Homoseksuaaliseen veli antaa kalua kalu haisee

8. heinäkuu Miksi nainen saa lapset? siksi koska Jumala antaa ne hänele, eikä mieheni reppana veljeä huusattavana ja yksi oma reppana veli! .. Naiset taistelevat kuitenkin tasa-arvostaan samalla tavalla, kuin mustat/ulkomaalaiset, homoseksuaalit, jne. Kyllä härskiintynyt feminismi haisee paahalle, yäk!. tammikuu Vai että oikeen lahelainen, haista vittu qoscosgrid.eu lahTelainen Keekkihän juoksi karkuun kun läski alkoi tummumaan ja veli suojeli sitä. .. Kaiken kaikkiaan elokuva antaa Cheekistä vastenmielisen kuvan. Toteutitteko sen jälkeen riettaimpia homoseksuaalisia mielihaluja kuudella seitsemästä maanosasta?. Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee .. tarvitse pitää velvollisuutenaan antaa minulle seksiä silkkaa avuliaisuuttaan, ” Makaan sängyssä alastomana niin että tunnen kovan kaluni vartaloa vasten. Sillun jäykistynyt kalu tuli erektion voimasta lannevaatteen välistä paljaana esiin.

Sissy slut treffit homo tampere

Homoseksuaaliseen veli antaa kalua kalu haisee

Naista - ja nyt en tässä tarkoita teitä mihin tahansa variksenpelättimeen sortuvia keskiluokan munanlutkuttajia - on nimenomaan lähestyttävä edestäpäin, jotta tämä ehtii havaita sinut ja koko miehisen olemuksesi riittävän ajoissa. Toki keskuudessamme elää valitettavasti myös sellaisia itseään naisiksi tituleeraavia kammotuksia, joita olisi heidän silmiensä anatomisten erityispiirteiden vuoksi lähestyttävä samanaikaisesti sekä oikealta että vasemmalta.

Suora ja helposti havaittava lähestyminen antaa sitä paitsi myös vaikutelman määrätietoisesta ja itsevarmasta miehestä, joka tietää tarkalleen mitä haluaa. Luonnollisesti on siis täysin eri asia, jos kaltaisesi kaikin tavoin epämiellyttävä ja joka kolostaan lemuava runkkari muutaman rohkaisuryypyn jälkeen lähestyy kohdettaan edestä ja "niittaa" tämän samantien selkä seinää vasten.

Tällaisella taktiikalla en todellakaan ole ketään teistä puutteessa kärvistelevistä ohjeistanut, vaikka näin jälkeen päin olisi tietysti tehnyt kovastikin mieli. Kerran nuoruudessani nimittäin eräs intohimojeni kohde viilsi renkaani oluttuopinsirpaleella vastaavan itsemurhataktiikan hölmöyksissäni valittuani. Ymmärrän tietysti hyvin, että sinun kaltaisesi katkeroitunut ihmiskuvatus haluaa vierittää syyn vuosien epäonnistuneiden iskuyritysten sarjasta kaikkien muiden kuin itsensä niskoille.

Alkoholismiisi liittyen minun on vielä lisättävä, että itse en voi käyttää lainkaan alkoholia, koska yhteisvaikutuksesta lääkeitteni kanssa saatan muuttua erittäin agressiiviseksi ja jopa ryhtyä haukkumaan tuntemattomia ihmisiä ihan syyttä suotta. Pari viikkoa sitten tosin sorruin muutamaan punkkulasilliseen, mutta sen aiheutti yksiselitteisesti teidän säälittävien runkkarien ja munanlutkuttajien puolelta saamani aiheeton kritiikki ja kohtuuttomiin mittasuhteisiin paisunut henkinen väkivalta, josta herkkä mieleni ei vieläkään ole täysin toipunut.

Edelleen vaikka sinuakin on joskus haukuttu "idiootiksi, kusipääksi, mielisairaaksi ja vaikka miksi", niin se ei tarkoita sitä, että se olisi tapahtunut kohdallasi samoista syistä eikä sitä, että haluaisin sen johdosta maata kanssasi. Master Judge, korruptoituneen virkavaltamme puolustaminen noin silmittömästi viittaa vahvasti siihen, että kasvoit lapsuutesi vailla konkreettista isähahmoa tai muuten vahvaa auktoriteettiä ja opit jo varhain mitä kaikkea kivaa poliisiunivormulla, käsiraudoilla ja sileyttään kiiltelevällä kumipatukalla voikaan tehdä.

En ole eläessäni yhtä säälittävää ja sairasta jätkää täällä nähnyt, vaikka kaikenmoisia tapauksia onkin eteen vuosien varrella tullut.

Pillerihöyryissäsi paljastat koko ajan uusia puolia itsestäsi - miten muuten se mielikuvituskaverisi voi? Voisitte ryypiskellä yhdessä sitä halpispunkkua ja rähistä toisillenne. Älkää kuitenkaan käykö fyysisesti käsiksi toisiinne. Kultaiset käytöstavat ya know?

Master Judge -kulta, miten ihmeessä voit kuvitellakaan saavasi palstan muita lukijoita ikinä puolellesi, jos et ymmärrä edes pysyä omien sanojesi takana. Ensin kovistelet täällä tiukkaan sävyyn muita ja yrität saada heitä olemaan välittämättä tuherruksistani, mutta eipä kulu kuin muutama tunti uudesta viestistäni niin olet heti ensimmäisenä naputtelemassa päätteesi ääressä, vaikka äitisi on parhaansa mukaan yrittänyt rajoittaa yksinäisiä puuhailujasi huoneesi lukitun oven takana.

Tuskin ymmärrät, mutta keskiluokkaisinkaan munanlutkuttaja ei viehäty miehestä, joka ilmeisten muiden puutteidensa lisäksi vaihtaa mielipiteissään suuntaa kuin tuuliviiri, reagoi täysin tunneperäisesti mihin tahansa ärsykkeeseen, ei omaa minkäänlaisia johtajanominaisuuksia ja kaiken huipuksi parjaa tarkoituksellisen julmasti ja avoimesti puolustuskyvytöntä vammaista pyörätuolissa.

Eipä tosiaan ole mikään ihme, että roikut täällä naisongelmaisien runkkareiden keskustelupalstalla ja koetat epätoivoisesti hakea vinkkejä olemattoman heteroseksuaalisen kokemuksesi kartuttamiseen. Joka tapauksessa suurin esteesi menestymiseen naismaailmassa ja mitä todennäköisimmin myös koko keskiluokkaisessa haistavittuelämässäsi on juurikin tuo poikkeuksellisen huono itsetuntosi ja suunnaton epävarmuutesi omasta seksuaalisuudestasi.

Kannaltasi on erityisen suuri vahinko, että oikeat naiset haistavat luuserit kilometrien päähän. Nice try mutta eipä mene läpi. Törkyjuttujesi perusteella voidaankin todeta, että olet kohtalosi ansainnut. Joten räksytä vaan, anna tulla ihmeessä lisää. Se vain vahvistaa surkeaa kohtaloasi. Elät näköjään niin syvissä fantasiamaailmoissa, johon ei edes Tolken märissä unissaankaan pystyisi.

Valitettavasti täytyy todeta, ettei vammaisuutesi rajoitu vain pyörätuoliin. Ei sinun eikä mielikuvitusystäväsi. D Sitä saa mitä tilaa, epäilemättä, ja joskus vähän enemmänkin. Jos sulla oikeasti olisi vähääkään psykologista silmää yltiönarsistisen psykopaattiseen viittaavan sijaan, tarkoitan todella, että ei sitä naista mistään sivusta lähestytä suinkaan tai takaa hiipien, vaan tietenkin pitää olla katsekontaktia ja jonkinlaista ilmeiden vaihtoa ja lukemista, sanotaan nyt sitten teerenpeliä, kiinnostaako pätkääkään.

Sinä et tätä hallitse, mutta se on täysin ymmärrettävää tuolla luonteenlaadulla. Kukaan täyspäinen mies ei niittaa naista selkä seinää vasten, joka vaan tulee ja ottaa, joten jätätkö nuo luolamies jutut ihan historian sivuille ja nousisitko sen verran pyörätuolistasi, että saisit vedettyä pääsi ulos rectumista. Mitä jos jättäisit sinulle täysin tuntemattomat vanhempani ja monien muiden täysin asian ytimestä taas kerran sivuraitelle ajatuneena, joilla ei ole pienintäkään tekemistä epätoivoisten iskemisyritystesi kanssa.

Sinulla on aina kaikkeen valmis selitys, että vika on jo alunperin vanhemmissa, noissa keskiluokkaisissa munanlutkuttajissa ja äitini on arvatenkin samalainen variksenpelätin. Hohhoijaa, voi Luoja noita sun arvailuja. Äitini on todella kaunis rotunainen ja urallaan ja ihmissuhteissa menestynyt, joten hän ei edes vilkaise tuollaista pyörätuolissa nyhjöttävää katkeraa paskaa, ei siksi, että olisi pyörätuolissa, mutta tuo katkeruus ylittää jopa ilman kylpylöitä ja hoitaja jääneiden sotiemme veteraanien kertomukset.

He ovat hoitaneet sentään asiansa kunnialla, jos kaltaisesi velliperse edes rintamalle huolittaisiin pakkaa sekottamaan,ampuisit varmaan omia, niitä keskivertaisia munanlutkuttajia, eikö. Entä mitä edes tekisit naisella, jos sellaisen nyt sillä äärettömän möreällä rintaäänen kokemuksella olisitkin onnistunut pokaamaan. Kysyn, kuka täyspäinen itseään kunnioittava lukua elävä tasa-arvoon tottunut nainen suostuisi elämään kanssasi yhtä panoa pidempään, jos jutut tuota luokkaa, vaikka itse luulet olevasi superälykäs ja suorastaan lahja maailmalle ja naisille, eikö vain.

Ei tarvitse edes vastata. Ainoa mahdollisuus on ollut kasvaa edes miehenoloiseksi on kylvää isoilta pojilta kuultuja juttuja. Valitettavasti tuollaisella asennevammalla ei pidetä yhtäkään parisuhdetta panoja lukuunottamatta ja näillekkä keskiverto munanlutkuttajille niukoista lahjoista johtuen ei ole vielä valjennut, minkälainen olet.

Tiedän sen tasan tarkkaan, kun olen passikuvasäädösten rajoissa joutunut muutama tuhat niitä ottamaan. Työ kuin työ, kivoja asiakkaita, eikä ihme kyllä yhtäkään keskiverto munanlutkuttajaa ja niistä karmeimmistakin variksenpelättimistä saatiin ihan ihmisen näköinen kuva.

Itse olet varmaan Mr. Ihan sama lähestyessä, mene ihan hiukan viistosti, hiukan toinen kylki kohdatessa edellä ja älä tuijota liimattuna naisraukkaa koko matkaa, luulee vielä, että tulee päälle ja saat käsilaukusta tai tuopin päällesi. Lutkuta siinä sitten munaasi.

Mistä ihmeestä päättelet edes ylipäätään mitään alkoholismistani? Ei tarvitsisi edes sanoa, mutta en ota kuukaudessa kuin ehkä lasin viiniä tai keskiolut pullon ja se on tutkitusti terveellisempää kuin absolutismi. Sen sijaan sinusta ei erota pirukaan, oletko aivan kännissä vai vesiselvä, sama täysin umpimähkään räiskivä arvailu, oman elämän keskiverto mitättömyys ja kun siinä ei mitään tapahdu, on aloitettava mielikuvitusleikit ja itseäsi huvitat seuraamalla muiden elämiä, joista tiedät tietenkin kaiken jo etukäteen, mitä on tapahunut ja mitä on luvassa.

Olen aidosti pahoillani, että olet pyörätuoliisi nojautuva, mutta se ei ole tietääkseni täällä kenenkään syy, korkeintaan jonkin anonyymin yliajajanm, mistä me muut emme tiedä. Sen siaan olet niin herkkää ja haurasta, kun koet olevasi sairas ja avuton pyörätuolissasi ja sinua lyödään henkisesti kuin vierasta sikaa.

Sen sijaan muut edes jollain lailla terveet ovat kaiken aliarvioinnin, arvailujen kohde, naisten halveeraminen on niin silmitöntä, etten ala sitä edes perustella. Jos ihmisellä on halvaus silmässä ja katse eri suuntiin, sinä olet ensimmäisen haukkumassa sairasta ja sanomassa ämpärirumaksi keskiverto munanl. Tämä ihminenhän päätti ihan itse alkaa katsomaan eri suuntiin tuomioitasi odotellen.

Ymmärrätkö edes, miten pahasti puhut itsesi pussiin jokaisessa edes jotain ajatusmaailmaasi edustavassa lauseen tekeleessä? Just joo, mitähän herkkää on mielessä, joka päästelee tuollaisia oksennuksia ja aivopieruja ihan samaan malliin kännissä tai selvänä? Tuskin ymmärrät edes sanan merkitystä. Tuo ristiriita oman haavoittuvuutesi kanssa täysin kritiikkiä kestämättömänä velliperseenä ja samaan aikaan apinan raivolla kaikkia dissaten keskiverto munanlutkuttajiksi.

Kaikkein lohduttavinta asiassa on sentään kuten vaikeassa dementiassa ja pitkälle edenneessä alzheimerissa, ettei ihminen itse enää ymmärrä tekemisiään tai sanomisiaan, persoonallisuus on muuttunut peruuttamattomasti.

Joka tapauksessa hyvää kevättä sinne kuplaan ja kavereillesi. Nimimerkki "no ei tosiaan", niin vaikea kuin minulle oli hahmottaa kaksiosaisen esseevastauksesi kaaosmaisia lauserakenteita, onnistuin kuitenkin paikantamaan siitä lähes puolensataa erityyppistä ja yleisesti ottaen varsin noloa kieliopillista tai muuta virhettä. Tämä viittaa siihen, että akateeminen urasi on mitä ilmeisimmin tyssännyt yhdeksään pakolliseen lukuvuoteen ja että kotikasvatuksessasi painotettiin järjenkäytön ja koulutuksen sijaan enemmän aivotonta työtelijäisyyttä ja ruumiinkulttuuria.

Koska et näin ollen ole voinut lukea esim. Vanhemmistasi minulla ei ole tarvetta kysellä sen enempää, koska olet itse jo tullut saarnasi aikana paljastaneeksi heistä yhtä ja toista mielenkiintoista. En tiedä voitko akateemiselta sivistymättömyydeltäsi ymmärtää, mutta jokainen ihminen - ja varsinkin sellainen, joka on hetkellisesti saatettu tasapainottomaan tunnetilaan - heijastelee kaiken aikaa olemuksellaan, tekemisillään, asenteillaan, sana- ja aihevalinnoillaan ja esim.

Ottaen huomioon kyvyttömyytesi analysoida ihmiselämää riittävän korkealla tieteellisellä tasolla saatan siis eräässä suhteessa tuntea vanhempiasi jo paremmin kuin sinä itse. Kyse ei todellakaan ole mistään arvailuista tai spekulaatiosta vaan yksinkertaisesti siitä, että osaan painella oikeista nappuloista.

Kuten aiemminkin on ollut puhe, teidän keskiluokkaisten runkkarien ja munanlutkuttajien perisynti on juuri ylitsevuotava tunteellisuutenne, joka sumentaa muutenkin himmeästi palavan järkenne valon ja pistää teidät huomaamattanne tekemään valintoja jo ennen kuin olette edes miettineet niiden mahdollisia seurauksia. Sinäkin olet tässä jo tullut paljastaneeksi itsestäsi sekä kaiken huipuksi vielä jälkikasvunsa karkeasta virheliikkeestä onnellisen tietämättömistä vanhemmistasi hyvinkin henkilökohtaisia seikkoja jollekin aivan tuntemattomalle ja sattumanvaraiselle avohoitopotilaalle, jota tämän "keskustelun" puitteissa on ehditty kutsua jo ties millä mieltäylentävillä ja luottamusta herättävillä nimillä lähtien sairaasta paskiaisesta ja päättyen psykopaattiin.

Luuletko sellaisen olevan nykyisen informaatio- ja viestintäteknologian aikakaudella ihan fiksua? Tunnemyrskyssäsi paljastaisit todennäköisesti myös pankkitilisi turvatunnukset, jos niitä nyt joku parin sadan euron takia vaivautuisi ohimennen tiedustelemaan.

Sinun tapauksessasi on sikäli harmillista, ettet riittävän ajoissa viitsinyt kuunnella Master Judgen sinansä viisaita, mutta tietysti aivan muista syistä esittämiä ohjeita olla heittämättä "bensaa mieleltään häiriintyneen ihmisraasun liekkeihin". Toivottavasti et kuitenkaan ota kritiikkiäni liian henkilökohtaisesti, koska edustamasi yhteiskuntaluokka on nimittäin jo luvun teollisesta vallankumouksesta lähtien aivopesty reagoimaan juuri tällä tavoin ja opetettu palvelemaan kiltisti kapitalistista valtakoneistoa ja sen pyörittäjien henkilökohtaisia päämääriä pullamössön voimalla.

En voi myöskään lainkaan ymmärtää perustelemattomia väitteitäsi siitä, että olisin kirjoituksissani muka jollain tavoin halventanut naisia. Säälittävät keskiluokkaiset munanlutkuttajat ovat tietysti asia erikseen, mutta heidänkin kohdallaan olen vain tuonut kylmän totuuden esiin sellaisena kuin se on.

Sitä paitsi ystäväpiiristäni suurin osa on nimenomaan naisia eikä päivittäin henkilökohtaisesta hygieniastani ja lääkkeitteni annostelusta vastaavat hoitajattaretkaan ole juuri valittaneet saamastaan kohtelusta. Tässä suhteessa voit olla aivan varma, etten tunne minkäänlaista seksuaalista mielenkiintoa pitkälle keski-ikään ehtinyttä äitiäsi kohtaan, mitä useimmille täysin käsittämättömästä mutta itselleni psykologiaa tuntevana varsin ymmärrettävästä syystä johtuen olet halunnut kirjoituksissasi tuoda esille.

Ei silti, olen täysin varma, että hän täyttää "rotunaisena" kaikki puhdasveriseltä arjalaiselta vaaditut ulkoiset vaatimukset ja on näin ollen ollut riittävän kyvykäs siirtämään junttisukunsa kallisarvoista verenperintöä eteenpäin. Toivottavasti tästä viestistäni tulee myöhemmässä vaiheessa olemaan edes jotain hyötyä mitäänsanomattoman turhanpäiväisen haistavittuelämäsi varrella.

Valitettavasti minulla ei alkoholismisi suhteen ole kuitenkaan tarjota mitään poppaskonstia. Kuten varmaankin olet jo kuullut monelta taholta, ainoa tie toipumiseesi on se, että pystyt ensin tunnustamaan ongelman itsellesi. Itsekin olen voinut paljon paremmin sen jälkeen, kun ymmärsin hyväksyä omat psyykkiset ja fyysiset rajoitukseni sekä antaa muille heidän mieltäni pahoittaneet teot ja sanat anteeksi.

Herra olkoon sielullenne armollinen. No helpottiko tämä purkauksesi? Keskiluokkainen kullinlutkutus alkaa, johtaja nostaa jalkaa Jeesus rakastaa teitä. Voihan lutkutus voi 4. Ei nämä minusta ole kaaosmaisia nämä "no ei tosiaan" nimimerkin lauseet.

Ihan kelpoa, järkevää selkokieltä. Pääasiahan on korkeatasoinen sisältö. Lapsellista ja raukkamaista takertumista muutamiin toisarvoisiin pikkuseikkoihin asiassa. Minä ainakin sain erittäin hyvin selvän kirjoittajan lauseista ja mitä hän tarkoittaa. Sujuvaa hyvää tekstiä hänellä. Naisena haluan kommentoida noita ohjeita ja käsityksiä. Ohjeet naisen iskemiseen on varsin hyvät ja jos noilla ohjeilla mies lähestyisi minua, niin piparin saaminen olisi varsin todennäköistä.

Kyllä, on mahtavaa saada edes hetkellisesti kuvitella olevansa erityinen, edes sen yhden pienen hetken verran. Naisena haluan huomiota, kohteliasta huomiota. Nämä tökeröt lähestymiset, joihin kuuluvat lausahdukset: Sulla on ihanat tissit, Mä haluan nuolla sua jne. Tökerömpää lähestymistapaa en tiedä kuin tuollaiset lausahdukset. Ensimmäinen ohje on oikeasti toimiva. Varsinkin, kun naisten joukossa on heitä, jotka kulkevat aina "laput silmillä".

He eivät huomioi ympäristöään. Kaikkien niiden juhlijoiden joukosta näin hänet. Hän käveli kaikkien kauniiden naisten läpi juuri minun luokse. Määrätietoisesti, katse ei harhaillut mihinkään ja hän käveli suoraan minun luokse. Keskustelua ei syntynyt, sillä olin silloin jo toisen oma aviossa. Mies tarkasti nimettömäni ja poistui sanaakaan sanomatta pois. Toivottavasti se mies on onnistunut kävelemään suoraan jonkun toisen naisen sydämeen. Rouva X, en oikein usko, että sinun tarvitsee kuvitella hetkellisesti olevasi erityinen tai pitää muita naisia itseäsi kauniimpana.

Sanomattakin on selvää, että sinua lähestynyt mies menetti elämästään jotain ainutlaatuista, koska ei sormuksestasi huolimatta jäänyt keskustelemaan kanssasi pidempään.

Identiteettini viime viikolla varastaneelle runkkarille muuten tiedoksi, että voit ainakin toistaiseksi huokaista helpotuksesta. Sinulle julkista anteeksipyyntöä varten asettamani takarajan mentyä umpeen, otin yhteyttä Helsingin poliisilaitokseen, mutta syystä tai toisesta minua palvellut keskiluokkainen, -ikäinen, -kertainen, -tuloinen ja -mittaisten munien lutkuttajakusipää ei ehtinyt keskustella asiasta sen pidempään ja löi lopulta luurin korvaani.

Itse en ollut päässyt selvityksessäni edes kunnolla alkuun, mutta tietysti ymmärrän viranomaisten perinteisen vapun odotukseen liittyvän taskubiljarditurnauksen nielevän suurimman osan heidän työajastaan ja veronmaksajain rahoista. Asia ei kuitenkaan jää tähän, koska aion joka tapauksessa selvittää henkilöllisyytesi tavalla tai toisella ja pyydänkin tähän nyt Suomi Yllätys, ettei sielläkään ole aikaa ja mielenkiintoa virka-aikana ihan kaikkein sekavimpia juttuja kuunnella, varsinkaan, jos niissä ei ole järjen hiventä, asiat heittelevät sinne tänne ja siihen sotkeutuu omat tunne-elämän traumat ja terveydelliset ongelmat fysiikan kuin korvien välin suhteen.

Kaikkihan hänen ympärillään, varsinkin virastoissa on juuri noita keski-ikäisiä, näköisiä, vertoisia, tuloisia ja vaikka mitä munanlutkuttajia,joiden suuri ilo ovat miehillä taskuflipperi ja naisilla anustappi töissä. Näin varmaan, kun niissä virastoissa kuten TE-toimisto, Kela, vakuutysyhtiöiden lääkärit jne. Miksei itse selvitä identiteettinsä varkautta, kun on niin nero, eihän se ole kuin laitteen osoitteen tunnistamista?

Varmaan oli mielenkiinto tapissa ja tuli tulenpalava kiire oikaista vääryys, että O. Fiksu mies tajuaa naisen iskettyään väistyä takavasemmalle, jos nainen on aviossa tai ei ole kiinnostunut seurasta- O. Loistoainekset muuten kunnon kapakkatappelulle, kun mies tulee paikalle ja OB sen kun jauhaa keskiverroista munanlutkuttajista. Sen verran osaa näköjään ihme kyllä luovia, ettei joku ole pistänyt vielä päiviltä, mikä on varsinainen ihme. Joku raja se on jutuilla ja narsismilla ja miten kanssaihmisistä puhutaan.

B nyt menisi sossuun saadakseen muutaman kympin digikameraan ja räpsisi hiukan kuvia, voimme sitten aloittaa valtavat taideilmaisun ja historian väittelyt, heh varmaan tosi antoisaa tuollaisen vatipään kanssa. En alennu edes debattiin haaskatakseni aikaa tyypin kanssa, jonka asiat ovat noin sekaisin kuten kirjoittamisensa, älykkyys ja sivistystaso perin vaatimatonta luokkaa ja luetun ymmärtämisestäkin menee noin puolet jollain tasolla ohi.

Mutta toisaalta jaksaapahan taas päivän odotella sitä hottia hoitajaa fantasioissaan tuomaan seuraavat lääkkeet.

Akateemisuudesta on ehkä kuullut sen vartin, sekin tuli puheeksi, kun joku tokaisi, että tuolla tyypillä on sytytys varmaan vartin myöhässä. Jos nainen on vaikkapa v, se on hälle kaikkea tuota paskaa tuolla edellä, mutta tosiasia on, että ottajia olisi lyhyempään tai pidempään suhteeseen parikymppisistä v, omat naisensa syövät todennäköisesti samoja lääkkeitä ja ovat jakovuorossa seuraavassa kohteessa, joten sinne menee taas terveisensä.

En tykkää lainailla, mutta nyt oli pakko, repesin ensilukemalla: Mitähän psyykkisiä rajoituksia tällä supernerolla, naisten kaatajalla, huippupsykologilla, taiteen asiantuntijalla eli oikeasti keskivertomunanlutkuttajalla keskivertohaistavittu-elämässään muka olisi?

Olisiko vähän joka saralla? En diagnosoi, mutta psykopaatti ajattelee juuri noin, omana totuutenaan ja loisto oivalluksenaan, että muut ovat hälle velkaa ja häntä vastaan ja hän on yli muiden ja omalla älykkyydellään ja kielellisellä lahjakkuudellaan jyrää kaikkien yli ja manipuloi mennen tullen.

Valitettavasti kumpaakaan ei ole suotu vanhempiesi junttisuvun geeniperimässäsi kesvertomunanlutkuttajan haistavittu-elämääsi, joten sairautesi vaatii lähempää ammatillista tarkastelua. Ne arjalaiset rotunaisensa tarkoitti tietenkin kyseisiä hoitajia, ei sillä, kyllä minäkin tykkäisin olla naisen pestävänä ja tuomassa uudet lääkkeet, kaikki kunnia siitä, mutta että oman elämän mielikuvitushahmot sekoittuvat, siitä olen eniten huolissani tässä todellisessa naisten miehessä.

Miten voit olla noin julmetun tyhmä tai sitten et vaan kerta kaikkiaan ymmärrä lukemaasi tai et usko siihen, aivan sama. Jos sanon, että juon kuukaudessa noin lasin viiniä tai pullon keskiolutta, toisinaan en yhtäkään.

Ja mielestäsi olen alkoholisti? Oliko synnytyksessäsi happivaurio vai dokasiko keskivertoa selvästi vaatimattomampi munanlutkuttaja vajakki äitisi surkealla perimällään koko raskauden ajan? Se selittäisi täysin kaikki nämä epäloogisuudet, itsensä toistamiseen pussiin puhumiset, järjettömyydet, huikeat itsensä ilmaisut keskiverto munanlutkuttajista tautonomiana, täysin asiasta poukkoilevat ajatusten umpiharhat, ventovieraiden ennustukset muka totuutena, mielikuvitusystävät ja fantasiat lääkkeitä tuovista hoitajista ja vertaistukea saavista?

Haukkaa vaikka vähän raitista ilmaa sieltä kuplasta tai perseestä, niin edes vähän helpottaa. Voiko olla turhempaa hommaa kuin eri taiteita pitkään harrastanut ja kerännyt ja lukenut aktiivi vääntämässä tällaisen kanssa, jolla ei pysy ajatus sen vertaa kasassa, että saisi riviä edes jotensakin älyllistä ja itseään ilmaisevaa tekstiä? Ai, että olen huono kirjoittaja? Voisin jopa uskoa, jos tietäisit, mistä puhuisit, katsos kun tekstejäni ja erilaisia kolumneja ja kirjoitelmia ovat kehuneet todella paljon ventovieraista kaikkiin sukulaisiin äidinkielen lehtoreihin, ylppäreissä kirjoitin ällän ja lisää kehuja satelee harva se viikko mm.

Tässä vaan hiukan esimerkkiä, mutta niinhän se on, että paska on hyvää, miljoona kärpästä ei voi olla väärässä. Kuinka moni on oikeasti edes kehunut kirjoituksiasi loistavasta ilmaisusta, hallitusta tekniikasta ja hyvästä suomen kielestä. Taitaa ehkä sormi riittää, se oma keskimmäinen yllättäen ja sekin osoittaa sinne, mistä munaa lutkutetaan.

Ok, tässä pieni pähkinä teille säälittäville keskiluokan runkkareille ja munanlutkuttajille: Kuvitellaanpa hetkinen, että todella olisin juuri tuollainen mielipuolihaistavittuluuserinaistenvihaajapsykopaatti, kuten suhteellisen moni tätäkin keskustelupalstaa seuraava tuntuu minusta ajattelevan.

Voisitteko nyt sitten kertoa, minkä vuoksi näyttää niin monelle olevan aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa ellei peräti mahdotonta olla vastaamatta viesteihini tai yksinkertaisesti vain ignoorata minua kokonaan ja todeta lakonisesti itsekseen: Tieteellisesti todistettu fakta nimittäin on, että jos kuka tahansa ns.

Edelleen minua kiinnostaisi tietää, että jos viestini sisältö kerran todella on puhtaasti korvieni välissä puhaltelevan tuulen houkailua tai täysin tosielämästä irrallaan olevaa paskanjauhantaa, niin miten ihmeessä saamani palaute voi pääosaltaan olla sävyltään niin katkeran vihaista vuodatusta ja melkein primitiivistä puolustautumisreaktiota?

Monet näyttävät jopa ajautuneen pisteeseen, jossa he käyttävät vapaa-ajastaan oletan tietysti, ettei kukaan teistä nyt ainakaan työaikana vastaavaan turhanpäiväisyyteen käytä aikaansa! Ja tässä lopuksi tieteelliseltä kannalta vedenpitävä vastaus kysymyksiini: Pidätte minua ja lausumiani totuuksia yksinkertaisesti uhkana: Sosiologinen fakta myös on, että koska ette nettikeskustelun perusluonteen takia pysty millään pelillä saamaan minua hiljaiseksi, jää ainoaksi konkreettiseksi vaihtoehdoksenne epätoivoiset yritykset saada minut ja mielipiteeni muiden silmissä näyttämään aivan naurettavilta - eli näin tehdä minut näennäisesti vaarattomaksi.

Kysymyksenasetteluni paradoksaalinen luonne tulee muuten paljastumaan teille viimeistään siinä vaiheessa, kun alatte tahollanne pohtia, että miten helvetissä enää pystyn olemaan vastaamatta tuon ihmishirviön viesteihin ilman etten samalla myönnä hänen olleen tässäkin aivan oikeassa. Syy itsetunnon puute ja huono minäkuva.

En kaikkee lässytystä jaksanu lukea mut mikä torvi tää OB on? Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Pähkinänkuoressa riittää että on helvetin hyvännäköinen, humalainen nainen ei voi vastustaa Mistä ihmeen alemmasta keskiluokasta se "jaajonen" oikein höpöttää ja haluaa edukseen erottautua.

Kyllä se paska on paskaa pienistä vivahde-eroista huolimatta. Vetelää luiroa tai kivikovaa pötköä, joka ei tahdo lähteä edes tökkimällä, tulee se housuihin pasuunoiden saattelemana tai hiljaa varkain kuin mykkä hiihtäjä, asettuu se mukavan letkeästi kiepille lepäilemään tai räjähtelee sisäisen paineen voimasta sinne tänne. Yhtä kaikki ei sitä huvikseen katsele, haistele saati maistele. Säälittävääkin säälittävämpi opportunismisi paljastaa sinun muuten olevan selvästi alan miehiä.

Nimimerkki "sivusta seuraa", suosittelen ehdottomasti kaiken lässytyksen lukemista alusta loppuun, mikäli elentunut kehitystasosi vain antaa myöden. Ennen sinua olen nimittäin jo ehtinyt pelastaa lukuisia palstani lukijoita keskiluokkaisen haistavittuelämän kurimuksesta. Heh Heh - huumori se kukkii tässä ketjussa edelleen Mielenkiintoinen keskustelu, ei voi muuta sanoa.

Hiipii väistämättä mieleen, että ap ja kiivaimmat opponentit ovat yksi ja sama henkilö, koska tyyli on kovin yhtenäinen. Toisaalta vastaväittelijät voivat yrittää puhua "samaa kieltä" kuin ap, jotta saataisiin kunnon sanansäilän vääntö aikaan. Joka tapauksessa, roastaustahan tämä on pitkälti.

Sitten muutama oi niin hempeä ja tunteellinen kysymys ap: Etkö todella usko, että voisit saada parisuhteen? Oletko joutunut tukahduttamaan herkät tarpeesi? Tekisi mieli kysyä vaikka mitä muutakin, mutta tuon haluaisin tietää ensin.

Koskapa olet itseäsi tutkistellut tarkoin, osanneet näihin suoraan vastata. Ole hyvä, älä ala heti ensimmäiseksi analysoida, miksi ja miltä pohjalta minä näitä kyselen. Just answer, plain yes or no will do. Q1 Yes, I do. Q2 Yes, I have. Q3 Yes, I do.

Q4 No, I have not. Siksipä en ehkä ymmärrä, miksi lähestyt naisia niin kovin teknisesti? Eikö rakkaus löydy juuri toisin? Hiljaisemmin, hitaasti, kaukaa ajan kanssa katsoen?

Kuinka paljon olet tutkinut sydänten teitä, niitä oikeita, tuntemattomia? Hyvä HX, käsittääkseni en missään vaiheessa tätä puoleltasi retoriseksi paskanjauhamiseksi muuttamaasi keskustelua ole esittänyt, että käyttäisin itse henkilökohtaisessa elämässäni vastakkaisen sukupuolen lähestymiseen samaa tekniikkaa, jonka olen rautalangasta väännettyjä yksityiskohtiaan myöten kehittänyt vain ja ainoastaan yhtä vähä-älyisten mutta miespuolisten lajitoveriesi olemattoman sukupuolielämän virvoittamiseksi henkitoreistaan.

Sitä paitsi, minkä helvetin takia ylipäätään juoksentelisin rullailisin joidenkin keskiluokkaisten munanlutkuttajien perässä, kun teitä näyttää täälläkin roikkuvan ainaisena riesanani jo ties kuinka paljon tekstejäni kiimoissanne ahmimassa ja ihan muuhun tarkoitukseen suunniteltuja turpavärkkejänne tarpeettomasti availemassa.

Tässä suhteessa nettikeskustelun ja säännöllisellä lääketokkuralla tarkasti rajoitetun sosiaalisen elämäni etu on puoleltani nimenomaan se, ettei minun tarvitse haistella halpoja hajuvesiänne, järkyttyä keskiluokkaisella tyylittömyydellä tehdyistä vaatevalinnoistanne eikä oksennella pitkin poikin fanipaloilla paisutettuja kasvonpiirteitänne hivenen liian pitkään tutkailtuani. Rakkaus on minulle juuri sitä, että voin joka aamu hoitajieni suorittaessa rutiiniluontoista alapääni pesua todeta itsekseni, että ainakin minä olen tehnyt voitavani valtakoneistoon pesiytyneen korruption sekä taantuneen keskiluokkaisen tekopyhyyden ja hurskastelun paljastamiseksi johdattaakseni rakkaat opetuslapseni eli teidät polulta eksyneet kohti lunastusta ja sielujenne pelastusta.

Ja lopuksi kuuluu huutaa: Hyvä HX, taidat olla erityisen nopeasti kyllästyvää sorttia, koska vielä Liekö sama ilmiö totta myös ihmissuhteiden puolella, mikä tietysti selittäisi hakeutumisesi läheiseen keskusteluyhteyteen juuri minun kanssani. Asioiden toistelu taas saattaa kieliä siitä, että aiemmin tapaamasi miehet eivät ole riittävällä tavalla kyenneet ottamaan tarpeitasi ja toiveitasi huomioon, ja olet tästä johtuen joutunut heille nalkuttamaan jopa keskimääräistä enemmän.

Nimimerkki "booooring", jos sinua jo vierailevana tähtenä kyllästyttää tämän keskustelupalstan jutut, niin voit varmasti kuvitella miltä minusta tuntuu ratkoa päivästä toiseen samoja, muutamalla Dr. Phil -jaksolla hoidettavissa olevia keskiluokan runkkarien ja munanlutkuttajien ihmissuhde-, mielenterveys-, elämänhallinta-, potenssi- ym.

Ei silti, en valita, koska tätä tehtäväähän varten minut on aikoinaan maan päälle lähetetty - kärsimään nimenomaan muiden ihmisten ja heidän pahojen tekojensa puolesta. Ei, nimimerkki "uudestisyntynyt", en valitettavasti ole mikään Jeesus - toisin merkitykseni ihmiskunnalle tulee mitä ilmeisimmin olemaan vähintään samaa luokkaa ellei jopa suurempi.

Eläkää siis ja nähkää. Kyseisellä herralla oli muuten aikoinaan mahdollisuus osoittaa kohdallani olevansa maineensa veroinen ihmeparantaja tai kykenevänsä edes jonkinlaiseen myötätuntoon, mutta ilmeisesti hänellä oli juuri tuolloin parempaa tekemistä teidän tapakristillisten runkkarien ja munanlutkuttajien jälkikasvun pyhä- ja rippikoulujärjestäjäin pidättyväisyyden ja muun kyvykkyyden yliarvioinnissa.

Pylvänäinen, osaan kyllä erottaa ihmisistä oikeasti apuani kaipaavat ja kaltaisesi säälittävät provot, jotka saavat vain kiksejä minunlaiseni pyörätuoliin sidotun ja puolustuskyvyttömän raukan kiusaamisesta sekä omalle kohdalle osuneesta henkisestä persepanosta. Näin ollen en tässä rupea nyt tekemään syväanalyysiä sinun tai vanhempiesi elämästä, mutta jos lähetät puhelinnumerosi ja osoitteesi, voin hyvinkin tulla tekemään sellaisen julkisuudelta piilossa ns. Sopivan ajankohdan valitsemisessa osaat toivottavasti ottaa huomioon lähestyvän vapun, jolloin joudun hoitajieni ja kuljettajieni työsopimuksista johtuen huolehtimaan lääkkeitteni annostelusta ja liikkumisestani itsenäisesti.

Turha yrittää heittäytyä marttyyriksi. Sen verran olet täällä ihmisille länkyttänyt ja kerjännyt nimittelyilläsi jo ensimmäisestä viestistäsi lähtien verta nenästäsi, että jaksa nyt sentään loppuun asti.

Sen verran kuitenkin säälin sinua, että tulisin ennemmin kävelykykyisenä ja muutenkin enemmän yhteiskuntakelpoisena tapaamaan sinua - nakkaa osoitteella, et pety! Äläkä pliis laita vastaukseesi sitä normiskeidaa runkkari, munanlutkuttaja yms.

Se on jo niin nähty. Miten tässä asiassa voi olla oikeita tai vääriä oppeja, kun ihmiset ovat yksilöitä ja persoonia, joille jokaiselle sopii erilainen, omansa lainen lähestymis- ja "iskemis"tapa. Se mikä sopii ja käy mulle, ei sovi ja käy ollenkaan jollekin toiselle. Pylvänäinen, suureen ääneen mainostama yhteiskuntakelpoisuutesi on vuoren varmasti parhaimpia ominaisuuksiasi ainoa henkinen lienee poikkeuksellisen pahanhajuinen hengityksesi , mutta ymmärtänet silti tällä keskustelupalstalla teistä keskiluokan runkkareista ja munanlutkuttajista esittämieni raadollisten tosiasioiden valossa, ettei se varsinaisesti ole piirre, josta haluaisin kovinkaan tosissani kilpailla.

Taantuneesta henkisestä tilastasi johtuen et varmaankaan käsitä tätä, mutta tähän yhteiskuntakelpoisuuteen totutteleminen alkoi kohdallasi jo silloin, kun jäit muutaman vuoden ikäisenä ensimmäisen muttet kaikesta päätellen todellakaan viimeisen kerran kiinni itsesi koskettelusta ja sinut laitettiin avioeron partaalla riutuvien vanhempiesi toimesta pimeään komeroon häpeämään tätä iljettävää hairahdustasi.

Siitä lähtien on vuosien saatossa muiden suoltaman paskan nieleminen ja heidän kaksinaismoralististen sääntöjen ja normien orjallinen noudattaminen kaikessa turvallisuudessaan tullut sinulle muiden kohtalotoveriesi ohella jo niin itsestään selväksi, ettet juurikaan ole nähnyt vaivaa miettimällä asian todellista laitaa. Vaikka päällisin puolin identiteettisihän on siis rakentunut puhtaasti muiden näkemysten ja mielipiteiden varaan tietysti vaikutat kaikin puolin eheältä persoonalta, alitajuntasi syövereistä turhankin usein hallitsemattomasti kumpuavien torjuttujen halujesi, tarpeittesi, ajatuksiesi ja ennen kaikkea seksuaalisten impulssiesi vyöry on kuitenkin todellisuudessa tehnyt elämästäsi yhtä helvettiä eli täysin normaalia, merkityksetöntä ja keskiluokkaista haistavittuelämää.

Edellytyksesi pärjätä juuri tässä länsimaisessa yhteiskunnassa ja ns. Aistin muuten kirjoituksestasi varsin selvästi tuon patoutuneen seksuaalienergiasi, jota haluaisit tulla purkamaan minuun tai päälleni, mutta valitettavasti en oikein usko henkilökohtaisen vierailusi luonani tulevan kysymykseen.

Omaa osoitettani en näet voi täällä noin vain kaikille tuhansille palstani uskollisille lukijoille paljastaa, koska taloyhtiöni yleinen järjestys tuskin kestäisi sitä, että asunnostani tulisi yht'äkkiä teidän kaikessa tieltä eksyneiden pyhiinvaelluskohde ja henkisen puhdistautumisenne Mekka.

Nimimerkkille "Täyttä soopaa" muuten tiedoksi, että otsikon termi "oikeaoppisesti" on erityisen täsmällinen ja osuva juurikin siitä syystä, että minä olen itse omalla henkilökohtaisella ylivertaisuudellani ja suvereenilla näkemykselläni nämä munanlutkuttajien lähestymisohjeet runkkareita varten laatinut, jolloin virheen todennäköisyys niissä on ainakin sisällön suhteen täysin olematon.

Teidän kaikkien vääräoppisten riemuksi en sentään ruvennut mitään persoonakohtaisia ohjeita jokaiselle erikseen räätälöimään kustomoimaan, kuten te kielellisesti neandertaalilaisen tasolle taantuneet tekstiviesteilijät paremmin ymmärrätte , koska keskustelupalstani normilukijan suorastaan epätoivoinen tilanne vaatii tässä vaiheessa vain ja ainostaan mahdollisimman yksinkertaisia, selkeitä ja yleispäteviä ohjeita, joihin hän voi suurimman hätänsä hetkellä tarrautua.

D Mies on kuin kusiaispesä, kun vähän hipaisee niin johan alkaa suhista. Säälittävä ehkä, mutta oikeassa Kuka sulle on niin sanonut, tamponipää?

Keisarilla ei tosiaankaan ole vaatteita Tämä on tullut todistetuksi jo puolitoista kuukautta jatkuneen ja yhä vain vellovan keskustelumme aikana. Kysymys- ja huutomerkkien erottaminen tökerösti varsinaisesta virkkeestä kertoo muuten kohdalllasi siitä, että olet lapsuudessasi jäänyt paitsi vaille kunnollista äidinkielenopetusta myös riittävää huomiota vanhempiesi taholta ja sinut on useammin kuin kerran ymmärretty väärin hyvistä tarkoitusperistäsi huolimatta.

Onneksi eksyit tänne luokseni, koska nyt voimme yhdessä löytää tähän kommunikaatio-ongelmaasi ratkaisun niin, ettei sinun tarvitse sen kanssa lopun haistavittuelämääsi kamppailla eikä myöskään antaa mokoman pilata aivan kaikkia suhteitasi keskiluokkaisiin munanlutkuttajiin, jos se nyt oikeasti olisi jotenkin huono asia. Pakko myöntää, että tuo väittämä pitää kyllä kohdallani suurimman osan ajasta paikkansa. Tällaiseen ratkaisuun päädyttiin aikoinaan nimenomaan hoitajieni aloitteesta, koska heidän päivittäinen työnsä tulisi kuulemma muussa tapauksessa kohtuuttoman raskaaksi.

Keskimääräistä älykkäämpänä ja helposti naisten mielenliikkeitä ymmärtävänä tiedän kuitenkin, että vaakakupissa painoivat pääasiassa aivan muut seikat. Yeap, olet oikeassa; meistä kukaan ei pärjää sulle - sekopäisyydessä. Kenestä muuten puhut, kun viittaat itsesi sijaan suureellisesti "meihin"? Kenties omaan oksettavan keskiluokkaiseen haistavittu-uusiorunkkarimunanlutkuttajaperheeseesi, tämän keskustelufoorumin muihin hätäpaskansuoltajiin, Suomen Keskiluokkaisen Tasavallan säälittävän ylimielisiin junttikansalaisiin, EU: Sitä paitsi Suomessa ei käsittääkseni ole kukaan vajaa sata vuotta sitten päättyneen keisarihallinnon jälkeen käyttänyt itsestään monikkomuotoa, joten väittäisin sanavalintasi kertovan pikemminkin täysin hallitsemattomaksi riistäytyneestä yksinjäämisenpelostasi ja sen laukaisemasta primitiivisestä laumakäyttäytymisestä, jota nykyään myös ryhmäytymiseksi kutsutaan.

Ymmärräthän, että jo luolamiesajoilta joka on ilmeisen selvästi nykyaikaa lähempänä, jos puhutaan henkisestä kehitystasostasi lähtien kaltaisesi avuttomat pikkuotukset ovat hännäntynkä koipien välissä hakeneet toistensa turvaa, ja sitä mukaa kun ovat keihäin ja seipäin hävittäneet ympäristöstään kaikki tämän yhteisönsä hegemoniaa ja yhteenkuuluvaisuutta uhkaavat petoeläimet sukupuuttoon, turhautuneet luontaisten vihollisten puutteessa ja taantuneet älyllisesti osaksi kasvikuntaa, mutta fysiikaltaan lähestyneet uhkaavasti ryhävalasta.

Ylireagointisi ei siis voisi olla suurempi kunnianosoitus teidän säälittävien runkkarien ja munanlutkuttajien keskuudessa aiheuttamalleni sosiaaliselle uhalle ja ratkaisevalle merkitykselleni säälittävässä haistavittuelämässänne sekä myöhemmin koko ihmiskunnan historiassa.

Niitä sitten riittääkin yli tarpeen. Got it, fantasia se on tuokin. Mihin muihin tarkoituksiin muuten popsit niitä nappeja? Alan enenevässä määrin olla huolissani sinusta, mikä on tietysti paljon sanottu sellaisen miehen suusta, jota viimeisten vuosien ajan on pääasiallisesti huolestuttanut vain ja ainoastaan lääkkeiden annostelun suhteellinen epätarkkuus ja niiden nauttimisen viivästyminen minuutilla tai kahdella usein miten joidenkin asioihin liian suurpiirteisesti suhtautuneiden mutta jo tehtävistään vapautettujen hoitajieni takia.

Tällä keskustelupalstalla olen tässä reilun puolentoista kuukauden aikana joutunut tahtomattani ja silkkaa typeryyttäni tekemisiin useankin keskiluokan runkkari- tai munanlutkuttajakusipään kanssa, mutta laskujeni mukaan heistä säälittävin olet juuri sinä ks. Aktiivisuutesi täällä sekä sairaalloinen kiinnostuksesi henkilökohtaisiin asioihini viittaavat vahvasti siihen, ettei sinulla kaikkien ennakko-odotusteni mukaisesti ole toisaalla muuta elämää, mikä ei tietenkään nykyisten syrjäytymistilastojen valossa ole mikään naurun vaan kuolemaakin vakavampi paikka.

Haluaisin mielelläni ylivertaisena ihmistuntijana ja parantumattomana humanistina tarjota sinulle apuani sekä valaa sinuun uskoa tulevaisuutta kohtaan, mutta pelkään pahoin, että nettikeskustelua tiiviimpi kanssakäyminen ja yhteydenpito johtaisi väistämättä puoleltani omaan oksennukseeni tukehtumiseen ellei peräti itsemurhaan, mikä kaiken lisäksi olisi omiaan kirvoittamaan itseeni vahvasti kiintyneiden hoitajieni antipatioita sinua ja mitä ilmeisimmin yhtä pihalla olevia vanhempiasi kohtaan.

Valitettavasti joudun siis sinun ja vanhempiesi kohdalla nostamaan jo tässä vaiheessa käteni pystyyn ja toivoa vain, että hyvinkin lähellä olevan pohjakosketuksen jälkeen keskiluokkainen haistavittuelämänne saa uuden mutta entistä terveemmän suunnan.

On myös hyvä muistaa, että karu kohtalonne voi myös parhaimmassa tapauksessa vavahduttaa listani kärkipään muut edustajat hereille ennen kuin hekin ovat tahollaan ajautuneet yhtä vaikeaan tilanteeseen. Silmäilin tuotoksesi taas nopeasti läpi, sillä se on sitä samaa turruttavaa levyntoistoa kuin aikaisemmatkin viestisi, eikä ole minkäänlaisessa kosketuksessa normaaliin elämään, korkeintaan pääsi sisäiseen ja se fantasia-maailma nyt tiedetään.

Kysyn nyt kuitenkin uudestaan: Mihin tarkoitukseen popsit niitä lääkkeitä? Sinähän tässä olet pillerikuurilla, en minä. Papattava toistosi ja ympäri räkimistä kuvaava kommunikaatiosi ei tätä tosiasiaa muuta.

Ajattelin vain, että palstalaisten olisi hyvä tietää sairautesi perimmäinen syy. Oireet viittaavat niin moneen, että väärinkäsitysten vaara on suuri. Tilanteesi on siis äitynyt jo noin pahaksi. Nyt kyllä tekisi mieleni suunnata syyttävä sormeni kohti vanhempiasi, jotka kaikeksi onneksi ovat sentään älynneet erota riittävän ajoissa suurempien vahinkojen välttämiseksi.

Sinun kohdallasi tosin ratkaisevasti liian myöhään. Mitä taas tulee itsepintaisiin tiedusteluihisi, olen käsittääkseni jo aiemmin tällä keskustelupalstalla puhunut yleisen mielenterveystietouden parantamiseksi melko avoimesti ja suorasukaisesti omista mentaalipuolen ongelmistani, joten mainitsemillesi "palstalaisille" 5-vuotiaan henkiselle tasolle jämähtäneen miehenkuvatuksen puutteellisella sanavarastolla tavoittelemasi termi oli luullakseni "uskolliset seuraajani" ei liene jäänyt sairauteni perimmäiset syyt hämärän peittoon.

Normaalia, yksinomaan primitiivisten vaistojensa - lähinnä sukupuoliviettinsä - varassa toimivaa, keskiluokan kusiaistakin hidasälyisempänä hoksaat varmasti saman muutaman kuukauden sisällä ellet jo viikkoa pari aiemminkin. Usein esitettyihin arveluihin mielenterveyteni häilyvyyden ja kirjoitusteni välisestä suhteesta voin selventää sen verran, ettei lääkitykseni lääkärien kertoman mukaan pitäisi juurikaan vaikuttaa alentavasti järjenjuoksuuni tai motorisiin kykyihini.

Niiden poisjättäminen sen sijaan saattaa aiheuttaa merkittäviä verbaalisen aggressiivisuuden, henkisen väkivaltaisuuden ja katkeruuden puuskia, jotka nuorempana valitettavasti kuuluivat jokapäiväiseen elämääni hyvinkin läheisesti. Edelleen en myöskään usko, että kirjoitukseni juurikaan lisäävät väärinkäsityksiä lukijoitteni piirissä, koska teidän säälittävän keskiluokkaisten runkkarien ja munanlutkuttajien haistavittuelämä on jo vieläkin vajaaälyisempien vanhempienne vanhan viinan- ja oksennuksenkatkuisesta ensitapaamisesta lähtien ollut silkkaa väärinkäsitystä, josta maapallon muu väestö on saanut maksaa kovaa hintaa - ei vähiten länsimaisen taantumuksen ja mielenkorruption näkökulmasta kehittymättömien maiden väestö eli lähinnä viattomat naiset ja lapset.

Tässäkin suhteessa ilmeisen pinttynyt tapasi selata puolihuolimattomasti silmäillen läpi yhteiskunnallisesti painokasta, tieteellisesti vedenpitävää ja myöhemmin kulttuurihistoriallisestikin merkittävää tekstiäni on perin yhteisvastuutonta toimintaa tosin henkisen vajavaisuutesi ymmärtävälle älymystölle varsin ymmärrettävää torjuntareaktiota, jonka perimmäiset syyt juontavat traumaattisiin lapsuudenkokemuksiisi sekä ilmeiseen kyvyttömyyteesi selviytyä niistä ilman apuani.

Älä huoli, avunhuutosi on kuultu. Paskanjauhanta-generaattori siellä taas naputtaa, mutta tässähän se tuli: Kulttuurihistoriallisesti ja tieteellisesti sanoen olet säälittävä sekopää. En nyt sanoisi aivan noin. Kulttuurihistoriallisesti asiaa on vielä suhteellisen aikaista alkaa spekuloimaan etkä tieteellisesti perusteltuna ole pystynyt muidenkaan väitteittesi todenperäisyyttä osoittamaan kuten itse olen sinun ja useiden kohtalotoveriesi kohdalla tehnyt.

Don't shoot the messenger. En minä, eikä kukaan muukaan voi kohtalollesi mitään. Taidat Pylvänäinen olla vieläkin taantuneempi älyllisiltä ym. Silmittömästä kohtalonuskostanne ja melkein identtisistä lausahduksistanne päätellen voisi hyvin kuvitella teidän olevan samasta loppuunkulutetusta keskiluokan munanlutkuttajahuorasta sienneitä, väärinpaineistetussa happikaapissa haistavittuelämänne ensimmäiset kuukaudet viettäneitä kaksoisveljiä keskenänne.

Ei silti, usko ennaltamäärättyyn elämään ja oppi omien valintojen periaatteellisesta merkityksettömyydestä ovat edustamanne säälittävän keskiluokan jota myös yhteiskuntamme syöpäkasvaimeksi voidaan hyvällä syyllä kutsua tyypillisimpiä piirteitä, mikä ei poikkeuksellisen heikon luonteenlaatunne tunteville ole todellakaan mikään ihme.

Kun oma toiminta niin ratkaisevasti nojaa tällaiseen sairaaseen elämänkatsomukseen, niin on täysin luonnollista tähdätä kaikessa keskinkertaisuuteen: Mikäs siis sen mukavampaa kuin antaa virran viedä muun roskan mukana ja lekotella sen pinnalla Marimekon Unikko-kuosiin tuunatulla kumipatjalle vailla minkäänlaista vastuunkantoa omista valinnoista, suunnasta, ymmärrystä ratkaisujen lopullisista seurauksista ja ilman perusteellista paneutumista mihinkään ympäröivään asiaan tai ongelmaan.

Meitä totuudenpuhujia syytätte sitten, jos ei kyyti koko matkan ajan ole ollut ihan tasaista tai kumipatjanne on uhkaavasti alkanut tyhjentyä kosketuksesta johonkin terävämpään kiveen.

Voi voi, on tainut jäädä taas ne lääkkeet ottamatta ja vaipat vaihtamatta. Sinua käy kieltämättä jotenkin sääliksi: Vahinko vain, ettei energiasi riitä enää keksimään uusia, vähän vaihtelevampia termejä. Nuo munanlutkuttajat, haistavittuelämät yms. Etkö voisi päivittää sanavarastoasi, edes viihteellisyyden tähden? Vakavasti sinua ei ota kuitenkaan kukaan. Mutta anna tulla lisää vaan, sekopää. Pylvänäinen, miten voit olla noin säälimättömän julma minua kohtaan? Mieti itse, jos olisit joutunut pyörätuoliin loppuelämäksesi etkä pääsisi käymään edes vessassa oma-alotteisesti.

Näin rumasti minua ei ole kukaan kohdellut sitten kouluvuosien, jolloin jouduin täysin ilman omaa syyttäni luokkatoverieni jatkuvan piinaamisen ja ivan kohteeksi.

Silloin en tosin vielä ollut liikuntakyvytön, mutta arkana ihmisenä en uskaltanut puolustautua hyökkääjiäni vastaan tai edes yrittänyt pötkiä pakoon. Mitä pahaa minä sinulle olen muka tehnyt, että ansaitsen tällaisen vihamielisyyden ryöpyn? Sitä paitsi jo jonkin aikaa tätä keskustelua seuranneena tiedät varsin hyvin, miten herkkä olen muiden ihmisten panettelulle ja miten helposti siitä pahoitan mieleni.

Edellisellä kerralla noin kuukausi sitten masennuin niin pahasti, että minun oli oman terveyteni kustannuksella pakko turvautua punaviinipulloon, jonka eräs hoitajistani oli muutama vuosi sitten antanut minulle syntymäpäivälahjaksi. Haluatko oikeasti, että minustakin tulee samanlainen juoppo kuin siitä vierailijasta, joka täällä käytti nimimerkkiä "no ei tosiaan"?

Lisää vettä myllyyn vaan. Tuohan kuohuu kuin mutalampi. Säälittäisi enemmän, jos itsekehuisi vähän vähemmän.

Taidat sinäkin olla varsinainen sadisti, kun pyörätuoliin sidottua vammaista noin parjaat ja näytät saavan suurta nautintoa, kun pääset oikein sivusta seuraamaan heikomman osapuolen täysin perustelematonta härnäämistä. Tietysti ymmärrän hyvin, että keskiluokkaiseen maailmankatsomukseesi kuuluu olennaisesti se, että muitta mutkitta omaksut massan mielipiteen oli se moraalisesti miten kyseenalaista tai muuten arveluttavaa tahansa.

Tässäkin tapauksessa menit pelkurimaisesti heti enemmistön puolelle, ettet vaan itse joutuisi todellisine mielipiteinesi ja ajatuksinesi kenenkään tulilinjalle. Varsin hyvin nimittäin tiedät minun olevan sanomisissani ei enempää eikä vähempää kuin oikeassa. Onneksi säälittävä riekkumisenne ei kohta tunnu enää missään, kun ehdin jo muutaman paukun konjakkia siemaista. Oletteko nyt tyytyväisiä, mitä? Voin tietysti yrittää selittää, vaikka uskon, ettei se tästä paljon enää aukene.

Jumissa ollaan kuin Vietnamin sodassa. Olen ollut julma sinua kohtaan, koska jo tämän pitkän viestiketjun avauksessasi käytit halventavia ja nimitteleviä termejä niin naisista kuin myös viestisi kohdeyleisöstä lukijoista. Kun sitten aloit jotenkin luonnollisesti saada tyylistäsi kriittistä palautetta, aloitit räksytyksen ja nimittelit ihmisiä yhä kovemmalla ja kovemmalla temmolla. Tästä syntyi täysin tarpeeton ja turha kierre, jonka itse aloitit. Viesteistäsi huokuu täydellinen empatian puute, sivistymätön ja epätasapainoinen luonne sekä lähes yltiö-narsistinen itseriittoisuus.

Kun elämässä kaivaa verta nenästään niin kyllä sitä sitten saa ja tässähän sitä ollaan. Siis ihan oikeasti O. Termit "runkkari", "munanlutkuttaja" tai "säälittävän elämänkatsomuksen omaava henkilö" eivät kuulu normaalin ihmisen kielenkäyttöön eikä voi, vaikka alkuperäinen pointtisi Naisen iskeminen oikeaoppisesti noin yleensä olisi kuinka oikea tai naseva tahansa, millään auttaa muita lukijoita samaistumaan viestiisi tai sen näennäiseen tarkoitukseen.

Olen käyttänyt rajuja ja ehkä anteeksiantamattomiakin keinoja sinua vastaan, mutta toivottavasti olen pysäyttänyt sinut. Joskus tarvitaan luoti pysäyttämään susi. Ja jos sen punkkupullon avaat, on se ihan oma valintasi - ei minun eikä kenenkään muunkaan. Lopuksi voin antaa pelkistetyn esimerkin sanomastani: Henkilö A haluaa kirjallisesti opettaa henkilö B: Kumman allaolevista viesteistä uskot olevan normaalia kommunikaatiota? Entä kumpi viesti voisi johtaa rakentavampaan loppuasetelmaan, eli siihen, että A: Kuulin, että sinun pitää vaihtaa hehkulamppu.

Se on helppoa, katsele uusi 40W hehkulamppu valmiiksi, jonka jälkeen viet jakkaran pimeän kattolampun alle. Kiipeä jakkaralle ja ruuvaa palanut lamppu kannastaan pois.

Se kannattaa viedä kierrätykseen myöhemmin. Ota uusi 40W lamppu ja kierrä se sinne kantaan, ihan loppuun asti. Laskeudu alas jakkaralta ja koita laittaa katkaisijasta lamppu päälle. Vie sitten jakkara oikealle paikalleen. Kuulin, että kompetenssisi ei riitä suorittamaan niinkään yksinkertaista operaatioita kuin hehkulampun vaihto?

Onneksi minulla on tarjota sinulle monen vuoden kenttäkokemukseen perustuvaa opastusta, jonka avulla voit jatkaa säälittävää keskiluokkaista ja mitäänsanomatonta arkeasi. Katselet ensin uuden 40W hehkulampun valmiiksi, jonka jälkeen viet jakkaran pimeän kattolampun alle.

Huomautettakoon tässä vaiheessa, että jokainen kipeä runkkarikin osaa suorittaa ko. Kiipeät jakkaralle ja ruuvaa palanut lamppu kannastaan pois. Varo sähköiskuja, sillä noin upean yksilön menetys romahduttaisi maailmankaikkeuden. Se lamppu kannattaa viedä kierrätykseen myöhemmin, mikäli munanluttkujavaimosi siihen suinkaan antaa kallisarvoista laatuaikaa.

Laskeudu alas jakkaralta varovasti, ettei pönttösi kolise rikkoen kapitalistieuroillasi hankittua hienoa parkettilattiaa ja koita laittaa katkaisijasta lamppu päälle. Tämän jälkeen voitkin sitten syyttää epäonnisia vanhempiasi, jotka eivät alkoholisminsa keskellä ehtineet opettaa pojalleen näinkin yksinkertaista asiaa.

Miten B voisi reagoida kumpaankiin viestiin? Näetkö viesteillä 1 ja 2 mitään eroa B: Miten tilanne voisi jatkua? Kuten sanoin, en tiedä onko tästä tilanteessasi mitään apua, koska en usko, että pystyt tyyliäsi tai ajatusmaailmaasi asiassa muuttamaan. Koet olevasi muiden yläpuolella, eikä mikään saa sinua kääntämään päätäsi.

Mutta ehkäpä näet minut vastaisuudessa hieman muunakin kuin kiusaavana demonina. Ainoa todellinen vastus täällä sinulle olen näköjään minä, keskity siis viemään homma loppuun minun kanssani. Ei, en vihaa sinua.

En halua tuhota sinua. Halusin sinut nöyrtymään edes vähän. Se, että olet pyörätuolissa ei tee sinusta mitenkään erikoista nettipalstalla - kadulla se voisi tehdä, jossa fyysinen elementti esim.

Usko minua, jos tapaisimme kadulla ja soittaisit turpaasi minulle, en kävisi sinuun käsiksi. Olet kieltämättä hyvä kirjoittaja, mutta olet luonut paljon vihamiehiä itsellesi jopa niistäkin jotka täällä yrittivät edes hieman ymmärtää sinua. Se on hieman surullista. Saat täällä turpiisi taukoamatta, kun sitä ehkä tiedostamattasikin pyydät, eikä se kokonaisuutta arvioiden varmasti ole tavoiteltava asia.

Tämä jankkaaminen täällä ei enää auta ketään, varsinkaan sinua. Itse et ainakaan asiallista tekstiä osaa kirjoittaa. Vitun säälittävät kesskiloukan runkkaaripaskaskat, mä tapan tiedät.. Taisi mennä muutakin kuin pari konjakkia. Olet sen verran sekaisin O. Toivottavasti saat apua ja pystyt elämään jatkossa edes hieman tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää.

En tiedä menneisyydestäsi, mutta voin aavistaa jotain. Toivon, että pystyt hakemaan apua. Usko tai älä, toivotan sinulle kaikesta huolimatta kaikkea hyvää. Uusi, silmitöntä henkistä ulostustanne täynnä oleva viikko on siis taas käsillä reisillä , mutta nyt vahingosta viisastuneena tiedän pystyväni kestämään siinä uimista entistäkin paremmin.

Menneet viikot ovat lisäksi osoittaneet tieteellisesti ym. Ironisintahan tässä kaikessa on tietysti se, että juuri te aivokapasiteetiltanne nisäkäsmaailman suurimmat, mutta sen tosiasiallisessa hyödyntämisessä satiaisen tasolle valahtaneet otukset näytätte edelleenkin jostain käsittämättömästä syystä olevan sitä mieltä, että juuri minun pitäisi muka hakea apua joihinkin riidanhakumielessä omassa sairaassa päänupissanne minulle kehittelemiinne ongelmiin.

Kuten tiedätte saan itse jo aivan riittävää apua normaalissa, lähinnä liikuntarajoitteisessa arjessani, mikä sitä paitsi on tehnyt henkisen elämästäni teidän runkkarien ja munanlutkuttajien keskuudessa melkein siedettävää ellei peräti onnellista. Sen sijaan te säälittävät keskiluokan kusiaiset ette itse näytä edes tajuavan tarvitsevanne haistavittuelämässänne luovimiseen tai parhaimmassa tapauksessa siitä irtautumiseen hyvinkin kipeästi radikaaleja ja pikaisia avustustoimenpiteitä - ei siis vaikka säännöllisin väliajoin edustamastanne läpimädästä yhteiskuntaluokasta jollain herkemmin asioita ympärillään aistivalla ja lohduttomasta tilanteestaan turhan perillä olevalla yksilöllä tulee mittari täyteen ja ylitsepääsemätön tarve lähteä täältä vaimonsa ja leikkikouluikäisten lapsensa vastustuksesta huolimatta heidän kanssaan sekä muutaman lööpin saattelemana Ikean lakeuksia autuaammille parkkipaikoille.

Ei silti, sen jälkeen, kun täysin tiedostamatta, junttisukunne menneiden polvien reilut sataa vuotta sitten kieltämättä taloudellisessa ahdingossa mutta silti lähes täydellisessä mielenhäiriössä aloittamaa perinnettä vaalien ja sokeasti kuin Jim Jonesin uskolliset kannattajat valitsitte luuserivanhempienne varoittavasta esimerkistä huolimatta yhtäläisen säälittävän keskiluokkaisen haistavittuelämän ja ilman sen merkittävämpää aivotyöskentelyä omaksuitte sen suhteellisen kivuttomaan läpiviemiseen tarvittavan henkisen taantumuksen, välinpitämättömyyden, moraalisen kaksinaamaisuuden jne.

Itse voin kuitenkin hyvällä omallatunnolla sanoa tehneeni parhaani, vaikka viime viikonlopun tapahtumista - niin vähän kuin minulla niistä on muistikuvia - johtuen voin rinta kaarella kertoa maksaneeni yrityksistäni huomattavaa henkilökohtaista hintaa. Kaiken panettelun ja irvailun sijaan teillä olisi nyt siis enemmän kuin syytä edes jollain tavoin osoittaa minulle kiitollisuutta ja myötätuntoa henkilökohtaisten uhrauksieni edessä.

Heikon luonteenne tuntien tiedän toki sen jäävän korkeintaan ajatuksen tasolle. Minulle on nyt siis annettu kaikki valta tällä keskustelufoorumilla kuten kotona hoitajiini.

Te säälittävät runkkarit ja munanlutkuttajat, menkää siis ja tehkää kaikki muutkin paskanpuhujat minun opetuslapsikseni: Ja katso, minä olen teidän kusiaisten kanssa kaikki päivät teidän taantuneen keskiluokkaisen haistavittuelämänne loppuun asti.

Kyseiselle henkilölle puhuminen on tuuleen huutamista. Kehotan, että hänet jätetään yksin mesoamaan, sillä sairastava henkilö voi provosoituessaan jopa vahingoittaa itseään.

Vahinko, ettei häntä olla vielä siirretty asianmukaiseen laitokseen hoitoon. Miksi avioerossa nainen saa aina lapset, vaikka nainen olisi täysi hulttio? Miksi miestä saa kuvailla paksumahaksi ja lökäpöksyksi, mutta naista ei paksukaiseksi? Miksi nainen saa keimailla mielin määrin miehelle, mutta miehen täytyy pitää katseensa tiukasti ojennuksessa.

Epäilen vahvasti, että feministit ovat vuosien saatossa saaneet aikaan täysin vääristyneen asennemallin, jota me nyt orjallisesti noudatamme. Miehistä tehtiin feministimallissa onnettomia kotinynneröitä, joiden ainoana tehtävänä oli palvella naisia mahdollisimman hyvin.

Noustaanpa yksissä tuumin miehet barrikadeille feministejä vastaan! Ja koska länsimaalainen mies ei sellainen saa olla, niin sitten kiinnostus kohdistuu vaikkapa muslimimiehiin, jotka näyttävätkin kaapin paikan sitten aivan eri intensiteetillä.

Muslimimiehet näyttää äkkiä myös sukunsa ja kulttuurinsa Montako muslimimiestä mahdat tuntea? Täällä varmaan muslimienkin elämä näyttää toisenlaiselta kuin heidän kotimaassaan, omassa kulttuurissaan, valtaväestönä ja työtätekevänä kunnon kansalaisena. Olin aikoinaan kihloissa muslimin kanssa tuolla kaukana jossain, mies oli kunnollinen, hankki jo meille kodinkin ja kaikki oli valmista perheen perustamista varten.

Minä sen asian mokasin, ei hän. Meillä täällä ne ovat oudot käsitteet parisuhteesta ja vapaudesta, puolin ja toisin. Nyt katson kaiholla kuvia lehdissä ja netissä, hänen ollessaan urallaan juuri siinä missä haaveilikin: En varmaan olisi juopon äijän katkera ex, jos olisin uskaltanut ja olisin ollut luottamuksen arvoinen itsekin.

Tuohan on kunniamurhan paikka koska olet häpäissyt miehen sukua teoillasi. Ei siis saa, mitä täh, olla. Joka rodussa on luusereita. Hotellin astianpesuosastolla oli seitsemän ja puolen vuoden aikana 17 eri kansallisuutta olevaa työntekijää mm. Norsuunluurannikolta, Sambiasta, Turkista etc. Olin kusessa vastaavana esimiehenä. Toki oli suomalasiakin vikoineen yms. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Jätetään koko Suomi naisille ja kaikki suomalaiset miehet muuttakoot täältä pois.

Ottakoot naiset sitten tänne itselleen tilalle kaikenmaailman tummat ulkomaalaiset miehet, kun he sitä niin kovasti haluavat. Tämän suuntainen kehityshän on ollut Suomessa menossa jo parikymmentä vuotta. Kaikki on turhaa 9. Paljon nähnyt nainen Kyseessä on enempikin läheisriippuvainen nainen, jonka itsetunto on jäänyt kehittymättä. Tuo "vahva" mies on vielä heikompi kuin nainen itse. Matti ja Mervi Nykänen tai se naapurin 10v yhdessä tapellut ja juopotteleva pariskunta.

Onko joillekin niin vaikea kuvitella, että asioista voidaan ihmissuheissa sopia yhdessä tasavertaisina? Miten ihmeessä suurin osa suomalaisista miehistä sitten pärjää hyvin ja on tyytyväinen suhteeseensa, jossa tuetaan toista vuoron perään? Itse en koskaan ole nähnyt alistamista suvussani ja tuttavapiirissäni, vaan jokaisella on ollut itseisarvo. Ovatko nämä valitukset vain niiden juttuja, jotka tuntevat jääneensä jotenkin paitsioon tai ovat puutteessa, alemmuudentuntoisia jne?

Jos ei itseään arvosta, eivät arvosta muutkaan! Olen pannut merkille, että muslimimiesten tai yleensä turvapaikanhakijamaiden miesten matkaan lähtevät ne naiset, jotka eivät koe olevansa haluttuja ja kelvollisia suomalaiselle miehelle, eivät löydä paikkaansa yhteiskunnassa ongelmiensa takia tai ovat jotenkin kärsineet alkoholista ja väkivaltaisuudesta aikaisemmassa suhteessaan. He ovat läheisriippuvaisina helppo saalis niille etelämaalaisille miehille, jotka ottavat kenet vain saavat, jotta saisivat oleskeluluvan.

Läheisriippuvainen taas tarvitsee jonkun, joka antaa hänelle marttyyrin ja uhrin aseman, jonka kautta käyttää itse valtaa. Patriarkaalisissa perhetyranniakulttuureissa sellainen löytyy helposti. Paikallisen turvakodin pihalla on muuten nykyään enimmäkseen huivipäisiä naisia, tummaihoisia, lapsineen sisään pyrkimässä. Toki ei saa yleistää, sekulaarimuslimit ovat kuin kuka tahansa meistä.

Onhan fundamentalisti-kristityt samanlaisia tyranneja näissä kuvioissa kuin muslimitkin. Katsoitteko muuten neljät häät -ohjelmaa? Ohjelmassa mustan miehen kanssa oli mennyt naimisiin nainen oli valtavan lihava ja muut morsiamet olivat normaalipainoisia.

Ulkonäköpaineet ovat siis suurin syy siihen, miksi suomalaiset naiset sortuvat niihin, jotka vähänkään lirkuttelevat, vaikka se olisikin pelkkää teeskentelyä. Olen itse ollut vaarassa sortua samaan, kun tunsin olevani hukassa enkä ollut nuorempana miesten mieleen. Onneksi suhde loppui, vaikka en ikimaailmassa olisi kääntynyt toiseen uskoon tms.

Naiselle on niin tärkeää tuntea itsensä hyväksytyksi, varsinkin jos ei ole saanut kotoaan hyväksyntää. Ja suomalainen miesturisti uskoo mitä tahansa se maksettu thaihieroja korvaan supsuttaa, vaikka tekisi sen maksusta.

Todellisuus tietenkin tulee lyömään kasvoille ennen pitkää - ei tiedetä tarpeeksi toisen kulttuurista ja mielen kieroudesta, kun ollaan sokeita ja kuvitellaan että se tykkää minusta oikeasti.

Kohta huomataankin että ukko hakee toisen muijan sieltä kotimaasta. Minä olen kuullut itse pohjois-afrikkalaisen miehen suusta, että "sanat ovat ilmaisia" ts. Samoin tekevät tietysti suomalaiselle miehelle venäläiset ja virolaiset sekä thaikkunaiset. Ero heti, kun oleskelulupa on selvä ja haetaan kotimaasta se vljadimir, oikea rakastettu. Heikko itsetunto jota esiintyy tietysti kaikissa kansoissa, eikä ole pelkästään meidän yksinoikeus panee miehet orjaa hakemaan, ja naiset hyväksyntää.

Elättäjää suomalainen nainen ei enää tarvitse kuten ennen, ja siinä on suurin syy siihen, että täyspäisten suomalaisten naisten ei tarvi sietää huonoa käytöstä ja kohtelua miehiltä. Ja ne, jotka eivät pärjää suomalaisen naisen kanssa, hakevat kielitaidottoman ja kuuliaisen orjan ulkomailta kun ihmissuhdetaidot on mitä on ja pildeä olis kuitenkin saatava.

Oletteko te valittajat muuten koskaan olleet rakastuneita? Silloin haluaa tehdä toiselle mieliksi ihan vapaaehtoisesti ja rakkaudesta. Siinä vaiheessa kun aletaan pakottamaan ja alistamaan toista, ei voida puhua enää mistään lämpimistä tunteista.

Kukaan ei rakasta orjuuttajaansa, eikä kunnoitusta ja rakkautta voi vaatia väkivalloin. Kyllä mies on sika ja nainen lutka. Ei se siitä muuksi muutu. Jos mies unohtaa tuon perusasian, narttu raatelee sen veriseksisiaksi kertoo Pyllykirjalle seksologi Aina Ilona.

Nyrkkiä tuli tuon tuodtakuin, kunnes sanoin, että tuossa on ovi. Ja mielestäni asia on niin, että naiset eivät saa olla yhtään "kurvikkaita", mutta miehet saa kulkea lyhyt t-paita päälla ja roikkuva tynnyri näkyvillä ja verkkarit jalassa. Kyllä minusta siinä on feminismi kaukana. Oppikaa miehet edes pukeutumaan. Niin ei tarviisi noita hyvin pukeutuneita ja tuoksivia muslimihiä edes katsella. Kyllä ne osaa liverrä alussa, mutta lopussa läsähtää nyrkki naamaan ja olet ns.

Hyvä viesti , ja asiaa! Olin kihloissa Australialisen , eli englantilaisen miehen kanssa, hän antoi minulle kaikkensa, mutta en halunnut mennä, naimisiin, koska hänen exvaimonsa omisti koko hänen omaisuutensa, eikä hänelle olisi jäänyt yhtään mitään, noin talouden puolella!

Rakastin häntä syvästi, ja hän minua, rahaa meillä oli tosi vähän ja se jaettiin oikeuden mukaisesti! Päädyimme yhteiseen ratkaisuun, että palaan Suomeen!

Oli vaikeaa, hän oli todella ihana ihminen. Musliimien kulttuuriin en ikinä sekoaisi, se tuo valtavasti ongelmia! Jonkulla se toimii, minulla ei toisimsi ikinä, rakastan omaa vapauttani myös kovasti! Älä huijaa itseäsi Muslimimiehet ovat hyvännäköisiä, hyvävartaloisia kapealanteisia ja hoikkia , siistejä ja tyylikkäitä, siksi naiset heihin retkahtavat. Myös suomalaisen naisen olisi syytä opetella pukeutumaan tyylikkäästi muuten kuin omissa fantasioissaan, ettei näyttäisi Kassi-Almalta.

Jos mies on sika, niin nainen on emäsika. Entä ne miehet joilla on täällä Suomessa maaomaisuutta ja kiinteistöjä? En ainakaan ole valmis luovuttamaan omaisuuttani Kassi-Almoille. Kyl kuule nuo viron ja thaimaan morsiammet on kiinnostuneempia teidän miesten omaisuudesta!!!! Jotain vikaa on miehes miehenä jos pitää tavaralla itseensä mainostaa, ja onko sun maaomaisuus ja kiinteistöt joku vanha maalaistalo maalla vai talo westendis.

Ja onnee vaan naisenhakuun, muista tehdä avioehto jos erehdyt naimisiin. Mutta siitä on niin kauan, etten enään muista millaista se on. Sen musitan, että siihen kuulu sanaton luottamus, ystävyys ja palvonta..

Mutta nykyään on markkinoilla oleva tavara minut mukaan luettuna niin epäkuranttia, etten ottais ketään Enkä antautuis kellekkään, koska minusta ei olis tässä kunnossa kellekkään iloa. En halua, että joku rakastaa mut ehjäksi ja itse samalla sammuu.. Enkä myöskään halua vastakkaista sukupuolta nykyisillä perhearvoilla. Voi olla, et juna meni jo mutta mulla on aikaa istua asemalla ja odottaa, toisin kuin vastakkaisella sukupuolella.

Omia vanhoja kouluaikaisia frendejä kun katsoo, niin niilläpä näyttää olevan kuitenkin tuo vastakappale rujosti vanhempi joten ei paniikkia. Luokkarajat ovat ole Kyllä se omaisuus ja tulot näyttävät olevan aika tärkeitäsuomaiselle naisellekin.

Olet toki oikeassa, mutta silti naiset ovat tarkempia ulkonäöstään kuin miehet. Se johtuu siitä, että naisia arvostellaan herkemmin kuin miehiä. Naisia taas arvostellaan isosta takamuksesta, reisistä ja niin edelleen. Olen myös sitä mieltä, että naiset kiinnittävät pukeutumiseensa enemmän huomiota kuin miehet. Naiset kiinnittävät huomiota pukeutumiseensa kun lähtevät esim. Miehet taas eivät kauheasti välitä katsoa mitä on päällä.

On tietysti poikkeuksiakin kummassakin sukupuolessa. On todella mukavaa silmänruokaa, kun näkee hyvinpukeutuneen miehen. Aina ei voi, eikä saa vaatiakaan, että kroppa on huippuluokkaa. Me emme ole kaikki samanlaisia. Ei ole pakko katsella, jos näkymät ei miellytä. Ne on kyllä kukkakeppejä Kukaan sellasta halua, toivottavasti Ja miksi kaikki puhuu ulkonäöstä? Eikö tärkeintä olekkaan samat arvot ja ajatukset? Jos toista oikeasti rakastaa, meinaa se mukautumista kummaltakin osin.

Sama uskontokin oikeasti auttaa asiaa. Tyylitöntä pitääkin arvostella ulkonäöstä, koska hän ei siihen itse pysty. Pukeutumiseen kiinnitetään muka huomiota ja silti näytetään tyylittömältä.

Miksi näkevän ja tyylitajuisen pitäisi kulkea kadulla laput silmillä valkoisen kepin ja opaskoiran kanssa? Miksi vain tyylittömällä on oikeus kokea itsensä loukatuksi?

Niin se feministinen yleisnimitys miehestä on "sika". Laitapuolen kulkijan tunnistaa vielä ihmiseksi. Kassi-Alma on siis paljon lievempi ilmaisu. Täytyy kyllä nyt tuohon todeta että ei pidä liikaa yleistää puolin eikä toisin. Minulla on ollut jo yli kymmenen vuotta venäläinen nainen avovaimona täällä Suomessa, eikä voisi ihanampaa ja uskollisempaa Naista löytää mistään muualta. Hän ei ole välittänyt vaikken ole rikas mies enkä aina niin hyvin pukeudukaan.

Olen kuitenkin melkein raitis enkä tupakoi ja pyrin olemaan muutenkin "hyvätapainen". Hän on kokenut nainen ja ymmärtää että miehet ovat miehiä, eikä ole suuri synti katsella välillä muitakin kauniita naisia, koska eihän kukaan voi silmät kiinni kävellä kaupungilla tai työpaikalla. Pyrimme olemaan tasavertaisia kumppaneita ilman alistamista tai liikaa ylistämistä ja hyvin on mennyt myös kulttuurit yhteen kun alkuhankaluuksista yli päästiin. Vaateliikkeissä sen huomaa, naisille on m2 ja miehille 20m2 alueella vaatteita.

Miehistä tulee iän myötä charmikkaita herrasmiehiä.. Ulkomailla asuneena ja useammassa keskieuroopan maassa käyneenä myös niissä joiden pitäisi olla muodin ja hyvinpukeutuvien naisten mekkoja voin kertoa, että verrattuna suomalainen nainen on harvinaisen kaunis ja tyylikäs ilmestys.

Kannattaisi teidänkin käydä katsomassa niin ei tarttis täällä sitten huudella vaikka lenkkipolulla tai lähi siwassa tuleekin likkoja vastaan verkkareissa. Ei suomalainen nainen osaa pukeutua. Tuosta olen ihan samaa mieltä, että miehille on varattu huomattavasti vähemmän tilaa vaatteille kaupassa. Täytyy kuitenkin huomioida, että ehkä se on kysynnän ja tarjonnan laki. Miesten täytyy ahkerammin käydä vaatimassa itselleen enemmän tarjontaa.

Jos ei kukaan käy ostoksilla, niin eivät kai liikkeet turhaan pidä vaatteita siellä roikkumassa. Miehet nyt vain ovat niin nynnyjä, niin nynnyjä, etttä Aloittaja on aivan oikessa! Siis miehet on parasta mitä on. Aivan mahtavaa jos lähin työkaveri on mies. Mulla on kokemusta molemmista. Naiset on pirullisia edessä hyvä takana aivan kamala selkään puukottaja.

Minä puolustan AINA miehiä. No, naisia ei saa nimitellä pulskiksi tai lökäpöksyksi, mutta toisaalta kauneusihanteen muottiin painautuminen on vakavampi juttu naisilla.

Kyllä niitä nimityksiä tulee jos kauneusihanteesta poikkeava on. Miehet saavat nyt sentään pukeutua vapaammin ja pieni lihavuus ei ole niin vakavaa. Pulskaksi nimittelykin on kiusoittelua jos äänensävy siltä kuulostaa. Kiihkofeminismi on kiihkofeminismiä, mutta media ei erityisemmin minun mielestäni anna ylentävää kuvaa naisesta. Siinähän näytetään puolialastomia tai humaltuneita naisia minkä jaksetaan. Aika on muokannut meitä, mutta miehet ovat miehiä ja naiset naisia, tasavertaisia molemmat.

Ihmiset ovat itsekäs laji sukupuoleen katsomatta, avataan silmämme vapaalle yhteiskunnalle jossa kumpikaan osapuoli ei ole sika eikä kumpikaan pyhimys, koska näin ei ole ~. Erään suuren suomalaisen naisvaltaisen mainostoimiston seinällä on kyltti, jossa on avaruudessa liitävän tietoliikennesateliittin kuva ja suurikokoinen teksti: Se on vähitellen tuottanut yhteiskunnassamme juuri sitä tulosta mihin sillä on alusta asti tähdättykin, eli miesten arvovallan ja aseman horjuttamiseen.

Poliittisestikin tämä on mennyt jo niin pitkälle että Suomessa on ollut vastikään aivan ennennäkemätön tilanne: Ja näitä paljon puhuttuja maahanmuuttoasioitakin ovat enimmäkseen hoidelleet ketkäs muut kuin naiset.

Kyl katukuvas on ero kun yöllä ja päivällä kun katsoo Hesassa ta Talinnassa olevia naisia varsinkin kylmempänä aika Pukeutuimisessa ja olemuksessa. Daa, suominaiset on iha rupusakkia! Jos suomipoika pääsee slaaviNaisen makkuu, ei hän enään mitään muuta haluakaan Varokkaa vain suomalaiset naiset! Lisbeth Silander Lip 9.

Mä vertasinkin naisten pukeutumista tyyliä asennetta katukuvassa. Suomi nainen tuo matkamuistoja lomiltaan erimuodoissa,jopa järjestää sen viihdyttäjän tänne asumaan kun se etelän mies on niin ihana ja osaava,sille ei ole polvet yhdes koskaan. Ei ole meilläkkään koskaan polvet yhdessä miehessä.

Anteeks, ei ymmärrä suomenkieli kovin hyvin. Veljemme ovat Sergei ja Andrei. Heillä koko ajan suomalaisia naisia perässä pyörimäs. Taitaa olla se pukeutumisen ero ammatista kiinni, kyl niitä minihameisia naisia tääl vaasaskin pyörii talvella, löytyy virolaist ja thaita. Ja kuule kokeile itte kulkee pakkasel shortseissa ja sandaaleis, ja muista ajella säärikarvat.

Itse en ulkolaista miestä huolisi vaikk ois miten hyvä kroppa, varsinkaan anteeks vaan, muslimia tai venäläistä. Eihän rasismi ja feministi kortti eroa toisistaan kuin nimeltä. Tämä ei ehkä ole aivan oikea viestiketju tähän, mutten nyt parempaakaan löytänyt. En tiedä onko vika suomalaisessa naisessa vai itsessäni, mutta itseltäni alkaa mennä usko Omasta mielestäni olen ihan tavallinen suomalainen mies, Ulkonäöltäni kivannäköiseksi kehuttu, en välttämättä kaikista komein, mutta huolehdin ulkonäöstäni ja puhtaudestani sekä panostan pukeutumiseen.

Olen myös etsinyt naisseuraa enemmän tai vähemmän tositarkoituksella Suomi Olen etsinyt naisia, jotka ovat suunnilleen samanikäisiä ja asuvat suunnilleen samalla alueella. Naisia, jotka esimerkiksi ilmoittavat hakevansa ihan tavallista, työssäkäyvää, rehellistä, raitista ja savutonta miestä. Nämä kaikki määreet sopivat nyt minuun. No, jokainen tapaus on tietysti yksilöllinen eikä pidä yleistää - eikä kaikki välttämättä kiinnostu minusta, sekin on selvää ja hyväksyn sen.

Mutta mitä te naiset oikeasti haluatte, jos tämmöinen tavallinen mies ei kelpaa. Tai sitten en vain ole riittävän komea kuvani perusteella tai en osaa kirjoittaa kunnon viestejä. Ei sinänsä, tulen kyllä yksinkin toimeen ja tavallaan viihdyn sinkkuna, mutta silti hiukka ihmettelen. Tai itse asiassa aika paljon Et vaan tajua Nehän ovat oikeasti kaupallisia ilmoituksia. Avaappa itse vaikka se tukkoinen väylä silmistäsi aivoihin. Femologi ei nähdäkseni maininnut sanallakaan ulkonäöstä.

Nynnyllä viitattiin persoonallisuuteen, ei ulkonäköön. Ja miehet muka naisten ulkoista olemusta arvostele Feministihän on sellainen , joka käsittää tasa-arvon niin ,että yhtään ei sitten uhrauduta yhteisen hyvän eteen. Esimerkiksi eräs aina niin makeasti hymyilelevä laulajatar TL ei laittanut pesukoneeseen kuin tarkasti omat pyykkinsä. Siinä taas ei ole ylärajaa lainkaan ,kuinka paljon heitä palvellaan. Yksi syy miesten rappiokulttuuriin on mediassa.

Esimerkiksi päälehtien journalisteissa on paljon feministejä, jotka muokkaavat kirjoituksillaan ihmisten asenteita vuodesta toiseen. Feministi on Henkilö joka "antaa ymmärtää",mutta ei "ymmärrä antaa"!!! Tuossa on paljon perää Kun mediassa toistuvasti hoetaan miesten huonoutta ja naisten hyvyyttä, on seurauksena uskomus, ettän asiat ovat näin.

Se on sama kuin laittaisi ihmisen seisomaan tippuvan veden alle. Ennemmin tai myöhemmin vaikutus alkaa näkyä. Nyttenkin miniä odottaa kesämökin valmistumista. Lupaa ajaa ruohon heti kun on sopiva ilma. Poudalla on muuta tekemistä ja sateella ei voi ajaa.

Sydänvikainen appiukko sitten työntää ja ottaa nitroa rakentaa välollä ja sitten taas ajaa nurmikkoa. Ilmeisesti on tarkoitus päästä pian eroon appiukosta. Mukava mieshän se on, mutta kun ei ymmärrä kuolla, että pääsisivät perintöön käsiksi.

Mihin tarvitaan nykyään kovaa vauhtia alkoholisoituvaa, huonotapaista ja irtosuhteita harrastavaa naista? No, ei ainakaan vakituiseen parisuhteeseen. Niinhän , ei mihinkään tarvita miestä. Joka ei osaa pitää huolta perheestään.

Tai, jos perhettä ei ole, ei osaa pitää huolta mistään. Onko se haavekuva jostakin. Itse haluaisin miehen joka puhuisi ja ehkä jopa joskus pussaisi! Mutta tärkeintä ei todellakaan ole ulkonäkö. Vaan se miten käyttäytyy ja toimii ja saa työtä! Mihin tarvitaan alkooholisoitunutta, huonotapaista, irtosuhteita harrastavaa miestä? Tekemään taidetta, musiikkia ym.

Tuottamaan yhteiskunnan varoilla elävää yksinhuoltajaa. Suomen seksuaalilainsäädäntö on laadittu täysin ruotsalaistel lesbojärjestöjen oppien mukaan. Heteromies on aina tuomittavissa jonkun pykälän nojalla vaikka ei olisi tehnyt yhtään mitään. Järettömillä ikäpykälillä vainotaan nuoria ihmisiä, käytännössä yli kolmen vuoden ikäero on laiton.

Puhumattakaan älyttömästä ostokieltolaista jonka nojalla miestä vaaditaan olemaan selvänäkijä. Kuinka paljon oikeusmurhan uhreja viruu vankiloissa, siitä eivät vallanpitäjät halua tietää yhtään mitään. Voimme syyttää siis vain itseämme.

Tosin olen henk koht lopettanut itsesyyttelyn jo kauan aikaa sitten ja muutan pian latinomachomaahan. Ei tarvitse sietää mitään feministipaskaa ja miettiä koko ajan, teenkö nyt oikein vain en. Heh itse olen ollut Latinojen,Kenialaisen, Venäläisen ,Thaimaalaisen, Ruotsalaisen ja suomalaisen kanssa..

Pysyvästi koska siellä latinonaiset arvostaa Vaaleaa salskeaa Viikinkiä. Aina siellä ollesaan suorastaan naiset riisuvat sut katserillaan eli kerrankin mies nauttii olostaan seksiobjektina Afrikassa myös sama juttu.. Marokossa kaikkein pahinta mut en mä välitä.. Olen nainen ja olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Olen asunut 30 vuotta ulkomailla ja yksi parhaimmista arkipäivän hetkistä oli kevyt katuflirtti joka sai naiset tuntemaan itsensä naisiksi ja miehet miehiksi. Monet mieskavereistani ovat sanoneet että eihän SUomessa uskalla flirttailla missään, työpaikalla nyt ei ainakaan kun tulee jo syyte niskaan!

Olisikohan naisten huonolla itsetunnossa jotain tekemistä asian kanssa? Miehen tulee olla mies ja naisen nainen! So simple is that! Ei kumpaakaan ole luotu toisen palvelijaksi mutta ihmistä tulee kohdella ihmismäisesti. Ja kun nyt tuli puheeksi niin voisiko jku kieltää naisilta mustien legginsien käytön?

Ja housujenkäyttö kieltoon myös, paitsi tunkkijaloilta! Si, si, miten felice se onkaan kävellä jossain Italiassa ja flirttailla donnien kanssa. Kyllä he ymmärtävät arkipäivän erotiikasta NIIN paljon enemmän.. Flirttailuunko tämä taas menikin. Ei vaan Flirttailun paheksuntaan Johan pomppasi, elektroniikka-, ravintola- ja siivousalalla, missä sekä miehiä että naisia duunissa ja hoitoalasta puhumattakaan niin flirtit yms. Onko pakko sotkea tähänkin nuo seksihommat mukaan?!

Feministit ovat kapinallisia, jotka ovat nousseet Luojan asettamaa systeemiä vastaan ja sen takia tilanne on pahasti vääristynyt täällä meidänkin rakkaassa kotimaassamme. Muuten samaa mieltä, mutta Suomi isolla ja flirttailu pienellä Ei siihen taitoon tarvitse olla missimitoissa tai miehen adonis kun se oma asenne ratkaisee miten itse suhtautuu itseensä. Olen itse asiakaspalvelutehtävissä matkailualalla ja peruspositiivinen ja hymyilevä mutta ei monilta irtoa sitten niin minkäänlaista hymyä, flirtistä puhumattakaan..

Mieheltä odotetaan aivan liian paljon kaikkia arkiaskareita parisuhteessa, niitä voi ostaa myös rahalla! Tai päinvastoin ei naisen tartte kaikkea itse tehdä, siivoamiset vähemmälle ja nätti ulkoasu ja miehen kanssa baanalle! Mutta, uskon että nämä ovat kaikki niitä itsetuntoasioita eli jos on sinut oman olemuksensa kanssa niin se kyllä näkyy ulospäin!!

Rakastakaa naisia, olivat he sitten puolisoita, äitiänne, tyttäriänne tai naisia kadulla, töissä! Ja sama toisinpäin naiset! Älkää alistako sitä miestä ja pätekökoko ajan vaan antakaa olla miehiä!

Mieshän on lähellä sikaa myös perimän suhteen. Sian siittiösolut ovat hyvin samankaltaisia miehen siittiösoluihin nähden. Sika tai mies, molemmista löytyy oikeita karjuja ja sitten niitä pikku nyhveröitä joita ei edes laumasta erota.

Jos aloittaja tunnet kuuluvasi tuohon harmaaseen massaan jonka naiset ovat ajat sitten polkeneet maahan, syytä vain itseäsi tai nouse sieltä ylös. Mutta kukas sen waaknerin syöttää?? Nainen ja emakko muistuttavatkin paljon toisiaan, mies ja karju paljon vähemmän. Elää sarjakuvamaailmaa, kas kun ei ajattelle Iinestä, minniä, Helunaa, Mummo A: Karikatyyri, ilveily, heh, heh. Mies on lähellä sikaa perimältään? Niin on, mutta eikö nainen sitten ole? Nainenhan on myös ihminen. Vai meinaatko, että nainen ja mies eroaa evoluution polulla eri teille?

Miehen ja naisen erottaa yksi kromosomi geenit sijaitsevat kromosomeissa: Ihmisen perimä on ihmisen ja sian perimä on sian. Lähellä ovat toisiaan, mutta niin on ihmisen ja heinänkin: Niin, tässähän tapahtumassa ei miehellä ole osaa eikä arpaa. Kaikki naisethan saavat lapsensa neitseellisesti. Naiset ovat parempia ihmisiä, miehet täyttävät vankilat, ei naiset. Lähes kaikki vangit ovat miehiä yksinomaan, miehet murhaavat 11 kertaa enemmän kuin naiset maailmanlaajuisesti, lue tilastoja.

Miehet ovat rikollinen ilkeä häijy paha sukupuoli, naiset parempilaatuisia ja hyviä ihmisiä useammin, ei aina tietenkään. En le koskaan nähnyt lökäpöksyistä naista, oletko sinä?? Vastaa rehellisesti missä ja milloin? Miksi nainen saa lapset? Miehet ei selviydy mistään kotihommista joten nainen on ainoa olento joka kykenisi vauvaa hoitamaan, siksi nainen kykenee synnyttämään, eikä mies. Hyvä että olet alkanut mielessäsi kyslemään ja ihmettelemään tätä, se on merkki että sislmäsi ovat avautuneet.

Nyt pitäisi saada miehille korkeampi verotus koska he aiheuttavat kaikki taakat yhteiskunnalle rikollisen luonteensa takia. Miksköhän ne miehet joutuukaan pulaan useammin Oleppas katkera femakko huora hiljaa joka on jäänyt ilman miehistä rakkautta liikakilon vuoksi. Vai että naiset on luotu saamaan lapset sen takia ettei miehet osaa hoitaa niitä eikä tehdä kotihommia? D lol Eiköhän se niin päin mene, että mies on ohjelmoitu suojelemaan naista ja lasta, siksi miehen pitää on pitänyt olla kautta aikojen agressiivisempi ja pelottomampi.

Se vain näkyy nykypäivänä negatiivisessa muodossa, kun suojelelmisen kohteita villieläimiä vastaan ei ole. Aggressiivisuusvietti löytyy, ja johonkin se on käytettävä. Tai mitä lautakuntia ja istuntoja sitten keksittekin keskenänne.

Ei kiinosta elää yhteiskunassanne eikä valtanne alla saatte pitää pallonne aivan rauhassa, jos tänne joku teikäläinen olisi ikinä synnyttänyt tänne ei tarvitsisi täälläkään olla, nyt melkeimpä voin osoittaa sormella, mikä sukupuoli oli osallisena tähänkin tapahtumaan.

Mä ole nähny lökäpöksyisiä naisia, itekin olen sellainen. Ja tuo mitä puhut on täyttä shittii! Miehet on yhtä hyviä kuin naisetkin. Ja tiedän paljon miehiä jotka ovat yksinhuoltajia ja kasvattavat lapsensa oikein hyvin. Ja Jumalahan on luonut ihmiset tasa-arvoisiksi.

Itse olen naispuolinen ja osaan taasen puutyöt yms. Hyvä että pyykinpesukonetta osaan käyttää: D Ja naisetkin tekevät murhia. Tiedän sen erittäin hyvin. Mielestäni ei kuuluisi lokeroida naisia ja miehiä erikseen tai ketään muutakaan mitenkään tyylii uskonnon yms takia. Kaikki ollaan ihmisiä ja tasa-arvoisia! Tästä ei tietenkään saisi vetään minkäänlaisia johtopäätöksiä ilman, että sinut julistetaan ties miksi lepakkovalashybridiksi.

Oikeuslaitos sekä vankeinhoito ovat lähes yksin omaan miesten toiminnasta rasittuvia yhteiskunnan elimiä, jotka eivät varsinaisesti tuota mitään yhteiskunnan hyväksi, vaan ovat välttämättömiä yleisen järjestyksen ylläpitämiseksi. Suomessa vangit vieläpä syövätkin kalliimmalla kuin kehittyvät lapsemme kouluissa sekä heikot vanhukset vanhainkodeissa. Naisia on vankiloissa enenevässä määrissä, ulkomaalaisia miehiä on myös.

Raukat luulevat, että elämme rauta-aikaa eikä ole lakeja. Naisilla on paistinpannu tai fileerausveitsi. Selkään puukottajanaisia pirusti ja selän takana juoruilu, pastan jauhanta. Linnoittautuminen miehiä vastaan, kieroilu mm. Maha roikkuu, siideriä kiskotaan, sillä naiset haluavat olla kovia. Tekopyhää on muuta väittää. Sen sijaan naiset on todistettu väkivaltaisemmiksi, mutta onneksi eivät pärjää voimissa.

Miehiä taas syytetään aina, mutta tilanne tulee muuttumaan Naiset tappaa lapsia paljon miehiä enemmän ja käyttävät myös seksuaalisesti hyväkseen, mutta pojat eivät VIELÄ ole alkaneet rahastaa, kuten pikkupilluämmät. Sinun "hurskautesi" palaa helvetissä, kuten kuuluukin.

Rikostilastojen sukupuolijakaumaa vääristää epäiltyjen, syytettyjen ja jopa syylliseksi todettujen naisten saama myötätunto ja vastuuvapaus.

Suo-maalaiset naiset ovat myös juopoimpia ja huorimpia maailmassa. Flirttailu ja erotiikka on kielletty, mutta kännissä nussitaan vaikka ukko-mustilaista. Suomi on hirveä paikka kaikille muille miehille, paitsi naisten kustannuksella eläville kebabinvääntäjille.

No siks, kun käänteinen diskriminointi on sallittua, jopa suotavaa. Nainen saa sanoa, mutta mies ei. Seksismmi sanana voi kuulostaa neutraalilta, mutta se käytännössä tarkoittaa vain miespuolen suhtautumista vastakkaiseen! Naiset hyvin mielellään arvostelevat muiden naisten miehiä nynneröiksi ja tossun alla oleviksi, mutta tasan edellyttävät sitä arjessa omilta miehiltään.

Ja sitten taas jokin ihmeellinen ristiriita, kun samat naiset suorastaan sulavat kovan äijän käsittelyssä, jotka riepottelevat heitä mennen tullen. Ihanne on varmaan se kivikauden näkymä, kun äijä kävelee nuija olalla ja vetelee muijaa tukasta perässään. Mutta mitäs sen jälkeen? Hoito jäi kesken pahasti. Harhainen uhkailija ja roskapostirobotti.

Minusta on kivaa katsella miehiä ilman paitaa näin kesäsäällä, vaikka naimisissa olenkin. Piristää kummasti päivää, kun näkee miehiä joko rannalla tai lenkillä tai missä hyvänsä. Kuules veijo, saathan sinä katsella naisia ilman paitaa niin paljon kuin haluat, ei siinä mitään pulmaa pitäis olla.

Ja mä kävelen kaupungilla monesti pelkissä shortseissa ilman paitaa ja sopiva öljytty yläkroppa paljaana Kyllä se katseita kääntää naisissa Luulen ,että "sika "nimitys koskien miehiä tulee siitä ,kun näkee miehen kuseksivan puunjuurille,porttikongeihin ym. Naisia ei juuri näy. Ennen pääsääntöisesti näki miehiä oksentamassa kadulla ,naisia ennen ainakin harvemmin. Tässä asiassa kai on menty tasaarvoisempaan suuntaan,näkee naisiakin yrjöämässä.

Ehkä mies juo enemmän kuin nainen ja näyttää siten sialta aikaisemmin ,kuin nainen? Näitähän voisi pohtia loputtomiin ,mutta jokainenhan voi tehdä analyysin omalta kohdaltaan tänään esimerkiksi. Oletko sika vai et?? Enpäs ole vielä kenelläkään miehellä nähnyt sikamaista etuveitikkaa.

Nykyään kyllä naiset juovat enemmän ja ovat enemmän kännissä Kyllä kyllä, suomalainen nainen on kauhea läski juoppohoro ja miehiäkin aina haukkumassa mutta silti perse pystyssä baaritiskillä. Niin ja miehet on ihan yhtä viinaanmeneviä huoripukkeja ja hakkaamassa heikompaa naistaan aina plaa plaa plaa plaa. Ja jos ei naiselle kelpaa suomalainen uros niin se on rekkalespo, tai muslimien vaimoke ja jos miehelle ei suomalainen nainen kelpaa niin se on homo nynnerö ja hakee tottelevaisen vaimon thaikuista.

Ja sitten nämä osapuolet käyvät loputonta taisteluaan mm. Suurin osa ihmisistä on tyhmiä, katsomatta ikään, sukupuoleen tai rotuun. Ja toisiinne saatte tyytyä, vaikka kuinka kiukuttelette toinen toistenne vioista täällä: Talvi-, Jatko- ja Lapin sodan jälkeen kyllä oli henkisesti häiriintyneitä ja aggressivisiakin miehiä. Myöhemmin lama tai muutto Ruotsiin työn perässä ja kieliongelmat. Myöhemmin paine työn puolesta yms.

Ei kaikilla ole varaa istua ravintolassa puhumassa s.. Naiset lipittävät viiniä eli ei ole sellaista diureetti-jutskaa. Tää on tää suomiihmislauma. Jotenkin ne tietyt miehet ja naiset tänne vaan kirjoittaa ja ennenkuin mitään tekstiä suolletaan ilmoille, aivot kaivetaan pääkopasta ulos siihen näppiksen viereen odottelemaan nätisti ja samalla hetkellä se ihmisyys jotenkin katoaa kuin savuna ilmaan..

Ulos kaikki pahaolo ja surkeus rumiin sanoihin käärittynä, suloisten idioottien luettavaksi ja vastauksia satelee lopuilta aivokuolio-olioilta, jotka kirjoittaa omat ahdistuksensa ja oksennuksensa.. Jos kaikki 24läiset tapais toisensa jossain ihmistenilmoilla ne vaan itkis ja pyytelis anteeksi valitettavasti mulla pyörii päässä paljon huvittavampi mielikuva ryhmän tapaamisesta.

Jotain autistisii munienkaivelijoita kuola suupielestä valuen, kun ne aivot unohtui sinne tieskarin viereen nätisti.. Pientä kunnioitusta itseä kohtaan, älkää alentuko noin noloiksi.. Oman mielipiteen esittämisessä ei ole mitään noloa. Yleisen mielipiteen joukossa tiivistyneen tyhmyyden toistelu ja sille nyökyttely on älyllisesti noloa. Näinhän se on mennyt, aina pitäisi olla naiselle joka asiassa mieliksi ja kilti. Jos jotain omaa mielipidettäsi sanot niin olet sika ja mulkku.

Naisen suututtamiseen ei tarvita kuin yksi poikkipuolinen sana tai kaksi tuoppia. Sitten vakavien vaaratilanteiden uhatessa, sota tms. Kuolemaan sitä kyllä kelpaa. Tohvelisankari puhuu kuitenkin asiaa ja esittää rohkeasti oman mielipiteensä, joka poikkeaa edukseen tavanomaisesta. Suurin osa miehistä on niin verbaalisesti huonoja ja henkisesti kyvyttömiä tunnistamaan mikä sanonta on miellyttävä eikä loukkaa että heidän on parempi olla hiljaa.

Jos nainen esimerkiksi työpaikalla flirttailee miehelle tai piirittää tätä aivan avoimesti niin se on hyväksyttävää, ja jos mies osoittaa ettei ole kiinnostunut tästä niin johtopäätös on että homohan sen vähintäänkin täytyy olla. Jos häirintä ei lopu niin yritäpä mennä kertomaan tästä esimiehillesi Jos sama tapahtuu käänteisesti niin pelkkä viipyvä katse naispuoleiseen kollegaan riittää siihen että sinut leimataan pervoksi, tuijottelevaksi läähättäjäksi ja sinut siirretään välittömästi muihin tehtäviin ellet saa potkuja.

On totta että naisia on kautta aikojen kohdeltu yhteiskunnassa huonosti, ja että aivan viime vuosikymmeninä on saavutettu tasa-arvo. Nyt vain on käynyt niin, ettei kyse ole enää tasa-arvosta vaan siitä että mies on jo kaikin puolin huonommassa asemassa yhteiskunnassa ns. Pitääkö minun siis maksaa esi-isien tekoset nyt korkojen kera takaisin oman sukupolveni naisväestölle, vaikka minulla ei ole sinällään tähän historialliseen huonoon kohteluun osaa eikä arpaa eikä hyvittäminen toisaalta kohdistu niihin jotka tästä huonosta kohtelusta kärsivät?

Nosta kytkintä tästä paskamaasta. Tuo työpaikkajuttu on NIIN totta. Itse olen saanut kahdenkymmenen työvuoteni ainana ensin pukin, sitten huoripukin ja lopulta homon ja pervertikon leiman.

Teki miten tahansa, tekee aina väärin. Mutta mies voi snaoa kaikkien kuullen että valisen itse sen naisen kenelle annan ja kenelle en. Tää on just näin Ikäväkseni olen saanut olla tätä todentamassa ihan naimisissa saakka olleena. Pohdin samaa asiaa että nykynaiset ovat omasta mielestään omaksuneet nykyisen tasa-arvon vihdoin.. Ongelma on että kun miehet ylittää tämän kynnyksen siinä hurjien nuoruusvuosien aikana, naisella tämän loppumista ei olekaan näkyvissä.

Sitä mennään vielä 35 ikävuoden kohdalla niin kuin sitä oltaisiin edelleen 18 kesäinen pojankoltiainen. Nämä "käydään vähän tyttöjen kanssa" - reissut on usein niitä hys hys juttuja joissa joku parisuhteessa oleva vuoronperään hairahtaa yhden illan irtokarkkiin Lähipiirissäni meni 7 avioliittoa nurin juuri näin Yhtä surullista on nähdä se kuinka nämä avioliitot saavat sitten näistä alkunsa.

Näinä hetkinä ei muistu juuri mieleen se kotona odottava mies Ne tulee mieleen vasta sitten kun kaikki on jo ihan liian myöhäistä ja tajutaan että eipä se vaihtamalla sitten muuksi muuttunutkaan.

On ikävää todeta että naiset ovat siinä murroksen vaiheessa jossa he kuvittelevat osaavansa tämän elämän leikin Jos mies hakee virikkeitä pitkän parisuhteen ulkopuolelta ja palaa kotiin ja taas kaikki on hyvin. On se ikävä kyllä minusta joskus jopa suotavaa. Niin väärältä kuin se kuulostaakin. Kyse on vain seksistä Naiset elävät murrosvaihetta josta heillä ei ole kokemusta.. Rakastakaa sitä miestänne kotona. Niitä pieniä virheitäkin ja yrittäkää ymmärtää vaikka se joskus vaikeaa olisikin.

Antakaa heidän olla miehiä! Sitä mitä silmä ei näe Ei voi olla totta! En kannata naisten uskottomuutta parisuhteessa, mutta on melkoista kaksinaismoralismia ensin moittia naisia syrjähypyistä ja niistä mahdollisesti seuraavista parisuhteen hajoamisista ja samaan hengenvetoon sitten kehottaa heitä katsomaan miesten samoja tekoja sormien läpi perherauhan ja rakkauden nimissä!

Tarkoittaako kommenttisi "antakaa heidän olla miehiä" sitä, että mielestäsi miehet ovat auttamattoman patologisesti kykenemättömiä vastustamaan hormoniensa kutsua kun viisari sattuu värähtämään jonkun muunkin kuin oman kumppanin kohdalla? Sitäkään tautia siis kun ei välttämättä silmä näe eikä korva kuule, mutta kyllä hel Olen sitä mieltä, että jollei kyseessä ole parisuhteen molempien osapuolten hyväksymä vapaa suhde, ei "virikkeiden hakeminen" sen ulkopuolelta ole mikään "pieni virhe".

Ja jos jo valmiiksi tietää, että yhteen kumppaniin pitäytyminen on vaikeata tai jopa mahdotonta, on vain reilua ja vastuullisen aikuista käytöstä , että ei sitten edes uskottelekaan kenellekään päinvastaista. Se on silkkaa infantiilia itsekkyyttä, jota ilmenee tässä ajassa kyllä muussakin ihmisten kanssakäymisessä.

No niin se vaan on ja ymmärrän että naisihmisenä sinulla on vaikea nieleskellä sellaista, saati nyt ymmärtää. Siksipä siitä jos vieraissa käy, ei kannata sen suurempaa meteliä pitää jos jo muutenkin kiuvakan puoleinen kumppanin ulos anti olisi noinkin jäykkää ja täynnä negatiivista energiaa. Kyllä siinä kultaisimmastakin miehestä alkaa vuosien saatossa karista se elämänilo, luovuus ja halu tulla kotiin tai edes olla siellä.

Pointti sinulla nyt ei oikein tuntunut tarttuvan tuolta rivien välistä. Se että nyt kun naiset ovat päättäneet ottaa ja alkaa elämään kuin miehet, niin se nyt ei vaan ota onnistuakseen eikä siitä tule kuin itkua ja hampaankiristystä. Ketään en kaidalle polulle suosi lähtemään ja hakemaan parisuhteesta puuttuvia elementtejä sieltä vihreämmästä ruohosta. Totta helvetissä asiat täytyisi voida hoitaa muutoin. Mutta joskus näin vaan käy ja se on valitettava tosiasia.

Naiset vaan jäävät sille tielle koska menevät ja rakastuvat tähän panoonsa, hankkiutuvat eroon miehestään ja sinne menee kaikki muukin yhteinen, puhumattakaan lapsista. Tämä on se surullinen lopputulos johon se vihreämillä niityillä käynti ajautuu kun nainen on ratissa. Ei teidän tarvitse pelätä Totta helkkarissa jokainen itsestään huoltapitävä mies huolehtii siitä että tauteja ei kantaudu kotiin. Ja ihan vielä lopuksi. Nämä ovat valitettavia tosiasioita joihin törmäämme täällä arjessa.

Näin omalla kohdallanikin ja niin monen monen muun tuttavapariskunnan kohdalla. Totta helvetissä haluan jakaa sen täällä ja kertoa omasta kokemuksestani miten asiat ovat. Ei ne asiat muuksi muutu miettimällä. Mä en sanoisi vaan suosittelisin että pikkuneidin kannattaisi nyt miettiä vähän sielläkin päässä ennen kuin alkaa suoltaan tuota juttua eetteriin.. Niin ne asiat makaa kuin petaa. Elele itte vaan jossain 'feministien vallitsemassa maailmassa'.

Tosiasiassa homma menee niin että miehen tulee olla oletuksella hyvin käyttäytyvä, tämä on paruskasvatuksessa. Käyttykää hyvin, niin miesten vahvempina kuuluukin. Voihan naisten lehdet kirjoitella mitä huvittaa ja luulossa voit elää. Pidä jalkas maassa ja kieles kurissa. Eläkä jahtaa taas uutta tuulimyllyä. Miesten palkat on hemmetisti paremmat kuin naisten.

Mikään feministi maailma ole. Te ketkä tääl viestittää , olette kokeneet avio- avoliiton, kuten minäkin, sorry, en ole ollut naimassa siis tarkoitin naimisissa, mutta täl hetkellä on luotettava huom. Jokainen tekee sen minkä elämässään joutuu kärsimään. Kärsin itse tehdessäni väärin ja henkilöä jota rakastin, mutta nuoruudessa sen möhläilin. Mutta se on tyypillistä feminististä sontaa miten sitä käytettään ties minkä kampanjan verukkeeksi Suomessa suurin osa pitkäaikaistyöttömistä on miehiä, suurin osa asunnottomista on miehiä, nuorista työttömistä suurin osa on miehiä ja syrjäytymisvaara on painottunut miehiin.

Afrikassa myös mies on usein köyhä tai näkee nälkää Sympiat länsimailta saa vain usein lapsi tai tyttö tai nainen, ei aikuinen rähjäisen näköinen mies.

Myötätuntokerjäläiset pärjäävät paremmin kuin todella hädänalaiset. Tämä on aivan turhaa juttua, sikoja on molemmissa, naisissa ja miehissä, jos tällä nyt halutaan tarkoitta jotain rähmättiä Mutta miksi "sika" negatiiviseesä mielessä. Sika on siisti eläin, jos sille annetaan mahdollisuus. Homma menee juuri noin , kuin sanoit. Naiset voi sanoa ja tehdä mitä huvittaa, mutta miehiltä se on kielletty.

Sitten ollaan vinkumassa lisää ja enemmän ja enemmän. Kun sitten saadaan asema ja valta EI osata tehdä mitään ja homma lähtee lapasesta. Toisaalta on täysin miehen vika jos on päästänyt tilanteen tuohon pisteeseen. Ihan pieni esimerkki naisten maailmasta. Jokainen varmaan tietää tuppervaara-kestit. Noh nyt on sitten seksilelu-kestit. Hiukset kynitään lyhyiksi kun miehillä ja värjätään vaaleiksi.

Ettei vaan tartte huolehtia letistä. Nyt miehet olkaa patriootteja ja kytkekää naiseten valta pois ja olkaa miehiä niin voitte katsoa peiliin ja hymyillä rinta rottingilla. Haist paska, sinulta en mitääh kysynyt. Runkkari, kuka on tehnyt juttuuni luvattomasti oman etusivun, sikäpä paska?! Suomessa naisen ei tosiaankaan kannata keimailla tai flirttailla miehelle.

Jos nainen on nuori ja kaunis, mies tulkitsee hymyn tai kepeän lausahduksen käskyksi käydä kiinni ryntäisiin. Joissain maissa se, mitä me pidämme flirttinä, on normaalia kanssakäymistä. Hymyn ja kohteliaan sanasen saa yhtä hyvin vuotias ja kiloinen kuin puolta pienempi ja nuorempi.

Vanhempien naisten ystävällisyyttä pidetään ystävällisyytenä eikä tyrkyttäytymisenä. Jossain toisaalla taas vierasta miestä ei saa katsoa silmiin joutumatta raiskatuksi, sakotetuksi tai kivitetyksi. Miesten asia on ollut yhtä kuin kulttuuri lähes koko ihmiskunnan olemassaoloajan.

Ihmisluonto muuttuu yllättävän hitaasti. On toki kiukustuttavaa, että ympärilläsi liikkuu naisia, joiden ulkonäkö tai pukeutuminen ei miellytä sinua tai jotka eivät osaa kunnioittaa sinua niin kuin mielestäsi pitäisi. Ehkä muutaman sukupolven päästä siihen on sopeuduttu niin, ettei se enäää hämmennä luvun miestä. Todellisia tasa-arvo-ongelmia kuten lasten huoltajuus riittää jälkipolvillekin. Ihravalaslegginssisääri-irmoilla ja silkkitukkasorjasäärisusannoilla ei ole tarvetta tai halua olla mieliksi jokaiselle haisuhönkälökäpöksyurpolle tai sikspäkkikomistusjesselle.

Urpon, irman, jessen ja susannan kannattaa keskittyä vaikuttamaan omiin asioihinsa. Hetken voi miettiä sitäkin, onko itse joka suhteessa täydellinen ja ketä miellyttää ja mitä väliä sillä edes on. Jos miellyttää puolisoaan, lapsiaan, sukulaisiaan, ystäviään ja työtovereitaan, ei satunnaisen vastaantulijan mielipiteellä ole väliä. Olen vanhempi nainen ja elänyt tämän ketjun aloittajan miesten "tasa - arvon"!

Jos mies joi se oli minun syyni, jos hän oli huonolla tuulella oli minun asiani korjata se! Minulla naisena, ihmisenä tai äitinä ei ollut mitään merkitystä tai arvoa saati, että olisn saanut mieheni tukea ja arvostusta!! Minulla oli joskus mieheni ja kahden lapseni lisäksi kaksi mieheni reppana veljeä huusattavana ja yksi oma reppana veli!

Kukaan ei kysynyt minulta jaksanko tai haluanko heitä pieneen kerrostalo kolmioomme, oletettiin, että minä teen sen! Minua saa sanoa, vaikka siaksi, femakoksi tai ihan miksi tahansa mitä jonkun miehen aivoista lähtee, mutta näin on näreet, minun "flirtti" kiintiöni on täysi!!!

Toisentädin kirjitus oli täyttä asiaa. Kannattaa miettiä mistä ja miksi niitä "feninistejä" tulee. Olen täsmälleen samaa mieltä.

Itse joskus varhaisteini-iässä vasta kuulin koko feminismistä, jolloin tajusin olleeni hyvin pesunkestävä sellainen jo vuosi tolkulla. Tämä johtui puhtaasti siitä mitä olin nähnyt ympäröivässä maailmassa ja perheessäni. Koin näkemiäni asioita yksi selitteisesti vääriksi, ilman mitään naistenlehtien tai mystisten marttojen "aivopesua". Mä va sanon et miesten elämä on helvettiä.

Niiku siis ekaks opetetaa telkus mite miehe pitäis jumaloida naista ja pelastaa se vaikka minkä kynsistä ja olla vaatimaton ahkera rohkea ja kaunis. Sitte koulumaailmassa mies joutuu yksin taistelee koulukiusaajia vastaan. Sitte nykyine lainsäädäntö mahdollistaa sen että naiset voi erottaa lapset isästä ja kohdistaa niihin hoivaviettiin silloin kuin haluaa, jos ei jaksa välil ni senku dumppaa lapset jokski aikaa toisen vanhemman luo ja ottaa taas takas ku tarvii.

Sitte ne miehet joista piti tulla miehiä nii käy armeijan jossa ne tajuaa että ne onki arvokkaita ihmisiä ja tasa-arvoisia muitte ihmisten kanssa. Ja ne pystyy jopa kehittämään itteään. Niin annappaku ne palaa armeijasta nii sama paska vaa jatkuu narsistiäidin luona: Ku äiti ei anna poikansa olla normaali, ni se lamaannuttaa pojan.

Ja sitte kukaan ei pelasta tätä poikaa se vaa kärsii ja kärsii vuodesta toiseen. Onko helppoa olla mies? Kirjotin tuon edellisen viestin ja se on kyllä suurinta paskaa mitä oon ikinä kirjottanu: Ja varsinki mun äiti!! Edes minä en flirttailisi sinulle. Hyvä ja rohkea kirjoitus. Hehe, vuosituhansia naisia pidettiin toisen luokan ihmisinä - jos edes käytännössä ihmisinä ollenkaan. Sitten naiset alkoivat vaatimaan oikeutetusti paikkaa muiden ihmisten joukossa Ja kappas kappas, nyt yhtäkkiä miehet itkevät kuin pikkutytöt läpsimistappelun jälkeen.

Sentään naiset eivät itkeneet ja valittaneet kun joutuivat olemaan hellan ja nyrkin välissä, vaan pitivät päänsä pystyssä. Mikä siis miehiä vaivaa? Ottakaa paikkanne ja olkaa itkemättä! Itkeminen on säälittävää - saa aikaan vain sen, että teidät nähdään vain heikkoina ja surkeina otuksina.

Ja miehethän meille tuhansia vuosia opettivat, että heikkojen ja surkeiden otuksien joutaa kuolla pois.