheisyyttä ovat hoitaneet lapset aikuiseksi, siintä huokuu rakkaus.

Siintä ei ole kiinni, että homoseksuaalit saivat avioliittoo oikeuden vaan niiden vihkimisestä kirkoissa,niinkuin olen sanonut, että siinä on suuri riski,että joutuu kärsimään koko kansa. Minua kuule tuskin saa enää koskaan avioliittoon,minulle ei niin hyvää naista löydy, homoliittot eivät ole luonnon mukaisia, en kehtaa kirjoittaa mitä mieltä olen niistä, koska moni saa raivarin. Jeesus ei ole puolisoni, vaan se on Tie ,Totuus ja Elämä. Jeesus Kristus on Jumalan poika.

Tarvitsen sellaisen mielikuvitusjumalaan uskovan toki samankaltaiseen mielikuvitusjumalaan, muuten menee sukset heti ristiin. Ei muuta kuin verkot vesille: Sellaista naista kuule olenkin ajatellut joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, ei siintä muuten tulekkaan mitään. Kyl sen oikeanlaisen naisen tuntee. Eikö olekin helppoa, saat sekä naisen että jumalan. Mielikuvitus naista kun ei tarvitse kehitellä, Jumala tuntee minut paremmin ja hän suo sellaisen naisen jos on tarpeen, mikä on se oikea.

Ensinnäkään minä en tunne suorastaan, että minun pitäisi kaikkia naisia panna joka reikään avioliittoni jälkeen. Enkä myöskään etsi ketään joka paikan luutaa, enkä myöskään aio rikkoa kenenkään avioliittoa. Nainen joka tulee se sit tulee jos tulee,kyllä sen tuntee kun sattuu hyvä kohdalle.

Mielikuvitusjumalan lisäksi saattaa olla vaarallista ottaa mielikuvitusnainen. Entäs jos naisen kanssa ei synkkaa? Ja kun ei tuosta mielikuvitusjumalastakaan eroon näytä pääsevän niin sitten jää se nainenkin nalkuttamaan pään sisälle: Naisasioita ei kannata liian tosissaan ottaa, sen on elämä opettanut. Molemmilla sekä miehellä että naisella on sama tie ja aitoa rakkautta ,silloin myöskin molemmat osaa elää sitä elämää.

Jumala ei ole mielikuvitus, tai sellaiselle voi olla, joka ei ole kokenut Jumalan rakkutta. Entäs jos avioliitosta ei tule lapsia Onko avioliitto sulle vain lapsien tehtailua. Jotkut siihenkään ei avioliittoa tarvi! Sun kaltaiset uskovaiset tulisi kastroida! En suosi varkauksia, enkä hyväksy sitäkään että uskolla tehdään politiikkaa!

Sä otat tosissasi vain sen jeesuksen joka antaa sulle kalullaan kyytiä. Jollakin tavoin ne seksuaaliset tarpeetkin pitää ihmisen hoitaa. Perustele väitteesi äläkä vänkää! Älä vaan sano ettei sitä tarvi perustella. Se on uskovaisen tapa "perustella" olemattomuutta! Fakta on se että uskovainenkaan ei jumalaansa ole kohdannut!

Niitä ei taida kovinkaan montaa olla ja nekin jotka sellaisia on niin ovat jo jonkun hihhuliperheen lapsentekotehtaana. Kristityn ei tietenkään tule olla rahanahne, huijari eikä mikään valehtelija. Tällaiseen syyllistynyt tekee syntiä Minä en ole kenenkään tuomari, mutta Jumala näkee kaiken ja se pitäisi tietää jokaisen uskovan. Vaikka heillä on yhteisiä lapsia ja silti pariskunta elää avoliitossa. Ei siltikään elä toistensa kanssa rakkaudessa. Eivät mene avioliittoon koska se ei muuttaisi heidän välillään yhtään mitään.

Rakkaus ei myöskään siitä muutu vaikka menisivät avioliittoon! Sun rajallinen elämäntapasi ja ehdottomuutesi on säälittävää ja sepäs ottaa sua päähän kunnei yksikään ihminen ei täällä tai muuallakaan sitä noudata. Onneks ettet ole vatikaanissa paavi, vaikka siihen virkaan näytät kovasti pyrkivän! Jeesus tulee ja tappaa kaikki ateistit ja muslimit ja hindut ja buddhalaiset ja shintolaiset ja taolaiset ja sikhit ja bahait ja jainalaist ja kansanuskontojen harjoittajat ja uskonnottomat eli yhteensä yli 5 miljardia tällä hetkellä elävistä ihmisistä.

Ja tätä uskovat sitten kutsuvat rakkaudeksi Itse Jumala on kreationismipalstan puolella vakuuttanut, ettei rehellisillä agnostikoilla ja ateisteilla ole aihetta huoleen. Tekopyhillä ja omahyväisillä uskovaisilla saattaa sen sijaan olla. Kaikista uskovaisten kirjoituksista suorastaan huokuu kristillinen hyvyys, armo, laupeus, rakkaus ja anteeksianto.

Näinköhän itsekkään tiedät mitä se aito rakkaus on? Ei se kuitenkaan sitä tarkoita, että ihmisen pitää vallavasten rikkoa Jumalan sanaa ja olla sitä vastaan, vaikka uskovaiset noudattaisi, kaikkea noita mitä mainitsit.

Mistä tiedät uskovaisista nimenomaan sen , että kun olemme jumalattomia vastaan annamme Suomelle aikaa, eli silloin jo noudatamme kaikkia noista. Siellä se mielikuvitusjumalan palvoja käy mielikuvitussotaansa meitä jumalattomia vastaan. Saa olla kyllä okein kunnolla kuuppa jumissa että on päässyt harhoissaan noin pitkälle. Olemmehan me jumalattomia vastaan, koska emme salli homoliittoja ja Eutanasiaa. Eikös teistä ole suurin osa noiden kannalla.

Mutta saathan sinä mielessäsi käydä mielikuvitussotaasi jumaliesi kanssa meitä muita vastaan. Uskon että olet kehittänyt hienon tarinan mielessäsi: Jumala heittääntyy alas Taivaasta, kun taivas polttaa Hänen jalkojen allaan.

Kirkuven Jumala saavuttaa Maan ja liiskaantuu asfalttiin. Senjälkeen Jumala on Kumara ja hieman hiiltynyt sellainen. Suurin osa ateisteista kannattaa tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia ja kärsivien auttamista. Uskovat taas eivät hyväksy tasa-arvoa eivätkä ihmisoikeuksia vaan vastustavat niitä, koska heidän raamattunsa ei moisia asioita tunne. Eivätkä uskovat halua auttaa kärsiviä, vaan haluavat varmistaa että ihminen kärsii mahdollisimman pitkään mahdollisimman paljon.

Ja sitten nuo uskovat vielä ihmettelevät, miksi heitä pidetään niin kaikin puolin vastenmielisinä idiootteina. Kerta haluatte samankaltaista elämää tänne kuin Amerikassa, silloin ei muuta kuin lakia läpi. Tottakai ateisti kannataa juuri sellaisia asioita, jotka ovat Jumalan sanaa vastaan. Sivilivihkiminen riittää samaasukupuolta oleville aivan hyvin. Jos sinun mielikuvitusjumalasi asian hyväksyy niin voit olla varma että toisen mielikuvitusjumala ei: Avioliittojen määrä on kasvanut 1.

Luultavasti ihmisoikeudet laajasti lisää niidenkin päätöksiä mennä vihille, joille on kuulunut avioliitto-oikeus aina keskenään täytettyään 18 ikävuotta mutta eivät koskaan sitä ennen ole piitannut avioliitosta ja sitä ennen "halunneet elää koko elämänsä avoliitossa", kuten minäkin. Kyllä ne homoseksuaalien liitot tulevat lisääntymään, pitemmällä aika välillä. Ei taida papit tietää vastuutaan nykyään, koska he voivat virhe päätöksillään, johtaa ihmisiä suoraan kadotukseen. Eli silloin kun kirkko menettää merkityksensä ja kirkko maallistuu , ihmisille käy pelastuminen aina hankalammaksi, samoin elämä.

Avoliitoista en tiedä mitä siintä seuraa, avioliitto sitoo enempi. Hyvä sitten jos on näin, mutta se on vain sun toiveunes että homoseskuaalien väliset avioliitot tulisivat lisääntymään. Ei niin kuitenkaan ole tapahtunut vaikka se olisi nyt mahdollistakin! Avioliitto ei ole vain naisen ja miehen välinen, joten ei pidä erotella avioliittoa ja homoliittoa vaan kummatkin yhtäpitäviä avioliittoja! Sun kusinen avioliittosi ei tule koskaan olemaan! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kyl se tekee hyvääkin kirkolle, kun lähtee sellaisia pappeja kävelemään, jotka ovat virassaan pelkästään palkan perässä. Suomeen saisi tulla sellainen perinteinen kirkko missä olisi kaikki perinteistä ja pelkästään Jumalan sanaa ja miespapit.

Kristinusko on hajonnut kymmeniintuhansiin eri koulukuntiin ihan vain siksi että jokaisen kristityn päässä kumisee ihan oma mielikuvitusjumala, joka kas kummaa ajattelee asioista täsmälleen samalla tavalla kuin tämä henkilö itse: Tota saatanan samaa levyä sä hoet jokaisessa viestissäsi: Kuollut ei näe mitään, jos sitä tarkoitit!

Katos siellä voi olla myöskin sellaisia uskovaisia joukossa, että niille ei olla Raamattua avattu paljoa vielä. Sellainen homma on, kun Raamattua käydään tutkimaan, sitä avataan sitä mukaa aina vaan enempi, mitä enempi sitä tutkii. Siksi kristinusko kuten muutkin uskonnot ovat jakaantuneen niin useaan pieneen osaan.

Voittajaahan tässä kilpailussa ei tule olemaan sillä jumala on vain ihmisen keksimä mielikuvitusolento. Tuskinpa menee edes sataakaan vuotta niin tälläe mielikuvitusolennolla ei ole enää mitään tarvetta isossa mittakaavassa. Tuskimpa menee enää vuotta, niin tätä palloa ei ole enää edes olemassa, aivan oiken, jos ihmiset eivät tee parannusta ja käy uskomaan Jeesukseen Kristukseen.

Mutta usko mielikuvitusjeesukseen tulee katoamaan tiedon lisääntyessä hyvinkin nopeaan tahtiin. Tieteelle tulee seinä vastaan, se käy turhaksi. Silloin kun häviää Jeesus Kristukseen uskovat silloin teiltä häviää pallokin, paha vaan tulee lisääntymään aina vaan lisää.

Te ette pysty ilman Jeesusta vastustamaan pahaa, Jeesus on ainut kuka on pystynyt voittamaan pahan. Kristinuskoon kuuluu juuri keskeisenä osana myötätunto ja empatia, halu auttaa kärsiviä.

Vahingonilo ei missään tapauksessa. Jos näin ei ole, ei usko ole aitoa ja sellaista, miksi Jumala on sen tarkoittanut ja ihmisissä Henkensä kautta vaikuttaa. Synti on , sanottava synniksi, mutta samalla on muistettava, että itsekin on Jeesuksen veren kautta armahdettu ja tämä armo on tarjolla kaikille halukkaille.

Kovasti on taas uskiksella tuho mielessä. Lammaslaumasi ei pysy uskossa ellei pelotella helvetillä, pirulla ja totaalisella tuholla? Luterlaista kuvataaan karitsaan, ok. Vapaa-ajattelijoiden liitolla ei ole käytettävissään tuollaisia keinoja oman laumansa kaitsemiseen. Hyvinhän kirkosta eroaa väkeä, kuten aloittaja toteaakin. Se ei poista sitä tosiasiaa, että kirkolla eli uskonnolla ja ateismilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Uskonto voi olla joko teistinen tai ateistinen. Jos ateismi on uskonto niin tällöin kaljukin on hiusten väri! Miksi uskovaiset vaativat kaljuille hormoonihoitoa tai peruukkia?!

Nathan Söderblom, aikoinaan merkittävä uskontojen tutkija, luonnehti buddhalaisuutta ateistiseksi uskonnoksi. Buddhalaisuus on kaukana saatanan palvonnasta, jotka noi krisselit ateistia kutsuvat. Olen itse kuitenkin täysin uskonnoton! Mikä hätä meillä ateisteilla nyt olisi? Hui, että vapisuttaa ja pelottaa! Olette ennustaneet kautta aikojen jeesuksenne paluuta ja maailman loppuja, mutta sellaisia ei ole koskaan tapahtunut.

Tulisi vaan hakemaan teidät täältä pois Nimimerkki joutuu islamien helvettiin, kunnei usko allahiin! Ei ole kuin yksi ainut oikea Jumala ja sen yhteyteen ei pääse kuin Jeesuksen Kristuksen kautta. Ei ole olemassa yhtä ainuttakaan jumalaa yhtään sen enempää kuin sitä sitä jeesustannekaan! Jeesus oli tai ainakin toimi kuin "kylähullu", jos tarina pitää paikkansa, mutta todennäköisesti sitä teidän jeesustanne ei ole ollut olemassa yhtään sen enempää kuin Tolkienin kuvittelemaa Sarumania!

Jeesus Kristus on olemassa ja ateistikin tulee huomaamaan sen, kun ei selviä ongelmistaan läpi ilman jeesusta, jyrkkää seinää on katsos aika vaikea kiivetä ylös kun loppuu keinot. Muistakaa että tulette tarvitsemaan Jeesusta juuri silloin kun vähiten sitä odotatte. Valitan niinhän se jumalaton ajattelee ,että selviää ilman Jeesusuta. En ole huomannut että jeesusta on ollut olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan kuin korkeintaa uskovien päässä.

Vaikka jeesuksesta lukee raamatussa niin se ei ole mikään todiste että se on ollut olemassa. Siitä ei kirjoita mikään muu kuin raamattu joten siksi se hyvin kyseenalainen! Niin kirjoittelee sellainen, joka ei tiedä asiasta mitään.

Jos on ongelmia niin kannattaa kääntyä silloin terveyskeskuksen puoleen eikä pitää vaihtoehtona uskontoa niiden ongelmien selvittämisessä. Silloin ne ongelmat vasta menevätkin umpisolmuun, kuten sulla on käynyt! Lääkärissä ne asiat olisivat taatusti parantuneet vai epäiletkö ettei koulutetut lääkärit olisi sua osannut auttaa!

Tällöin mars mielisairaalaan täältä vapaasta maailmasta! Jumala on antanut lääkäreille viisauden hoitaa ihmisiä ja taidon, samoin Jumala voi ottaa sen viisauden myöskin pois, kun lääkäreitä aletaan käyttämään vääriin tarkoituksiin.

Terveyskeskus on nykyään pikkaisen niinkuin arvauskeskus,hoitovirheitä tapahtuu paljon. Mielisairaalassa on paljon enempi näitä jumalattomia, jotka käyttävät väärin lääkeitä ja muita piristeitä, kuin uskovaisia.

Kyllä tieteelliset lääkärit on kouluttanut itsensä lääkäreiksi ihan tutkitulla lääketieteellä, eivätkä ole siihen mitään jumalaa tarvinneet, paitsi varmaankin Sari Tanuksen, Päivi Räsäsen ja Pekka Reinikaisen on valehdellut olevansa alkujaan ateisti kaltaiset hihhulilääkärit. Moni käy peruskoulunkin vain "mielikuvitusolentonsa johdatuksella" - noh, sen huomaa sitten keskiarvosta ettei pahemmin pääse kuin amikseen.

Kyllä tässä on syyttäminen yhteiskunnan ohjeistuksesta että potilaan hoidoissa hosutaan tai päästetään aikaisemmin kotiin kuin pitäisi. Ei lääketieteen koulutuksessa ole vikaa vaan ohjeistuksessa, joita lääkärit kunnioittaa.

Virheitä sattuu monissa muissakin töissä. Jokatapauksessa se "arvauskeskus" olisi sullekin se oikeampi paikka kuin että täällä "arvuuttelet" ihmisten kanssa mielikuvitusolento jumalan olemassa olosta - tutkituta jo pääsi!

Päihteiden käyttäjät ovat tällöin väärässä paikassa, jos ne ovat mielisairaalassa. Niiden oikea paikka on katkaisuhoito. Säkin tarvitset "katkaisuhoitoa" tohon uskonharhailuusi ennen kuin sekoat lopullisesti. Miellän, ettei alkoholistilla ja kaltaisellasi hihhulilla ole mitään eroa. Kummatkin aiheuttavat itselleen, muille ihmisille ja yhteiskunnalle lopulta harmia ja vahinkoa.

Teidät hihhulit pitäisi laittaa mielisairaalaan pakotettuna ja omakustantaisesti ilman että yhteiskunta maksaa teidän hoitonne. Puolustatte homoja jotka järjestävät orgioita, jotka käyttävät tilaisuuksissa myöskin huumeita, sit tälläisiä pitäisi vielä käydä vihkimään kirkoissa.

Alkoholista ja lääkeistä se vasta väärinkäytökset johtuvatkin ja ne mielisairaalaan johtavat tiet. Niinhän jumalaton väittää, että jumalaa ei tarvita mihinkään. Oletko ajatellut että kerta jokaisen ihmisen elämä on jokaisesta itsestänsä kiinni, eikä luojalla olisi asioiden kanssa mitään tekemistä.

Jääkiekkoilijoidenhan pitäisi silloin olla myöskin kaikkien Wayne Gretzkyjä, tai kaikkien lääkäreiden aivokirurgeja. Kenelle ihmiselle alunperin luoja on suonut mielenkiinnon ja taidon sellaisesta myöskin tulee sellainen,mutta se voi myöskin romuttua jos ihminen tekee vääriä tekoja ja käyttää asemaansa väärin.

Miksi sinusta ei tullut aivokirurgia tai huippujääkiekkoilijaa? Ei ole kukaan vielä keksinyt niille mitään järkevää käyttöä: Niinhän sitä joku yksinäinen ihminen, joka on saanut kaiken kultalusikasta pienestä pitäen ajattelee,se on sen merkki, olet päässyt elämässä helpolla. Mitä sä muiden elämästä tiedät kuinka helpolla ne ovat päässeet vaikka eivät olisikaan kristitystä perheestä?! En saanut ensimmäistä tietokonettakaan kuin vasta yläasteella. Pelitarkoitukseen sellaista ei meillä saanut vaan piti perustella sitä että yläasteella tehdään esitelmiä ja tietokone on hyvä apu siihen.

Kun meille tuli nintendo niin siinä piti päästä peli läpi ennen kuin sai uuden, jos silloinkaan. Kännykkää oli turha ruinata. Sitä ihmettelen että jokaiselle lapselle nykypäivänä hommataan tabletit ja kännykät kun menevät kouluun tai oppivat kävelemään! Ehkä Gretzkyn ja monen muun huippu-urheilijan henkilökohtaiset lahjakkaat taidot perustuu ihan muuhun kuin että jumalalta ihminen olisi ne "lahjana" saanut.

Uskovainenkin voisi ymmärtää, jollei esimerkiksi ihmisen lahjakasta taitoa pystytä määrittämään tai perustelemaan mistä se on lähtöisin niin siihen ei ole pakko työntää joku hemmetin jumala, koska siitä ei ole mitään näyttöä yhtään sen enempää kuin että tietyllä ihmisellä se lahja on!!

Lopettaisitte uskovaiset perustelemasta kaikkea mitä ei tiedetä jumalalla! Onko se mahdollista ollenkaan? Se että uskominen on hiipumassa ei kuitenkaan tuhoa maailmaa ja maailman loppuakin on ennustettu jo monet kerrat eikä yksikään ole toteutunut. Terveys on hihhulille sama kuin sairaus! Ymmärtäkää jo että jos tutkittaisi kiihkokristittyä ja ateistia niin se on kuitenkin niin että ateisti olisi terve eikä ateistille ole koskaan mikään tarve puhua ateismistaan höpöhöpöä kun taas uskovaisen puheet on samoja joita päästelee suustaan kuin joku mielisairaalan potilas, jota ei taida itsekään aina ymmärtää.

Harvat ateistit ovat elävät uskonharhoissa vaan uskovat vain näkemänsä. Se monesti riittää tervemieliseen elämään. Kysy vaikka joiltakin psykiatreilta, kumpi on terveempi neutraalisesti elämää viettävä ihminen jolla ei ole mitään pyrkimyksiä vaiko uskossaan elävä jokaiselle ihmiselle uskoaan tyrkyttävä joka sairastuttaa ympäristönsä ja muut ihmiset uskollaan!

Jokuhan siinäkin oli, kerta sinua ei kiinnostanut ja toisia taas kiinnostaa.

.

Jos minun lapseni joskus ilmoittaa olevansa homoseksuaali ja rakastavansa samaa sukupuolta olevaa ihmistä ja haluavansa naimisiin kirkossa niin kyllä minä ymmärtäisin ja uskoisin Jumalankin sen ymmärtävän. Oiken hienoa, kun et ota pois sanojasi kovan paineen alla.

Uskonnon ja sananvapaus tulee säilyttää edelleen. Siunausta ja voimia sinulle! Oletteko tosissanne; ettekö yhtään? Kristillisdemokraattien valitsemat ensi kevään vaaliteemat johtavat ikävä kyllä heikkoon menestykseen. Tarkoitan tuota yltiöliberalismia kaiken suhteen. Suomalaisella kirkolla on toki samoja piirteitä. Tässä homokeskustelussa on hieman samaa makua. Kaikkea pitäisi nostaa ja "hypettää", vaan kun kaikkia ei voi eikä kannata edes miellyttää. Teologinen tiedekunta koki aikanaan valtavan kiinnostuksen homoseksuaalivähemmistöltä ja nyt kirkko maksaa siitä ikävällä tavalla kallista hintaa.

On juuri populismia Tervon kaltaisilta julkkiksilta esittää kommentteja kovalla äänellä. Juuri tuo populismi tai julkisuuden kaipuu on se mitä kaikki tuntuvat kaipaavan nykyaikana. Itse en usko, sen yleisen mallin mukaisesti.

Uskon tietoon ja tieteeseen. Tämä median "homopopulismi" on kyllä tavattoman lapsellista. Ehkä tästä ajasta puhutaan "jollakin" tavalla vuoden päästä historian kirjoissa Räsänen, toit mielipiteesi esiin asiassa, joka jakaa seiskapäivää lehden kautta elämää jäsentäviä julkisuuden kaipuun sokeuttamia ihmisiä. Siitä ei kannata olla huolissaan.

Vaikka me emme tuomitse, Jumalan Sana tuomitsee. Sitä ei voi kukaan kieltää. Mutta ihminen, joka ei ole uudestisyntynyt, ei voi ymmärtää Raamattua, koska hänen henkensä on kuollut.

Vain Pyhä Henki voi avata Raamatun Sanaa oikein. Rukoilen luterilaisen kirkon puolesta, sen piispojen ja pappien puolesta, jospa Jumala vielä armahtaisi. Olen luterilaisen kirkon jäsen vielä toistaiseksi. Se on minulle rakas kirkko ja suren sen luopumusta. Jeesus siunatkoon Sinua ja perhettäsi! Seksuaalivähemmistöryhmät voisivat täällä uskonvapauden maassa, kaiken syrjintävouhotuksen yhteydessä pysähtyä miettimään, millainen heidän kanssasisariensa ja - veljiensä asema on esimerkiksi maissa, joissa islaminusko on valtionuskonto.

He eivät voi erota kirkosta, eivätkä käydä edes keskustelua kahden samaa sukupuolta olevan avioliitoista. Viimeisin epäkohta minkä luin tänään aamun lehdestä on kuulemma se, että homopareille ei ole olemassa Suomessa sopivia hääkakkukoristeita ja onnittelukortteja. Kirkolla säilyköön Suomessa oikeus päättää suhtautumisestaan homopareihin. Seuraavaksi ollaan vaatimassa, että alaikäisten ja moniavioistenkin liitot tulee virallistaa ja kirkon tulee ne siunata. On väärin, että esimerkiksi Ruotsissa kirkko on joutunut taipumaan seksuaalivähemmistöjen painostuksen alla.

Hyvä, että Raamatun ilmoituksessa jaksetaan pysyä. Näissä asioissa ei voida äänestää siitä, mikä on oikein. Rukoilen sinulle Päivi voimia, viisautta ja kestävyyttä vaativassa tehtävässäsi. Uskontoa kuitenkin käytetään perusteluna pyrkimyksissä vaikuttaa sekulaarien lakien säätämiseen. Silloin se ei ole enää henkilökohtainen asia, vaan julkinen, ja sellaisena täysin sallittu kohde jyrkällekin kritiikille.

On hyvä muistaa että nyt kinataan siitä muutetaanko kirkon opit ihmisten mieltymysten mukaiseksi, jotta olisi helpompi elää vai tuetaanko ja lohdutetaanko erilaisia ihmisiä vaikeiden kysymysten äärellä. Säästyneillä rahoilla voi käydä hoitamassa sielua Kanarialla vaikka joka vuosi. Jeesus on Herra Raamatussahan Jeesus sanoo että joka häpeää minua ja minun sanojani ihmisten edessä sitä minäkin olen häpeävä isäni edessä.

Joka tunnustaa minut ihmisten edessä sen minäkin olen tunnustava isäni ja enkelieni edessä. Raamattu sanoo että älkää mukautuko tämän maailman ajan mukaan. Jumalan sana ei muutu. Jo on aikoihin eletty! Koko ohjelman ajan mietin juurikin uskonnonvapautta ja sitä, kuinka on julmaa vaatia että raamatun käsityksiä tulisi uudistaa.

Se mihin minä uskon, on ollut ja pysynyt samana kirjoitusten alusta lähtien. Ja mitä tulee herra Tervon huomautukseen mm. Se on kaikkien etu, mutta ennenkaikkea uskovaisten. Nykykirkko ei palvele enää ketään. Vain uskova voi olla kristitty. Siihen toimintanne tulisi keskittyä. Kristityn tuleekin ojentautua raamatun mukaan. Tasta seuraa nimenomaan se,etta uskovat eroavat kirkosta,joka ei enaa pida raamatun sanasta kiinni. Iljettävää nähdä miten kirkko luopuu Jumalan sanasta.

On hienoa nähdä kuinka ihminen uskaltaa ilmaista kantansa ja mielipiteensä kiihkoilematta ja hyvin perustellusti. Ja älä anna negatiivisten viestien vaikuttaa. Ja toivon että tämä kirkosta eroamisbuumi ei muuta kirkon kantaa asioihin. Olet viisas nainen ja mahtavaa että uskallat sanoa ääneen totuuden vaikka muut pitävätkin sitä hulluna. Omituista miten Raamatun kanta on tullut ihmisille niin yllätyksenä.

Kyllä kirkon ja kristittyjen tulisikin seistä Raamatun sanan takana. Arvon kansanedustajalle ja monelle muulle samanmieliselle tuo sen sijaan näyttää olevan ylitsepääsemätön kynnys. Ajankohtaisen kakkosen homoilta on tähän mennessä aiheuttanut miltei kirkosta eroamista. Yleensä tähän aikaan vuodesta kolmen päivän aikana kirkosta eroaa noin ihmistä.

Homoilta aiheutti kirkolle menetettyinä verotuloina yli neljän miljoonan euron vuosittaiset tappiot. Närkästys johtuu minusta pitkälti tyylistä, jolla asiat esität- se antaa kovasydämisen kuvan. Esiinny mieluummin "miehen ja naisen välisen avioliiton puolesta" kuin "homoliittoja vastaan"- periaatteella. Et myöskään tuo esille, että hyväksyt tai ymmärrät, kuinka erilaisen maailmankuvan omaavat ihmiset näkevät asian eri tavalla - esität ikään kuin "maallisenakin" faktana, että homoseksuaalisuus on väärin ja avioliiton kuuluu olla miehen ja naisen välinen.

Itse olen kristitty, mutta ymmärrän, että yhteiskunnalla on oikeus määritellä avioliitto muiden kuin raamatullisten perusteluiden pohjalta. Sekin ärsyttää, että esiinnyt kaikkien kristittyjen edustajana, vaikka kaikki kristityt eivät suinkaan jaa näkemyksiäsi eivätkä raamatuntulkintaasi. Tai muuten vain toisinajatteleville? Tämä ei missään tapauksessa tarkoita luopumista kristinuskosta, päin vastoin.

Hienoa että seisot rohkeasti raamatun opetusten takana. Laittomuuden hengen lisääntyessä,meidän tulee seistä lujana Raamatun arvovallan takana. Jeesus Kristus on voittaja ja Häneen uskovat tulevat voittamaan. Nyt on kuitenkin vaikeat ajat,mutta olkaamme uskollisia Jeesukselle kristukselle loppuun asti! Tulen ehdottomasti äänestämään kristillisdemokraatteja sinunkaltaistesi takia ja muutenkin. Moni ei uskaltaisi tulla ko. Se on aina helpompi istua kotisohvalla ja antaa palautetta kuin seisoa sanomisiensa takana julkisuudessa.

Voimia ja pidä sama linja. Oli kiva kuunnella sinun rohkeita ja selkeitä mielipiteitäsi keskustelussa. Kirjoitin Tervon kirjoitukseen seuraavan vastineen: Eipä siinä lähimmäisenrakkaus loistanut: Se on syvästi moraalitonta ja häpeällistä.

Moni harrastaa esim seksiä vaikka se on hyvin kauan sitten keksitty asia. Tai syö ja ja juo vaikka se on vanha asia. Voin kuvitella että jos Tervo tai joku homo löytäsi vaikka vuotta vanhan "jumalallisena" pidetyn kirjoituksen että homous on jumalan hyväksymää, niin he kilvan toisivat tämän asian esille ja perustelisivat sillä homouden jaloutta vaikka se onkin "..

Tervon kirjoituksesta kyllä kuulsi läpi raivoisa ihmisviha ja lähimmäisten sättiminen. Jumala loi miehen ja naisen. Homous on syntynyt jälkeenpäin. Homoavioliittojen vastustajien puolella en havainnut mitään kovasydämisyyttä-- ainoastaan eriäviä mielipiteitä koskien kirkon tarkoittamaa avioliittoa homojen osalta.

Sensijaan homoavioliittojen kannattajien puolella oli muutama tosi rääväsuinen pilkallinen naureskelija. Kyllä, kaikenlaisia tuntemuksia voi olla, mutta ei niiden tarvitse johtaa seksiin. Siitä voi olla vapaa. Ei Tervonkaan tarvitse olla seksisuhteessa jokaisen naisen ja miehen kanssa, johon tuntee viehtymystä vaan voi pidättyä siitä ja olla uskollinen vaimolleen. Samoin kuin ei yksinäisenkään ihmisen tarvitse antautua seksisuhteisiin kaikkien mieltymiskohteidensa kanssa. Terve ihminen pystyy hallitsemaan itsensä näissä asioissa.

Rehellinen rukous on yksi hyvä keino. Pyytää Pyhän Hengen siunausta ja varjelusta ja johdatusta näissä asioissa Jeesuksen nimessä. Tämä sopii hyvin niille homoillekin, jotka ovat kiinnostuneita saamaan kirkollisen siunauksen. Olen sitä mieltä että osa homoudesta on syntynyt vahvasti omien valintojen kautta vähitellen. Perustana antautuminen haureuden synnille, esiaviollisille suhteille, pornomateriaalille, ryhmäseksille, kavereiden houkutuksille ei osaa sanoa ei , ympäristön mediatarjonnalle jne- Olen kuullut espanjalaisen gigolon haastattelun, joka kertoi homosuhteensa alkaneen erilaisten orgioiden kautta.

Aiemmin hän oli selkeästi hetero. Rattopoika elämä naisten kanssa meni yhä hurjemmaksi, tuli ryhmäseksit ym, lopuksi hän nautti siitä mikä vaan oli mahdollisemman haureellista ja ajautui myö suhteisiin miesten kanssa yhä enemmän. Hän teki parannuksen tuli uskoon luopui teoista. Millä ihminen mieltään ruokki sellaista hedelmää se synnyttää.

Näissä asioissa niinkuin muissakin on paljolti kyse oman mielen hallinnasta. Kykyä luoda rajat, pitää ne ja ruokkia mieltään oikeilla asioilla. Ylikaiken varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee, sanoo iso kirja. Onhan moni vihastunutkin niin että tekisi mieli tappaa, mutta harva kuitenkaan niin tekee vaan hallitsee itsensä. Ja siinä auttaa oikea mielen hengen ravinto ja jopa lainsäädäntö. Osa homoudesta voi olla syvemmältä traumaattisista lapsuudenkokemuksista alkunsa saanutta.

Sana joka todistaa että Jeesuksessa Kristuksessa on tie, totuus ja elämä. Jumala hoitaa meitä kyllä myrskyssäkin. On ahdistavaa todeta,miten poliitikon arvoa mitataan kansaa ärsyttävillä tai miellyttävillä, toissijaisilla mielipiteillä. Vähän sama kuin kinastelut keväällä lumen alta paljastuvista koirankakoista. Pekka "Pietu" Sivonen Meillä pitää voida tuoda julki myös sellaisia asioita, joita ei tämä homoja hyysäävä joukko hyväksyisikään.

Sananvapaus kuuluu meille kaikille, myös meille, jotka emme purematta niele kaikkia suvaitsevaisuuden verhon alle tuotuja asioita. Kaikkea ei meidänkään tarvitse suvaita. En nähnyt ohjelmaa, mutta olen lukenut kommentteja siitä. Ensin luulin, että kirkko on alkanut vihkiä homopareja ja sen takia väki on alkanut erota kirkosta.

Mutta tilanne olikin päinvastainen. Olen sitä mieltä, että homojen avioliitot eivät kuulu kirkon piiriin. Homous ei kannata maailmaa, koska se ei ole luontoa ja periytymistä eteenpäin vievä voima. Itse kannatan Sinun puolustamia kristillisiä arvoja. Siinä vaiheessa, kun homot vihitään kirkossa, olen minä valmis eroamaan.

Seuraava vaihe lienee olisi sitten ihmisen ja hevosen vihkiminen?! On paljon ihmisiä jotka ovat samaa mieltä kanssasi. En ole nähnyt itse ohjelmaa, mutta Päivin kommentti "hyväksyä homot, mutta olla hyväksymättä homosuhteita" on mielestäni ihan meidän tärkeimmän auktoriteetin eli Jumalan Sanan eli Raamatun mukainen.

Jos totuuden sanominen ääneen aiheuttaa joukkoeroamisen, niin ainakaan syy kirkkoon kuulumisella ei taida olla henkilökohtainen usko, johon liittyy halu seurata ja olla Jumalalle uskollinen, sekä Raamatun tutkiminen vrt. Mikä on siis kirkon merkitys itsekullekin? Ihmiset eivät ymmärrä että juuri niinkuin asia täytyy tuoda esiin että ihmistä rakastetaan sellaisena kuin hän on, mutta Jumala vihaa syntiä ja on synti olla homosuhteessa.

Maailma menee pahemmaksi moraaliltaan, näkeehän sen tyhmempikin, ja tämä muutos on ollut järkyttävä muutamassa vuodessa. Jeesukseen uskovalla tulee tukalat paikat. Suvaitsevaisuuden nimissä menee kirkkokin, eikä se ole enää uskovaisten paikka uskoa oikein. Ehkä eroan kirkosta juuri sen vuoksi.

Oikeaa parannusta ei saarnata, hääviin Jeesuksen nimeä mainitaan. Ole rohkea ja siunausta valitsemallesi tielle! Ihmisillä on mielipiteen- ja sananvapaus Suomessa - sen takia ihmettelen mm.

Ilta-Sanomista lukemani Kallion seurakunnan pastorin kommenttia, "että hän voisi pitää suusi kiinni" IS verkko Ihmettelen suuresti Kallion seurakunnan viranhaltijoiden suvaitsemattomuutta! Mielipiteitä saa esittää, ja rohkeutta ja aikuisuutta on seisoa mielipiteidensä takana, vaikka yksin. Tämä keskustelu homoista ei ole sitä mitä se näyttäisi olevan. Se on mielestäni jonkinasteista ajojahtia niitä kristittyjä kohtaan, jotka uskovat Raamatun olevan Jumalan sana.

Joka tapauksessa, Päivi, et ole yksin! One of many Kaikilla - myös Päivi Räsäsellä - on oikeus omaan mielipiteeseen. Ihmettelen, miksi hän ei saisi olla sitä mieltä, mitä on. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa oman mielipiteensä ääneen, vaikkei se kaikkia miellyttäisikään. Ollaan arjessa kaikki yhtä rohkeita kuin Päivi.

Raamattu ei ole lakikirja. Mielestäni avioliitto pitäisi olla kaikille yhteinen tai ottaa kokonaan pois. En usko siihen Jumalaan, joka syrjisi tiettyjä ihmisiä. Olen tunnustava kristitty ja myös homojen oikeuksia ajava. En pysty ymmärtämään miksi homoudesta tarvitsee edes keskustella, kun ei se ole keneltäkään pois tai haittaa kenenkän elämää. Kahden ihmisen välinen rakkaus on rakkautta. Miten te kuvttelette Jumalan vastustavan kahden tasavertiasen ihmisen välistä rakkautta?

Jos ei ole koskaan rakastunut tai ihastunut oman sukupuolensa edustajaan, niin homous voi tuntua ällöttävältä tai epäluonnolliselta. Mutta toivoisin että sinäkin Päivi pystyisit kuvittelemaan millaista olisi olla ennakkoluulojen ja vihan keskellä. Että jos mielestäsi Tervo käyttäytyy hyökkäävästi, niin mieti hetki, miksiköhän? Käytät helposti monikon ensimmäistä persoonaa,kun kerrot mielipiteitäsi.

Meidän ei tule tehdä niin. Meidän pitää olla selkeitä sanoissamme. Eikös se ole Jumalan luomaa tasavertaisesti syntyessään homoksi tai heteroksi. Siis ihminen ei mitenkään pysty vaikuttamaan siihen. No raamatun on kirjoittanut ihminen ja myös on pystynyt vaikuttamaan siihen mitä on kirjoitettu. Vihkimiset ja muut seremoniat on kehitellyt ihminen. Jos Jumala luo ihmisen homona, niin miten Teillä niin sanoituilla uskovaisilla on pokkaa syrjäyttää homot ja lesbot eri asioista.

Menette ehkä raamatun taakse, mutta senhän oli kirjoittanut ihminen. En eroa kirkosta, mutta en ihmettele, kun eroavat sankoin joukoin. En ole uskovainen enkä edes kuulu kirkkoon. Olet oikealla asialla, taistele vain Jumalan sanan puolesta. Homojen esiinmarssi tulee nähtävästi vielä pahentamaan kokonaiskuvaa. On kuitenkin lohdullista ,että joku uskaltaa puhua julkisesti ja suoraan mitä mitä Raamattu sanoo asioista!! Suoraan sanottuna en ihmettele sitä, enkä myöskään joukkokatoa kirkosta.

Olen joitakin asiayhteydestään erotettuja kommenttejanne nähnyt, mutta ne ovat olleet riittävän selviä kertomaan mikä kantanne on. Olette sanonut ettei raivo homoillasta ole teidän vikanne. Rohkenen olla eri mieltä ja olen valmis myös perustelemaan.

En aio jättää sitä Uuden Suomen selvityksen varaan, jonka mukaan nimenne on mainittu kirkosta eroamisen syissä. Te olette kansanedustaja, toisin sanoen tehtävänne on edustaa kansaa.

Kansanedustajan rooli tekee teistä päättäjän ja siten valtion edustajan. Ottaessanne milloin tahansa kantaa mihinkään edustatte rivikansalaiselle valtion äänitorvea - ja Suomessa kirkko on valtiollinen.

Toisin sanoen edustatte päättäjänä kirkon mielipidettä kansalaisille, vaikka totuus olisikin byrokratian puitteissa toinen. Te kuitenkin olette päättämässä asioista meidän muiden puolesta. Kansalaisen näkökulmasta kirkkoon kuuluminen on kirkon toiminnan ja näkemysten kannattamista. Mikäli kansalainen kokee voimakkaasti ettei kirkko enää edusta häntä, hän varmasti eroaa kirkosta.

Se merkitsee kuitenkin rahansäästöä, minkä ei pitäisi nykyisessä taloudellisessa tilanteessa pitäisi olla teistä yllättävä näkökulma. Olette valtion kirkon mielipiteisiin päin puolueellinen, joten kansalaisen näköulmasta edustatte päättäjänä myös valtiollista kirkkoa.

Koska vaikutusmahdollisuutenne ovat suuremmat kuin paikalla olleilla kirkon edustajilla, lausuntonne painaa kansan näkökulmasta vaakakupissa enemmän kuin heidän. Teidän on ei kannata vedota yksilön sananvapauteenne, koska kukaan ei ole sitä teiltä viemässä.

Yksilöllisyytenne vaikuttaa kuitenkin tapaanne tehdä kansanedustajan työtä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaiken sanomanne sanotte myös kansanedustajana. Mikäli kantanne ei kuitenkaan edusta kansaa, kuten nyt näyttää käyneen, ette kansanedustajana ole onnistunut tehtävässänne kansan edustajana. Kansa on äänestänyt jaloillaan ja evännyt tukensa. Menitte kirjoituksessanne myös tunnustamaan Tervon argumentin todetessanne, että samat argumentit kuultiin jo vuotta sitten.

On arveluttavaa, että nyky-yhteiskunnassa päättäjänä toimii henkilö, jonka arvot perustuvat vuotta sitten vallinneen yhteiskunnan tilaan. Rukoilen että saat armon jatkaa taistelua puolestamme. Minulle kirkko on ollut vuosia ongelma jota olen hävennyt. Siunausta ja voimia Sinulle. Harvoin nykypäivänä tapaa ihmisiä, jotka aidosti uskaltavat tuoda julki arvomaailmansa ja mielipiteensä.

Liian usein poliitikot ja myös muut ihmiset ulkoapäin tulevan arvomaailman painostuksesta uskaltavat enää seistä niiden arvojen takana, jotka ehkä syvimmillään kokevat tärkeiksi. Muslimimaassa asuvana hämmästelen kuinka vanha uskonto ja sen perinteet ovat tiukasti ja näkyvästi kiinni ihmisten arkielämässä.

Kristityt eivät enää uskalla seistä omien arvojen ja opetusten takana. Se on todella harmittavaa. Mikä se peruste on? Pidetään kiinni Iankakiisen elämän Sanasta eikä lähdetä edes leikittelemään tulella joka sielumme muutoin polttaa. Sehän on jo tutkittu, että jos on mieltymystä samaan sukupuoleen ni sellainen ei ole tervettä. Vaan sekin on sairaus ihan samalla tavalla kuin jollakin psyykkinen sairaus tai alkoholisti tms Olen onnellinen, että sanoit sen mitä pitikin.

Taivaan Isän siunausta sinulle ja perheellesi. Kiitos että puolustat meille kaikille tärkeitä arvoja. Jopa homoille ja uskomattomille, ymmärsivät he sitä tai ei. Raamattu kuvaa sitä, että avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi liitoksi Tervon kirjoitus, jossa hän näyttäisi sortuvan tuohon. Voimia ja rohkeutta sinulle edelleen tärkeässä tehtävässäsi kansamme rappion keskellä! Kyllä olet oikeassa siinäkin,että vihanlietsonta raamatullisia kristittyjä kohtaan on maassamme hyvin pitkällä.

Ehkä piankin olemme suoranaisen vainon kohteena,niin kuin sinä olet jo tällä hetkellä. Antakoon Herramme sinulle edelleen rauhansa ja siunauksensa ja kaiken sen viisauden,mitä tarvitset tulevissa tehtävissäsi! On hyvä, että joku vielä seisoo Raamatun opetuksen takana. Synti on syntiä, vaikka mitä tekisi.

Totuuden toit rohkeasti esille! Ja tuo Kirja, se on todellakin vanha, mutta Sana yhä voimassa ja yhä meidän parhaaksemme! Minä erosin kirkosta jo pari vuotta sitten nimenomaan sen vuoksi, että se ei enää opeta, eikä tunnusta raamatun Sanaa kuten pitäisi. Maailman hyväksyntä on tullut tärkeämmäksi, eikä näinollen esim. Luettuani nyt vielä nuo Jaana-pastorin sanat IS: Eipä löytynyt rakkautta noista pastorin sanoista!

Äänestyspäätös on tätä keskustelua myöten selvä. On uskomatonta, miten yhtä ihmistä syytetään tällä tavalla.

Kirkko on nyt päätösten edessä. Kenen kirkko se haluaa olla. Perinteisten konservatiivien vai homojen. Kumpaakin se ei voi mielyttää, se on mahdottomuus. Yhtähyvin kirkosta eroaminen voi johtua siitä, että konservatiivit eivät löydä kirkosta sitä mitä etsivät, eikä löydä homotkaan.

Ei kirkko voi ajatella pelkkiä verorahoja. Kun verot kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa. Oikealla asialla olit homoillassa! Miten voidaan loukata ihmisoikeuksia sanomalla "homot ovat ok, mutta he eivät saa harjoittaa homouttaan".

Silloinhan kielletään heiltä yksi perusoikeus ja siksi se on loukkaus ihmisoikeutta vastaan. Edustiko Räsänen kristillisdemokraattista puoluetta lausuessan em. Kirkkoa hän ei edustanut. Eroa Kirkosta on näyttänyt, mitä koko kirkosta ajatellaan. Teitte meille "syntisille" hienoa työtä.

Kaikki syntimme saamme Golgatan sovitustyön takia uskoa anteeksiannetuiksi! Jeesus elää ja voi tänäänkin antaa apunsa, lohtunsa ja toivonsa, jokaiselle joka Häntä huutaa avukseen! Ammunta on kovaa, ja kuuluu tänne huoltoportaaseen asti.

Tässä vähän ravintoa Kotimaa Ulosryntäys voi merkitä kirkolle taloudellisesti jotain - so what! Paasto on aina paikallaan kristitylle, miks'ei myös papille! Luulempa että kirkkomme tyhjät puheet ovat suurempi syy kirkosta eroamisiin, kuin kritityn Sananmukainen kannanotto.

Kiitos Jumalalle että edes joku uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne ovat, niin homosuhteessa kuin muutenkin. Toivon elämääsi kaikkea sitä armoa ja voimaa mitä tehtävässäsi tarvitset, sinulla on esirukoilijoita, joista Jeesus on kaikkein uskollisin. Mielestäni on surullista, että sinun kannanottosi on nostettu kirkosta eroamisen syyksi. Osa eronneista on varmasti myös niitä, jotka jättävät kirkon sen vuoksi että se enää yhä vähemmän toimii Raamatun pohjalta.

Hienoa, että meillä on rohkeasti kristillisiä arvoja ja Raamatun sanaa esille tuovia poliitikkoja. Ääneni menee jatkossakin kristillisdemokraateille. Voimia ja siunausta työhösi Päivi! Leena Huovinen hämmästelee Päivi Sinun kantojasi ja sanoo: Ilmeisesti hän Päivi ammentaa ne Raamatusta!?

Kyllä meidän kansankirkolla on suuria ongelmia! On hyvä, että ne jotka eivät usko Raamatun sanomaan eroavat itse, mutta kylla tuollaiset Leena Huoviset pitäisi välittömasti erottaa!! Miten voi kirkon papiksi päästä tuollainen henkilö, joka on taysin ulalla asioista! Kylla sairaaloihinkin pitäisi alkaa palkata 'itse-oppineita' puoskareta.

Ja lakimiehiksi lukutaidottomia työttömiä! Kohtahan Suomi pääsee irti valtionkirkosta. Paholainenko ne tänne maan päälle lähetti, mitä??! Eikös me kaikki kuitenki olla Korkeimman edessä tas-arvoisia, joten myös oikeutemme asioihin tulis olla tasa-arvoista.

Täytyihän sen Herranki jotain sillä tarkoittaa, kun eri seksuaalisuutta edustavat ihmiset loi, vai? Esiinnyit suoraselkäisesti ja fiksusti. On tärkeää, että raamatullista käsitystä tuodaan edelleen esille. Raamatussa on hyvin selkeä näkemys tähän asiaan, pysytään siinä. Kristitty ei lähde mutu-tiedon ja -tieteen mukaan, vaan pitäytyy koeteltuihin, kestäviin arvoihin.

Eikö jokaisella lapsella ole oikeus saada mahdollisimman hyvät eväät tulevaa elämää varten. Nyt jos 'homovanhemmat' jo alussa turmelevat esimerkillään lapsen tulevaisuuden ja kuitenkin ovat vastuusta vapaat. Samoin on abortti-lapsilla; äidit väittävät: Nykyajan uskonto on narsismi - itsekkyys! Kuka puolustaa heikompiosaisten asiaa ja varsinkin ihmisoikeuksia, jos emme me kristityt!

Monien homojen sanat kuuluivat: Minä, minulle, minun kautta, minun oikeus, On erinomaista, että kirkon sisällä piileskelevät fundemetalisti-konservatiivit tulevat rohkeasti ulos kaapeistaan ja osoittavat, että kirkko on kykenemätön vaalimaan Jeesus Nasaretilaisen opettamia eettisiä arvoja lähimmäisenrakkaus, suvaitsevaisuus, Vuorisaarnan opetukset jne.

Jeesus olisi taaatusti sallinut homojenkin tulla tykönsä. Onhan jopa epäilty, että opetuslapsistakin olisi ollut yksi homoseksuaali, nimittäin Johannes. Jari Tervoa ei suinkaan pidä asettaa syytteeseen kunnianloukkauksesta.

Sen sijaan eräitä poliitikkoja ja kirkollisten virkojen haltijoita tulisi asettaa syytteeseen yllytyksestä sukupuolivähemmistöihin kuuluvien muodostamaa kansanryhmää vastaan. Kiitos Päivi Räsänen aiheuttamastasi lumivyörystä! Todella hienoa, että kirkko vääjämättä menettää merkitystään muuten demokraattisessa yhteiskunnassamme. Nythän monet ihmiset kuuluvat kirkkoon, koska luulevat joutuvansa kadotukseen, jos eroavat, mikä on seurausta lapsuudessa suoritetusta uskonnollisesta aivopesusta.

Kirkon paljastaessa todelliset kasvonsa, järki voittaa pelon, sillä on pelottavampaa kuulua ahdasmieliseen, ihmisarvoa polkevaan tai ainakin sen polkemisen sallivaan kirkkoon kuin joutua mahdollisesti kadotukseen. Sinua kannustaa aktiivinen oma pikku kristillinen tukijoukkosi. Luulen, että Jari Tervo voi sanoa samaa, mitä sinä sanot; pääosa hänen saamistaan viesteistä on ollut kannustavia. Uskot naiivisti, että kirkosta eroamisen äkillinen kiihtyminen homoillan jälkeen ei johdu sinun sanomisistasi, sillä puolueestasi eroamisia ei ole tapahtunut!

Eipä tietenkään, sillä juuri sinun puolueesi kannattajathan sinua kannustavat. Mielestäni "aito uskovainen" ei tuomitse ketään poikkeuksena rikokset , vaan hyväksyy jokaisen sellaisenaan. Suvaitsevaisuutta veljet ja sisaret. Vain sillä tehdään tästä maailmasta parempaa.

Emme voi tietää, koska homous osuu henkilökohtaiselle reviirillemme. Onko meillä silloin sydäntä kääntää heille selkämme. Onko se oikean kristityn tapa elää tämän päivän yhteiskunnassa? Et selittele tai vaihda mielipidettä, vaikka lunta tulee tupaan. Kristillisyytesi antaa uskoa muillekin! On oikein, että turhaan luterilaisessa kirkossa roikkuvat jäsenet eroavat. Ei pelkällä kirkollisverolla taivaaseen pääse!

Jos ajatukset ovat ateistin, parempi, että kirkko keskittyy uskoviin ja Raamatun sanaan. Kirkosta eroavathan voisivatkin ohjata veroa vastaavan summan hyväntekeväisyyteen ja osoittaa oikeita arvojaan. Avioliitto on luonnon mukaista perhettä varten, olkoot homot vaikka siunatussa yhteiselossa. Avioliitto sanan merkitys on jo varattu, eikä sitä tule pienen epänormaalin vähemistöjen himosta uudelleen määritellä. Homoseksuaalisten suhteiden harjoittamisen puolestapuhujat eivät näytä tuntevan historiaa, kun toitottavat lopullista "totuuttansa.

Moni meistä jakaa näkemyksesi. Voimia Sinulle nyt ja jatkossa! Voimaa ja siunausta työllenne! Kuinka nuo vuotta vanhat mielipiteet ja arvot voisivat mitenkään vastata nykymaailman käsityksiä?

Joka tapauksessa haluaisin kommentoida joitakin Ylen Homoillassa esittämiäsi ajatuksia. Nostit mielipiteissäsi todella vahvasti esiin lapsen oikeuden isään ja äitiin. Perustelit näkemystäsi kristillisestä näkökulmasta, mutta myös ainakin osaksi sillä, että lapsi tarvitsee sekä miehen että naisen mallin elämäänsä. Se, että lapsi elää sateenkaariperheessä kahden naisen huollettavana ei suinkaan tarkoita, etteikö lapsi saisi jatkuvasti myös miehen isän malleja ympäristöstään: Kun puhuit ohjelmassa homoperheiden "toimimattomuudesta", käytit kömpelösti esimerkkinä sitä, kuinka jotkut isänsä menettäneet sotalapset ovat vuosia myöhemmin kertoneet traumoistaan, joita isättömyys on heissä synnyttänyt.

Argumenttisi ei millään tavalla ole rinnastettavissa homoperheiden lapsiin, sillä eivätän he ole menettäneet ketään. Heillä on kaksi rakastavaa vanhempaa. Sotalapsilla toinen niistä rakastavista vanhemmista on kuollut. En usko, että lapsi jotenkin automaationa kaipaisi miessukupuolta edustavaa ihmistä lähelleen. Sen sijaan on totta, että kun lapsi varttuu ja alkaa ajatella asioita laajemmin, hänessä saattaa herätä halu tutustua biologiseen isäänsä.

Sitä en siltikään usko, että ihmisestä kehittyisi millään tavalla vajavainen, jos hänen omasta ydinperheestään puuttuu isä. Mielestäni rakkaus on aina oikein. Oli kyseessä sitten hetero- tai homorakkaus. Ja koska homous ei ole sairaus tai ketään muuta millään muullakaan tavalla vahingoittava asia, en näe mitään syytä, mikseivät homot voisi muodostaa lapsiperheitä. Kirkon ei tule miellyttää kaikkia sallimalla kaiken, vaan kunnioittaa Raamatun sanaa johonka usko perustuu.

Kuinka kirkko voisi selviytyä kunnialla murroksesta, jos se murentaa itse kokoajan arvopohjaansa? On menneet "puurot ja vellit sekaisin" joillakin, kun vertaavat Sinua ja Ahmadinejadia toisiinsa!

On uskonnon harjoittamisen vapaus. Ei tarvitse salailla vakaumuksensa perusteita Itse olen sanan-ja mielipiteenvapauteni vuoksi ollut putkassakin, Suuni yritettiin tukkia sellaisilla menettelyillä, joita oikeusvaltiossa voi vain ihmetellä. Jos tahtoo kulkea suoraa tietä, elää vakaumuksensa tasolla - niin joutuu näkemään jopa vainoa.

Pidetään siis kiinni vakaumuksesta, sanan-ja mielipiteen vapaudesta. Kiitos kun seisot julkisesti Raamatun kannalla. En usko, että " joukkopako" kirkosta olisi yksin homo- ja lesbosuhteita puolustavien pako. Meitä on monia, jotka rukoilevat viisautta ja voimia! Olisi tietenkin hiukan uskottavampaa, jos nostaisit esille uudesta testamentista niitäkin kohtia, jotka rajoittavat heterouskovaisten toimintaa. Miksi puhut seurakunnan tilaisuuksissa?

Luultavasti tätä kommenttia et julkaise. Taivaan Isän siunausta, hyvä kun pysyt totuudessa se palkitaan kerran! Kun seuraa nykyaikaa,olis todella syytä lukea Raamattua. Tämä kirja kun on tehty helpottamaan elämää,eikä vaikeuttamaan. Eikö tuo ole nimenomaan sitä kaksinaismoralismia, ja populismia? Tuomitsit syrjinnän selkeästi, mutta ilmaisit myös selkeästi mitä homous Raamatun näkökulmasta on.

Ei ole lainkaan ihmeellistä, että Kristinuskoa ymmärtämättömät eivät voi ymmärtää ja käsittää näkymystä. Oli ilahduttavaa huomata, että keskustelussa mukana olleet kristityt olivat selkeästi Raamatun näkymystä edustavia, puolustavia. Uskon, että kirkossa on ja tulee olemaan juuri niin paljon jäseniä kuin se ansaitsee. Mikäli kirkko pitäytyy tiukasti alkuperäisissä opinkappaleissaan ja niiden kirjailellisissa tulkinnoissa, on väistämätöntä, että sen sanoma ei puhuttele kovinkaan monia ihmisiä.

Tulevaisuudessa kirkon jäsenten määrä tulee ilmeisesti laskemaan edelleen. En ole mikään raamatun asiantuntija, mutta olen saanut sen käsityksen, että Jeesuksen ja vaikkapa Paavalin sanomat poikkeavat perussävyltään toisistaan.

Lienee makuasia, kumpaa halutaan korostaa ja kumman auktoriteetin taakse on mielekästä mennä. Jos kirkko haluaa olla yhtenä yhteiskunnan jäsenten kokoavana voimana, koko kansaa puhuttelevana instituutiona, on sen aiheellista tarkastella oppejaan ja saada aikaan konsensus suhteessaan paitsi homoliittoihin, myös siihen, missä määrin raamattua voidaan käyttää yhteiskuntaa ja lainsäädäntöä koskevien kysymysten ratkaisussa.

En katsonut homoiltaa, mutta lukemieni kommentien jälkeen sanon sen, minkä aiemminkin olen havainnut. Olet kaikissa näkemissäni haastatteluissa ja puheissa ollut asiallinen, suora ja rehti! On upeaa, että uskallat puolustaa terveitä Raamatun pohjalta nousevia arvoja! Sinun kaltaisiasi kaivataan lisää! Muuten yhteiskunta todella uppoaa - ties mihin!

Olen varma, että Herramme siunaa työtäsi ja antaa sinulle voimaa säilyttää edelleen avoin, rehellinen ja asiallinen sävy puhuessasi tärkeistä asioista. Kansan kannanotoista näkee, miten maailma on muuttumassa yhä pahempaan suuntaan. Hienoa, että sinunlaisia ihmisiä vielä löytyy, jotka uskaltavat sanoa ääneen totuuden Raamatusta! Ole vain luja ja rohkea kristitty!

Tässä nimittäin on yksi kannustava viesti lisää sulle! Oli upeaa nähdä kuinka puolustit kristinuskoa. Totesit että meillä kaikilla on syntisiä ajatuksia mutta uskovainen ihminen ei halua niitä toteuttaa. Toki synti tarttuu kaikkiin ihmisiin mutta niitä on lupa pyytää anteeksi. Jumalanpalveluksessa todetaan että ole minulle syntiselle armollinen, anna syntini anteeksi.

Itsellänikin on joskus ollut kiinnostusta samaan sukupuoleen mutta en ole halunnut niitä toteuttaa koska tiedän että tämä on väärin. Rakkauselämä kuuluu vain miehen ja naisen väliseen suhteeseen. Kaikki muut muodot ovat synnillisiä. Raamattu on kirjoitettu suojelemaan elämää. Taivaan Isän siunausta sinulle Päivi! Tervon ja muiden mielenrauhansa menettäneiden vihasta ei hyvää seuraa.

Syyllisyyden tunne ei lain murentamisella vähene. Kiitos, että pidät tervettä tietoa tarjolla. Sen sijaan on väärin meitä kansalaisia kohtaan,että kirkosta eroamista on käsitelty mediassa niin yksipuolisesti. Luusisin,että osa eronneista olivat niitä, jotka kokivat turvattomuutta ja pettymystä kirkkoon,jossa papit eivät osaa Raamattua, eivätkä tiedä kirkon kantaa.

En kuitenkaan aio erota, mutta sen sijaan harkitsen liittymistä puolueeseenne. Tsemppiä vaaleihin, seurataan täältä palmun alta Uskon, että asemassasi - edustaessasi meitä kristittyjä - saat paljon vastustusta, mutta hyvä, että myös kiitosta. Toivottavasti et välitä noista kommenteista tyyliin "kiitämme, että ansioistasi kirkosta on eronnut näin ja näin monta ihmistä Hänelle tahtoisin sanoa; kirkon talous ei ole maailman tärkein asia, kirkolle tärkeintä tulisi olla se periaate, että pysytään Jumalan Sanassa.

Itse ajattelin vaihtaa ev. Olen pettynyt, että erään tekstin mukaan jo kolmasosa papeista on näitä maailmanmielisiä, jotka olisivat valmiita siirtymään sukupuolineutraaliin avioliittokäsitykseen ja vihkimään homot kirkoissa. Harmittaa, että tunnen myös tosiuskovia pappeja, joille haluaisin kyllä verojen kautta tukeni antaa.

Mutta tärkeintä minulle on kuitenkin elävä seurakunta, jossa saan kuulla elävää Sanaa ja kokea uskovien yhteyttä. Uskon myös, että tällaisen tunteen vaaliminen ja sen muuttuminen teoiksi ja toteutukseksi on syntiä.

Minulla on ulkomaalainen ystävä, joka on suhteessa toisen naisen kanssa. Hiljattain he menivät naimisiin, sillä kyseisessä maassa se on mahdollista. Tällaiseen juhlaan en katsonut voivani osallistua. Näkemykseni olen selvin sanoin ilmaissut. Olen käynyt heidän luonaan ja suhtautunut heihin molempiin ystävällisesti, niin kuin ihmisiin mielestäni tulee suhtautua.

Heidän lapseensa keinohedelmöityksellä alkunsa saaneeseen olen suhtautaunut yhtä lämpimästi kuin muihinkin lapsiin, vaikka vakaumukseni ja kokemukseni mukaan lapsi tarvitsee myös isän ja nimettömän luovuttajan käyttäminen on väärin lasta kohtaan. Nykyaikana normi on tietynlainen suvaitsevaisuus.

Nämä suvaitsevaiset suvaitsevat kaikkia paitsi niitä, jotka eivät hyväksy kaikkea sitä, mitä suvaitsevaisten mielestä jokaisen tulee hyväksyä. Näitä he kutsuvat suvaitsemattomiksi, pähkähulluiksi ja vihanlietsojiksi yms. Kuulemani mukaan Heini Junkkaalan näytelmässä suvaitsevaisuus ulottuu kaikkiin osapuoliin. Ihmisarvoa kunnioittavan suhtautumisen ansaitsevan niin lesbot kuin funkutkin. Ehkä Heini Junkkaala on todella suvaitsevainen ihminen.

Ehkä hän on sitä siksi, että tuntee läheisesti joitain meistä kirkassilmäisistä pähkähulluista. Kirjoitin asiasta omaan blogiini ja olen todella ylpeä sinusta, joka uskallat olla maan suolana. Homokeskustelussa menee vellit ja jauhot sekaisin. Kunpa sinulla olisia aikaa keskustella kanssani. Onhan se outoa, jos esimerkiksi on keskusteluohjelma jossa osanottajina on mies, nainen ja homo.

Eihän se ole oikea yksi kolmesta jakauma yhteikunnassa. Ja jos joku nyt tuon keskustelun pohjalta eroaa kirkosta, en usko että heidän jäsynyys on perustunut kristillisiin arvoihin. Itse erosin aikoinani valtion kirkosta, vaikka tunsin edelleen olevani kristitty. Kirkko ei vaan ollut mun juttu. Vaikka en ole kirkon jäsen, se ei tarkoita, että hyväksyisin homoparit. Ne eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita.

Silmäni ja korvani avautuivat ansiostasi. Miksi muuten kukaan ei avaa sitä, mitä siunaus tarkoittaa. Ei kai se ole vain inhimillisen hyväksynnän pyytämistä?

Siinähän pyydetään saada 'olla polvillaan' Luojansa edessä juuri siinä asiassa, jossa siunausta tarvitsee. Ts pyydetään ajan rajan ylittävää näkökulmaa tähän ajalliseen elämään. Vähiten sitä ei tarvita juuri avioliitossa. Ei kai se estä muita kumppanuuksia ja sitoumuksia keksimään omaa liitto-nimikettä. Heillä lienee omat elämäntehtävänsä, johon tahtovat sitoutua.

En ole kd-äänestäjä, mutta olen ihaillut sinua ennenkin ja nyt ihailen vielä enemmän. Joskus tuntuu, että enemmistöllä ei ole enää sananvapautta eikä uskonnonvapautta. Voimia ja viisautta sinulle pysyä totuudessa.

Sinulla on suuri tehtävä Suomessa. Kun on tunteet Oikeasti älyllinen ihminen toimii myös eettisesti yhteisen hyvän nimissä. Kiitos Päivi sovinnollisesta otteesta keskustelussa. Wanna-to-be lesbon surusilmäinen äiti. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä. Nähdään samalla kuinka paljon on tuota kannustavaa ja kuinka paljon "kirpeää" palautetta.

Veikkaan, että olet saanut tähän blogiisi vähän enemmän kommentteja..! Mitä väliä jos kirkosta erotaan, sellaiset eivät kuulu kirkkoon, jotka eivät ole sen takana, mihin Kirkon pitäisi situotua.

Joskus mietin eroamista siksi, että kirkossa puhutaan Sanan vastaisesti.. Kiitos siis, että sinä olet valmis avaamaan kristinuskoa noinkin rohkeasti! Kirkosta eroajat eivät tunne Jeesusta vapahtajanaan, miksi silloin edes kuulua kirkkoon?

Rukoilemme, että he tulevat todella tuntemaan Hänet, se on ainut muuttumisen mahdollisuus. Evankeliumi on ydinsanomamme, rakenteet eivät pelasta ketään. Siunausta ja rohkeutta seistä edelleen Raamatun sanan perustalla monenmoisissa tilanteissa, joita tulet kohtaamaan. Ajat kovenevat, mutta juuri pimeän keskellä valo loistaa kirkkaammin. Siunausta ja Herramme veren suojaa sinulle ja myös perheellesi. Jos näin, olet tekopyhä. Perustat mielipiteesi ja totuutesi Raamattuun, kuten Tervo kirjoittaa ja näin torjut mahdollisuuden homoseksuaaleille tuntea itsensä tervetulleeksi kirkkoon täysvaltaisesti.

Eikö se ole myös vihan levittämistä ja leimaamista? Älä kerää säälipisteitä väittämällä, että homoseksuaalit ovat lähellä sydäntäsi. Juuri sinunlaisiasi uskollisia palvelijoita Jumala käyttää sanansa julistamiseen. Ole rohkea ja uskollinen. Hän pitää sinusta huolen ja ohjaa askeleesi. Et ole harhaan kulkeva, kun seuraat uskollisesti Vapahtajaasi. Eikö kuitenkin arvojen tulisi ohjata vain ihmisen omia tekemisiä eikä rajoittaa muiden? Itse syvästi etiikkaa ja moraalia pohtivana ihmisenä kyseenalaistaisin voimakkaasti omat arvoni jos ne pyrkisivät estämään muita ihmisiä toteuttamasta omaa rakkautaan ja seksuaalisuuttaan.

Kiitos kun olet rohkea! Kirkon olisi syytä uudistua nopeammin. Näispappeuttakin sai odottaa turhan kauan. Suomeen saadaan aidompi uskonvapaus, kun valtio lopettaa erityissiteensä kirkkoon.

Rukoilemme, että luterilainen kirkko pysyy Raamatun sanan takana edelleenkin ja edistää Jeesukseen uskomista edelleenkin.

Jeesus olisi nykyäänkin homoseksuaalien ystävä ja niin mekin, mutta Hänen läsnäolossaan on muuttava voima: Millä perusteella juuri homo-vastaisuus täytyy jättää nykypäivään, eikä esim. Tähän kysymykseen en ole saanut vielä keneltäkään tyydyttävää vastausta.

Koska siitähän tietysti on kysymys, jos henkilön luontainen seksuaalinen taipumus tuomitaan synniksi. Vai pitäisikö kritiikiltä tukkia suu, jotta uskovaiset saisivat vapaasti jatkaa mm. Ja sitten valittaa perään, että eihän meitä vuotta sittenkään ymmärretty. Tätäkään en käsitä, ensin itse leimataan perusteettomasti, nyt siis homoseksuaaleja, ja sitten ihmetellään sitä, että joku ei purematta nielekään moista käytöstä. Tätä lisää ja mahdollisimman kuuluvasti!

The more uncivilized the man, the surer he is that he knows precisely what is right and what is wrong. All human progress, even in morals, has been the work of men who have doubted the current moral values, not of men who have whooped them up and tried to enforce them. The truly civilized man is always skeptical and tolerant, in this field as in all others.

His culture is based on "I am not too sure. Sepä on erikoista, että täysin sekulaarissa yhteiskunnassa, kuten Suomi, pääsee räväköistä kommenteistaan kuulu kirjailija Iltalehden kanteen kritisoimalla kristittyjen osan taantumuksellista käsitystä homoseksuaalisuuden suhteen. Aikoinaan oma aivan maallinen isänikin tuohtui kovasti, kun ilmoitin aikomukseni erota kirkosta.

Se on myös kumma, että lähes kaikki kuuluvat kirkkoon, mutta juuri kukaan ei usko kirkon oppeihin. Kirkkoon kastaminen on itsestäänselvyys, jota useimmat eivät uskalla kyseenalaistaa, koska poikkeavuus on radikaali valinta.

Asian pitäisi olla päinvastoin: Kristittyjen vainoamista ei ole se, että todetaan vanhoillisten kannat vanhoillisiksi, eli kovasydämisiksi ja vihamielisiksi osalle ihmiskuntaa. En itse voisi kuvitella tuomitsevani toisten seksuaalista suuntautumista, joka ei ole kenenkään oma valinta. Kirkko tekee epäilemättä myös hyvää. Silti jokainen eroilmoitus on mielestäni iloinen asia luvun liberaalimman yhteiskunnan kannalta, ja toivon, että taantuvan luterilaisen kirkon avustukselliset tehtävät hoidetaan mieluummin valtionverosta kun kirkollisverosta.

Olet oikealla asialla ja osaat myös kiihkoilematta ja silti suoraselkäisesti puolustaa raamatusta nousevia arvoja ja Kristinuskoa. Siunausta vielä kerran "Ole luja ja rohkea, Herra on sinun kanssasi ja auttaa sinua. Siihen saat luottaa, muistan rukouksin. Tuo Tervon reaktio on aivan luonnollista toimintaa ei kristityltä ihmiseltä, joka ei tunne Jumalan Sanan totuutta ja sen pyhiä arvoja.

Jeesushan sanoi, että maailma vihaa teitä: Näin on ollut ja tulee olemaan aina silloin, kun asetumme puolustamaan Jumalan sanaa. Päivi ole turvallisella mielellä, olet Kaikkivaltiaan varjossa ja suojassa ja jätä kaikki, myös itsesi Herran vahvoille käsivarsille. Hän on sinun kanssasi, eikä hiuskarvakaan ole katoava päästäsi. Ole siunattu kaikessa tekemisessäsi. Sen sana ei muutu vaikka yhteiskunta muuttuu.

Ihan samalla tavalla voitaisiin nostaa esille keskustelu esimerkiksi kasteesta ja sen muuttamisesta. Kohta ollaan muuttamassa muitakin asioita. Mihin kristinusko sitten perustuu? Siihen, että ihmiset päättävät itse millainen uskomme on?

Jos oppi ei miellytä, voi etsiä uudistuneempaa suuntausta ja mennä oman mielen mukaan. Me emme voi muuttaa Jumalan sanaa. Kukin saa rakastaa sitä ketä tahtoo ja haluaa.

Se ei kuitenkaan ole suurempi asia kuin Jumalan sana. Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo on eri asia kuin usko. Mutta niin se kuuluu myös niille, jotka ovat kanssasi eri mieltä ja myös sinua saa kritisoida - poliitikkona vielä tavallista kansalaista enemmän.

Jos homoutta pitää syntinä, vikana tai sairautena, ovat niin mielipiteesi kuin politiikkasi loogista ja hyväsydämistä. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä se, että niille, jotka eivät uskoasi jaa, on ihmisryhmän syrjiminen seksuaalisen suuntautumisen perusteella yhtä vastenmielista kuin vastaava eriarvoistaminen rodun tai ihonvärin perusteella. Kumpikaan puoli ei voi muuttaa mielipidettään, ellei samalla muutu myös koko maailmankuva, joko kristilliseksi tai siitä pois.

Siksi tämä aihe tulee aina johtamaan konfliktiin ja mitä vahvemmin sinä puolusta omaa puoltasi, sitä vahvemmin siihen tullaan myös reagoimaan negatiivisesti toisella puolella. Siihen kysymykseen en ole saanut koskaan yhdeltäkään hihhulilta ymmärtävää vastausta! Eikö väitteenne siitä ole hieman ristiriitaista, mitä te kulloinkin noudatatte tai luette?! Se on ihan sama mitä siinä sanassa on sanottu, sillä se ei kiinnosta mua sen enempää mitä tämän viikon aku ankassa sanottiin.

En ymmärrä ihmisiä, joilla elämä pyörii raamatun tai aku ankan ympärillä enkä tule sellaisia ihmisiä koskaan ymmärtämään ja sun on turha sanoa että "joskus tulet vielä ymmärtämään Voihan sullekin sanoa että tulet jonakin päivänä vielä ymmärtämään sellaista mitä et ole ymmärtänyt tai halunnut koskaan ymmärtää tai mä kylläkin luulen ettet tule koskaan ymmärtämään mitään, koska eihän "aivokuollutkaan" voi mitään ymmärtää! Sun ymmärtämisesi tässä kaikkein kyseenalaisin on ollut.

Sinusta vain kaikkien ihmisten tulisi olla lähes "kreationisteja" sitä mitenkään perustelematta Alkoholisteillakin saattaa loppua joskus juontiputki, mutta sulla ei näytä paasaamisesi loppuvan koskaan! Ettet vain itse olisi sen "pääriivattu"! Pilkkaat vieläpä jumalaasi, joka on sinusta tämän maailman luonut! Hei, mä käännän korkeintaan keskisormen jeesuksenne puoleen, mutta en viitsi moiseen vaivaantua edes jonkun mielikuvituksen johdosta.

Tee itse parannus ja luovu tuosta uskostasi joka on sekoittanut täysin sinun pääsi! Hae muualta siihen apua, sillä täältä ateismipalstalta et siihen apua löydä! Monessa avioliitoissa on aina sitä kaksi on kaksipuoleisuutta, eli toinen on sellainen joka on homoliittojen kannalla ja toinen ei, varsinkin sellaiset liitot jotka ovat kauemmin olleet avioituneet. Raamattu on totuus , siksi siellä ei lue yhtykää miehet miehiin koska homous on väärin, uudestatestamentistan löytyy teksti myös, ja ihmiset voivat myöskin todistaa sen millaisia homot todellisuudessa ovat.

Kuka tänne tulisi kirjoittelemaan ateisteille ja varoittelemaan ihmisiä vääristä päätöksistä ja mitä niistä voi seurata, en ainakaan minä, koska tiedän mihinkä olemme menossa. Mutta te ette tiedä!!! Minulle elä syötä tuollaista paskaa, että pitäisi uskosta luopua ,koska tiedän millaista, Jumalattoman elämä on. Se ei ensinnäkään ole Jumalan pilkkaa kerta raamatussa lukee että maapallo tulee tuhoutumaan ja sen tilalle rakennetaan uusi. Sinä ajat homoliittoja läpi eikä riittäisi pelkästään siviilivihkiminen ja eutanasia ajat myös eli kourallista ihmisiä.

Tietämättä mitä siintä voi seurata koko Suomelle. Minä olen taas homoliittoja vastaan, samoin eutanasiaa ja tiedän mitä voi myöskin vääristä päätöksistä seurata. Eli ajattelet pelkästään pientä osaa Suomalaisia, kun minä ajattelen kaikkien Suomalaisten puolesta.

Siinä on pikkuriikkinen ero!!!!!!!! Anteeksi vaan, mutta minulle on opetettu, että Jeesus on armo. Tolla potaskalla ette koskaan saa muita, kuin juopot mukaan. Kuvittelen itse olevani uskovainen, Helluntaiseurakunnassa 20 vuotta.

En itsekkään hirveästi diggaa muslimeista, mutta vihapuhe ei auta ketään. Armo on asia joka voi auttaa myös muslimeita? Jos ei, tidämme olevamme parempia? Kyllä vaimoni on myöskin homoseksuaalien avioliittojen kannalla.

Mistä moinen yleistäminen sulta peräisin? Kivikautta haluaisit elää, joten perusta oma mikrovaltio jonnekin Suomen ulkopuolelle ja ala siellä paasaamaan niitä "totuuksiasi". Sä et tiedä tai tunne yhtäkään homoseksuaalia, joten sä taidat olla vihonviimeinen sanomaan niistä mitään.

Homoseksuaaleissa ei ole mitään vikaa vaan vika on homoseksuaalien vastustajissa. Ei ole ainoa uskovan teksti, josta ei saa mitään tolkkua! Mainitse yksikin ateisti joka olisi homoseksuaali, vaikka onkin homoseksuaalien oikeuksien puolustaja.

Minä olen hetero ja kaikki ateistit jotka tunnen ovat heteroita. Tynnyrissä elävä konservatiivi ja uskoon hurahtanut ei pahemmin ole voinut kokea paljon mitään elämässään Jos mä olen kokenut kaikkea muuta kuin että olisin ollut uskossa niin sen uskonnon miellät kaikkein korkeimmaksi mitä mä olen koskaan kokenut mitä sä tiedät ylipäätänsä, mitä mä olen elämässäni kokenut?

Miellän sellaisen kaikkein alhaisimmaksi kokemukseksi, mitä uskonasiat just on. Maailmassa on muitakin kokemuksia kuin se että tulisi uskoon. Silloin on paljon avarampi erilaisille kokemuksille kunnei ole mitään rajoituksia, jotta voisi jotakin kokeakin. Et ole kokenut koskaan varmaan avioliiton ulkopuolista seksiä, jota pidän kokeamisen arvoisena. Voin sanoa, että sekin on korkeampi kokemus kuin uskonasiat! Tosin sitä en itse erota, mitä eroa on seksistä avioliitossa ja seksissä avioliiton ulkopuolella, mutta sä varmaan uskovaisena senkin erottaisit!

Keksisin varmasti tuhansia muita kokemisen arvoisia asioita ennen uskonasioita, jotka ovat paljon mielekkäämpiä esim. Teidän uskoon hurahtavien lukumäärä kun ei ole sama kuin ev. Kansalaisaloite allekirjoitusta tasa-arvoisen avioliiton puolesta ja kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliiton torppaamisesta n. Kysymys kuuluukin oliko enemmistö suomalaisista tasa-arvoista avioliiton puolesta vai sitä vastaan?! Monelle Jeesus Kristus on ollut pelastajana ja lohduttajana esim.

Uskossa kuoleman ovat lohdullisena lukuisat ihmiset. Tämän ovat havainneet esim. Jumala kuulee kaikki ihmisten rukoukset ja vastaa niihin parhaaksi katsomallaan tavalla. Ei tämä tosin näistä jumalaolennoista todellista tee. Kätevää kun jokainen lopputulos on aina jumalan tahto: Uskosi on tehnyt sinut turhaksi ihmiseksi, josta ei ole muuta kuin haittaa Suomelle ja Suomessa eläville ihmisille.

Eipä paljon jeesus ollut monelle pelastaja kun Titanic ja Estonia upposi. Kyllä pelastusliivit auttoi monet hukkumiselta! Jeesus palaa parhallaan grillissäni, koska unohdin ottaa lihat pois eilen. Tosi hieno kommentti, ei olisi käytettyjä autoja myynnissä?

Sultahan se kannattaisi ostaa. Ei ihme, että mailmassa on sotia. Mun Jumala on isompi kun sun Jumala ja pistää sut kärsimään ja anelemaan! Näin ateistina katson, ettei ole mitään erityistä syytä valmistautua tuhoon.

Sen sijaan ylöstempausta odottelevan olisi hyvä hankkia vähintään kestävä kypärä, jotta sitten kallo kestää rymistellä kerrostalon alakerroksesta kaikkien laipioiden läpi. Kypärää on syytä pitää päässä myös nukkuessa, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä, jolloin varas tulee yöllä! Kun ateisti ei ymmärrä sitä , että ette voi palvella kahta herraa ,kumpaa pidätte arvossa ja sen tekoja, silloin myöskin palvotte sitä.

Suomessa on sekä uskonnonvapaus että sananvapaus, kristittyjen vuosisatoja kestäneestä vastarinnasta huolimatta. Ymmärrän kyllä että se hihhulia harmittaa ja että hän haluaisi moiset saatanallisuudet lailla kieltää ja mielellään kuolemanrangaistuksen uhalla.

Aivan kuten täällä tehtiinkin noin vuotta yhtäjaksoisesti aikana, jolloin kaikki olivat kristittyjä ja kuuluivat kirkkoon. Kuolemanrangaistus jumalanpilkasta poistettiin laista noin vuotta sitten, vaikka kristinusko tuli tänne noin vuotta sitten.

Uskonnonvapautta kristityt vastustivat vielä kauemmin ja vielä noin 90 vuotta sitten kaikkien oli PAKKO kuulua kirkkoon ankaran rangaistuksen uhalla. Tarkoittanet siis uskontoveriasi Pirkko Jalovaaraa, tuota rahanahnetta huijaria. Sellaisiahan te uskovat olette, ahneita huijareita ja valehtelijoita. Ennenkuin kirjoittelet asioista mitään, tiedätkö miksi vanhantestamentin aikaan Kristinusko ja Jumala salli kaiken pahan?

Naisista pitää vaan sanoa,se että kukas heitä halusi alunperin papeiksi, en minä ainakaan. Niin jumalatonhan ei tee koskaan mitään pahaa, vaan se tekee kaikkea kunhan siintä ei vaan jää kiinni ,sit kun jäädään kiinni käydään itkemään ja valittamaan ,en minä ole sitä tehnyt vaan kaveri.

Et kuulutte ihan samaan kastiin jalovaaran kanssa, Jeesukseen uskovanhan kuuluisi tehdä parannus,lopettaa varastaminen. Eihän Jumala nykyisinkään kykene estämään pahuutta. Tiedätkös sen miksi se ei sitä estä, siis pahaa? Tiedän kyllä, erittäin hyvin. Olematon kun ei pysty koskaan tekemään mitään. Olemattoman jumalan olemattomat tekemiset ja yhtä olemattomat todisteet, eli ei koskaan yhtään mitään.

Tämä on selvä fakta joka todistaa itse itsensä jatkuvasti. Todella huvittavaa seurata tässä kin ketjussa hihhulin säälittävän surkuhupaisaa järjenkonttausta - ei mitään asiallisia perusteluja tai edes perustelun tapaista, ei mitään logiikkaa eikä pienintäkään järjen valon pilkahdusta.

Vain umpipimeää ja täysin epäloogista poukkoilua jossain kaukana kaukana asian vierestä, kuten aina. Ja kuten aina, niin ainoa asia mikä tuli todistetuksi oli minun nimimerkkini, mutta se sitten sitäkin perusteellisemmin. Ei pidä paikkaansa, koska ihmiset aiheuttavat itse teoillansa sen Jumalan olemattomuuden,Jumala ei hylkää ketään, vaan ihminen itse hylkää Jumalan. Jumala pitää omistansa huolen ja saatana omistansa, siksi Jumala ei puutu pahan tekoihin, vaan antaa sen mellastaa vapaasti ,koska se tietää sen että maailma tuhoutuu,koska maailmasta ei paratiisia tule.

Siksi pahalla on se määrätty aika ajaa ihmisiä harhaan ja kadotukseen, siksi jumalattomallakin on kiire saada tietoa Jumalan olemassa olosta, eikä jaksa odottaa.

Jeesus Kristus on ainut oikea tie. Ei se siitä inttämällä mihinkään muutu. Rohkeasti vaan nyt jumalat pois sieltä piiloistanne. Asioistahan saa kiistellä vaikka kuinka paljon , Jumala on olemassa.

Mutta saat sinä elää siellä mielikuvitusmaaimassassi: Onko sillä nimi vai puhutaanko vain siitä "Jumalasta"? Silleen siinä kuule tuppaa vaan ihmisille käymään , että se seinä tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin ja kelkka kerta ei käänny, huonosti käy se on nähty monta kertaa. Tai riippuu siintä, mitä tarkoitat hauskaa pitämällä?

Hauskaa voi pitää monella tapaa. Hyvä osoitus siitä, kuinka sekaisin olet. Näin se vaan menee, että jos haluat että sinulta varastellaan, silloin kannattaa varastella lähimmäisiltä.

Se pitää täysin paikkansa. Varkaita on myöskin enempi kuin se yksi. Ja jos olet selvästi idiootti ja käyttäydyt kuin idiootti, niin ihmiset tulevat jatkossakin pitämään sinua sellaisena.

Yleensä kuka toista haukkuu, on itse se. Mistä tuo viisaus on - Jeesuksen Vuorisaarnasta? Ei, vaan kerrostalon leikkikentältä. Sulle nyt nainen on pelkkä esine mutta vasta avioliitossa ja sen paikka on hellan ja nyrkin välissä! Se, ettei jumala ole mielikuvitusolento niin se saa olla sinun mielipiteesi, mutta perusteluja haluaisin siihen kuulla ettei jumala ole mielikuvitusolento, mutta ainuttakaan perustelua en ole siitä kuullut koko tämän ajan kun olen tällä palstalla noin 10 vuotta keskustellut.

Perusteluksi ei riitä raamatun sisältö tai se että sä ja muut hihhulit uskotte sen jumalan olevan todellinen! Kaikki muut ihmiset paitsi te hihhulit tietää jumalan olevan mielikuvitusolento! Sen tiedon poistamiseen tarvitaan vahvaa näyttöä eikä sellaista ole koskaan näytetty toteen! Arvostan Avioliittoa ja aitoa rakkautta, se kestää kaiken.

Maailma ei pysty hyväksymään aitoa rakkautta, siksi sen pitää rikkoa miehen ja naisen väliset liitot ja ottaa homoliitot tilalle, se rikotaan pala palalta. Mäkin arvostan avioliittoa ja aitoa rakkautta, mutta se ei ole sitä mitä sä sen koet tai sen pitäisi olla sellainen kaikille ihmisille kuten sä ne koet.

Sä olet ehdoton paskiainen. Sellaista toista avioliittoa ja rakkautta ei ole kuin sä ehdottomasti ihmisiltä vaatisit! Minun avioliittoon ei millään tavoin vaikuta se että homoseksuaalit saivat avioliitto-oikeuden, eikä tule rikkomaan avioliittoa tulevaisuudessakaan. Sanot, ettei minulla ole "aito avioliitto", jollen vastusta homoseksuaalien aviolittoa.

Mitä sä tiedät muiden avioliitosta, kuinka aitoa se on?! Sä et taida koskaan ollut avioliitossa, koska ei sua kukaan nainen jaksaisi sekuntia kauempaa. Ainoa vaihtoehto sullekin saattaisi olla avioitua samaa sukupuolta olevan kanssa, mutta en usko että kovin montaa miestä löydät puolisosi tehtävään!

No vapaasti saat kuvitella sitä jeesusta puolisonasi! En minä ole ihmisiltä mitään vaatinut, aito rakkaus kestää kaiken. Totuus on se että avioliitot ovat miehen ja naisen välisiä. Sinä et ole mikään Jumala, joka tuomitsee ihmisiä helvettiin. Katsos aidon avioliiton tietää, kun se on kestänyt kauan aikaa ja siinä on aitoa läheisyyttä ovat hoitaneet lapset aikuiseksi, siintä huokuu rakkaus. Siintä ei ole kiinni, että homoseksuaalit saivat avioliittoo oikeuden vaan niiden vihkimisestä kirkoissa,niinkuin olen sanonut, että siinä on suuri riski,että joutuu kärsimään koko kansa.

Minua kuule tuskin saa enää koskaan avioliittoon,minulle ei niin hyvää naista löydy, homoliittot eivät ole luonnon mukaisia, en kehtaa kirjoittaa mitä mieltä olen niistä, koska moni saa raivarin. Jeesus ei ole puolisoni, vaan se on Tie ,Totuus ja Elämä.

Jeesus Kristus on Jumalan poika. Tarvitsen sellaisen mielikuvitusjumalaan uskovan toki samankaltaiseen mielikuvitusjumalaan, muuten menee sukset heti ristiin. Ei muuta kuin verkot vesille: Sellaista naista kuule olenkin ajatellut joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, ei siintä muuten tulekkaan mitään. Kyl sen oikeanlaisen naisen tuntee. Eikö olekin helppoa, saat sekä naisen että jumalan. Mielikuvitus naista kun ei tarvitse kehitellä, Jumala tuntee minut paremmin ja hän suo sellaisen naisen jos on tarpeen, mikä on se oikea.

Ensinnäkään minä en tunne suorastaan, että minun pitäisi kaikkia naisia panna joka reikään avioliittoni jälkeen. Enkä myöskään etsi ketään joka paikan luutaa, enkä myöskään aio rikkoa kenenkään avioliittoa.

Nainen joka tulee se sit tulee jos tulee,kyllä sen tuntee kun sattuu hyvä kohdalle. Mielikuvitusjumalan lisäksi saattaa olla vaarallista ottaa mielikuvitusnainen. Entäs jos naisen kanssa ei synkkaa? Ja kun ei tuosta mielikuvitusjumalastakaan eroon näytä pääsevän niin sitten jää se nainenkin nalkuttamaan pään sisälle: Naisasioita ei kannata liian tosissaan ottaa, sen on elämä opettanut.

Molemmilla sekä miehellä että naisella on sama tie ja aitoa rakkautta ,silloin myöskin molemmat osaa elää sitä elämää. Jumala ei ole mielikuvitus, tai sellaiselle voi olla, joka ei ole kokenut Jumalan rakkutta. Entäs jos avioliitosta ei tule lapsia Onko avioliitto sulle vain lapsien tehtailua. Jotkut siihenkään ei avioliittoa tarvi!

Sun kaltaiset uskovaiset tulisi kastroida! En suosi varkauksia, enkä hyväksy sitäkään että uskolla tehdään politiikkaa! Sä otat tosissasi vain sen jeesuksen joka antaa sulle kalullaan kyytiä. Jollakin tavoin ne seksuaaliset tarpeetkin pitää ihmisen hoitaa. Perustele väitteesi äläkä vänkää! Älä vaan sano ettei sitä tarvi perustella.

Se on uskovaisen tapa "perustella" olemattomuutta! Fakta on se että uskovainenkaan ei jumalaansa ole kohdannut! Niitä ei taida kovinkaan montaa olla ja nekin jotka sellaisia on niin ovat jo jonkun hihhuliperheen lapsentekotehtaana. Kristityn ei tietenkään tule olla rahanahne, huijari eikä mikään valehtelija. Tällaiseen syyllistynyt tekee syntiä Minä en ole kenenkään tuomari, mutta Jumala näkee kaiken ja se pitäisi tietää jokaisen uskovan. Vaikka heillä on yhteisiä lapsia ja silti pariskunta elää avoliitossa.

Ei siltikään elä toistensa kanssa rakkaudessa. Eivät mene avioliittoon koska se ei muuttaisi heidän välillään yhtään mitään. Rakkaus ei myöskään siitä muutu vaikka menisivät avioliittoon! Sun rajallinen elämäntapasi ja ehdottomuutesi on säälittävää ja sepäs ottaa sua päähän kunnei yksikään ihminen ei täällä tai muuallakaan sitä noudata. Onneks ettet ole vatikaanissa paavi, vaikka siihen virkaan näytät kovasti pyrkivän!

Jeesus tulee ja tappaa kaikki ateistit ja muslimit ja hindut ja buddhalaiset ja shintolaiset ja taolaiset ja sikhit ja bahait ja jainalaist ja kansanuskontojen harjoittajat ja uskonnottomat eli yhteensä yli 5 miljardia tällä hetkellä elävistä ihmisistä.

Ja tätä uskovat sitten kutsuvat rakkaudeksi Itse Jumala on kreationismipalstan puolella vakuuttanut, ettei rehellisillä agnostikoilla ja ateisteilla ole aihetta huoleen. Tekopyhillä ja omahyväisillä uskovaisilla saattaa sen sijaan olla. Kaikista uskovaisten kirjoituksista suorastaan huokuu kristillinen hyvyys, armo, laupeus, rakkaus ja anteeksianto.

Näinköhän itsekkään tiedät mitä se aito rakkaus on? Ei se kuitenkaan sitä tarkoita, että ihmisen pitää vallavasten rikkoa Jumalan sanaa ja olla sitä vastaan, vaikka uskovaiset noudattaisi, kaikkea noita mitä mainitsit. Mistä tiedät uskovaisista nimenomaan sen , että kun olemme jumalattomia vastaan annamme Suomelle aikaa, eli silloin jo noudatamme kaikkia noista.

Siellä se mielikuvitusjumalan palvoja käy mielikuvitussotaansa meitä jumalattomia vastaan. Saa olla kyllä okein kunnolla kuuppa jumissa että on päässyt harhoissaan noin pitkälle. Olemmehan me jumalattomia vastaan, koska emme salli homoliittoja ja Eutanasiaa. Eikös teistä ole suurin osa noiden kannalla. Mutta saathan sinä mielessäsi käydä mielikuvitussotaasi jumaliesi kanssa meitä muita vastaan.

Uskon että olet kehittänyt hienon tarinan mielessäsi: Jumala heittääntyy alas Taivaasta, kun taivas polttaa Hänen jalkojen allaan. Kirkuven Jumala saavuttaa Maan ja liiskaantuu asfalttiin. Senjälkeen Jumala on Kumara ja hieman hiiltynyt sellainen. Suurin osa ateisteista kannattaa tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia ja kärsivien auttamista. Uskovat taas eivät hyväksy tasa-arvoa eivätkä ihmisoikeuksia vaan vastustavat niitä, koska heidän raamattunsa ei moisia asioita tunne.

Eivätkä uskovat halua auttaa kärsiviä, vaan haluavat varmistaa että ihminen kärsii mahdollisimman pitkään mahdollisimman paljon. Ja sitten nuo uskovat vielä ihmettelevät, miksi heitä pidetään niin kaikin puolin vastenmielisinä idiootteina. Kerta haluatte samankaltaista elämää tänne kuin Amerikassa, silloin ei muuta kuin lakia läpi.

Tottakai ateisti kannataa juuri sellaisia asioita, jotka ovat Jumalan sanaa vastaan. Sivilivihkiminen riittää samaasukupuolta oleville aivan hyvin. Jos sinun mielikuvitusjumalasi asian hyväksyy niin voit olla varma että toisen mielikuvitusjumala ei: Avioliittojen määrä on kasvanut 1.

Luultavasti ihmisoikeudet laajasti lisää niidenkin päätöksiä mennä vihille, joille on kuulunut avioliitto-oikeus aina keskenään täytettyään 18 ikävuotta mutta eivät koskaan sitä ennen ole piitannut avioliitosta ja sitä ennen "halunneet elää koko elämänsä avoliitossa", kuten minäkin.

Kyllä ne homoseksuaalien liitot tulevat lisääntymään, pitemmällä aika välillä. Ei taida papit tietää vastuutaan nykyään, koska he voivat virhe päätöksillään, johtaa ihmisiä suoraan kadotukseen. Eli silloin kun kirkko menettää merkityksensä ja kirkko maallistuu , ihmisille käy pelastuminen aina hankalammaksi, samoin elämä. Avoliitoista en tiedä mitä siintä seuraa, avioliitto sitoo enempi. Hyvä sitten jos on näin, mutta se on vain sun toiveunes että homoseskuaalien väliset avioliitot tulisivat lisääntymään.

Ei niin kuitenkaan ole tapahtunut vaikka se olisi nyt mahdollistakin! Avioliitto ei ole vain naisen ja miehen välinen, joten ei pidä erotella avioliittoa ja homoliittoa vaan kummatkin yhtäpitäviä avioliittoja! Sun kusinen avioliittosi ei tule koskaan olemaan! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyl se tekee hyvääkin kirkolle, kun lähtee sellaisia pappeja kävelemään, jotka ovat virassaan pelkästään palkan perässä. Suomeen saisi tulla sellainen perinteinen kirkko missä olisi kaikki perinteistä ja pelkästään Jumalan sanaa ja miespapit.

Kristinusko on hajonnut kymmeniintuhansiin eri koulukuntiin ihan vain siksi että jokaisen kristityn päässä kumisee ihan oma mielikuvitusjumala, joka kas kummaa ajattelee asioista täsmälleen samalla tavalla kuin tämä henkilö itse: Tota saatanan samaa levyä sä hoet jokaisessa viestissäsi: Kuollut ei näe mitään, jos sitä tarkoitit! Katos siellä voi olla myöskin sellaisia uskovaisia joukossa, että niille ei olla Raamattua avattu paljoa vielä.

Sellainen homma on, kun Raamattua käydään tutkimaan, sitä avataan sitä mukaa aina vaan enempi, mitä enempi sitä tutkii. Siksi kristinusko kuten muutkin uskonnot ovat jakaantuneen niin useaan pieneen osaan.

Voittajaahan tässä kilpailussa ei tule olemaan sillä jumala on vain ihmisen keksimä mielikuvitusolento. Tuskinpa menee edes sataakaan vuotta niin tälläe mielikuvitusolennolla ei ole enää mitään tarvetta isossa mittakaavassa.

Tuskimpa menee enää vuotta, niin tätä palloa ei ole enää edes olemassa, aivan oiken, jos ihmiset eivät tee parannusta ja käy uskomaan Jeesukseen Kristukseen. Mutta usko mielikuvitusjeesukseen tulee katoamaan tiedon lisääntyessä hyvinkin nopeaan tahtiin. Tieteelle tulee seinä vastaan, se käy turhaksi. Silloin kun häviää Jeesus Kristukseen uskovat silloin teiltä häviää pallokin, paha vaan tulee lisääntymään aina vaan lisää.

Te ette pysty ilman Jeesusta vastustamaan pahaa, Jeesus on ainut kuka on pystynyt voittamaan pahan. Kristinuskoon kuuluu juuri keskeisenä osana myötätunto ja empatia, halu auttaa kärsiviä. Vahingonilo ei missään tapauksessa. Jos näin ei ole, ei usko ole aitoa ja sellaista, miksi Jumala on sen tarkoittanut ja ihmisissä Henkensä kautta vaikuttaa. Synti on , sanottava synniksi, mutta samalla on muistettava, että itsekin on Jeesuksen veren kautta armahdettu ja tämä armo on tarjolla kaikille halukkaille.

Kovasti on taas uskiksella tuho mielessä. Lammaslaumasi ei pysy uskossa ellei pelotella helvetillä, pirulla ja totaalisella tuholla? Luterlaista kuvataaan karitsaan, ok. Vapaa-ajattelijoiden liitolla ei ole käytettävissään tuollaisia keinoja oman laumansa kaitsemiseen. Hyvinhän kirkosta eroaa väkeä, kuten aloittaja toteaakin. Se ei poista sitä tosiasiaa, että kirkolla eli uskonnolla ja ateismilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Uskonto voi olla joko teistinen tai ateistinen. Jos ateismi on uskonto niin tällöin kaljukin on hiusten väri! Miksi uskovaiset vaativat kaljuille hormoonihoitoa tai peruukkia?! Nathan Söderblom, aikoinaan merkittävä uskontojen tutkija, luonnehti buddhalaisuutta ateistiseksi uskonnoksi. Buddhalaisuus on kaukana saatanan palvonnasta, jotka noi krisselit ateistia kutsuvat. Olen itse kuitenkin täysin uskonnoton! Mikä hätä meillä ateisteilla nyt olisi?

Hui, että vapisuttaa ja pelottaa! Olette ennustaneet kautta aikojen jeesuksenne paluuta ja maailman loppuja, mutta sellaisia ei ole koskaan tapahtunut. Tulisi vaan hakemaan teidät täältä pois Nimimerkki joutuu islamien helvettiin, kunnei usko allahiin! Ei ole kuin yksi ainut oikea Jumala ja sen yhteyteen ei pääse kuin Jeesuksen Kristuksen kautta. Ei ole olemassa yhtä ainuttakaan jumalaa yhtään sen enempää kuin sitä sitä jeesustannekaan!

Jeesus oli tai ainakin toimi kuin "kylähullu", jos tarina pitää paikkansa, mutta todennäköisesti sitä teidän jeesustanne ei ole ollut olemassa yhtään sen enempää kuin Tolkienin kuvittelemaa Sarumania!

Jeesus Kristus on olemassa ja ateistikin tulee huomaamaan sen, kun ei selviä ongelmistaan läpi ilman jeesusta, jyrkkää seinää on katsos aika vaikea kiivetä ylös kun loppuu keinot.

Muistakaa että tulette tarvitsemaan Jeesusta juuri silloin kun vähiten sitä odotatte. Valitan niinhän se jumalaton ajattelee ,että selviää ilman Jeesusuta. En ole huomannut että jeesusta on ollut olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan kuin korkeintaa uskovien päässä. Vaikka jeesuksesta lukee raamatussa niin se ei ole mikään todiste että se on ollut olemassa. Siitä ei kirjoita mikään muu kuin raamattu joten siksi se hyvin kyseenalainen!

Niin kirjoittelee sellainen, joka ei tiedä asiasta mitään. Jos on ongelmia niin kannattaa kääntyä silloin terveyskeskuksen puoleen eikä pitää vaihtoehtona uskontoa niiden ongelmien selvittämisessä. Silloin ne ongelmat vasta menevätkin umpisolmuun, kuten sulla on käynyt! Lääkärissä ne asiat olisivat taatusti parantuneet vai epäiletkö ettei koulutetut lääkärit olisi sua osannut auttaa! Tällöin mars mielisairaalaan täältä vapaasta maailmasta!

Jumala on antanut lääkäreille viisauden hoitaa ihmisiä ja taidon, samoin Jumala voi ottaa sen viisauden myöskin pois, kun lääkäreitä aletaan käyttämään vääriin tarkoituksiin. Terveyskeskus on nykyään pikkaisen niinkuin arvauskeskus,hoitovirheitä tapahtuu paljon. Mielisairaalassa on paljon enempi näitä jumalattomia, jotka käyttävät väärin lääkeitä ja muita piristeitä, kuin uskovaisia. Kyllä tieteelliset lääkärit on kouluttanut itsensä lääkäreiksi ihan tutkitulla lääketieteellä, eivätkä ole siihen mitään jumalaa tarvinneet, paitsi varmaankin Sari Tanuksen, Päivi Räsäsen ja Pekka Reinikaisen on valehdellut olevansa alkujaan ateisti kaltaiset hihhulilääkärit.

Moni käy peruskoulunkin vain "mielikuvitusolentonsa johdatuksella" - noh, sen huomaa sitten keskiarvosta ettei pahemmin pääse kuin amikseen. Kyllä tässä on syyttäminen yhteiskunnan ohjeistuksesta että potilaan hoidoissa hosutaan tai päästetään aikaisemmin kotiin kuin pitäisi.

Ei lääketieteen koulutuksessa ole vikaa vaan ohjeistuksessa, joita lääkärit kunnioittaa. Virheitä sattuu monissa muissakin töissä. Jokatapauksessa se "arvauskeskus" olisi sullekin se oikeampi paikka kuin että täällä "arvuuttelet" ihmisten kanssa mielikuvitusolento jumalan olemassa olosta - tutkituta jo pääsi! Päihteiden käyttäjät ovat tällöin väärässä paikassa, jos ne ovat mielisairaalassa.

Niiden oikea paikka on katkaisuhoito. Säkin tarvitset "katkaisuhoitoa" tohon uskonharhailuusi ennen kuin sekoat lopullisesti. Miellän, ettei alkoholistilla ja kaltaisellasi hihhulilla ole mitään eroa. Kummatkin aiheuttavat itselleen, muille ihmisille ja yhteiskunnalle lopulta harmia ja vahinkoa. Teidät hihhulit pitäisi laittaa mielisairaalaan pakotettuna ja omakustantaisesti ilman että yhteiskunta maksaa teidän hoitonne.

Puolustatte homoja jotka järjestävät orgioita, jotka käyttävät tilaisuuksissa myöskin huumeita, sit tälläisiä pitäisi vielä käydä vihkimään kirkoissa.

Alkoholista ja lääkeistä se vasta väärinkäytökset johtuvatkin ja ne mielisairaalaan johtavat tiet. Niinhän jumalaton väittää, että jumalaa ei tarvita mihinkään. Oletko ajatellut että kerta jokaisen ihmisen elämä on jokaisesta itsestänsä kiinni, eikä luojalla olisi asioiden kanssa mitään tekemistä.

Jääkiekkoilijoidenhan pitäisi silloin olla myöskin kaikkien Wayne Gretzkyjä, tai kaikkien lääkäreiden aivokirurgeja. Kenelle ihmiselle alunperin luoja on suonut mielenkiinnon ja taidon sellaisesta myöskin tulee sellainen,mutta se voi myöskin romuttua jos ihminen tekee vääriä tekoja ja käyttää asemaansa väärin.

Miksi sinusta ei tullut aivokirurgia tai huippujääkiekkoilijaa? Ei ole kukaan vielä keksinyt niille mitään järkevää käyttöä: Niinhän sitä joku yksinäinen ihminen, joka on saanut kaiken kultalusikasta pienestä pitäen ajattelee,se on sen merkki, olet päässyt elämässä helpolla.

Mitä sä muiden elämästä tiedät kuinka helpolla ne ovat päässeet vaikka eivät olisikaan kristitystä perheestä?! En saanut ensimmäistä tietokonettakaan kuin vasta yläasteella. Pelitarkoitukseen sellaista ei meillä saanut vaan piti perustella sitä että yläasteella tehdään esitelmiä ja tietokone on hyvä apu siihen. Kun meille tuli nintendo niin siinä piti päästä peli läpi ennen kuin sai uuden, jos silloinkaan.

Kännykkää oli turha ruinata. Sitä ihmettelen että jokaiselle lapselle nykypäivänä hommataan tabletit ja kännykät kun menevät kouluun tai oppivat kävelemään! Ehkä Gretzkyn ja monen muun huippu-urheilijan henkilökohtaiset lahjakkaat taidot perustuu ihan muuhun kuin että jumalalta ihminen olisi ne "lahjana" saanut. Uskovainenkin voisi ymmärtää, jollei esimerkiksi ihmisen lahjakasta taitoa pystytä määrittämään tai perustelemaan mistä se on lähtöisin niin siihen ei ole pakko työntää joku hemmetin jumala, koska siitä ei ole mitään näyttöä yhtään sen enempää kuin että tietyllä ihmisellä se lahja on!!

Lopettaisitte uskovaiset perustelemasta kaikkea mitä ei tiedetä jumalalla! Onko se mahdollista ollenkaan? Se että uskominen on hiipumassa ei kuitenkaan tuhoa maailmaa ja maailman loppuakin on ennustettu jo monet kerrat eikä yksikään ole toteutunut. Terveys on hihhulille sama kuin sairaus! Ymmärtäkää jo että jos tutkittaisi kiihkokristittyä ja ateistia niin se on kuitenkin niin että ateisti olisi terve eikä ateistille ole koskaan mikään tarve puhua ateismistaan höpöhöpöä kun taas uskovaisen puheet on samoja joita päästelee suustaan kuin joku mielisairaalan potilas, jota ei taida itsekään aina ymmärtää.

Harvat ateistit ovat elävät uskonharhoissa vaan uskovat vain näkemänsä. Se monesti riittää tervemieliseen elämään.

Kysy vaikka joiltakin psykiatreilta, kumpi on terveempi neutraalisesti elämää viettävä ihminen jolla ei ole mitään pyrkimyksiä vaiko uskossaan elävä jokaiselle ihmiselle uskoaan tyrkyttävä joka sairastuttaa ympäristönsä ja muut ihmiset uskollaan!

Jokuhan siinäkin oli, kerta sinua ei kiinnostanut ja toisia taas kiinnostaa. Sama toiset tekee maleja ja toiset eivät saa millään, sitä laattaa perille. Koska se toisille ihmiselle suodaan ja toiselle ei.

Toiset ihmiset yrittävät kaikkensa tehdä asioiden eteen ja eivät saa sitä kuitenkaan mitä haluavat. Silloin ei voida puhua asiasta, että ihminen saisi tehdä asiansa niinkuin haluaa, vaan silloin määrää joku korkeampi tahto. Niin minäkin olin aikoinani sellainen, että uskoin ainoastaan näkemääni.

Tiedän myöskin sen, että viimeistään kuoleman jälkeen tulette näkemään Jumalan, mutta tulette sen näkemään ainoastaan valona. Perustelut ovat ne, koska yritätte kaiken tehdä jumalan sanaa vastaan, näin ollen ette tiedä mitä siintä voi seurata ja ajatte ihmiset kuiluun. Minusta tuntuu, että jumalattomat eivät usko edes siihen mitä näkevät.

Ei minkäänlaista valoa tulla näkemään ei ainakaan sellaista joka liittyisi uskontoon. Sun uskosi ei ole kovinkaan uskottavaa. Turha sun on myöskään uskotella sellaisia joita et ole koskaan voinut todeta, nimittäin että olisit itse ollut kuollut ja jollakin tavalla heräänyt henkiin. Siltikään ei se riittäisi vielä todisteeksi, mitä tapahtuu ihmiselle kuoltua. Se on kuitenkin täysin varmaa ettei mitään uskonnollisuutta ihmiselle tapahdu. Ei sulle vaikka uskot eikä mullekaan joka ei usko, sillä se olisi moraalitonta niitä ihmisiä kohtaan jotka eivät usko että heille tapahtuisi jotakin kuoltuaan.

Kyllä sulle tulee vielä suuri pettymys, paitsi kuolleet edes pety! Turhaa haaskaat elämästäsi aikaasi jonkun uskosi takia. Voinen sanoa, että tulet pahasti pettymään vaikka ethän sä kuoltuasi voi edes pettyä! Oikea sanavalinta on omata näkemänsä! Monia ihmisiä ei kiinnosta asiat jotka minua taas kiinnostaa. Jotakin siinäkin pitää olla, mutta puhe lahjoista on sama kuin puhuisit jostakin hypnoosista.

Samalla ajattelet miten se voikin olla mahdollista. Kyllä mä olen tarvittavat määrät lahjoja saanut joulupukilta, enkä tarvitse muita lahjoja. Olen tähän asti pärjännyt 35 vuotta ihan "omillani", enkä ole paljon lahjoja tarvinnut elämässä selviytymiseen. Olen siis aina selvinnyt ja vaikka jonakin päivänä joutuisin turvautumaan yhteiskunnan apuun ja työttömäksi ennen kuin väität muuta niin olen ollut työttömänäkin niin en silti ryhtyisi pyytämään apua jostakin sun jumalaltasi, koska ei se paljon auta kunnei semmoinen olemassa.

Ihminen kykenee selviytymään ilman mielikuvitusolentoa tai uskonharhoja ja siitä olen todiste. Heikkomielisemmät turvautuu johonkin mielikuvitusolento jumalaan kun joutuvat työttömäksi tai elämässä tapahtuu jotakin negatiivisesti mullistavaa. Siihenkin on paljon helpompi ratkaisu: Jos luulee, ettei niitä ole niin kyllä niitä vaan on ja helpoimmin saa työpaikan kun kävelee työpaikan ovesta sisään ja kysyy hyviä käytöstapoja kunnioittaen töitä.

Joillakin on tapana se että heti pitäisi palkan olla euroa kuukaudessa ja vakiduuni. Menee työkokeiluun niin loppuu se uskonhöpötys ja itsesääli! Siis menee eikä hae! Kyl se on vaan kumma homma, että jumalattomat eivät tiedä että on joku korkeampi voima joka ihmisiä myöskin johtaa,mutta eipä hätiä omapa on ongelmanne.

Et sinäkään tiedä vaan sä vain uskot ja siinä on paljon eroa! Sä sekoitat täällä tiedon ja uskon keskenään, joka ei sönköttämääsi totuudeksi. Sulle on sanan merkitykset jäänyt peruskoulussa pikkuisen hakoteille, joten mene käymään ensin se uudelleen ja jatketaan sitten keskustelua! Niinhän sitä ateistit luulee kaikkea ,mutta tulette pahasti pettymään Jumalan olemassa olon suhteen.

Eräs varteenotettava jumala helottaa tuolla taivaalla. Ilman tätä jumalaa ei olisi Maata eikä ihmisiä. Te tässä tulette pettymään koko elämäänne että olette palvonneet mielikuvitusolentoanne eli jumalaanne turhaan! On myöskin mahdollisuus että uskot väärään äijään! Niin täytyy olla olemassa myöskin Saruman ja kaikki muutkin satuolennot! Näistä asioista on turha käydä kinastelemaan, ne tulee jokainen näkemään ,niinkuin olen näille palstoille kirjoittanut.

Se on totta ,eikä sinne pääse ihminen tutkimaan ei nyt, eikä ikinä. Sitäkään ei kukaan varmuudella pysty sanomaan, mitä siellä takana on. Nyt ei ole työpaikasta kyse pelkästään ,vaan elämässä voi tulla myöskin sellaisia ongemia, joista ei vaan noin vaan kävellä yli ja anneta toiselle anteeksi.

Kenellä jos ei omia lapsia ole tai perhettä tai voi tulla sellaisia sairauksia. Avioerokaan ei ole helppo käsitellä, jos on jonkun kanssa vaikka 30v ja tulee ero ,moni sortuu viinaan ja päihteisiin ja on sillä tiellä. Silloin olet päässyt todennäköisesti helpolla,kerta et ole polvillesi vielä joutunut käymään, ja pyytämään apua.

Onkin hyvä ensin tarkistaa miten auttaa itseään ja lähimmäisiään ja sitten hakea apua sieltä mistä sitä oikeasti saa kuten esimerkiksi terveydenhuollosta: Niinkuin olen kirjoittanut jo aiemmin, kun Jeesukseen uskovat vähenevät Suomessa, meille tulee vaan aina vaikeammat olosuhteet. Ai sinä olet varmaan sellainen ihminen kun sinä määräät itse , että sinulla menee varmaan kaikki aina putkeen.

Epäonnistumisia ei varmaan tulekkaan ja aina saat kaiken haluamasi läpi. Menet vaikka uistelemaan se on aina 10kg hauki,epäilen vaikka kuinka haluaisit. Tyhjänpäiväisiä väitteitä ilman mitään todellisuuspohjaa: Siitäkin on kirjoitettu aiemmin ettei sellaisia tule yksikään kuollut ennen tai jälkeen näkemään! Minä ohjaan omaa elämääni eikä varsinkaan mikään mielikuvitusolento nimeltä jumala. Sinä ohjaat omaasi, mutta näköjään väärään suuntaan! Laitat kaiken elämässäsi vain herran haltuun ja kuvittelet että se auttaa.

Joskus 20 vuotta sitten heitin virvelillä viimeksi. Jos sellaisen monta kiloa painavan hauen saisi niin ei se ainakaan yhteydessä ole mihinkään muuhun kuin siihen että oli sopiva uistin just siihen paikkaan ja aikaan jne. Sä ajattelet että se on yhteydessä vain siihen sun kirottuun jumalaasi että sait sen painavan hauen, vai!?

Niin kuin olen kirjoittanut että on ihmisiä jotka eivät ole koskaan uskoneet jeesukseen tai jumalaan, kuten minä ja hyvin menee. On työpaikka, oma asunto, vaimo jne. En tarvitse mitään muuta. Minulla ei tarvitse olla mersua tai bemaria perseeni alla, kuten teillä kristityillä tuppaa aina olemaan ja joskus sitä miettii ohjaako sitä ihminen kun auton takana on kala-symboli vaiko onko se kuskin paikalla sittenkin matkustaja ja on siirtänyt ajamisen vain sen "herransa haltuun".

Joku uskovainen vielä rukoileekin sen ratin takana joten kortti ja auto pois sellaiselta, joka vaarantaa muun liikenteen rukoilemisillaan. En itse tarvitse omaa autoa, mutta vaimo käy työssä jonne on huonot bussiyhteydet. Kuten olen sanonut moneen kertaan sulle, mutta sulla ei ole mennyt mikään näköjään kaaliin. Jos tulee ihmisillä ongelmia niin sitä varten on ammattiauttajat eli psykologit olemassa jottei ihmisten tarvitse uskosta tai alkoholista apua hakea hätäänsä tai kriisiinsä.

Kumpikaan ei ole ihmisen terveyden kannalta hyvä juttu eivätkä ne ketään auta. Jos tapahtuu joku yllättävä isku keskellä kaupunkia niin kyllä sinne menee ensinnäkin poliisit, ensihoitajat ja myöhemmin psykologit jne. Ei täällä muu kuin sä kinastelet järjettömistä asioista ja mä koitan vaan oikaista niitä todenmukaisemmaksi.

Todistuksethan ovat vasta tulossa, kunhan jumalattomat ensinnä sössii kaiken. Itsehän te olette niitä muslimia tänne olette änkemässä. Suomi ei olisi Eu: Sinähän nimenomaan olet sitä sanonut, että sinä olet itsesi herra, mutta siinäkin näet, että et voi kaikkea saada elämässäsi läpi, vaikka haluaisit. Vaikka haluaisit yhden 10kg hauen, et välttämättä saa edes sitäkään. Joku ihminen on sairas pahasti haluaisi olla terve, mutta ei saa olla. Ihmiselle ei kaikkea sallita,siksi elämä ei ole pelkästään omissa käsissä.

Kannattaa nauttia elämästä kerta menee hyvin ,koska joassakin vaiheessa alkaa myöskin ne vaikeat ajat, jommalla kummalla tai molemmilla. Olen elänyt vaikeita aikoja elämässäni ja tiedän myöskin sen mitä tarkoitan ja mitä elämä on elää niiden kanssa. Jumalan olemassa olon tulette näkemään jo Suomessa, kun ihmiset luopuvat uskosta Jeesukseen Kristukseen, niin olo suhteet käyvät vaan meille huonomaksi. Se tiedetään jo nyt. Ihan rohkeasti vain, ei me purra: Tulet näkemään Jumalan olemassa olon, niin että vertaat juuri aikoja ennen eu: Olosuhteet huononee monella tapaa esim.

Venäjän välit todella huonoksi, eikä tarvitse kuin eu: Influenssa on ollut tänä talvena niin paha että ei ole 50 vuoteen ollut näin sitkeä. Aina enempi menee huonomaksi, mitä enenmmän Raamatun sanasta erkaannumme.

Sit ilman Jeesusta Kristusta, ihmiset eivät pysty vastustamaan pahaa. Et ei muuta kuin kokeilemaan kepillä jäätä. Ei tarvitse pettuleipää syödä eikä puolet lapsista kuole polioon, hinkuyskään, kurkkumätään, Oletko koskaan ajatellut että ihmiset luopuvat uskosta, koska jumalaa ei todellakaan ole olemassa ja kaikki uskossa on täysin turhaa. Lisäksi kaikkien ei tarvitse edes vastustaa sitä Sä vaadit että jokaisen ihmisen pitäisi menettää järkensä ja ryhtyä uskomaan jumalaan.

En ole luopunut koskaan jumalasta, sillä se käsitteenä on puuttunut elämässänii syntymästäni asti sen olen sanonut sulle monta kertaa, muttei sekään mene sun onttoon kalloon , joten määrittele miten tällöin voin edes luopua jostakin jumalasta?!

En käsitä sun sanavalintojasi Kyllä lääkärit ovat saaneet sen viisautensa ilman mitään jumalaa. Kiinnostumalla lääketieteestä, lukemalla ja tutkimalla sitä paljon.

Sitä on vaikea muulla tavoin perustella, jollei ole lääkäri mutta yksi asia on täysin selvää että mikään jumala ei liity millään tavoin siihen että henkilö valmistuu lääkäriksi tai pääsee lääkikseen opiskelemaan. Lääkärit ovat pohjaltaan myöskin älykkäitä ihmisiä eli siitäkin on tehty tutkimus että uskonnoton ihminen on usein älykkäämpi kuin uskonnollinen ihminen. Esimerkiksi trivial pursuit -lautapelissä sä varmaan laittaisit kaiken "herran haltuun". Tietovisoissa ei pärjää vain uskontokysymyksillä.

Se häviö paljon todistaisi sun älykkyystasoasi, jossa mennää tietämyksen alimmalla tasolla. Säkin kääntäisit tuon oman etujesi mukaiseksi eli sinun "normaalia alempi" tarkoittaisi sinusta "normaalia korkeampi" eli että olisit älykkäämpi kuin minä! Sä kuvittelet yhä ettei kenellekään muulla ole ollut paljon vaikeampaa kuin sulla ja silti eivät ole alkaneet uskomaan jumalaan!

Sinusta heillä ei ole ollut tarpeeksi vaikeaa!? D Sitä varten on olemassa ammattiauttajat että kun on vaikeaa hankkii sieltä psykologilta avun, eikä ainakan ryhdy uskottelemaan sitä että joku jumala auttoi vaikeuden yli jollei sinne psykologilla ole edes käynyt tai ei tule mieleenkään siellä käydä!

En halua 10 kg: Miksi mun pitäisi saada sellainen? Pelotteeksi teille oikeille kristityille. Missä on sun uskonvapaus käsityksesi tähän liittyen. Sulle uskonvapaus on että pitää uskoa jumalaan Kyl tämä Suomi tarvitsee lisää niitä jotka tekee lapsia, joita suomalaiset eivät tee niin paljon tulevaisuuden varalle mitä ois tarve. Perusuomalaisuus ja kristinusko kulkevat Suomessa käsikädessä. Moni on senkin asian huomannut. Yksikään tervejärkinen suomalainen ei äänestä perussuomalaisia!

Jaahas, minkälaisia todistuksia on nyt oikein tulossa? Kerro nyt, kun kerran tiedät? Ei riitä vastaukseksi että "tulette sen sitten näkemään", kunnei taaskaan tulla mitään näkemään ja vastauksesi on tällöin tyhmä ja ympäripyöreä! Jotakin konkreettisia todistuksia kiitos, eikä vain yksistään sun tyhjäpäisestä nupista lauottua paskaa vaan niitä todistuksia kaivataan koko maailmalta! Sun uskottelusi yksistään ei riitä mihinkään! Tietenkin tuota varteenotettavaa jumalaa voidaan tutkia ja tutkitaan.

Sen takana on samanlaista avaruutta kuin sen edessä kun siis täältä käsin katsotaan. Vai etkö käsittänyt mitä jumalaa tarkoitin? Lupasiko pappi tänäänkin saarnastuolissa lopun tulevan, jos et laita riittävästi kahisevaa kolehtiin?

Jos Jeesuksella ei ole muuta mielessä kuin silmitön tuhoaminen, hän on tyyppi jollaista edes Saksan natsipuolue ei olisi huolinut jäsenekseen. Pysyköön vain kotonaan, ja niin hän kyllä tekeekin. Valitkaa usko, muuten tuhoudutte saatanan mukana, se aika lähestyy koko ajan. Ihmetyttää kun fakta ei kiinnosta!!! Minne se fakta nyt jäi? Etkai luule että mielikuvitussaatanasi tai mielikuvitusjumalasi uhkailut ketään järkevää ihmistä kiinnostaisivat?

Eihän ateisti tiedä edes mikä maanpäällinen saatana on, kun ne ovat pimeässä kaapissa, eivätkä näe mitään. Tämän kirjoittajan täytyy olla trolli. Hän on se joka asuu täysin pimeässä maailmassa. Sen pimeyden nimi on usko. Usko on virus ihmisessä ja se vasta saatanallista onkin! Usko ei sovi kaikille.. En ole koskaan kuulunut kirkkoon enkä oikein nykykirkostakaan diggaa että liittyisin. Tosin ateisti mä olin viimeksi vuonna Mutta en minä ymmärrä sellaistakaan asiaa.

Miksi teidän jotka ette kuulu kirkkoon, kuitenkin olette valmiit puuttumaan kirkon asioihin? Kirkkohan ei teille kuulu silloin millään tapaa, kerta olette eronneet. Kirkko huseeraa meidän asiosissa, mm.

Kirkoista sen verran, että turhan mahtipontisia rakennuksia on tehty pelkästään uskoa, jumalan palvelusta varten, ja lopun ajan ovat tyhjinä. Minä kritisoin vain uskoa ja uskovia heidän yksisilmäisyydestään. Kirkko kun erotetaan noista molemmista, silloin on Amerikan malli valmis, eli toivon hartaasti, että uskovaisille avattaisiin kokonaan uudet koulut samoin päiväkodit ,missä olisi myöskin uskonnon opetusta.

Nyt on jo nähtävissä mitä on tulossa, koska on päiväkoteihin ja kouluihin suuniteltu iskuja. Kirkot ovat pyhiä paikkoja , sieltä on mennyt monet ripille, samoin naimisiin ja kuoleet siunattu ja viety hautaan. Nyt näitä tyhjiä humiskoja ylläpidetään mm. Ei teidän tarvitse maksaakaan mitään, valtio ottaa teiltä sen muualta kuitenkin. Veroissa on sekin hyvä puoli, että kirkko antaa siintä hyväntekeväisyyteenkin ja monelta jäisi muuten sinne antamatta mitään.

Itellennehän te teette kaiken vaan huonommaksi, sille ei mahda mitään, sen tulette myös huomaamaan. Ootko käynyt paikan päällä katsomassa, kuinka paljon kirkolta menee rahaa oikeasti tarvitseville. Sinun pitää mennä kysymään, saat oikeat määrät. Hyväntekeväisyystyö on vain muutama prosentti kirkon budjetista.

Suuri osa menee palkkoihin ja eläkkeisiin, jotka ovat piispoilla ja ylimmillä virkamiehillä hulppeita. Ja kirkko järjestää keräyksiä kansan kattuisalta kädeltä, siis maksamme kirkon touhut moneen kertaan. Et sinäkään kuulu kirkkoon vaan jonnekin herätysliikkeeseen.

Huomaa kuitenkin että kirkko koostuu erilaisista ihmisistä kun taas herätysliikkeet vaativat ihmisen olevan samanlainen uskossaan ja kaikessa niiden seurakuntien toiminnassa! Niin kauan kun maksan valtioverotuksesta kirkolle vaikken ole kirkon jäsen niin kauan myöskin kirkon asiat kuuluvat minullekin! En hyväksy, että kirkon rahoittajien eli jokaisen veronmaksajien tulee olla niiden puolella jotka eivät Suomen lakia tunne. Kirkon pitää noudattaa Suomen lakia ja tällöin esimerkiksi Suomen yhdenvertaisuuslain mukaan siellä pappien tulee tehdä töitä myös naispappien kanssa ja olla syrjimättä homoseksuaaleja niin että he joutuisivat meidän heteroiden kesken epäedulliseen asemaan.

Se kirkon jäsenmaksu on verrattuna kärpäsen paska siihen siihen mitä jokainen suomalainen maksaa kirkon osuuksia valtioverotuksessa. Onko oikea tarvitseva sellainen säätiö jonka tavoite on saada jokaiseen Suomen hotellin huoneeseen raamattu? Kolehtiin en laittanut rahaa moiseen tarkoitukseen kun oltiin vaimoni siskon pojan konfirmaatiossa, koska hotellihuoneessa ei ole tarvetta raamatulle vaan sellainen joka sitä tarvii sellaista tuo varmasti mukanaan.

Oikea tarve on esimerkiksi kirkollinen apu afrikkaan tai jonnekin köyhiin oloihin. Meillä on kaikkea sitä mitä esimerkiksi hotellihuoneessa tarvitsemme! Hotellihuoneessa yleensä nukutaan tai harrastetaan seksiä, eikä pidetä raamattupiiriä?!

Pitääkö hotelleistakin teidän uskovaisten tehdä uskontemppeleitä?! Ei ketään pappia voi pakottaa vihkimään homoja ,koska se on Jumalan sanaa vastaan. Siis miksi homot eivät voi mennä yksittäiseen kirkkoon ja sinne heitä vihkivät papit ja naispapit mukaan, eikä sotkea koko kansaa siihen samaan paskaan, jonka haluatte itsellenne.

Jakeiden taustaa: Nasiirilupauksen tehnyt mies ei saanut käyttää alkoholia, ei leikata .. Pappissuku oli pois pelistä; Eelin elossa olevat jälkeläiset olivat vielä lapsia. .. väitettävän, että Daavidilla ja Jonatanilla oli homoseksuaalinen suhde. Mitä hän tahtoi osoittaa ystävälleen antamalla tälle jakeessa 4 mainitut lahjat?. 8. toukokuu Kaupunkilaiset käyttävät uskosta usein erilaista kieltä kuin mitä kirkossa on Viihde- ja peliteollisuus on kyllästetty väkivallalla ja alistamisella. Jääkiekkokaukalossa aikuiset miehet hakkaavat toisiaan .. Ihmettelen elämän suomia lahjoja ja yllätyksiä. Homoseksuaalisuus on yksi eettisesti hyväksyttävä. lokakuu Silti totean: Jari Tervo on kasvotusten mukava ja kohtelias mies sekä taitava kynästään. Tervon kolumni ja muu palaute on rohkaissut siihen.

HIERONTA SEKSITREFFIT ESCORT TALLINNA HOMOSEKSUAALISEEN

HOT PORN GAY TUBES GAY SEKSI