Kotirouvat seksi seksileluja netistä homo

kotirouvat seksi seksileluja netistä homo

Osa ajattelee, että koska seksin harrastaminen naisen kanssa on vastoin odotuksia, se on uniikkia ja tuntuu tästä syystä aidommalta. Jotkut pitävät naisen vartaloa seksuaalisesti haluttavana mutta pitävät itseään heteroina ja jotkut tuntevat vetoa toisinaan naisiin ja toisinaan miehiin. Suuseksissä on mahdollista päästä hyvin lähelle kumppania ja tämä saa seksin tuntumaan hyvin intensiiviseltä. Jotkut rakastavat suuseksiä ja jotkut eivät pidä siitä ollenkaan.

Mutta usein tunteet suuseksiä kohtaan liittyvät kumppaniin; joidenkin kanssa siitä pitää ja joissakin olosuhteissa siitä ei pidä. Naisten väliseen seksiin liittyy myytti siitä, että kaikki naiset, jotka harrastavat seksiä naisten kanssa, pitävät suuseksistä. Tämä on samanlainen myytti kuin se, että kaikki homomiehet pitävät anaaliseksistä ja kaikki heterot perinteisestä yhdynnästä. Tässä oletuksessa on kyse mielikuvituksen puutteesta;  ajatellaan, että naiset, jotka pitävät naisista, ovat kiinnostuneita vain sukuelimistä.

Tapoja harrastaa suuseksiä on monenlaisia. Jotkut pitävät kielellä painamisesta ja jotkut koko emättimen nuolemisesta. Joidenkin mielestä klitoris saattaa olla liian herkkä tai sitten se on juuri se tärkein kohta emättimessä. Jotkut pitävät nopeasta tahdista ja jotkut hitaammasta.

Tärkein tekijä suuseksissä on se, että suuseksin antaja nauttii tekemästään, sillä vastaanottava osapuoli huomaa jos antava osapuoli ei pidä suuseksistä. Siksi onkin viisainta tehdä vain sellaista mikä itsestä tuntuu hyvältä. Voit kokeilla pitää kieltä paikoillaan ja anna kumppanin liikkua hänen haluamaansa tahtiin, näin opit kumppanin mieltymyksen suuseksiin. Penetraatio yhdistetään usein naiseuteen  ja miehisyyteen; nainen vastaanottaa ja mies on aktiivinen.

Kun pääsemme näistä ennakko-oletuksista yli, on mahdollista nähdä penetraatio sellaisena kuin se oikeasti on; mukava tapa harrastaa seksiä ja sillä on monia erilaisia muotoja. Emättimen sisäseinämät reagoivat hyvin erilaisiin kosketuksiin; saatat pitää isosta dildosta sisälläsi tai vain hellästä kosketuksesta. Jotkut pitävät penetraatiosta koko seksin ajan ja jotkut vain alussa.

Eri osat emättimen sisällä antavat erilaisia tuntemuksia kosketettaessa. Penetroidessa voi mennä hyvin syvälle tai keskittyä emättimen suuaukon alueelle. Sormet sopivat hyvin penetraarion koska ne ovat herkkiä ja liikkuvia, niitä voi taivuttaa eri asentoihin ja sormien liikettä ja nopeutta on helppo kontrolloida.

Voi olla hyvin upea tunne pitää sormia kumppanin sisällä ja tuntea kumppanin kiihottuminen. Seksilelujen ottaminen mukaan seksiin saattaa vaatia ensin hieman harjoittelua sillä ihmiset pitävät eri asioista seksivälineitä käytettäessä ja on myös tärkeää löytää tapa, josta itse pidät.

Seksivälineet palvelevat eri ihmisille erilaisia tarpeita; jotkut pitävät tunteesta, jonka vierasesine kehon sisällä tuo, jotkut ajattelevat niitä oman tai kumppanin vartalon jatkeena. Dildoja on hyvin monenlaisia, monen kokoisia ja useista eri materiaaleista valmistettuja. Jotkin mallit on suunniteltu siten, että ne kiihottavat myös klitorista joko anaali tai vaginapenetraarion aikana. Tupladildo on käytännöllinen kun molemmat haluavat tulla penetroiduksi samaan aikaan.

Sidottavat strap- on dildot kiinnitetään vyötärön ympärille ja tällöin kädet ovat vapaana. Dildon voi myös sitoa reiden ympärille; tällöin on mahdollista kokeilla useampia asentoja. Valikoima erotiikkaliikkeissä on usein suunnattu heteronaisten tarpeisiin. Kuitenkin internetissä on useita sivustoja, jotka ovat erikoistuneet naisten väliseen seksiin tarkoitettuihin välineisiin. Monet naiset nauttivat anaaliseksistä, joko suulla tai penetroimalla.

Anaaliseksistä voit lukea lisää Seksiä miesten kesken- osiosta. Suurin osa turvaseksiohjeista on suunnattu joko heteroille tai homomiehille. Miehillä, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa on suurin riski hiv- tartuntaan, mutta myös naisten välisessä seksissä on todettu hiv- tartuntoja.

Suuseksissä on hyvin pieni hiv-tartunnan riski; sekä anaali- että vaginasuuseksissä. Muut seksitaudit klamydia,tippuri,kuppa,herpes, kondylooma sen sijaan tarttuvat paljon helpommin jaettaessa yhteisiä seksileluja ja suuseksissä. Suuseksiä harrastettaessa on syytä käyttää suuseksisuojaa, joka tehdään auki leikatusta kondomista.

Kondomin säiliöosa leikataan pois, minkä jälkeen sakset työnnetään kondomin sisään ja kondomi leikataan halki. Kondomista tulee kelmu, jonka voi levittää emättimen päälle ja tällöin seksitaudit eivät tartu. Penetroidessa on syytä käyttää kondomia, jos dildoa käytetään molemmilla. Kondomi tulee tällöin vaihtaa ennen kuin sitä käyttää uudelleen kumppanilla. Penetroidessa on myös hyvä käyttää liukuvoidetta sillä rikkoutuvat emättimen seinämät ovat alttiita seksitautitartunnoille.

Monet seksitaudeista ovat oireettomia ja tästä syystä onkin syytä käydä kerran vuodessa seksitautitesteissä ja joka toinen vuosi papakokeessa. Jotkut saavat orgasmin helposti. Joillekin orgasmi tulee yllättäen ja joillekin se hiipii pikkuhiljaa seksin edetessä.

Joillekin orgasmi on tärkeintä seksissä ja joillekin se on vain yksi seksin osa-alue. Monet tarvitsevat paljon stimulaatiota saadakseen orgasmin; joillekin klitoriksen stimuloiminen on tärkeintä, jotkut pitävät emättimen tai anaalin stimuloimisesta, jotkut laukeavat rintojen tai häpykummun koskettelusta ja jotkut eivät tarvitse koskettamista ollenkaan. Olen tavannut Isä Mitron ensimmäistä kertaa 20 sekuntia aiemmin.

Isä Mitrosta tulee pian median lemmikkimarsu. Olen useassa tilaisuudessa, jossa hän puhuu. Naiset, tissit, takapuolet vilahtavat puheessa useammin kuin Ilkka Kanervan tekstareissa.

En ole koskaan tavannut ihmistä, joka puhuisi maanisemmin seksistä kuin Isä Mitro. Siinä missä luterilaispapit ja Päivi Räsänen joutuvat kiemurtelemaan vastauksia homoliittoihin ja naispappeuteen, toimittajat eivät uskalla kysyä samaa ortodokseilta tai muslimeilta.

Vaikka juuri nämä uskonnot ovat homofobisempia ja sovinistisempia. Isä Mitro saa puhua Alfa Romeostaan ja lammasresepteistään. Ortodoksiluostarit kuvataan edelleen lähinnä suomalaisten ex-kommunistien suloisina alkoholistiparantoloina. Alan pian kuulla kertomuksia useilta naisilta, joita Isä Mitro on ahdistellut. Takapuolen puristelua, tytöttelyä, ulkonäön arvostelua, kammottavaa sovinismia.

Isä Mitron sikailusta tulee julkinen salaisuus, josta me toimittajat emme uskalla kirjoittaa. Lopulta Ylen A-studio julkaisee kyselyn, joka paljastaa, että europarlamentaarikko Mitro Repo on naisia kohtaan öykkäröivä porsas. Ja viimein Isä Mitro sai heinäkuussa monoa ortodoksipapin hommasta asian takia, jonka kaikki toimittajat ovat tienneet jo vuosia. Isä Mitrolle nainen on kuin demoni, yhtä aikaa etäisen kauhistuttava ja silti kiehtova, pakkomielle josta ei pääse irti.

Tai pääsisi, panemalla, mutta se ei käy koska eivät naiset Isä Mitroa kiinnosta. Isä Mitro ahdistelemassa naisia on yhtä uskottavaa heteroposeerausta kuin vuotias esittämässä yhden lonkeron jälkeen känniä tai Tohlopin kuvaussihteeri näyttelemässä kiireistä. Alun perin katolisten pappien selibaattilupauksen pointti oli saada rikkaiden pappien omaisuus kirkolle. Myöhemmin se johti siihen, että hommaan ajautuivat ne, joita naiset eivät kiinnostaneet. Ortodoksipapeista ei ole samanlaista tutkimustulosta kuin katolisesta kirkosta.

Molempien kirkkojen papit tuomitsevat edelleen homouden ja pysyvät itse peppu syvällä Narniassa. Yhdysvalloissa on arvioitu, että merkittävä osa katolisista papeista on homoseksuaaleja. Varsinkin nuoremmilla papeilla luku on korkea.

Koska selibaatissa elävien pappien homous on tabu, siitä on hankala saada tutkimustulosta, koska homoutta ei voi tutkia kuin kyselytutkimuksilla. Isä Mitron seksuaalisesta suuntautumisesta minulla ei ole tietenkään suitsukkeen hajuakaan. Toisin kuin katoliset papit, hän olisi saanut mennä avioon ennen pappisvihkimystä. Mutta maaninen naisten ahdistelu yhdistettynä selibaattilupaukseen, näyttää ulkopuolisesta siltä, että kyse on lähinnä omasta sisäisestä eheytyspuheesta. Todella uskomatontA puhetta Mitrosta.

Olen saanut seurata hänen elämäänsä ns näköalapaikalta. Pieni huulenheitto ei ole minua häirinnyt. Sympaattisempaa pappia saa hakea. Jokaisella meillä on tunteet. Ja sekä huonoja että hyviä päiviä. On kai suotavaa että ortodoksisen seurakunnan papit istuvat kaljalla kruunuhaassa.

Itse äänestän jaloillani eli eroan pikkusieluisesta seurakunnasta. Mitro siunasi isäni ja todella osasi hetkessä tehdä koskettavan muistopuheen. Juu, näinhän se nykyään menee. Älä vaan puhu liikaa naisista, varsinkaan ylistävällä tavalla ja kiinnostus komeisiin autoihinkin on varma markkeri, että olet piilohomo. Olethan sinä homo, usko nyt, kun toistuvasti median kautta niin sanotaan. Varmoja heterojahan ovat nykyään vain ne, jotka sympatiseeraavat mukana pride-marsseilla tms.

Muut ovat varmoja kaappeja, koska eivät ole mukana menossa…. Pappi oli vielä luvulla kyläyhteisönsä piru! Pappi oli sitä -luvulla itseoikeutetusti seksissä ja irstaudessaan. Tapa ei muuttunut Venäjän vallan aikana paremmaksi -luvullakaan. Paikkakuntahistorioissa, joita on kirjoitettu -luvulla tuodaan nykyään aika estelemättä esille pappiuskonnon irstauskin, jos osaa lukea rivit oikein ja kirjoittajan haluaman sanoman.

Loimaan, Säkylän ja Auran alueen papit olivat erityisen usein Turun piispan luona kuulemassa, ettei kylän 18 vuotiaita rippinaisia saa panna rippikoulussa sakastissa raskaaksi ja väkisin ne sitten halventaen haukkua siitä! Lopulta vielä naittaa jollekin akaksi vaan riesaksi kylälle. Se raskaana oleva rippilikka, joutui usein 40 vuotiaan maalaisukon akaksi papin siemen sisässään kasvaen. Loimaan alueella kerrottiin että puolet niistä 19 täyttäneistä naimattomista naisista oli paikkakunnan papin raskaaksi tekemiä Kantaloimaan historia Siksi vieläkin on samaa naamanmuotoa ja korvanlehteä siellä niin monilla hallussaan.

Vasta sodan jälkeiset evakot toivat omat rutsatut monisteensa rikastuttamaan väestön geenistöä. Noh papin pitää osata siunata, hyvin ja vielä paremmin, hyvänä päivänä… Ja tämä varmaan harjoitellaan ja testataan etukäteen. Viimeksimainitut ei juuri missään uskonnoissa ole kovin hyvin treenatut eikä harjoitellut. Katoliset tulivatkin jo mainittua jne.. Kaikilla ei vaan kasetti kestä, tai alkujaankin johkaantunut väärälle alalle? Perverttiä on joidenkin kirkkokuntien papiston selibaattivaatimus.

Ilman muuta naimisiin on päästetttävä papistosta kaikki jotka haluavat. Pappi, olkoon mies tai nainen, on normaali ihminen. Ei ole pyhää pidättäytyä seksistä. Eikä Luoja ole sitä vaatinut. Kaikki pidättäytyminen on ihmisten omaa keksintöä. Ehkä näinkin, mutta käytännössä asiat hoidettiin salassa eli harjoitettiin sitä kaksinaismoralismia.

Omien seksuaalisten halujen tukahduttaminen on johtanut sittemmin katolisen kirkon piirissä myös perversioihin jotka useimmat tuntevat. Minusta isä Mitro ei vaikuta homolta, mutta pappislupaus olisi pitänyt jäädä antamatta.. Ortodoksisessa kirkossa papisto saa olla naimisissa. Naimisiin on vain mentävä ennen pappisvihkimystä.

Armeija aikana Oulun Hiukkavaarassa oli kenttärovastina sellainen mies, että siinä alkoi karkeimmankin alokkaan posket punottaa, kun kuunteli tämän esitystä.

Välillä mies näytti tohtorin sormusta, ja pilkkasi meitä ryhmänjohtajia. Joskus aikojen aamussa, oli katolliset munkit ja papit suorastaan juoppoja. Aina suljetuissa yhteisöissä on ollut homoutta. Kerrotaan sitäkin,että eräs nuori gruusialainen pappiseminaarilainen, josta myöhemmin opittiin tuntemaan hieman toisella nimellä, joutui olemaan kontillaan vanhempien oppilaitten edessä. Ortodoksiluostarit eivät ole aivan tuntemattomia minulle.

Minä vierailin Heinäveden luostarissa vuonna Vierailin myös Pyhäjärven Ekumeenisessa keskuksessa vuonna Pyhäjärvellä oli tietenkin järjestetty vieraille ohjelmaa: Veneessä ei ollut mitään kunnollista ulkokantta, joten kaikkien täytyi istua veneen sisäpuolella koko ajan.

Näin toimii kirkko joka on oikealle opille uskollinen. Samoin tekee jokainen aitoa uskoa tunnustava kristitty, on anteeksiantamatonta kaunistella asioita jotka Raamattukin tuomitsee. Tästä ei hyvää seuraa, siitä saamme olla varmoja. Ilmiö on samansuuntainen kuin yläluokkaisilla Briteillä eli yksityiskoululaitokseen kovan kurin alle missä tukahdutetaan kaikki aistit ja sitten kun nämä isänmaan toivot ovat yli 50 niin eivät tiedä mitä ovat vaan sukkahousut jalassa jahtaavat kaikkia kanoista oraviin asti hullunkiilto silmässä!

Soini ylisti kirjoittajaa neroksi. Kysyä voi, onko neron oltava negatiivinen, ollakseen hyvä? Hyvä ja nero voisi joskus kirjoittaa positiivisesti, kanssa kärsijöistään. Mielestäni on hyvä että naiset saavat kiinnostunutta huomiota.

. Tästä ei hyvää seuraa, siitä saamme olla varmoja. Vaikka juuri nämä uskonnot ovat homofobisempia ja sovinistisempia. Todella vastenmielistä että työyhteisöjen tarvii tämmöisiä isämitroja sietää! Hän koskettelee ihmisiä minne vaan, spontaanisti ajattelematta. Monille orgasmin saamisessa on kuitenkin enemmän kyse mielestä kuin tekniikasta; tärkeää olisi unohtaa kaikki muut ja heittäytyä tilanteeseen ja vaikka fantasioimalla.

THAI HIERONTA ROVANIEMI XXX HOMOSEKSUAALISEEN WEBCAM

Kotirouvat seksi seksileluja netistä homo

Kotirouvat seksi seksileluja netistä homo

Voi olla hyvin upea tunne pitää sormia kumppanin sisällä ja tuntea kumppanin kiihottuminen. Seksilelujen ottaminen mukaan seksiin saattaa vaatia ensin hieman harjoittelua sillä ihmiset pitävät eri asioista seksivälineitä käytettäessä ja on myös tärkeää löytää tapa, josta itse pidät. Seksivälineet palvelevat eri ihmisille erilaisia tarpeita; jotkut pitävät tunteesta, jonka vierasesine kehon sisällä tuo, jotkut ajattelevat niitä oman tai kumppanin vartalon jatkeena.

Dildoja on hyvin monenlaisia, monen kokoisia ja useista eri materiaaleista valmistettuja. Jotkin mallit on suunniteltu siten, että ne kiihottavat myös klitorista joko anaali tai vaginapenetraarion aikana. Tupladildo on käytännöllinen kun molemmat haluavat tulla penetroiduksi samaan aikaan. Sidottavat strap- on dildot kiinnitetään vyötärön ympärille ja tällöin kädet ovat vapaana. Dildon voi myös sitoa reiden ympärille; tällöin on mahdollista kokeilla useampia asentoja.

Valikoima erotiikkaliikkeissä on usein suunnattu heteronaisten tarpeisiin. Kuitenkin internetissä on useita sivustoja, jotka ovat erikoistuneet naisten väliseen seksiin tarkoitettuihin välineisiin. Monet naiset nauttivat anaaliseksistä, joko suulla tai penetroimalla. Anaaliseksistä voit lukea lisää Seksiä miesten kesken- osiosta. Suurin osa turvaseksiohjeista on suunnattu joko heteroille tai homomiehille.

Miehillä, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa on suurin riski hiv- tartuntaan, mutta myös naisten välisessä seksissä on todettu hiv- tartuntoja. Suuseksissä on hyvin pieni hiv-tartunnan riski; sekä anaali- että vaginasuuseksissä.

Muut seksitaudit klamydia,tippuri,kuppa,herpes, kondylooma sen sijaan tarttuvat paljon helpommin jaettaessa yhteisiä seksileluja ja suuseksissä.

Suuseksiä harrastettaessa on syytä käyttää suuseksisuojaa, joka tehdään auki leikatusta kondomista. Kondomin säiliöosa leikataan pois, minkä jälkeen sakset työnnetään kondomin sisään ja kondomi leikataan halki.

Kondomista tulee kelmu, jonka voi levittää emättimen päälle ja tällöin seksitaudit eivät tartu. Penetroidessa on syytä käyttää kondomia, jos dildoa käytetään molemmilla. Kondomi tulee tällöin vaihtaa ennen kuin sitä käyttää uudelleen kumppanilla.

Penetroidessa on myös hyvä käyttää liukuvoidetta sillä rikkoutuvat emättimen seinämät ovat alttiita seksitautitartunnoille. Monet seksitaudeista ovat oireettomia ja tästä syystä onkin syytä käydä kerran vuodessa seksitautitesteissä ja joka toinen vuosi papakokeessa.

Jotkut saavat orgasmin helposti. Joillekin orgasmi tulee yllättäen ja joillekin se hiipii pikkuhiljaa seksin edetessä. Joillekin orgasmi on tärkeintä seksissä ja joillekin se on vain yksi seksin osa-alue. Monet tarvitsevat paljon stimulaatiota saadakseen orgasmin; joillekin klitoriksen stimuloiminen on tärkeintä, jotkut pitävät emättimen tai anaalin stimuloimisesta, jotkut laukeavat rintojen tai häpykummun koskettelusta ja jotkut eivät tarvitse koskettamista ollenkaan.

Kuitenkin monille orgasmi on vain myytti. Ehkä olet saanut orgasmin, mutta se ei ollut elämää suurempi kokemus. Jotkut ovat turhautuneita siitä, että orgasmi ei tunnu paremmalta. Jos et ole koskaan saanut orgasmia, voi olla vaikea ajatella miten orgasmin voisi saada. Orgasmin saamista voi harjoitella kokeilemalla mikä on sinun herkin alueesi; pidä vibraattoria klitoriksen päällä, emättimen sisällä tai peräaukossa.

Monille orgasmin saamisessa on kuitenkin enemmän kyse mielestä kuin tekniikasta; tärkeää olisi unohtaa kaikki muut ja heittäytyä tilanteeseen ja vaikka fantasioimalla. Tärkeää on muistaa, että nautinto ja orgasmi ovat kaksi eri asiaa ja seksistä voi nauttia ilman orgasmiakin. Sooloseksi merkitsee ihmisille hyvin eri asioita. Joskus se on sitä, että pitää itseään haluttavana ja kiihottavana, joskus se on mekaaninen akti.

Harrastamme itsetyydytystä päästäksemme eroon paineista ja jännitteistä, tyydyttääksemme himomme, taltutaaksemme tylsyyden tunteen tai lohduttautuaksemme. Marturboinnin tekniikat ovat hyvin vaihtelevia. Monille parhaiten toimii klitoriksen kiihottaminen käsin. Voit myös kokeilla eri vartalon osien jännittämistä ja rentouttamista. Tai voit kokeilla erilaisia asentoja kun masturboit; tämä voi tuoda sooloseksiin uusia tuntemuksia.

Masturbointi on hyvä tapa oppia tutustumaan, minkälaisesta kosketuksesta pidät ja kun tiedät mistä itse pidät, voit opettaa tämän myös kumppanillesi. Kuitenkin seksi itsesi kanssa voi olla hyvin erilaista kuin muiden kanssa koska voi olla että sinä olet ainoa joka osaa tehdä sen juuri oikealla tavalla. Monet haluavat tuntea nautintoa roolileikkien kautta.

BDSM tarkoittaa sitomista, dominointia, sadismia ja masokismia. Näillä määritellään kinkyseksi, joka usein perustuu valta-asetelmaan. Voi olla äärimmäisen kiihottavaa olla alistettuna tai olla määräysvallassa.

BDSM- seksistä voit lukea lisää Aikuisten seksuaalisuuden -kurssista. Saatat huomata olevasi tilanteessa, jossa et osaa valita. Soini ylisti kirjoittajaa neroksi.

Kysyä voi, onko neron oltava negatiivinen, ollakseen hyvä? Hyvä ja nero voisi joskus kirjoittaa positiivisesti, kanssa kärsijöistään. Mielestäni on hyvä että naiset saavat kiinnostunutta huomiota. Uskon että löytyy naisia jotka tykkäävät papista, vehmaassa kunnossakin olevista. Tietenkin ärsyttää heitä, kun hän jättää kesken romantiikan, erotiikan, ….

Hyvä on naista kohdella aina teini ikäisenä prinsessana. Parikertaa viikossa on täysi tunti huomioitava parisuhteessa elävääkin naista. Ja järisyttävään tunteeseen saakka. Näkisittepä hänen kasvojensa kirkkaan loisteen ja suuren elämän ilon. Arvata voi mitä se tekee miehen elämälle. Mieskin on terve ruumiillisesti, kuin henkisesti.

Iloista hyväntekijää palkitaan runsaasti jo tässä ajassa. Eivät kaikki Alfalla ajavat ole homoja. Isä Mitrolla ei ole meille Suomalaisille tyypillistä estoisuutta. Hän koskettelee ihmisiä minne vaan, spontaanisti ajattelematta. Hän puhuu mitä sylki suuhun tuo. On rehellinen itselleen ja muille. Ortodoksikirkkoväki suivaantui siitä Mitro valittiin Eu-parlamenttiin ja tuli erotetuksi papin toimesta ainakin siksi ajaksi kun toimii Eu-parlamentissa.

Tuntuu siltä, että tämä erottaminen olisi luontevaa jatkoa tälle kaunalle. Ei yksikään ihminen ole astunut nimellään julkisuuteen syyttäen Mitroa ahdistelusta. Tuntuu siltä, että kaikki tietävät Mitron epäsopivan käytöksen, mutta tosi asiassa ovat kuulleet toisilta että he ovat kuulleet jne.

Inkvisaatio jatkuu vaan yhä…Mitro takaisin Uspenskinkadetraaliin liikkeen lähtölaukaus on täten ammuttu! Samanlaista kaksoisstandardia on myös seksuaaliasioiden suhteen. Mies on pedofiili ja perverssi hyväksikäyttäjä, mutta esimerkiksi viime aikoina esillä olevassa jutussa aluksi kerrottiin opettajanaisen hakeutuneen seurustelusuhteeseen 12 — vuotiaiden poikien kanssa. Tietyille miehillekin ovat monet sellaiset asiat, teot ja kommentit sallittuja, jotka jonkun muun tekeminä olisivat seksuaalista häirintää.

Julkkismies voi seurustella lapsenlapsensa ikäisen kumppanin kanssa, samoin homot. Nykyään naiset saavat julkisuudessa esittää seksistä kommentteja, jotka miesten esittäminä johtaisivat vähintään tutkintapyyntöön.

Muutenkin tässä seksuaalistuneessa yhteiskunnassa tulee käsitys, että seksi olisi ravinnon ja levon kaltainen perustarve. Alakoululaisille suunnatut vaatemainoksetkin ovat seksuaalissävytteisiä pedofiilin unelmia.

Ihmisyksilö voi voida täydellisen hyvin ilman seksiä, mutta ei ilman ravintoa tai lepoa. Ihmislajina emme tietenkään olisi tässä ilman seksiä. Tulevaisuudessa toki oikea koeputki- ja keinokohtulisääntyminen tulee olemaan mahdollista ja jopa todennäköistä, siihen viitaavat nykyiset hedelmättömyysongelmat, hedelmöityshoidot, ja keskoshoidot.

Sen jälkeen seksiä voi harrastaa ihan vaan huvikseen, kuten nykyäänkin enimmäkseen teemme. Joillakin pitää olla puhelin tai ne kuolee.

En tunne herra Repoa kuin vain median kautta, joten hänen toimistaan en tiedä sen enempää. Yleisellä tasolla kuitenkin näyttää siltä, että nykyisin ollaan hyvin herkkähipiäisiä seksuaalissävytteisiin toimiin, jopa sanoihin, nähden. Ja ninenomaan silloin, kun tekijönä on mies. Naisille taas kaikki on entistäkin sallitumpaa? Voi kyllä olla, että naisten harrastamaa häirintää ei aivan samalla tavalla tuomita avoimesti kuin miesten vastaavaa toimintaa.

Seurauksia on, mutta ne ovat vain erilaisia kuin miehillä. Olen muutamia tapauksia nähnyt työyhteisöissä, ja sen neuvon annan hieman nuoremmille miehille, että jos joku keski-ikäinen nainen lähtee vokottelemaan, tai suoraan häiritsemään niin älkää nyt missään nimessä iskekö kiinni, ainakaan aivan heti. Tuosta ei seuraa kuin isoja ongelmia, itsellesi ja myös työyhteisölle. Kaiken lisäksi, koko homma voi kääntyä täysin päälaelleen.

Ja sittenhän kaikilla on oikein kivaa…. Luin, tai kuulin aikanaan eri ammattikuntien vertailun petipuuhien aktiivisuudessa-papit voittivat! Kun tänäpäivänä joka paikassa törmää avoimen seksuaalisuuden korostamiseen, miksi siitä ei voi leppoisasti jutustella? Kun suvaitsevaisuutta rummutetaan, niin miksi on tuomittavaa todeta konttorilla tiistaina lounaan yhteydessä vaikkapa, että: Ymmärrän kyllä yskän ja olen osin jopa samaa mieltä, mutta pitää ottaa huomioon, että joukossamme on ujoja, tosikoita, ahdasmielisiä jne.

Mitro Repo lienee sortunut juuri siihen, että hän jätti kyseisen näkökohdan huomiotta — niin siis oletan. Kyseisenlainen huomiotta jättäminen on arvostelukyvyttömyyttä. Kaikki eivät oikeutetusti halua myönteisiäkään ääneen lausuttuja arvioita ruumiinosistaan muiden kuullen, ja erityisesti kahden kesken lausuttuina moiset arviot voivat tuntua arveluttavilta ja ahdistavilta, mikäli henkilöiden välillä ei ole senlaatuista tuttavuutta, jossa tietyntyyppinen sanailu on selkeästi molempien hyväksymää ja sen rajat samalla tavoin ymmärretyt.

Sinänsä olen sitä mieltä, että jos terve ja viaton flirtti, joka on yksi elämän ihana suola, katoaa yksioikoisten nipottajien joka puolella mukamas näkemän seksuaalisen ahdistelun alle, niin maailmasta tulee hyvin iloton paikka. Kauneus on kuulijan korvissa. Jos ahdistumme kohteliaisuuksista, olemme todella alakuloinen kansa. Ihmettelen Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbusken kirjoitusta, negatiivista varmaa käsitystä Isä Mitro Revosta, hänen seksuaalisesta suuntautumisesta, ortodoksisuudesta ja ortodoksiluostareista.

Erikoiselta kuulostaa huudella epämääräisiä ja epäasiallsia lausumia julkisuuteen. Syntyy vaikutelma, että Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske ei noudata kirjoituksessaan asiallista, kunnioitettavaa tapaa, mitä ja kuinka esittää, välittää asiaa lukijoille. Kummallista miten hyväksyttynä pidetään huonoa käytöstä! Sama onko mies vai nainen, pappi vai joku muu ammattiryhmän edustaja, mutta huono käytös on tuomittavaa. Jos on käytös keskenkasvuisen nulikan tasolla, niin varoitus ja potkut jos käytös ei muutu.

Oikein toimittiin vihdoin kun potkut sai. Todella vastenmielistä että työyhteisöjen tarvii tämmöisiä isämitroja sietää!

Järkyttävää miten ihmiset eivät huomaa millainen narsistinen hedonisti Mitro on. Enbuske on tällä kertaa todella oikeassa. Olen samaa mieltä tuosta narsistista. Useampi vuosi sitten Mitro oli torilla tarjoamassa makkaraa SDP: Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Selaimessasi ei ole JavaScript käytössä. Kommenttien lähetys ei onnistu. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Toimittajilla on kaksoisstandardi uskontojen suhteen. Eliitti kieltää meiltä huumeet, mutta vetää niitä itse. Tuommoset asiat pitää kättelyssä tuomita ja alkaa opettaan käytöstapoja johtajille! Jossain toisessa yhteydessä tämä voitaisiin tulkita vihapuheeksi.

Juicekin on tehnyt biisin papin bylsim…. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Ajassa Aamulehti — Pirkanmaan uutiset Iltalehti.