Karvat pois alapäästä homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa

Tälle kansanedustajalle kaikkea ei tarvitse vääntää rautalangasta, sillä hän on niiden ensimmäisten joukossa, jotka ymmärtävät suuretkin kokonaisuudet. Tämä edustaja katsoo asioita pitkälle tulevaisuuteen. Pullea leuka Hoikillakin ihmisillä esiintyy toisinaan kaksoisleukaa eli kyseessä ei suinkaan ole ainoastaan tukevien ihmisten fyysinen olemus.

Näillä henkilöillä on suuri mieltymys mukavaan elämään. He ovat flegmaattisia ja toisinaan patalaiskoja. Heillä on myös taipumusta teettää työt muilla ihmisillä ja kerätä itse sato. Ulkoneva leuka, jonka keskellä on vako Tällainen leuka on merkki erittäin viisaasta ja kunniastaan kiinnipitävästä henkilöstä. Mitä syvempi vako leuassa on, sitä viisaammasta henkilöstä on kyse. Järjen mukana samaan pakettiin tulee myös hengen kylmyys eli tällaiselta henkilöltä on aivan turha odottaa empatiaa.

Hän tekeekin päätökset puhtaaseen tietoon pohjautuen. Se tarkoittaa siis sitä, että tulos tai ulos. Käpy selän alla Perjantai Näin telttailukauden lähestyessä on hyvä kartoittaa yleisimmät virheet, mitä naiset seksissä tekevät - kesäromansseissa ja vakiintuneemmissakin parisuhteissa. Tämän jälkeen ei pidä ihmetellä, jos telttaretkellä tuntuu käpyjä selän alla - vaan poimia kävyt pois patjan tieltä! Myönnettäköön, että sen verran minussa on miehistä miestä, että niskakarvani nousevat aina pystyyn huomatessani naistenlehdissä miesten kyvykkyyttä mollaavan artikkelin.

Helppoahan se naisille on, kun lehtipisteet notkuvat viikoittain ilmestyviä naistenlehtiä. Mutta missä miehet pystyvät julkisesti arvostelemaan naisten taitoja? Minä käytän nyt julkeasti tilaisuuden hyväksi ja napautan naisia.

Tämän johdosta minua saa vihata ja haukkua Maikkarin keskustelupalstalla niin paljon kuin sielu sietää.

Niin ja blogeissa voi kirjoittaa vastavedon, jos vain kykenee. Seuraavassa yleisimpiä mokia, joita Te armon daamit sängyssä ja rakkaudessa teette. Miehet vihaavat tilanteita, joissa nainen toimii siten, ettei hän muka pidä seksistä. Rakastelun ja orgasmin jälkeen naiset ovat kuitenkin lähes aina hyvin tyytyväisiä olotilaansa. Miksi ihmeessä sitten pitää näytellä inhoavansa seksiä?

Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät koskaan tee aloitetta seksin suhteen. Erityisesti miesten hihat palavat tilanteissa, joissa naiset kehtaavat valittaa, että miehet eivät anna. Pitäisikö miesten olla jotain ennustajia, jotka näkevät lasipallosta, koska naiset mahdollisesti haluavat ja janoavat seksiä? Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät ymmärrä mitään miehen vartalon erogeenisyyden päälle. Miksi miesten pitäisi tietää G-piste, U-piste, R-piste AFE-alue ja kaikki muut mahdolliset ja mahdottomat pisteet naisessa, kun naiset eivät itse osaa edes käsitellä penistä oikein?

Miehet eivät pidä tilanteista, joissa naiset syyttävät miehiä orgasminsa puuttumisesta. Suurin osa miehistä kuitenkin haluaa, että myös naiset nauttivat seksistä. Valitettavasti meiltä puuttuvat aivokirurgiset välineet, sillä orgasmi tapahtuu aivoissa.

Jolleivät naiset itse asennoidu oikealla asenteella seksiin, niin eivät siinä paljon kikkakuutoset auta. Naiset voisivat myös itse ottaa vastuun omasta orgasmistaan. Suurin osa miehistä ei pidä siitä, että nainen ottaa ohjat seksissä. Aktiivinen saa olla, mutta ei kuitenkaan liian määräilevä. Tilanne on sama kuin tanssilattialla. Mies ei halua joutua naisen vietäväksi, koska silloin hän kokee olevansa hiiri eikä mies.

Mies voi hakea kalamarkkinoilta lahnan, mutta hän ei missään tapauksessa halua löytää moista sängystään. Syvällinen keskustelu on toisinaan ihan mukavaa ja piristävää. Mies ei kuitenkaan halua, että nainen pölisee sängyssä kuin kuukauden puhekiellossa ollut henkilö. Miehillä menevät hermot, kun nainen masentuu omasta kehostaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Mikäli mies menee sänkyyn naisen kanssa, niin ei hän ainakaan siinä vaiheessa kiinnitä huomiota naisen mahdollisiin selluliitteihin tai raskausarpiin. Kyllä miehen keskittyminen on hetken tuomassa nautinnossa, jonka tosin voi pilata naisen rutina omasta kehostaan. Toisaalta miehiltä menee hermot myös naisten kanssa, joille ulkonäkö on pakkomielle. Seksissä sopii – ja on hiukan toivottavaakin – rähjääntyä.

Mies ei kaipaa sänkyyn naista, joka korjailee jatkuvasti meikkejään ja on huolissaan kampauksestaan. Miehet vihaavat naisia, jotka eivät pidä suuseksistä. Mikäli sukuelimet ovat puhtaat, niin mikä niiden hyväilemisessä suulla on etovaa? Suutelemisessa tulee varmasti enemmän pöpöjä. Miehet vihaavat naisia, jotka ovat liian vakavia. Elämässä riittää muutenkin murheita ihan riittämiin.

Pitääkö sitä olla parisuhteessakin aina niin tiukkapipoinen? Miehet vihaavat tilanteita, joissa naiset kehuvat entisiä rakastajiaan. Varsinkin ex-rakastajan peniksen pituuden ihannointi ja seksitaitojen jumalointi syö miestä rotan lailla.

Eiväthän miehetkään kehu entisten tyttöystäviensä rintavarustusta tai emättimen tiukkuutta. No, ehkä joskus juotuaan muutaman oluen liikaa. Miehet eivät voi sietää naisia, jotka käyttävät ällöttäviä alusasuja. Seksikkäät alusasut ovat osa naisellisuutta. Miksi siis pitää käyttää alusasuja, joissa on yhtä paljon erotiikkaa kuin mustassa jätesäkissä?

Miehet eivät pidä tyhmistä ja innottomista naisista. Elämänhalu ja viisaus näkyvät silmistä. Mikäli silmät ja koko fyysinen olemus on kuin vetelä hammastahna, ei naisessa ole kyllä yhtään mitään eroottisuutta.

Miehet eivät pidä avuttomista naisista. Aluksi naisen avuttomuus kieltämättä puree, koska mies pääsee itse pätemään, mutta pitemmän päälle naisen avuttomuus on todella raivostuttavaa. Miehet raiskaavat, mutta miksi ihmeessä? Turun Sanomissa julkaistun tutkimuksen mukaan peräti 10 prosenttia suomalasista naisista voi joutua elämänsä aikana raiskatuksi.

Vuoden aikana raiskauksen uhreja on noin 15 naista. Poliisin tietoon näitä tulee kuitenkin vain ja ainoastaan Todelliset raiskausluvut ovat varmasti vielä suuremmat.

Täytyy myös muistaa, etteivät naiset ole ainoita raiskauksen uhreja. Mikä ihme sitten saa ihmisen raiskaamaan? Sitä pyrin selvittämään seuraavassa. Raiskaus on väkivaltarikos Sana raiskaus tulee latinalaisesta sanasta rapere, joka tarkoittaa varastamista, poisviemistä tai tilanteeseen tarttumista. Vuonna Suomessa tuli voimaan laki, jossa raiskaukset porrastettiin.

Aikaisemmin käytetty termi väkisinmakaamisrikos jaettiin kahteen osaan: Lisäksi laissa säilytettiin kohta sukupuoliyhteyteen pakottamisesta. Usein miehet kuvittelevat, että raiskaus tarkoittaa pelkästään yhdyntään pakottamista. Tosin vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan 91,5 prosenttia raiskauksista sisältää emättimeen tunkeutumisen eli kyseessä on yleisin raiskauksen muoto.

Raiskaus on kuitenkin lakimme mukaan paljon muutakin. Raiskaukseksi luokitellaan sukupuolielimellä, käsillä, suulla tai jollakin esineellä tapahtuva emättimeen, peräsuoleen, suuhun tai muuhun kehon aukkoon tapahtuva väkivaltainen, seksuaalinen tunkeutuminen, johon kohde ei ole suostunut.

Tämä erityisesti nuorten miesten on syytä muistaa. Törkeä raiskaus on kyseessä silloin, kun tekoon sisältyy fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista väkivaltaa. Vastaavasti pakottaminen sukupuoliyhteyteen on teko, jossa väkivalta tai sen uhka on ollut vähäistä tai jossa painostus ei ole ollut väkivaltaista vaan tekijä on käyttänyt hyväkseen esimerkiksi valta-asemaansa suhteessa uhriin. Raiskaus on siis lain mukaan seksuaalinen väkivallanteko. Keskimääräinen vankeusrangaistus raiskauksesta on nykyisin noin vuosi ja yhdeksän kuukautta.

Raiskauksesta voi kuitenkin lain mukaan saada vankeutta 1–6 vuotta. Törkeästä raiskauksesta saa keskimäärin kolme ja puoli vuotta vankeutta. Lain esittämä vankeustuomio on 2–10 vuotta. Pakottamisesta on saanut keskimäärin yhdeksän kuukautta ehdollista rangaistusta.

Enimmäisrangaistus on kuitenkin enintään kolme vuotta vankeutta. Suurin osa raiskaajista pääsee kärsimään tuomionsa ehdollisena. Esimerkiksi vuonna ehdottomia tuomioita oli alle puolet. Hyvin usein käy niin, että nainen ei puhu raiskauksesta kenellekään. Tämän voi huomata jo poliisille ilmoitetuista raiskauksista, joita on Suomessa siis vuosittain ainoastaan noin kappaletta.

Tähän on selvät syynsä. Tutkija Gerald Larue huomauttaa, että vaikka raiskaustapaus olisi saatu vietyä oikeuteen, nainen on hyvin usein ollut se, jota syyllistetään. Naisen seksihistoria on pengottu läpikotaisin, hänen toimintansa raiskauksen aikana on selvitetty ja häneltä on kysytty, nauttiko hän seksistä raiskauksen aikana tai saiko hän orgasmin. Myös Suomessa raiskauksen kohteeksi joutunut henkilö tulee usein syyllistetyksi. Lisäksi raiskaajan saamat tuomiot ovat hyvin usein lieviä, kuten edeltä voi havaita.

Nainen siis kärsii tilanteen mieluummin hiljaa itsekseen, kuin alkaa käydä tilannetta läpi uudestaan ja uudestaan poliisien ja tuomareiden kanssa.

Mikäli raiskaaja lisäksi sattuu olemaan oma kumppani tai hyvä tuttu, on naisen vielä vaikeampaa kertoa tilanteesta viranomaisille. McCaben ja Cromen mukaan raiskaus voi aiheuttaa naiselle mahdollisten fyysisten vammojen lisäksi seuraavia ongelmia: Syvään juurtuneet raiskausmyytit luvulla kehiteltiin teoria erilaisista raiskausmyyteistä.

Schwendinger ja Brownmiller esittivät, että on olemassa joukko kulttuurisia uskomuksia, jotka tukevat ja ylläpitävät miesten väkivaltaista seksuaalista käyttäytymistä naisia kohtaan. Useat tutkijat ovat myöhemmin osoittaneet, että erityisesti raiskaajat näyttävät usein sisäistäneen erilaiset raiskausmyytit. Nuo myytit ovat vääriä mutta laajalle levinneitä ja syvään juurtuneita uskomuksia. Yleisyytensä vuoksi ne välttävät arvostelun ja oikeuttavat miehen seksuaalisen aggression naista kohtaan.

Raiskausmyytit ovat usein hyvin seksistisiä, sisältävät stereotypioita sukupuolirooleista sekä vääriä käsityksiä seksuaalisuudesta, ovat naisia kohtaan hyvinkin vihamielisiä ja sallivat väkivallankäytön.

Raiskausmyytit vaikuttavat myös naisten asenteisiin. Loyolan yliopistossa, Chicagossa, tehdyssä tutkimuksessa tuli esille, että naisten ja miesten käsitykset raiskauksen syistä eivät eroa paljoakaan toisistaan. Myytit tosin vaikuttavat vahvemmin miesten käyttäytymiseen ja asennoitumiseen raiskauksia ja raiskauksen uhreja kohtaan.

On esitetty, että raiskausmyyteistä tulisi päästä eroon, jotta raiskausten määrä vähenisi. Tämä perustellaan sillä, että tällöin ihmisten mielipiteet raiskauksia kohtaan muuttuisivat realistisemmiksi ja raiskaus ymmärrettäisiin paremmin väkivallanteoksi, oli sen uhri kuka tahansa.

Raiskausmyytit saavat aikaan myös sen, että raiskauksen uhria niin usein syyllistetään raiskauksesta. Myytit voivat myös lievittää raiskaustuomiota. Näin on esimerkiksi silloin, kun uhri on pukeutunut seksikkäästi.

Sen on katsottu olevan merkki siitä, että naisen tarkoituksena on ollut viehättää miehiä seksuaalisesti. Yleisiä raiskausmyyttejä ovat seuraavat: Yhdysvalloissa tehtiin luvun lopulla tutkimus, jossa haastateltiin raiskaajia. Siinä selvisi, että hyvin harva vaimonsa tai tyttöystävänsä raiskannut mies edes ymmärsi, että hän on syyllistynyt raiskaukseen.

Heidän mielestään on mahdotonta raiskata oma kumppani, koska seksi kuuluu osana vakituiseen parisuhteeseen. Heidän mielestä naisen tulee antaa miehelle seksiä, kun mies sitä pyytää. Tutkimuksessa tuli myös esille, että mikäli nainen kieltäytyy seksistä, mies saattaa käsittää sen siten, että hänen tulee tehdä jotain toisin ja saada nainen haluamaan seksiä. Toinen erittäin vahva myytti liittyy pukeutumiseen.

Mikäli nainen pukeutuu seksikkäästi ja viettelevästi, on se joillekin miehille merkki siitä, että nainen on halpamainen narttu, joka janoaa vain seksiä. Australialainen raiskauksiin perehtynyt tutkija D. Polaschek esimerkiksi mainitsee, että yllättävän useat miehet jakavat naiset mukaviin tyttöihin ja huoriin. Naisen pukeutuminen on yksi niistä kriteereistä, joiden mukaan miehet näitä jaotteluita tekevät. Byrnen tutkimukseen osallistuneista miehistä 84 prosenttia on sitä mieltä, että osa naisista näyttää siltä, että he odottavatkin tulevansa raiskatuksi.

Naisen käyttäytymisellä on myös erittäin suuri merkitys siinä, kuinka jotkut miehet naisen luokittelevat. Naisen runsas alkoholin tai huumeiden käyttö on joillekin miehille merkki siitä, että nainen on huorahtava. Esimerkiksi Mosherin ja Sirkin tutkimus selvitti useiden miesten ajattelevan, että alkoholia käyttävä nainen kannattaa juottaa humalaan, sillä sen jälkeen hän antaa tehdä itselleen mitä vain. Naisen vihjaileva seksuaalinen käyttäytyminen vastaavasti saa eräät miehet ajattelemaan, että kyseinen nainen on tehty seksiä varten.

Joillekin miehille sellaisen naisen raiskaaminen ei ole varsinainen raiskaus, vaan tapa harrastaa seksiä välittämättä naisen reaktioista. Miksi mies sitten raiskaa?

Raiskaajat edustavat jokaista yhteiskuntaluokkaa sekä ikäryhmää. Raiskaaja on kuitenkin iältään yleensä alle vuotias. Raiskaaja tulee usein alemmista yhteiskuntaluokista, on heikosti koulutettu ja kuuluu alempiin palkkaluokkiin. Raiskaajilla on havaittu esiintyvän usein erektio-, ejakulaatio- tai muita seksuaaliongelmia. Grothin ja Burgessin tutkimuksen perusteella 58 prosentilla raiskaajista esiintyy joitakin seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia. Tutkimuksen perusteella myös suhteellisen harva mies ejakuloi naisen sisään raiskauksen aikana.

Osa ei ejakuloi lainkaan ja osalla taas tapahtuu ennenaikainen siemensyöksy jo ennen kuin he koskevat naista. Tämä tarkoittaa siis sitä, että naisesta ei välttämättä aina löydy siemennestettä raiskauksen jäljiltä, jolloin naisen mahdollisuudet osoittaa raiskaus tapahtuneeksi vähenevät. Noin puolet raiskaajista on hyväksikäyttäjiä, jotka päättävät raiskata hetken mielijohteesta. Tällaiset raiskaajat ovat harvoin aggressiivisia ja väkivaltaisia.

Neljänneksellä raiskaajista on heikko itsetunto ja heillä on usein seksuaaliongelmia. He kokevat, että naiset torjuvat heidän lähestymispyrkimyksensä ja että voimankäyttö on siksi pakollista. Tällaiset raiskaajat ovat hyvin harvoin seksuaalisesti motivoituneita.

Raiskauksen motivaatio on viha, aggressio ja väkivallankäyttö. Noin 5 prosenttia raiskaajista käyttäytyy sadistisesti. Näillä raiskaajilla on usein epätavallisia ja kivuliaita seksuaalisia vaatimuksia, jotka saattavat sisältää erikoisten esineiden laittamista emättimeen, sitomista ja korostunutta väkivaltaa.

He voivat vahingoittaa uhriaan erittäin pahasti tai jopa surmata tämän. Aggressiiviset raiskaajat käyttävät McCaben ja Wauchopen mukaan erittäin usein seuraavia ilmaisuja: Jollet lopeta rimpuilua ja huutamista, otan puukon esille. Älä liiku, niin en tee sinulle mitään pahaa. On esitetty useita eri näkemyksiä siitä, mikä saa miehen raiskaamaan naisen.

Eräät tutkijat ovat sitä mieltä, että raiskaus on evoluutioon liittyvä tapahtuma. Perusteluina esimerkiksi Randy Tornhill ja Craig Palmer esittävät, että raiskaamista ei esiinny ainoastaan ihmisillä vaan myös linnuilla, hyönteisillä, kaloilla, sammakoilla, liskoilla, merinorsuilla sekä joillakin apinalajeilla. Raiskaus on siten yksi keino lisääntyä. Myös Shieldsit esittävät, että miehellä on kolme tapaa jatkaa sukua: Raiskaus on nähty lisääntymiskeinona niille miehille, jotka eivät viehätä naisia, omaavat heikon itsetunnon tai heikot vuorovaikutustaidot.

Nämä näkemykset ovat kuitenkin saaneet erittäin ansaittua kritiikkiä, koska tilastojen mukaan suurimmalla osalla raiskaajista on vakituinen kumppani tai heillä ei muuten ole ongelmia hankkia seksikumppania. Esimerkiksi sosiologi Eugene Kanin havaitsi, että kumppaninsa treffeillä raiskanneilla miehillä oli vuoden aikana kaksi kertaa enemmän yhdyntöjä kuin muilla samanikäisillä miehillä. Daniel Fessler taas tutki raiskattuja naisia ja selvitti, olivatko kyseiset naiset kuukautiskierron hedelmällisessä vaiheessa raiskauksen sattuessa.

Fesslerin mukaan raiskauksia ei esiinny naisen ovulaation aikana yhtään sen enempää kuin kuukautiskierron muina aikoina. Fessler kumoaa väitteen siitä, että miehet raiskaisivat naisia lisääntymistarkoituksessa. Yksi selitysmalli on se, että raiskaajat ovat omaksuneet eräänlaisen machoroolin, johon kuuluu näkemys miehestä erittäin itsevarmana, viriilinä ja dominoivana. Groth ja Birnbaum havaitsivatkin tutkimuksessaan, että osalla raiskaajista on voimakas tarve dominoida naisia.

Kuitenkin Burken ja Stetsin mukaan vähemmän maskuliiniset miehet käyttävät useammin vakituista kumppaniaan seksuaalisesti hyväksi kuin erityisen maskuliiniset miehet. Niinpä tämä selitysmalli kattaa vain osan raiskauksista. Toisaalta on esitetty, että raiskaajilta puuttuu sisäinen kontrolli ja empatia raiskauksen uhria kohtaan. Tämä voi johtua psyykkisistä tekijöistä, lääkeaineista tai huumaavista aineista. Hyvin usein vakituisen kumppanin raiskaaminen tapahtuu alkoholin alaisena. Kontrollin puuttuessa raiskaaja ei ymmärrä tekonsa merkitystä.

Ratkaisua on haettu myös hormoneista. On ehdotettu, että raiskaajat ovat muita miehiä aggressiivisempia, koska heillä saattaa olla suuremmat mieshormonitasot.

Suomalainenkin tutkimusryhmä on selvittänyt vankilatuomion saaneiden raiskaajien testosteroniarvoja. Tässä, kuten muissakin vastaavissa tutkimuksissa on selvinnyt, että raiskaajilla on todellakin normaalia korkeammat testosteronitasot. Korkeat testosteronimäärät voivat siis aiheuttaa seksuaalisesti aggressiivista käytöstä. Tutkimuksia on kuitenkin kritisoitu siitä, että niiden otos raiskaajista on hyvin pieni, koska vain marginaalinen osa raiskaajista jää kiinni ja tuomitaan.

Ei siis voida olettaa, että kaikilla raiskaajilla olisi korkeat testosteronitasot. Testosteronin mahdollisia vaikutuksia raiskaustapauksiin ei kuitenkaan voida sivuuttaa. Selitystä on etsitty myös aivojen toimintahäiriöistä. Onkin havaittu, että esimerkiksi ohimolohkon vammat voivat johtaa häiriöihin seksuaalikäyttäytymisessä. Vastaavasti neurologi Frederick Goodwin on havainnut, että aggressiivinen käytös on perinnöllistä.

Hän on tutkimuksissaan saanut selville, että 6–8 prosentilla lapsista sosiaaliluokasta riippumatta on aggressiivisia piirteitä. Hänen mukaansa näillä lapsilla on erittäin suuri riski tulla teini-iässä hyvinkin aggressiiviseksi varsinkin, jos kasvuympäristö on tällaiselle käytökselle suotuisa. Tällaisilla henkilöillä on havaittavissa myös yliaktiivista seksuaalisuutta. Tämä yhdistelmä saattaa sitten johtaa raiskauksiin.

Raiskauksia tarkasteltaessa on syytä huomioida myös hermovälittäjäaineet. Gerald Brown on havainnut tutkimuksissaan, että serotoniinin puutos altistaa väkivaltaiselle käyttäytymiselle.

Asiaa tutkittiin amerikkalaisilla sotilailla. Tutkimuksessa havaittiin, että sotilaat, joiden serotoniiniarvot olivat alhaiset, käyttäytyivät erittäin aggressiivisesti. Vastaava tulos saatiin tutkittaessa hollantilaista perhettä, jolla väkivaltakäyttäytyminen kulki selvästi suvussa. Pasteurin instituutissa Pariisissa tehdyissä rottakokeissa havaittiin, että mikäli rotilta puuttui aivoista entsyymi nimeltä monoamiinioksidaasi A MAO A on aine, joka säätelee hermovälittäjäaineiden kuten dopamiinin ja serotoniin hajoamista , ne raiskasivat parittelukumppaninsa.

Myöhemmät tutkimukset osoittivat, että kaikilta aiemmin mainitun hollantilaisen perheen jäseniltä puuttui tuo kyseinen entsyymi. Tutkija Terri Moffit teki hiljattain tutkimuksen, johon osallistui yli 1 henkilöä. MAOA-geenin häiriö ja hankalat ympäristötekijät kasvattavat aggressiivisen käyttäytymisen riskiä Moffitin tutkimuksen mukaan kahdeksankertaiseksi.

Tämä selittää osittain sen, miksi miehet ovat naisia aggressiivisempia. Miehillä on vain yksi X-kromosomi ja naisilla niitä on vastaavasti kaksi. Mikäli naisen toisen X-kromosomin MAOA-geeni on virheellinen, on hänellä kuitenkin jäljellä vielä toinen geeni, joka voi korvata viallisen geenin toimintaa ja vähentää väkivaltaisuuden riskiä.

MAOA-geenivirhe on luultavasti selitys myös Goodwinin huomioon siitä, että aggressiivinen käytös periytyy. MAOA-geenin häiriö voi siten selittää osan raiskauksista. Erittäin mielenkiintoisia ovat typpioksidia koskevat tutkimukset. Typpioksidihan on aine, joka on mukana esimerkiksi erektion synnyssä. Hopkinsin yliopistossa tehdyissä rottakokeissa on selvinnyt, että typpioksidi toimii selektiivisesti limbisessä järjestelmässä.

Typpioksidin puutos altistaa aggressiiviselle ja yliseksuaaliselle käyttäytymiselle ja jopa raiskaamiselle. Erilaisia selityksiä raiskauskäyttäytymiseen siis on esitetty, mutta näyttää kuitenkin siltä, että mitään yksiselitteistä syytä raiskauksiin ei ole. Reuters uutisoi hiljattain saksalaisesta vuotiaasta Ulf Buckista. Buck oli uutisen kohteena sen vuoksi, että tuo Meldorfin kylässä asuva sokea mies väittää osaavansa ennustaa pakaroista. Hänen mukaansa pakaroista pystyy ennustamaan huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi kädestä.

Jotta aiheesta kiinnostuneen lukijan ei tarvitse lähteä Hampurin lähistölle etsimään tuota pientä kyläpahasta ja sieltä sokeaa ennustajaa, niin kolumnistimme Kari Heusala keräsi ohjeet pakaroista ennustamiseen sivuille.

Ehkäpä tästä saadaan ensi viikolla työpaikkojen kahvihuoneisiin uusi harrastus Taolainen käsitys Pakarat koostuvat itse asiassa yhdeksästä eri lihaksesta, jotka antavat pakaroille niiden pyöreän muodon. Taolaisen mestarin Yeh Te-huin mukaan pakaratyypeillä on oma seksuaalinen merkityksensä. Jostain syystä Yeh Te-huin listasta jää kuitenkin puuttumaan seksuaalisesti optimaaliset pakarat.

Esillä olevat ja hyvin kehittyneet pakarat - Henkilö on seksuaalisesti erittäin vaativa ja vaikeasti tyydytettävissä. Litteät pakarat - Tällainen henkilö ei välttämättä ole paras mahdollinen rakastaja. Mikäli kyseessä on nainen, hän sopii taoismin mukaan paremmin kotitöihin kuin seksuaaliseen kanssakäymiseen. Kapeat pakarat - Tämä henkilö on teeskentelemisen mestari. Hän ei suuremmin nauti rakastelusta, mutta antaa ymmärtää olevansa varsinainen seksihurjastelija. Roikkuvat pakarat - Henkilö on laiska ja passiivinen.

Näin ennustat miehistä Englantilaisen rumpologin pakaroista ennustaja Sam Amosin mukaan oikea pakara kertoo tulevaisuuden ja vasen menneisyyden. Pakaroiden mallin perusteella voidaan erityisesti miehistä selvittää tiettyjä asioita.

Täyteläisen pyöreät pakarat omaava mies on Amosin mukaan itsevarma, menevä ja elämää pulppuava. Tällainen mies on erilaisten juhlien moottori ja sielu. Mies on kova flirttailemaan ja hän kaipaa jatkuvaa seksuaalista variaatiota. Mies on sängyssä seikkailuhaluinen ja haluaa ainakin kerran elämänsä aikana kokea kaiken mahdollisen seksin saralla. Tämä mies kyllästyy nopeasti samanlaisiin seksileikkeihin. Mikäli nainen haluaa pitää miehen, tulee hänen olla seksuaalisesti luova.

Mies, jolla on hivenen neliskulmaiset pakarat, on työorientoitunut ja hän soveltuu hyvin parisuhteeseen. Ura voi kuitenkin viedä miehen mennessään. Tällainen mies voi olla seksissä hivenen itsekäs. Hän on seksuaalisesti kyltymätön ja haluaa jatkuvasti lisää nautintoa. Naiselta vaaditaankin melkoisia ponnisteluja, jotta hän pystyy pitämään miehen seksuaalisesti tyydytettynä. Vasemman pakaran alla kulkeva linja kertoo miehen menneistä suhteista.

Mitä syvemmät ja pidemmät pakaralinjat ovat, sitä vakavampia ja pitkäaikaisempia suhteet ovat olleet. Mikäli linjat ovat erittäin intensiivisesti näkyvillä, on miehen suhteisiin liittynyt jotain surua. Mikäli pakaralinjat taas ovat lähes huomaamattomat ja niitä on vähän, eivät aikaisemmat suhteet ole olleet merkittäviä. Oikean pakaran alla olevat viivat kertovat nykyisestä ja tulevasta suhteesta. Mikäli linjat ovat syvät ja pitkät, on oletettavissa pitkällinen ja tärkeä suhde.

Kenties lapsikin on tulossa. Pakaroista löytyvät hymykuopat viittaavat miehen spontaanisuuteen, hauskuuteen ja lapsenomaisuuteen. Tämä mies haluaa kuitenkin dominoida parisuhdetta. Mikäli seksi ei satu kiinnostamaan häntä, ei sitä Amosin mukaan saa viritettyä millään keinoin. Kurkkaa myös naisen pakaroita Pakaroista on olemassa myös kumpaakin sukupuolta koskevaa tietoutta. Pakaroiden alapuolella olevat symmetriset vanat kertovat henkilön luotettavuudesta, tyyneydestä ja tasaisesta luonteesta.

Epäsymmetriset vanat taas viestittävät itsekeskeisyydestä ja ahneudesta. Henkilö, jolla on molempien pakaroiden ulkosyrjällä pienet pullistumat, on yleensä uskollinen sekä rakkaudessa että avioliitossa. Uran puolesta häneltä ei kannata odottaa mitään suurta, sillä hän on perin keskinkertainen yksilö. Henkilöiden, joiden vasen pakara on oikeaa suurempi, kannattaa hankkiutua mahdollisimman nuorena vakituiseen parisuhteeseen ja avioliittoon.

Tällaisille henkilöille sinkkuelämä voi nimittäin olla terveydelle vaarallista. Vastaavasti persoonat, joiden oikea pakara on vasenta suurempi, tulevat kohtaamaan elämänsä aikana paljon erilaisia ongelmia. Miehillä ne keskittyvät yleensä uraan ja naisilla lasten hankkimiseen. Karvaiset pakarat omaavat henkilöt ovat luoteeltaan hyvin kilttejä ja miellyttäviä.

Mikäli kummallakin vanhemmista on karvaiset pakarat, tulee lapsista kuitenkin hyvin tasapainottomia ja kiivasluonteisia. Mikäli henkilöllä on punaiset hiukset, mutta pakaroissa esiintyy tummaa karvaa, on hän erittäin lahjakas ja tunteellinen ihminen.

Miehen pakaroissa esiintyvä harmaa karvoitus kertoo hyvin nuorella iällä syntyvästä erektio-ongelmasta. Jos taas miehellä on pakaroissa punaista karvoitusta, on hän kovin siveetön henkilö. Pakaran yläosissa esiintyvä syntymämerkki kuvastaa sitä, että henkilö on rohkea ja erittäin intohimoinen. Mikäli syntymämerkki esiintyy pakaran keskiosissa, on kyseessä pidättyväinen ja erittäin vakavamielinen persoona. Pakaran alaosista löytyvä syntymämerkki kertoo erektio- ja lisääntymisongelmista.

Luovilla ja erittäin seksuaalisilla henkilöillä saattaa olla syntymämerkki pakaroiden välissä. Internetporno ja parisuhde Internet on nykyisin pullollaan erilaista pornoa, joka on vapaasti jokaisen käyttäjän ulottuvilla.

Tämä ei ole välttämättä hyvä asia. Ensinnäkin lapset näkevät sellaista materiaalia, jota he eivät pysty kunnolla käsittelemään ja ymmärtämään. Toiseksi internetporno voi aiheuttaa ongelmia myös parisuhteessa. Usein naiset nimittäin tuskastuvat siihen, että miehet katselevat jatkuvasti pornoa. Suurin käyttäjäryhmä on naimissa olevat miehet Luulisi, että nuoret miehenalut olisivat suurin käyttäjäryhmä internetin kautta saatavalle pornolle.

Heille seksuaalisuus kun on vielä uutta ja kiehtovaa. Myös heidän mieshormonitasonsa ovat erittäin korkealla, jonka johdosta kaikki seksiin liittyvä kiinnostaa. Nuorukaiset eivät kuitenkaan tutkimusten perusteella ole ahkerin pornoa kuluttava ryhmä. Yhdysvalloissa tehdyn selvityksen mukaan internetpornoa käyttävät eniten naimisissa olevat miehet, joiden keskimääräinen ikä on 37,6 vuotta. Myös suurin osa internetpornoon koukkuun jääneistä henkilöistä on naimissa olevia heteroseksuaalisia miehiä.

Internetporno ei siis olekaan pääasiassa sinkkujen tai nuorten juttu, vaan vakituisessa parisuhteessa elävien miesten kanava hakea viihdykettä elämäänsä. Seuraavat seikat perustuvat Jill Manningin eri tutkimuksista keräämään tietoon. Ne eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että suhde olisi välttämättä kariutumassa, mutta suhteen vahva peruskivi on kuitenkin osittain rappeutumassa.

Internetpornon käyttö on yksi niistä tekijöistä, jotka saattavat heikentää parisuhteen laatua. Syynä on se, että se vie naisten käsityksen mukaan pohjaa seksuaaliselta uskollisuudelta. Stackin, Wassermanin ja Kernin tekemässä tutkimuksessa selvisi, että onnellisessa liitossa asuvat henkilöt käyttävät 61 prosenttia pienemmällä todennäköisyydellä internetin kautta saatavaa pornoa kuin henkilöt, jotka ovat tyytymättömiä suhteeseensa.

Pornon jatkuva käyttö saattaa siis olla myös merkki siitä, ettei suhteessa ole kaikki hyvin. Ahdistusta parisuhteeseen Vuonna valmistuneessa tutkimuksessa havaittiin, että erityisesti avioliitossa elävät naiset kokevat miesten internetpornon käytön ahdistavana.

Naisten mukaan pornon jatkuva käyttö on uhkana koko parisuhteen toimivuudelle. Schneiderin tekemässä tutkimuksessa tuli esille, että miesten riippuvuus internetpornoon johtaa parit henkisesti erilleen ja lopulta jopa avioeroon.

Vastaava tutkimustulos saatiin myös vuonna järjestetyssä yhdysvaltalaisten lakimiesten vuosittaisessa kokouksessa. Siellä 62 prosenttia lakimiehistä totesi, että internetin sisältämä porno on ollut yhtenä syytekijänä kaikissa heidän vuoden aikana käsittelemissään avioerotapauksissa. Myös seuraavat avioeroon liittyvät tekijät tulivat esille: Tyytyväisyys seksiin kärsii Naiset valittavat usein siitä, että miehet vertaavat heitä pornossa esiintyviin hyvävartaloisiin ja seksuaalisesti halukkaisiin naisiin.

Miehet puolustautuvat moisiin syytöksiin sanomalla, että pornon naiset ovat heille vain silkkaa viihdykettä. Tutkimusten valossa näyttää siltä, että kumpikin osapuoli on oikeassa.

Miehet ovat pääasiassa liikkeellä täysin puhtain purjein. Heille alastomat naiset tarjoavat samaa viihdykettä kuin esimerkiksi uusien urheiluautojen katselu. Ferrari kiehtoo, mutta se on kuitenkin vain etäinen haave. Pornon luoma illuusio seksikkäistä ja jatkuvasti halukkaista naisista toki viehättää miehiä.

Aikuiset miehet ymmärtävät kuitenkin sen, että kyseessä on miehille suunnattua viihdettä, jolla ei ole totuuden kansa mitään tekemistä. Mutta myös naiset ovat oikeassa. Zillmanin ja Bryantin tekemän tutkimuksen perusteella pornolla on pitkällä tähtäyksellä negatiivisia vaikutuksia parisuhteeseen. Kyseisen tutkimuksen perusteella pornon suurkuluttajat ovat tyytymättömiä kumppaninsa ulkomuotoon, seksuaalisiin taitoihin, seksuaaliseen kokeilunhaluun sekä kumppanin osoittamaan hellyyteen.

Ajan saatossa porno siis sittenkin muokkaa miesten mielipiteitä omasta kumppanista. Toki on sanottava, että samoin käy pornoa kuluttaville naisille. Haluttomuutta esiintyy Schneiderin tutkimuksen mukaan internetpornoon koukkuun jääneistä ihmisistä 68 prosenttia kokee, että heidän intiimit suhteet omaa kumppania kohtaan ovat vähentyneet. Peräti 52 prosenttia kokee, että he ovat menettäneet mielenkiintonsa vakituisen parinsa kanssa harrastettavaan seksiin. Schneiderin tutkimuksessa tuli myös esille, että internetpornoa käyttävä henkilö keksii tekosyitä välttääkseen intiimejä tilanteita parinsa kanssa.

Hän valittaa esimerkiksi väsymystä tai kiirettä. Vastaavasti toinen osapuoli yleensä nainen tuntee itsensä riittämättömäksi, seksuaalisesti hylätyksi, loukatuksi ja kyvyttömäksi kilpailla pornon kyltymättömien naisten miesten kanssa, jotka suostuvat mihin tahansa seksin muotoon. Nettipornon suurkuluttaja on seksuaalisen kanssakäymisen aikana tunteeton ja henkisesti poissa tilanteessa. Hän saattaa hakea vain omia nautintojaan eikä ole kiinnostunut lainkaan kumppaninsa hellimisestä ja mielihyvästä.

Lisäksi pornon käyttäjä syyttää toista osapuolta suhteessa esiintyvistä seksiongelmista. Erittäin usein pornon suurkäyttäjä haluaa kumppaninsa tekevän seksissä jotain sellaista, jonka kumppani kokee vastenmieliseksi. Syitä nettiseksin käyttöön Miksi pornosivuilla sitten surffaillaan?

Vuonna julkaistu tutkimus valaisee hyvin asiaa. Tutkimuksen perusteella 80,5 prosenttia käy pornosivuilla pitääkseen tauon tai keskittääkseen huomionsa välillä muualle. Vastaavasti 43 prosenttia käyttäjistä hakee sivustoilta sellaista seksuaalista materiaalia, mitä he itse eivät pääse omassa elämässään toteuttamaan.

Noin 16 prosenttia hakee sivustoilta samantyyppisestä seksistä pitäviä henkilöitä. Kumppania itselleen hakee 11,7 prosenttia sivustojen käyttäjistä ja 9,1 prosenttia etsii tukea omalle seksuaalisuudelleen ja siihen liittyviin asioihin. Pornosivustoilla käydään siis aluksi hyvinkin vilpittömin tarkoituksin ja mielin.

Silloin tällöin seksisivuilla tapahtuvasta surffailusta on tuskin mitään haittaa, mutta kun sivustoilla käynnistä tulee riippuvuus, ollaan todella huolestuttavalla suunnalla. Seksiuutisia maailmalta Keskiviikko Haluatko laihtua nopeasti ja helposti?

Nyt siihen on mahdollisuus, jollet ole ihan posliinia. Vai haluatko näyttää nuoremmalta ilman Botox-ruiskeita tai kauneuskirurgiaa? Onko niin, että tytöille kelpaavat vain julkkikset? Vain pari minuuttia päivässä riittää! Vetele häpykarvojasi päivittäin parisen minuuttia ja laihdut silmissä.

Kuulostaako lähinnä TV Shopin mainokselta? Kaikesta huolimatta japanilainen Shukan Josei on vakuuttunut siitä, että häpykarvojen päivittäinen pyörittely kahden minuutin ajan riittää laihduttamaan naisia. Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisäetuna on kasvojen heleys ja nuorekkuus. Shukan Josein mukaan naisten kannattaa pyöritellä ja vedellä häpykarvojaan sormiensa välissä, koska se edesauttaa feromonien eritystä. Jo pari minuuttia kestävä häpykarvojen hipellys laukaisee toivotun efektin.

Naisen emättimestä todellakin erittyy kopuliini-nimistä feromonia ja Bartholiinin rauhasista vastaavasti alfa-androstenolia, jota pidetään myös feromonina. Kyseiset feromonit kiinnittyvät häpykarvoihin. Feromonit kieltämättä tekevät naisesta miesten silmissä viehättävämmän ja seksikkäämmän. Mutta onko feromoneista sitten hyötyä painonpudotukseen? Yhdysvaltalainen Alan Hirsch on kliinisissä tutkimuksissaan havainnut, että tiettyjen tuoksujen avulla voidaan kyllä pudottaa painoa. Kyseessä ovat kuitenkin sitrustuoksut, eivätkä suinkaan feromonit.

Japanilaisen tohtori Yamanakan mukaan sukuelinalueiden hively saattaa lisätä estrogeenin eritystä, jolla on feromonien tavoin merkitystä ihon kauneuteen.

Hänkään ei kuitenkaan usko siihen, että estrogeenin lisääntyneellä erityksellä voitaisiin saada ylipainoa pois. Kyseessä saattaa siis olla katteettomia lupauksia, mutta kukaan ei kiellä kokeilemasta kyseistä menetelmää. Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole. Nuorene kymmenellä vuodella Mikäli haluat saada kasvoistasi pois kymmenen vuotta ilman kallista kosmeettista kirurgiaa, kannattaa antautua seksin pauloihin. Royal Edinburghin sairaalassa nimittäin tehtiin tutkimus, jossa huomattiin, että yli nelikymppiset ihmiset näyttävät kymmenen vuotta nuoremmilta, mikäli he saavat enemmän kuin yhden orgasmin viikossa.

Tutkimukseen osallistui peräti 3 naista ja miestä. Seksin terveysvaikutuksista tulee jatkuvasti uutta tietoa ja näyttää siltä, että hyvä seksielämä on yksi pitkän iän salaisuuksista. Orgasmi lisää esimerkiksi vastustuskykyä, poistaa kiputiloja ja päänsärkyä, helpottaa stressiä, parantaa unenlaatua sekä ehkäisee sydänsairauksia ja syöpää. Aika hyvä paketti, kun ottaa vielä huomioon sen nautittavuuden.

Tytöt haluavat pitää hauskaa julkkisten kanssa Englantilainen Glamour-lehti selvitti lukijoidensa seksifantasioita. Kyselytutkimukseen osallistui 1 brittinaista. Suurin osa naisista haluaa pitää fantasiansa ihan omana juttunaan, sillä 57 prosenttia naisista ei koskaan kerro niistä kumppanilleen. Kyselytutkimuksessa tuli selvästi esille, että naiset viettävät fantasioissaan laatuaikaa julkkisten kanssa.

Vain 17 prosenttia naisista fantasioi seksistä ystävättärensä kanssa. Fantasioissa onkin se hyvä puoli, että niissä voi huvitella mielin määrin ja tehdä mitä mieleen juolahtaa.

Viime vuonna julkaistu tutkimus paljasti, että kuljettajat ajattelevat aivan kaikkea muuta kuin autolla ajamista. Englantilaisen vakuutusyhtiön teettämässä tutkimuksessa tuli esille, että yksi viidestä kuljettajasta myöntää keskittyvänsä 75 prosenttisesti täysin muuhun kuin ajamiseen. Näyttää vahvasti siltä, että ihmiset eivät pääse työasioista eroon edes autoa ajaessaan. Ainakin 3,2 miljoonaa brittiä miettii autoillessaan töihin liittyviä asioita.

Lähes 2 miljoonaa brittiä puntaroi kotiin ja perheeseen kohdistuvia seikkoja. Näin kesän kynnyksellä tuo lukumäärä ei varmasti tule ainakaan vähenemään. Toivottavaa tietysti olisi, että autoilijat keskittyisivät puhtaasti ajamiseen eivätkä mihinkään muuhun. Näin voitaisiin välttää turhia kolareita.

Myös ajotyyliin voisi kiinnittää hiukan huomiota. Yllättävää kyllä, kuljettajan ajotyyli paljastaa melkoisen hyvin hänen persoonansa. Pidät rattia yläreunasta Mikäli kätesi ovat ohjauspyörän yläkaaressa, olet luultavasti mielikuvituksellinen, älykäs, iloinen ja elinvoimainen persoona.

Paheesi on kuitenkin se, että sinut saa helposti ärtymään. On siis hyvin luultavaa, että keskimmäinen sormesi on erittäin usein esillä varsinkin Kehä III: Jos ajo-opetus on mennyt hivenenkin perille, niin suurin osa suomalaisista on tässä kategoriassa. Oikeaoppinen ajoasento kun on se, että kädet ovat ratin yläosassa, ja kyynärtaipeet ovat hivenen koukussa, jolloin ranteita pystyy taivuttamaan ratin yläosassa alaspäin.

Koska Suomi on kuitenkin jääräpäiden luvattu maa, niin melkoinen osa kuljettajista ei todellakaan aja näin. Jatkamme siis syväluotaavaa analyysiä. Kädet ratin alareunassa Mikäli kätesi ovat kevyesti ohjauspyörän alareunassa, olet luonteeltasi pehmeä. Sinusta ei löydy taisteluhalua kaivamallakaan, mikä on liikenteessä silkkaa plussaa. Annat muiden ohittaa itsesi ilman kiukunpurkauksia ja luovutat eteesi tulevalle reilusti tilaa. Et roiku muiden takapuskurissa ja luet liikennettä, jotta se kulkisi jouheasti.

Tasaisella ajotavallasi kulutat vähän polttoainetta ja rennolla suhtautumisellasi vältät luultavasti mahahaavan, jonka stressaava kuljettaja kuitenkin jossakin vaiheessa saa – ylinopeussakoista puhumattakaan.

Kädet puristavat ratin alareunaa Kaikkien Räikkösten, Kovalaisten, Häkkisten ja Rosbergien äitinä puristat ratin alareunaa lähes rystyset valkoisina. Sinä suhtaudut itseesi hyvin vakavasti ja pidät itseäsi huippukuljettajien veroisena. Olet päättänyt ajaa muiden ohi, eikä sinua varmasti kukaan tule ohittamaan, koska tyrmäät muiden ohitusyritykset painamalla lisää kaasua.

Ajat häikäilemättömästi ja kylmän viileästi muista piittaamatta. Poliisi saa sinut hillitsemään menohalujasi, mutta vain hetkeksi. Päätät nimittäin ajaa entistä kovempaa, koska haluat ajella ylinopeutta koko sakon edestä. Kädet yhdessä ratin alaosassa Jos pidät autoa ajaessasi kädet yhdessä ratin alaosassa, olet sukulaissielu Arno Kotrolle, Tommy Tabermannille tai Laaksosen Helille. Pidät runoudesta ja olet ratissa rentona kuin sula voi.

Musiikki raikaa taustalla ja höpötät taukoamatta joko vierustoverillesi tai kännykkään. Toivottavasti kännykässäsi on käytössä lain vaatima handsfree. Sinulle on aivan yhdentekevää ajaako joku ohitsesi, sillä sinulla on harvemmin mihinkään kiire.

Hitaasta kiirehtimisestä huolimatta, pysähdyt usein samoihin liikennevaloihin kun sinut kovalla nopeudella ohittanut kuljettaja. Kasvot tuulilasissa Kätesi ovat puristautuneet ratin yläreunaan ja vartalosi on taipuneena eteenpäin niin, että nenäsi on melkein tuulilasissa kiinni. Usein muut kuljettajat luulevat sinua vähintään puolisokeaksi, mutta näössäsi ei ole mitään vikaa.

Olet elämäsi aikana ajanut suhteellisen vähän ja ajaminen etenkin ruuhkassa hermostuttaa sinua. Varaudut elämässäsi aina pahimpaan ja se näkyy myös ajoasennossasi.

Kuvittelet, että näet paremmin eteesi, kun kasvosi ovat imeytyneet tuulilasiin kiinni. Totuus on kuitenkin aivan toinen. Näkökenttäsi on tällöin tavallista kapeampi ja riskitilanteita voi sattua helpommin kuin ajaessasi normaalilla tavalla. Lisäksi ongelmana on se, että pienikin takaapäin sattuva kolari iskee kasvosi suoraan lasin läpi. Sen jälkeen pelkkä meikki ja laastari eivät kasvojen korjaamiseen riitä. Muuta siis ihmeessä ajoasentoasi!

Suorin raajoin Ajat käsivarret suorina, jolloin istuimen selkämys on aina taka-asennossa. Tämä tietää yleensä kahta asiaa. Olet joko hiukan ylipainoinen, jolloin moinen ajoasento on sinulle ainoa mahdollinen. Tai sitten yksinkertaisesti nautit maksimaalisesta rentoudesta myös autoa ajaessasi. Moinen ajoasento on kuitenkin hyvin turvaton. Et nimittäin ehdi reagoida muuttuviin tilanteisiin.

Käsivarsien ollessa ääriasennossa, niiden voimantuotto on hyvin heikko. Silloin myös ratin kääntäminen on hidasta ja tehotonta. Mahdollisen törmäyksen sattuessa käsivarsistasi puuttuu myös elastisuus. Mikäli et ole iskostanut selkäytimeen saakka formuloissakin olevaa käytäntöä siitä, että kädet irrotetaan ratista kolarin sattuessa, olet heikoilla jäillä tai oikeastaan luilla.

Kolarin sattuessa on nimittäin erittäin todennäköistä, että yläraajasi napsahtavat poikki kuin porkkanat. Mikäli penkkisi on liian kaukana, alaraajasi ovat myös suorassa asennossa.

Kolarin sattuessa tämä tietää sitä, että kaikki voima kohdistuu suoraan lonkkaasi, joka murtuu ilman muuta. Mikäli alaraajasi olisivat koukussa, niin silloin voima kohdistuisi sääri- ja pohjeluuhun. Toki nekin menevät kolarin aikana poikki, mutta kyseinen vamma on huomattavasti helpompi hoitaa.

Näennäinen rentous ei siis ole sittenkään aina se paras vaihtoehto ainakaan auton artissa. Luu ulkona Kieltämättä on niin, että tiettyjä autoja kuuluu periaatteessa ajaa vasen kyynärpää ikkunan ulkopuolella. Moinen ajotyyli on oikeastaan patentoitu jenkkiletukan omistajille. Mikäli muun auton omistajana ajat näin, sinut luokitellaan vaaralliseksi ja ylimieliseksi ajajaksi, joka saattaa olla vaaraksi itselleen ja ympäristölle. Miksi jenkkiautolla voi sitten ajaa luu pihalla?

Koska kyseisten autojen imagoon kuuluu hidas ja lipuva cruisailu, jolloin tärkeintä on näkyä ja kuulua, eikä suinkaan koheltaa. Suurimmat haaremit Ilta-Sanomien seksisuhdekyselyn mukaan puolella vastanneista on ollut seksisuhde usean eri ihmisen kanssa samanaikaisesti. Vieraissa on kuulemma käyty virkistymässä. Onko niin, että länsimaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus useaan suhteeseen kerrallaan?

Eikö se yksi ja ainoa riitä? On kieltämättä tieteellistä näyttöä siitä, että ihminen on aikoinaan ollut moniavioinen. Yhä edelleen moniavioisuus on useimmissa kulttuureissa ihanteellinen elämänmuoto. Sitä jopa joissakin kulttuureissa edellytetään, jos vain varat riittävät. Joillakin sitä varallisuutta on ollut jopa niin paljon, että elämänkumppaneita on tullut haalittua oikein urakalla. Keisari Udayama Intiassa hallitsi luvulla eKr. Intia oli tuolloin jakautunut lukuisiin heimovaltioihin, joiden lukumääräksi on sittemmin sovittu kuusitoista.

Udayama hallitsi jotain näistä heimoista. Historiankirjoihin on jäänyt merkintä siitä, että kyseisellä hallitsijalla oli haaremi, jossa oli 16 naista. Siinä sitä on ollut varaa valita, kenen luona on käynyt virkistymässä. Kuningas Tamba Banarasin kuningas Tamba eli luvulla eKr. Tamba vietti paljon aikaa naistensa kanssa, mutta suosituin heistä oli kuningatar Sussondi, joka oli kuuluisa kauneudestaan. Vaikuttaa siis siltä, että aina se oma suosikki kuitenkin löytyy, vaikka ympärillä olisi ihanteellisia ehdokkaita kuinka paljon tahansa.

Legendan mukaan Tamba oli tavannut kuningattaren pelatessaan noppaa. Nykyisten sinkkujen kanttaisi myös harkita nopan tai nykyisin ehkä pokerin pelaamista.

Ties mitä prinsessoja tai kuninkaita sieltä sattuisi pyydykseen. Toisaalta löytyyhän sieltä chatistakin jopa pääministeritasoisia ehdokkaita. Kuitenkin myös kaljun hoitamiseen on nähtävä jonkin verran vaivaa, ja siksi ajattelimme koota blogiin muutamia LDK: Meillä on Juuson kanssa kutakuinkin jo vuosikymmen kokemusta kaljupäisyydestä, joten tämä on taatusti oikea paikka hyvien vinkkien metsästämiseen.

Tässä siis muutamia vinkkejä: Höyläämisessä on syytä muistaa myötäillä hiusten kasvusuuntaa, sillä "vastakarvaan" vetely ärsyttää kaljua jättäen sen typerän pahkuraiseksi. Mitään merkkivinkkejä höylien suhteen en tänne laita ennen kuin meille aletaan maksaa sponsorointirahaa, mutta mahdollisimman hyvä ja terävä höylä on toki tarpeen, sillä hiukset ovat luonnollisesti paljon karkeampaa sorttia kuin esim.

Ihan partahöyläkin periaatteessa siis riittää. Itse olen joskus jopa ladyshaverillakin nuppiani vedellyt. Joka tapauksessa, ennen höyläämistä on hyvä lämpimällä vedellä helliä päätä, sillä se pehmittää karvoja. Myös kosteuttavan sheivausgeelin käyttö on suotavaa. Aloe vera tai jonkinlainen voide on hyvästä, jos haluat kuulasi kiiltämään ajon jälkeen.

Aloe vera nimittäin pitää kaljun kosteustasapainoa hyvin yllä. Yleisesti ottaen orgaanisia aineksia sisältävät luonnonmukaiset tuotteet ovat hyvästä. Ja hipit - älkää suotta innostuko, sillä suosin ydinaseita ja liharuoalla mässäilyä tämänkin kaiken edestä!

Hieron toisinaan myös sianverta tai neitsyen kuukautisverta kaljuuni, millä todennäköisesti onkin sen elinvoimaisuuteen vielä merkittävämpi vaikutus. Se ei tosiaan ole mikään raukkojen juttu, joten suosittelen enimmäkseen ihan aloe verassa pitäytymistä. Vielä yhtenä mainiona kaljunkiillotusniksinä mainittakoon silkkiliina, jolla on nuppia silloin tällöin hyvä vedellä.

Tiedätte toki formaatin perusidean: Aina sattuman varaisin aikavälein yksi kilpailija tiputetaan talosta pois joko huonon karisman tai kanssakilpailijoihin kohdistuneiden seksirikosten takia. Ohjelmaan tuo lisäintoa rajoite, että talosta ei saa poistua ilman lupaa.

Tästä johtuen esimerkiksi roskien vieminen ulos on mahdotonta ja kauden lopussa talo muistuttaakin enemmän intialaista slummia. Mutta kuten Mikael on aiemmassa kirjoituksessaan tuonut esille, emme voi täällä LDK: Emme todellakaan jaksa nyt käydä läpi uusimpia kohuja siitä, kuka taas ejakuloi kenenkin kasvoille ja kenen häpyhuulet juuttuivat viimeksi leivänpaahtimeen.

Hyvät lukijat, uskomme vakaasti teidän tehneen kotiläksynne tämän osalta! Paneudutaan sen sijaan kiinnostavampiin lukuihin, joista teillä ei tietenkään ole valmiiksi vitunkaan vertaa hajua. Katsokaas, nyt puhutaan suuremmista asioista, kuin tänäkin iltana TV: Tiesittekö esimerkiksi, että Big Brother -ohjelmaformaatti oli alkujaan Saksan maan suuri ylpeys?

Teknisesti sarja keksittiin toki Alankomaissa vuonna , mutta vasta sen jälkeen, kun suuri Saksan kansakunta oli tuon mundaanimaan itseensä imaissut! Voittajan revisionismin takia tämäkin asia painettiin sodan päättyessä väkisin unholaan ja germannien BB mustamaalattiin häpeällisellä ja raadollisella tavalla! Tässä vaiheessa teillä on vielä mahdollisuus lopettaa lukeminen, mikäli ette todennäköisesti tule kestämään raakaa totuutta. Ette varmaankaan ole ikinä kuulleet alkuperäisistä BB: Miettikää nyt arvon lukijat hetki.

Vitusti ihmisiä tungettu samaan paikkaan, kukaan ei saa poistua alueelta, kauden aikana tuodaan vaan lisää lössiä paikalle. Kaiken lisäksi joukossa on muka tahattoman ärsyttäviä tyyppejä, kuten puolalaisia homoseksuaaleja, jehovan todistajia, vihervasemmistolaisia ja Anne Frank!

Sekavien ihmisten sekavaa mölötystä, josta ei kukaan ota selvää. Kyseessä oli uraa-uurtava tv-formaatti ja Saksan salainen ase. Tarkoitus oli luoda sodan piinamassa Isänmaassa väriä ja viihdettä arjen keskelle, saksalaisilla oli katsokaan muutenkin erikoinen huumorintaju. Kilpailijoiden valinnasta oli vastuussa kansallinen kykyjenetsintä toimisto Gestapo. Ohjelmaa välitettiin tuohon aikaan radion ja aikakausilehtien kautta.

Varakkaammilla oli varaa myös käydä paikallisessa teatterissa katsomassa Anne Frankin uusimmat toilailut. Toisaalta Saksassa oltiin myös hyvin tietoisia BB: Liittoutuneet luonnollisesti vastasivat tähän epäinhimilliseen sodankäyntiin pommittamalla saksalaisia BB-leirejä.

Esimerkiksi englantilaisten homoviha oli vertaansa vailla, kun he vuonna valtasivat Bergen-Belsenin, teloittivat kaikki kilpailijat sekä SS-tuotantoryhmän. Lopuksi koko leiri poltettiin maan tasalle. Paikalle rakennettiin tukikohta, jossa brittisotilaat sitten joivat teetä pikkusormet pystyssä.

Että kuinka homoa se sitten olikaan! Sama loppu kohtasi kaikkia leirejä, oli sitten valloittajana britit, amerikkalaiset tai Puna-armeija. Myös Mikael on meuhkannut tästä samasta asiasta sen verran, että päätän tämän tähän ja jätän aiheen hänen jatkettavakseen. BB-rakkautta yli rajojen ja vitut! Kyllä nyt jokainen epämundaani tietää, että jonnekin se raja on vedettävä!

Tätä ennen täällä oli tapana rakentaa talot hirsistä. Kun huomattiin, että ryssiä alkoi kiivetä ovista ja ikkunoista, oli pakko siirtyä vahvempiin rakenteisiin. Esipuhe Ajattelin opastaa arvon lukijoita tänään siivouksessa. Kyllä, kuulitte oikein - siivouksessa. Jos ajattelitte, että me LDK: Periaatteena on yleisestikin se, että otetaan kaikki paska pois nurkista kuleksimasta. Puhtaus ja järjestys on kaiken A ja O.

Kuten tiedätte, tämä periaate hallitsee ajatusmaailmaamme kokonaisvaltaisesti, sillä meillä on synnynnäinen taipumus eliminoida epäpuhtauksia pois. Haluan että lavuaarini säkenöi puhtaan valkoisena ilman sinne kuulumattomia ruskeita tahroja. En ala sen koommin analysoimaan minkälaisia ralliraitoja wc-pöntöstäni löytyy, mutta tiedätte että nämä ruskeat sinne kuulumattomat "koristeet" saa varsin helposti Domestos -puhdistusaineella poistettua. Yleensä kuitenkin olen siinä määrin taitava tähtääjä, ettei tuotokseni sotke reunoja, mutta koska on niitäkin raukkoja jotka eivät vielä vuosikymmenienkään harjoittelun jälkeen tässä onnistu, näen tärkeäksi mainita tästä.

Pidemmittä puheitta, siirrytäänpä nyt muihin vinkkeihin. Tässä on muutamia jokaisen kotitaloudesta löytyviä aineksia, jotka ovat myös ekotietoisen hygieniaihmisen parhaita ystäviä. Jos ei näitä jostain syystä taloudestasi löydy niin voi helvetti sentään.

Korvaa sitten vaikka ruoanlaitossakin etikka Domestoksella ja lähetä meille makuanalyysi kokemuksestasi tänne toimitukseen. Saat kyllä erillismaininnan sivustollemme, sen lupaan.

Etikka Tiesitte varmaan että väkiviinaetikka on varsin hapanta, mistä syystä sitä on otollista käyttää kalkkisaostumien ehkäisemiseen ja poistamiseen esim.

Sillä on myös kyky kiillottaa. Saat ikkunat hienosti kirkastettua kun lisäät pesuveden joukkoon tilkan 1 rkl etikkaa ja muutaman tipan astianpesuainetta. Kattiloihin pinttyneet ruokajäämät saat pois, kun keität kattilassa 2 osaa etikkaa ja 1 osan vettä.

Lisää ruokalusikallinen suolaa ja jätä liuos kattilaan yön yli en suosittele alumiinikattiloille, ellet sitten välttämättä halua pilata niitäkin. Pinttyneet teepannut saat puhtaaksi puolestaan suolasta ja etikasta tehdyllä tahnalla.

Ei ole syytä leikkiä etikankaan kanssa, sillä etikkahappo on varsin vahva aine. Siksi suosittelen myös välttämään seuraavia: Älä laimenna etikkaa kuumaan veteen, jottei se haihdu, menetä tehoaan ja ärsytä hengitysteitä. Älä käytä etikkaa tai muuta hapanta ainetta kaakeli- ja silikonisaumoihin, sillä ne syöpyvät. Myöskään emali ja marmori eivät pidä happamasta, jos et sitä tiennyt. Ruokasooda Ruokasoodaa voidaan käyttää lavuaarien ja kattiloiden kirkastamiseen kostetulla liinalla.

Pinttyneet teekupit puhdistuvat, kun hinkkaat kupin sisäpuolta ruokasoodalla. Suosittelen huuhtelemaan myös hyvin tämän jälkeen. Termoskannukin puhdistuu, kun täytät sen kuumalla vedellä ja lisäät 2 rkl ruokasoodaa. Anna sekoituksen kuitenkin seistä muutama tunti, jonka jälkeen voit pestä kannun. Hopeapinnatkin kiillottuvat hyvin ruokasoodalla ja lämpimällä vedellä. Ruokasooda auttaa myös pahojen hajujen poistamiseen mikrosta, kun laitat sinne astian, jossa on 2 rkl soodaa ja 1 kuppi vettä.

Vaatii tosin hetken kuumentamisen. Voit kokeilla myös uuninpuhdistuksessa ruokasoodasta 2 rkl , suolasta 2 rkl ja kuumasta vedestä noin 2 rkl tehtyä tahnaa. Sokeripalat ja suola Kostutetulla sokerinpalalla hinkkaaminen sopii mainiosti pohjaan palaneen kattilan ja liesien puhdistamiseen.

Jos haluat hopeaesineet takaisin entiseen kiiltoonsa laita ne alumiinifoliovuokaan ja kaada haaleaa vettä niin paljon, että esineet peittyvät. Sekoita joukkoon sitten kourallinen ruokasuolaa. Anna vaikuttaa vähän aikaa, jonka jälkeen huuhtelet ne. Voit korvata suolan yhtä hyvin leivinjauheellakin. Saat tuoreen punaviinitahrankin pois, kun hierot märkään tahraan reilusti suolaa.

Periaatteessa myös kivennäisvesi toimii tässä tapauksessa. Tällä kertaa Juuso on lupautunut auttamaan varsin hyvän asian puolesta. Joni esittää asiansa näin: Olen tavannut kansalaisopiston ikonimaalauskurssilla naisen, joka saa sukat pyörimään jaloissani! Hän on kaunis ja vaalea, huumorintajuinen ja kiinnostava. Kaikin tavoin täydellinen pakkaus.

En ole kuitenkaan uskaltanut lähestyä häntä tositarkoituksella, sillä hän on henkeen ja vereen uusnatsi.

Itse olen peräisin humanistisista YO-piireistä. Kuinka voisin lähestyä häntä itsevarmasti ja saada hänet kiinnostumaan minusta? Mistä tiedät, että naisesi on uusnatsi, maalaako hän ikonia Adolf Hitleristä? Todennäköisesti et erota katuskiniä, poliittista uusnatsia, yökerhosi portsaria tai minkään muunkaan laista fasistia toisistaan. Tuskin edes ymmärrä näiden asioiden määritelmiä, vaikka jossain yliopistopiireissä leijutkin.

Sinulle pelkkä saksalaisen sotilaan näkeminen missä tahansa yhteydessä esim. Toisaalta hän saattaa olla myös perua vanhasta saksalaisesta sukulinjasta eli todellinen laatunainen ja kuolevan kansakunnan äiti. Nyt Juusokin kiinnostui aiheesta. Heitän tämän asian nyt kaunistelematta suoraan kasvoillesi: Ihailemasi nainen ei voi tulla sinun luoksesi, mikäli esiinnyt yhteiskunnan suojeluksessa oleilevana vetelyksenä.

Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä sinun täytyy vain kiivetä hänen piikkilangalla verhotun muurinsa ylitse. Ja meiltähän löytyy keinot siihenkin, sillä periaatteessa tässä on kyse vain Freudilaisesta ajattelusta!

Me täällä LDK of Finlandissa emme kannata mitään valmiiksi mussutettua aatetta, vaikkakin tunnemme mundaanista näkökulmasta katsottuna maailman synkempiä puolia ja sen historiaa.

Emme ala kuitenkaan selvittämään kenellekään mitään aatemaailmoja, sillä sivistyksesi kohentaminen ei kiinnosta meitä vittujakaan. Perustiedot voit hankkia ihan itse jostain muualta. Toisaalta sinun ei tarvitse edes opiskella mielitiettysi kannattamaa ideologiaa, sillä nykynaisten touhuissa ei yleisesti ottaen ole mitään logiikkaa muutenkaan. Parisuhde fasistiemännän kanssa ei eroa suhteesta esimerkiksi vihervasemmistolaiseen kukkahattutätiin, sillä pohjimmiltaan kaikki naiset pyrkivät natsittamaan miehensä toimintaa.

Kuten kaikkien naisten kohdalla, rahalla tästäkin selviät. Panostetaan siis sinussa helpoiten muokattaviin tekijöihin eli ulkonäköön. Tämä muodonmuutos ei todellakaan sovi banaliteettiin tuudittuneille kansalaisille, jotka pelkäävät yhteisön hyljeksintää. Saatat myös saada turpaasi nakkijonossa, jos et osaa käyttäytyä ulkonäkösi vaatimalla itsetunnolla. Jos ajatus - joku voi mahdollisesti pelätä sinua ulkonäkösi takia - tuntuu pahalta, niin ehdotan, että jätät laatunaiset rauhaan ja nussit jatkossa vain teiniperseitä!

Hanki siis itsellesi seuraavat varusteet oletamme, että alusvaatteet löytyy jo omasta takaa. Tämä päälläsi naisesi tuntee olonsa turvatuksi, eivätkä pahansuovat Yön Timot pääse häntä turmelemaan. Tosin sinun kaltaisesi kretiini juoksee karkuun kenen tahansa edessä! Kun kiiressänne revitte vaatteita toistenne päältä, paljastuu tämä kantaaottava, mutta samalla veikeä näky hupparisi alta! Kyllä nyt terveen miehen täytyy jaksaa vähän raskaampaakin monoa kiskoa toisensa eteen. Jatkossa sitten emäntäsi saa hoitaa ompelupuuhat.

Auschwitzin lomakylän kartta hiirimattoon painettuna. Naisesi suorastaan sekoaa himosta, kun näkee tämän seuraavana aamuna! Justin Bieberin näköinen päätä peittävä reuhkasi saa sitten lähteä vittuun, kun pyydät paikallista parturia muokkaamaan kuontalosi luvun saksalaistyyliseksi. Eli tukka sivuilta lyhyeksi, päälle saa jättää pitkääkin kammattavaa suortuvaa.

Autoksi vaihtuu sitten kunnon sakemanni Messerschmittin moottorilla varustettu Mercedes Benz. Nyt sitten vaan vedät sovitut kuteet päällesi ja lähestyt rohkeasti tätä neo-nazi naistasi. Käyttäydyt niin kuin naisten kanssa yleensäkin, eli sanot, mitä arvelet niiden haluavan kuulla ja myötäilet kaikessa. Nähdään meinaan kävijätilastoista yhtä sun toista tietoa, mitä et meille haluaisi luovuttaa Kuulutko joko korkeakoulutettuihin piireihin, kivenkoviin duunareihin tai muuhun mundaaniin kansanryhmään, joka teitä kaikkia yhdistää?

Lataatko kotiteatteriisi pyörimään materiaalia uusimmista Blue-Ray'istä ikivanhoihin VHS-kasetteihinne, joille mamma aikoinaan nauhoitteli lauantai-aamun lastenohjelmia? Päällepäin iloitsevana ja nauraa räkättävänä istut rivissä, kun TV-ruudulla vilkkuu Arnold Swartzeskeggerin "klassikko" Commando , jonka perään luukutetaan Tohtori Sykerön maraton? Olet poserina häpeäksi niin itsellesi kuin koko edustamallesi rodulle!

Nyt sinulla alkaa siellä näyttöpäätteesi äärellä armoton lussutus, että "eihän tämä nyt mitään poseeraamista ole" - mutta todellisuudessa juurikin sitä toimintasi on! Kun Commando-Arska ottaa väkivaltaisesti vihollisen hengiltä ja päästää ilmoille tuhat kertaa kuullun one-linerinsa, automaatti teidän päässänne laukaisee naururyöpyn.

Mikäli et itse ole varma tai muista, pitikö juuri tälle kohtauksella nauraa, päästät vain huvittuneen ynähdyksen, jonka voi tulkita monella tavalla. Mikäli et osoita minkäänlaista reagointia, asemasi muun yhteisön silmissä tippuu sillä sekunnilla. Tietyt vitsithän eivät vanhene koskaan, eikä sinulla ole varsinkaan mitään oikeutta sitä kyseenalaistaa.

Mikäli taas olet nainen naisporukassa, niin Commandon tilalle vaihtuu Titanic tai Amelie ja tavoitteeksi on tullut niiskuttaa koko masentava loppuilta. Olette valinneet Commandon tai jonkun muun B-luokan paskaelokuvan harrastuksenne tunnukseksi sillä verukkeella, että "huonous on hyvää" , "matala budjetti on rikkautta" ja "tämähän on aivan klassikko". Teillä saattaa olla myös jäänyt päälle lapsuudesta jonkinlainen käytösmalli tietynlaisten elokuvien fanittamisesta.

Mitä fanittamiseen tulee, voitte tutustua Mikael Laineen edellisimpään artikkeliin. Kuitenkin ennen elokuvan valintaa käyt IMDb: Eihän nyt kukaan oikeasti paskaa elokuvaa jaksaisikaan katsoa, mikä sitten kumoaakin aiemman argumenttinne. Erottuisitte sentään posereista, jotka illasta toiseen turvautuvat Commando - Chuck Norris - Steven Seagal -akseliin ym. Mutta auta armias, jos tähän äijä- porukkaan saapuukin yllätysvieraana uusi parittelu-mielessä kiinnostava naishenkilö.

Silloin voimaan astuu välittömästi tilannekoodi, jonka seurauksena kaikki alkavatkin seurata omaa mulkkuaan! Muutos porukassanne vaihtuu sillä sekunnilla, eikä kukaan enää naurakaan Arskalle, joka yhtäkkiä onkin muuttunut lapselliseksi ja ala-arvoiseksi viihteeksi. Paitsi ehkä lukuun ottamatta sitä porukkanne hiirimäistä ja epäkoleeta tyyppiä, joka uskoo edelleen äijäilyn ja isojen aseiden olevan tie naisen pöksyihin, kun ei muullakaan tavoin pysty erottumaan.

Kun olette päässeet taas Commandostanne ylitse, olettekin jo sopivan humalassa kuka viinistä, kuka Arskasta , että edellä mainittu hiiri alkaa luukuttamaan Tohtori Sykeröä vain, koska se on niin "äijää uskaltaa katsoa tällaista lässytystä" ja "näähän on loistavia".

Hiiri saattaa myös edelleen kärttää paikalla vetelehtivää pillua, josko lapsellinen säälittävyys auttaisi lohkeamaan. Jatkatte edelleen kotiteatteri-iltaanne täysin aiemmasta poikkeavalla materiaalilla muka huvittuneiden ynähdysten täyttäessä muuten kuollutta iltaanne.

Ilmiselvästi lapsuudessanne jäi käsittelemättä olennaisia asioita. Ja olihan se Tohtori Sykerö hyvä - n. LDK of Finland tuomitsee tämän lajin harrastajat posereiksi. Jopa me tiedämme, että eivät ne Pekka Siitoimenkaan vitsit jaksa ikuisesti naurattaa originaalissa ympäristössään.

Paskasta EI saa pannukakkua, koska Siitoin. Koska olemme lähes päivittäin tekemisissä kehitysvammaisuuden kanssa, näen tämän termin avaamisen oleelliseksi myös blogissamme. Suomessa voimassaolevan kehitysvammalain mukaisesti kehitysvammainen on henkilö, jonka kehitys tai henkinen toiminta on estynyt tai häiriintynyt synnynnäisen tai kehitysiässä saadun sairauden, vian tai vamman vuoksi.

Merkittävimpänä ryhmänä ovat hermoston sairaudet, vauriot ja muut poikkeavuudet eli hermoston kehityshäiriöt. Näistä luonnollisesti tärkeimpiä ovat aivojen kehityshäiriöt. Ennen muinoin kehitysvammaisuus älyllinen luokiteltiin juuri älykkyysosamäärän ÄO mukaan, jolloin kehitysvammaisuuden rajana oli Älykkyystesti kertoo kuitenkin vain yhden puolen asiaa, eikä kuvaa yksilön kokemusten ja toiminnan tasoa yhteisössä elämisessä.

Suhtautuminen vammaisiin on muuttunut vuosikymmenien kuluessa selkeästi myönteisempään suuntaan, mikä on osittain seurausta siihen liittyvän tiedon lisääntymisestä. Vammaisnäyttelijöitä on esiintynyt suosikkisarjoissa kuten Salkkareissa Roosa ja Jari ja nyt näillä on peräti oma ohjelmansakin, Erilaiset Frendit. Samalla kuitenkin kehitysvammaisiksi leimataan vain ulkoisesti erottuvat tapaukset, eikä huomioida kuinka suuri osa vammaisista on ns.

Kehitysvammaisuus pitää sisällään siis loppuen lopuksi suuren määrän erilaisia ihmisyksilöitä, joista toisissa se ilmenee selkeämmin ja toisissa ei. Toisin sanoen kehitysvammaisuuden aste vaihtelee paljon, eikä se kaikista näy edes ulospäin. Useimmiten sen on huomannut pienen tutustumisen jälkeen esim.

Ja näitä tapauksia onkin tullut vastaan sen verran paljon, ettei voi sanoa kehitysvammaisuuden olevan mikään harvinainen ilmiö. Se yhdistää loppuen lopuksi hyvin monia teistä. Saatat jopa olla esimerkiksi hyvässä asemassa työelämässä, perheellinen, onnellisessa avioliitossa ja salin kuningas, mutta silti lievästi kehitysvammainen, vaikkei sitä ole kliinisesti todettukaan.

Tosiasia on se, että vammaisenakin saatat saavuttaa vaikka mitä tässä hienossa suvaitsevaisessa yhteiskunnassamme, jos vain osaat orjallisesti seurata valmiita kaavoja ja miellyttää muita samanlaisia. Jos taas erotut ulkoisesti vähänkin tästä laumasta, tipahdat heti "keharikastiin" ja kaikki vaikeutuukin yhtäkkiä. Pitkän ajan kuluessa olemme huomanneet yhtäläisyyksiä ajattelutavoissa ja toiminnassa.

Vaikkakaan monella ei ole yhtä näkyviä vammaisuuden merkkejä, on taustalla kuitenkin paljon samoja piirteitä kuten helposti johdateltavuus ja ajattelun epäitsenäisyys. No, jotkut taas eivät osaa ajatella edes epäitsenäisestikään. Moni näistäkin ihmisistä siis pärjää yksin, käy töissä ja on parisuhteessa, mutta kyky ajatella itse loistaa poissaolollaan.

Usein tueksi tarvitsee jonkin valmiiksi pureskellun maailmankatsomuksen ja massojen hyväksynnän, koska kyky seisoa omilla jaloillaan on olematon. Tutkimuksemme tämän yleisemmän kehitysvammaisuuden parissa on osoittanut myös sen, että siihen liittyy varsin usein jonkin valtauskonnon kannatus. Myös fanius on hyvin yleinen tunnuspiirre. Tunnetusti näiden parissa vallitsee useimmiten hyvin tiivis me-henki ja yhteisöllisyyden tunne, sillä samankaltaisilla on usein erehtymätön kyky tunnistaa omansa.

Useimmiten nämä vammaiset hakevat hyväksyntää erilaisen materian kautta ja heillä on lähes luontainen taipumus kuluttaa omaisuuttaan kaikkeen turhaan rihkamaan. Tämä on myös eräänlainen merkki toisille samanlaisille. Sen taka-ajatuksena on kutsu paritteluun, mikä usein onnistuukin näiltä yksilöiltä varsin helposti. Ominaista näille tapauksille on juurikin erittäin ärhäkkä lisääntymisvietti, joka näkyy siinä, että kyseisillä yksilöillä on paljon jälkikasvua, vaikkeivät niitä osaa edes hoitaakaan.

Lopputuloksenhan voi arvata kun kaksi vammaista pistää geeniperimäänsä yhteen ja kasvattaa jälkikasvunsakin vielä täysin päin vittua. Haluammekin sen sijaan kannustaa hyvän geeniperimän omaavia yksilöitä lisääntymään mahdollisimman paljon keskenään! Osaatte varmaan päätellä hyvin mihin maailma ajautuu kun vammaiset sikiää muita kovemmin? Mutta näinhän tämä menee, eikä se ole vuosikymmeniin satoihin? Nykyinen kristillishumanistinen ilmapiiri antaa kaikille kukille sen mahdollisuutensa kukkia ja totta helvetissähän se kukkapenkki menee vituiksi, jos ei sieltä joskus kitketä niitä rikkaruohoja pois.

Huomaatte varmaan, että käsityksemme kehitysvammaisuudesta on siis selkeästi laajempi kuin, mitä tieteellisesti on määritelty. Se on täysin ymmärrettävää, että erilaisia kriisejähän siitä seuraisi monelle, jos käsitettä laajennettaisiin LDK: On paljon turvallisempaa olla puhumatta tietyistä asioista suoraan.

Määritelmämme saattaa loukata joitakin itsensä siitä tunnistavia yksilöitä, mutta meillehän saa aina lähettää palautetta kaikesta. Tavoitteemme ei millään tavalla ole kenenkään mielistely, joten voit miettiä miksi edes käyt sivustollamme, jos totuus niin sattuu. Saatte tuudittautua maailmanrauhaanne ja suvaitsevaisuuteenne jossain muualla. Tässä muutama perinteisempi kehitysvammaisuuden luokitus, jonka lisäksi olemme kehittäneet edellä mainitun oman määritelmämme: Lievä älyllinen kehitysvamma on määritelty henkilölle, jolla ÄO on luokkaa Tällainen henkilö on tyypillisesti helposti johdateltavissa, vaikka voikin osoittaa itsenäisyyttä tiettyyn rajaan asti.

Tällainen tarvitsee kuitenkin opastusta ja valvontaa. Mielestäni tätä luokkaa olisi syytä laajentaa edellä kuvaamallamme tavalla. ÄO saattaisi toisinaan olla jopa korkeampi. Keskitasoinen älyllinen kehitysvamma on henkilöllä, jonka ÄO on Tämä tapaus ei kykene itsenäisyyteen yhtä hyvin kuin edellinen.

Tapaus vaatii valvontaakin enemmän. Vaikeasti älyllisesti kehitysvammainen taas on henkilö, jonka ÄO sijoittuu välille Tällainen henkilö on jatkuvasti riippuvainen muista ihmisistä ja tarvitsee tukea ja ohjausta. Koulussa ja työelämässä tämä tarvitsee paljon tukitoimenpiteitä. Syvästi älyllinen kehitysvammainen , jolla ÄO on alle 20, tarvitsee taas jatkuvasti muita ihmisiä tuekseen. Tapaus vaatii ympärivuorokautista valvontaa. Tällaista tapausta voisi verrata esimerkiksi lemmikkieläimeen, mutta en lähtisi kuitenkaan aliarvioimaan lemmikkien ajattelukykyä.

Ehkä sopivampi vertaus olisi huonekasvi, vaikka niiden on sentään tarkoitus olla koristeena. Tämä kuolaava ja housuun paskova mölisijä tuskin täyttää samassa määrin esteettisiäkään vaatimuksia. Juuso Salon "Jokaisen natsin Niksiuuni" on saanut lukuisia palautteita ja lukijakysymyksiä mundaanien parisuhdeongelmiin liittyen. Me täällä LDK of Finlandissa olemme vakaasti sitä mieltä, että jokaisen on kannettava itse oma hakaristinsa eli sysäsimme koko paskaryöpyn läpikäytäväksi itselleen Juusolle.

Näitä on vielä niin niin vitusti! Katotaan nyt sitten vaikka tästä tämä ensimmäinen: Tervehdys LDK of Finland! En tiedä kuka sitä parisuhdeblogia kirjoitti, mutta kysyisin häneltä, että mistä tiedän naiseni todella rakastavan minua?

Olen pitkään suunnitellut kihlojen ostoa, mutta luettuani artikkelinne, rupesin epäröimään suhteemme kestävyyttä. Arvon lukija, joka Heikkinä esiintyy - naisesi pettää sinua tälläkin hetkellä. Ihmisen ei ole tarpeen sekoittaa päätänsä 'rakkaudella'. Suosittelen sinulle kokkausharrastusta yhdistettynä Diapamin käyttöön, millä Mikaelkin hoitaa ahdistuneisuuttaan ja aggressioitaan. Hyvänä puolena voidaan pitää sitä, että pääsi on taas selvä seuraavana aamuna. Mieheni pyytää minulta jatkuvasti, jos voisimme harrastaa anaaliseksiä.

En ole vielä suostunut. Onko se vaarallista tai jotenkin muuten väärin? Ellei sitten lasketa lintujen lisääntymismekanismia, jossa yksilöt hierovat peräaukkojaan yhteen. Näyttääkö ihmisen anatomia sinusta siltä, että se olisi tarkoitettu kyseiseen touhuun?! Ali-ihmisten yhteisöissä perseeseen pökkiminen on kuitenkin ollut jostain syystä yleisesti hyväksyttyä ellei jopa jokapäiväistä.

Ja sietääkin sattua, jos tollaseen lähtee mukaan. Rakastan valtavasti tyttöystävääni ja kävin eilen tatuoimassa hänen nimensä sydämeni päälle. Isäni suuttui tästä valtavasti, kun näytin sitä hänelle. Juutalaisena en kuulema olisi saanut ottaa itseeni mitään merkkiä. Ei saatana sentään, en mä tähän lähde. Tässä sulle oikea paikka esittää pulmiasi, kun siellä pyörii muitakin jutkuja.

Mun kundikaveri haluaa jatkuvasti naida minua peräreikään. Te saastat teette Juuson sairaaksi! Tämä paska saa nyt riittää! Ja nää muut postit näyttäis jatkavan tätä samaa banaliteetin linjaa, että eiköhän tässä tullut jo vastaukset lähestulkoon kaikille.

Nyt munkin täytyy pyytää siltä Mikaelilta pari Diapamia. Tälläkin kertaa Juuso Salo paneutuu Niksiuunissaan samaan aiheeseen, mutta nyt soudellaankin synkemmillä vesillä. Syynissä ovat normaalin heteroparisuhteen nainen-mies tai mies-nainen, ei missään tapauksessa mies-mies tai nainen-nainen! Kaikkihan toki tiedämme, että naisen suusta ei pitäisi tulla ulos muuta kuin kullinvarsi, mutta pidemmittä puheitta käykäämme suoraan asiaan. Tällä päälle päin kohteliaalla kysymyksellä nainen ei suinkaan tarkoita, että haluaisi sinun tekevän vaihteeksi päätöksiä päiväohjelman suhteen.

Vaikka ehdottaisit päiväretkeä paikalliseen arborectumiin, elokuviin tai ihan vaan yhdessä viltin alla loikoilua, ei nainen ole oikeasti kiinnostunut vittujakaan sinusta tai teistä muutenkaan. Vastauksellasi ei ole merkitystä, kun hyvä riita on tiedossa. Olen alkanut katsella muitakin. Kaiken lisäksi saat mahdollisesti käydä hakemassa sammuvan emäntäsi aamuyön pikkutunneilla ties mistä yökerhosta.

... 3. huhtikuu Kävelin pois tyytyväisenä, sillä tajusin jälleen olevani rokin ytimessä. kitarasankaria Turussa, missä hän oli keikalla Wentus Blues Bandin vieraana. pari viime vuotta Tukholmassa asunnoton vaimon annettua hänelle kenkää. jolla ei ole ollut homoseksuaalisia kokemuksia”, ei tarvinnut kauan pohtia. dermovate merhem nerelerde kullanılır · itäranta 7 espoo · tadelle salıncak gittigidiyor · savoir vivre przy stole scenariusz zajęć przedszkole · lupa para niños . kıyamam sana leman sam sözleri kırmızı kantaron yağı neye iyi gelir homoseksuaalit syntyivät hyväntekijöiksi .. lupa para niños chile beställa straffregisterutdrag finland que estas haciendo en ingles y millä yskä pois Tuotekoodi: F3YBF1M pitkäaikainen vieras pääoma englanniksi etikan haju alapäässä. DELL.

Sexy amateur seksiseuraa homoseksuaaliseen kuopiosta

Useimmiten sen on huomannut pienen tutustumisen jälkeen esim. Kaksi todellakin jo ehtoopuolen herrasmiestä käveli toisiaan vastaan kadulla. Vaikka olet hänen puolestaan tyytyväinen terveellisestä elämäntaparemontista, ei salaisten demonien riivaamaa suhdettanne pysty enää edes itse Perkelekään pelastamaan. Etenkin niiden silmissä, jotka sattuvat olemaan samalla bussipysäkillä. Suhtautuminen vammaisiin on muuttunut vuosikymmenien kuluessa selkeästi myönteisempään suuntaan, mikä on osittain seurausta siihen liittyvän tiedon lisääntymisestä. Elämänhallintaa ja nöyryyttä täytyy olla.

Karvat pois alapäästä homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa