Homoseksuaaliseen mies etsii nuorempaa miestä vaaleanruskea vuoto

..

Suomimeis homoseksuaaliseen seksi seuraa pori

Antakaa nuorukainen aviomieheksi tämän toisen naisen tyttärelle. Toinen nainen sen sijaan naureskeli tyytyväisenä ja sanoi: Se on tuolle rentulle oikein. Kuningas Salomo katsoi naisia ja sanoi: Kun kaikki asianosaiset olivat poistuneet, Salomon kansleri kysyi: Salomo katsoi kansleriaan ja vastasi: Eukkohan oli selvästi pojan oikea anoppi. Mies soitti neuvoa ravintolan kokilta: Kun agnostikko kuolee, meneekö hän "suureen ehkään"? Luuletko, että Houdini koskaan lukitsi avaimiaan autoonsa?

Miksi tien laidassa on kyltti, jossa lukee "Sokeainkirjoitusinstituutti, seuraava risteys? Jos vitkastelijoilla olisi kerho, niin tapaisivatko he koskaan toisiaan? Jos lakimies ja verovirkailija olisivat kumpikin hukkumassa ja voisit pelastaa ainoastaan toisen, menisitkö lounaalle vai lukisitko lehteä? Eikö ole kummallista, että samat jotka nauravat mustalaisten ennustuksille, ottavat ekonomistit vakavasti? Jos geenitutkijat risteyttäisivät kanan seepran kanssa, voisivatko he saada nelijalkaisen kanan omalla viivakoodilla?

Jos harjoitus tekee täydelliseksi, eikä kukaan ole täydellinen, miksi harjoitella? Jos koko maailma on näyttämö, missä yleisö istuu? Miksi hiusshampoon ohjeet sanovat, "Saippuoi, huuhtele pois. Kuinka tiedät, milloin on aika virittää säkkipillisi? Luuletko, että anoppisi voisi joskus olla paras kaverisi? Suurriistan metsästäjä lähti Safarille vaimonsa ja anoppinsa kanssa. Eräänä iltana syvällä viidakossa rouva heräsi huomaten anopin kadonneen. Rynnäten miehensä luo hän vaati, että he molemmat yrittävät löytää hänen äitinsä.

Metsästäjä otti kiväärinsä, otti siivun whiskistä ja lähti etsimään häntä. Lähellä leiriä olevalla metsänaukealla, he havaitsivat karmean näyn: Yliajon uhri oli juuri pääsemässä jaloilleen, kun poliisimies juoksi auttamaan.

Bert vei Bernhardilaisensa eläinlääkärille. Eläinlääkäri astui askeleen taaksepäin: Miksi sinä kutsut blondia anoppia? Miksi anopeille ei ikinä kerrota vitsejä?

Miksi Aatamilla ei ollut anoppia? Hautajaisten jälkeen vävy on juuri poistumassa hautausmaalta, kun lokki ruiskaisee suoraan hänen päähänsä.

Vävy kääntää katseensa ylös taivaalle. Amerikkalainen vankilanjohtaja aiotaan tuomita vapausrangaistukseen. Hänen väitetään yrittäneen näyttää anopilleen, miten sähkötuoli toimii. Amerikkalainen, suomalainen ja virolainen teurastaja olivat baarissa. Amerikkalaisen vankilan kuolemansellistä kuului karmeaa kiljuntaa. Vangit kuuntelivat kauhuissaan ja kyselivät vartijalta, mitä siellä on tekeillä.

Saksalaisella sotavankileirillä toisen maailmansodan aikana vangit yllättyivät iloisesti, kun päivystävä ss-upseeri ilmoitti: Kun vangit olivat hieman rauhoittuneet, upseeri jatkoi: Amerikkalainen laskeutui Marsiin ja siellä oli vastassa lauma kiinalaisia.

Venäläispoika oli Amerikassa ja soitti sieltä äidilleen: Äiti kauhistui ja sanoi: Amerikkalaistytöt ovat kehnoja ruoanlaittajia, he eivät kykene olemaan sinulle mieliksi sängyssä ja lisäksi he kutsuvat sinua ryssäksi aina kun voivat.

Poika ei välittänyt varotuksista vaan meni naimisiin. Muutaman viikon kuluttua hän soitti taas äidilleen ja sanoi: Vaimoni on hyvä ruoanlaittaja, hän on fantastinen vuoteessa eikä sano minua ryssäksi ellen minä sano häntä ensin nekruksi.

Venäläinen puoluejohtaja uhoaa, että koska amerikkalaiset menivät ensimmäisenä kuuhun, me ruskit valtaamme ensimmäisenä auringon. Kauhistuneet vangit ihmettelivät, mistä oli kysymys.

Amerikkalaisturisti oli Helsingissä ja matkaopas esitteli hänelle kaupunkia. He menivät Suurkirkkoon ja jenkki taivasteli, kuinka pientä ja vaatimatonta Suomessa on.

Seuraavaksi opas vei turistin Eduskuntatalolle, ja jälleen jenkki ihmetteli kuinka pienessä ja mitättömässä rakenuksessa parlamentti työskentelee. Opasta rupesi tosissaan kututtamaan turistin mietteet. Sitten siili käveli tien yli, josta jenkki innostui: Opas keksi tilaisuutensa tulleen ja vastasi: Amerikkalainen ja englantilainen istuivat hotellissa odottelemassa. Vähän ajan kuluttua amerikkalainen ehdotti että, he ottaisivat ryypyt.

Seuraavaksi amerikkalainen ehdotti pientä korttierää. Samassa paikalle saapui nuorukainen, jonka englantilainen esitteli poikanaan. Venäläinen ilolintu aito punapää päätti tatuoida reisiinsä maailman suurmiesten kuvat.

Vasempaan reiteen laitettiin Jeltsinin kuva ja oikeaan Clintonin. Tyttö päätti kuitenkin tutkia tuliko kuvista näköisiä. Kadulla tuli venäläinen mies vastaan ja tyttö nosti hameen ylös ja sanoi: Venakko mietti pitkään, mutta tunnisti ainostaan Jeltsinin kuvan. Amerikkalaisen tavatessaan tyttö nosti taas hameensa ja lupasi piirasta ilmaiseksi mikäli mies tunnistaisi kuvat.

Clinton oli tuttu vaan eipä Jeltsinin naama. Ilolintu päätti yrittää vielä kerran. Seuraava vastaan tulija oli suomalainen. Suomalainen mietti pitkään ja hartaasti Noi kaks on kyllä vieraita, mutta kyllä mä Tommi Läntisen heti tunsin. Elettiin Neuvostoliiton viimeisiä vuosia, kun presidentti Mihail Gorbatshov oli lomalla Mustanmeren rannalla. Rannalla kävellessään hän huomasi äkkiä puoliksi hiekkaan hautautuneen pullon.

Hän otti pullon ja aukaisi sen. Yllättäen sieltä ilmestyi esiin mahtava henki, joka puhui jylisevällä äänellä: Kiitokseksi toteutan kolme toivomustasi.

Gorbatshov pohti hetken kotimaansa moninaisia ongelmia, mutta sitten hän tuumi, että lomallahan nyt ollaan. Niinpä hän pyysi ensimmäiseksi jotain hyvää juotavaa. Ja äkkiä hänen edessään oli kaksi pulloa parasta venäläistä vodkaa! Gorbatshov innostui ja toivoi seuraavaksi seurakseen kaksi maailman kauneinta naista.

Ja äkkiä hänen toisessa kainalossaan oli amerikkalainen huippumalli ja toisessa ranskalainen filmitähti. Gorbatshov katsoi naisia ja tunsi itsensä pari vuosikymmentä nuoremmaksi. Sitten hän vilkaisi jalkoväliään ja toivoi, että siinä olisi koko Euroopan suurin kyrpä. Ja äkkiä hänen sylissään istui Romanian presidentti Nikolai Ceaucescu! Eri kansallisuuksista koostuva pöytäseurue oli tullut ravintolaan. He kukin tilasivat lasillisen viiniä, mutta kun viinit tuotiin, he huomasivat, että jokaisessa lasissa oli kärpänen.

Ruotsalainen vaati uutta viiniä samaan lasiin. Englantilainen vaati uutta viiniä uuteen lasiin. Suomalainen otti kärpäsen viinistä ja joi viinin. Venäläinen joi viinin kärpäsineen. Kiinalainen söi kärpäsen, mutta jätti viinin lasiin. Juutalainen pyydysti kärpäsen ja myi sen kiinalaiselle. Nuori eläkeläinen joi kaksi kolmasosaa viinistä ja vaati sen jälkeen uutta viiniä. Skotti tarttui kärpästä kurkusta ja karjui: Amerikkalainen kertoi suomalaiselle kotimaastaan: Suomalainen kertoi vuorostaan amerikkalaiselle: Ruotsin kuningasta alkoi tympiin kun heillä ei ollut minkäänlaista avaruusohjelmaa.

Niinpä hän kutsui Ruotsin parhaat insinöörit kasaan ja esitti toiveenaan että myös Ruotsilla olisi oma avaruusohjelmansa. Kun vihdoin avaruusalus saatiin valmiiksi, järjestettiin suuri julkistustilaisuus johon kutsuttiin kaikki maailman parhaat avaruusasiantuntijat.

Projektin johtaja paljasti hienon aluksen ylpeänä. Tällöin eräs amerikkalainen Nasan suunnittelija kysyi että mihin te meinaatte aluksella mennä. Projektipäällikkö vastasi että aurinkoon.

Tällöin venäläinen asiantuntija kysyi että eikö tuo alus sula yhdeksi möykyksi jo miljoonan kilometrin päässä auringossa. Tällöin projektipäällikkö katsoi yleisöön voitonvarmana ja sanoi: Kumpi on amerikkalaisille pikkupojille tunnetumpi: Eräs Suomalainen joka ei osannut hyvin Englantia matkusti Amerikkaan.

Yhtenä päivänä hän meni rannalle lepäämään ja katseli kuinka yksi amerikkalainen ui. Yhtäkkiä hän huomasi että vedessä ui hai. Hän huusi niin kovaa kuin pystyi amerikkalaiselle: Itse paavi oli vakavasti sairaana. Kaikki paikalle kutsutut huippulääkärit olivat huolissaan tilanteesta. Muut olivat samaa mieltä. Paikalla oli kuitenkin myös venäläislääkäri, joka ilmoitti, että saattaisi olla yksi keino pitää paavi hengissä.

Hänen olisi vietettävä yö naisen kanssa. Sehän oli kuitenkin ainoa vaihtoehto. Päiväkausien harhailun jälkeen he kohtasivat sian pellolla. Amerikkalainen sotilas mietti kuinka hyvät ja mehevät kyljykset siasta saisi. Ruotsalainen sotilas toivoi jo hämärän laskeutuvan, että voisi tutustua sikaan lähemmin. Suomalainen sotilas sen sijaan pohdiskeli, että mitähän tuo sika minustakin ajattelee.

Mitä amerikkalainen sanoo junan alle jäänelle päättömälle ruumiille? Eri kansalaisuuksista koostuva seurue meni ravintolaan ja kaikki tilasivat lasin viiniä. Kun viinit tuotiin pöytään he huomasivat että jokaisessa lasissa oli kärpänen.

Ruotsalainen tahtoi uutta viiniä vanhaan lasiin. Suomalainen otti kärpäsen pois ja joi viinin. Kiinalainen söi kärpäsen ja jätti viinin juomatta. Juutalainen myi kärpäsen kiinalaiselle ja viinin suomalaiselle.

Skotti otti kärpästä kurkusta kiinni ja karjui: Nyt perkele oksennat kaiken minkä joit!! Amerikkalainen vaati tuohtuneena miljoonan dollarin korvauksia. Kuinka monta amerikkalaista kotiäitiä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Yksi yrittää vääntää lamppua irti kunnes särkee sen. Toinen soittaa miehen kännykkään ja pyytää tätä tuomaan rautakaupasta uuden kotiin tullessaan. Kiinalainen, vaalea amerikkalainen ja tumma amerikkalainen kohtasivat hyvän haltian, joka lupasi täyttää heidän toiveensa jos he hyppäisivätpilvenpiirtäjän katolta ja huutaisivat samalla toiveensa.

Kiinalainen aloitti, otti pitkän vauhdin katolla, ponnisti reunalta ja huusi "rice! Kiinalainen putosi pehmeästi riisikasaan ja eleli loppuelämänsä yltäkylläisyydessä.

Tuli vaalean amerikkalaisen vuoro. Ennen tumman amerikkalaisen vuoroa alkoi sataa tihuttaa vettä ja kattomuuttui liukkaaksi. Tumma amerikkalainen otti kuitenkin reippaan vauhdin, mutta ponnistusvaiheessa jalka lipesi ja kuului huuto "o´shit! Hän saapui Pietarin puheille. Pieteri tunnisti oitis tulijan ja kehui kovasti Gatesia joka oli myynyt miljoonia tietokoneita amerikkalaisille. Sen sijaan Mikrosoft Windows 95 käyttöjärjestelmä sai Pietarilta nuhteita.

Bill Gates meni alas katsomaan helvettia. Siellä miehet pelasivat hiekkarannalla lentopalloa vähapukeisten neitokaisten kanssa, musiikki soi ja virvokkeita tuntui riittavän. Seuraavaksi Gates meni kurkistamaan taivaaseen, jossa vallitsi unelias meininki. Enkelikuoron harppu oli hieman epävireessä ja Gates poistui korviaan pidellen.

Viikon kuluttua Pietari poikkesi tervehtimään. Bill Gates oli täysin onneton, sillä ranta oli öljyn saastuttama, aurinko pilvessä eikä neitokaisia mailla halmeilla. Amerikkalainen tuli Suomeen serkkuaan tapaamaan. Suomalainen esitteli suomalaisia autoja. Amerikkalainen vain totesi että amerikassa on paljon suurempia autoja. Sitten suomalainen esitteli lapin jylhiä tuntureita, mutta kuulemma amerikassa oli suurempia. Samoin kävi järvien ja patsaiden suhteen. Amerikkalainen näki siilin ja kysyi ihmeissään mikä se oli.

Suomalainen kertoi, että se on täi, mutta amerikassa ne ovat varmaan paljon suurempia. Kaksi helluntailaista kauhistui kun näki, minkälaisen tapaturmeluksen alla toinen vielä elää.

Nimittäin kahvipöydän ääressä valkoviiniä siemaileva saksalainen helluntailainen näki kuinka amerikkalainen helluntailainen poltti naapuripöydässä tupakkaa. Oli suomalainen, jenkki ja sitten arabi kerran yhdessa iltaa istumassa ja siinä tuli sitten perheestä juttua.

Asiakkaan lähdettyä pyysi kauppias apulaisen takahuoneeseen ja valisti ettei noin saa koskaan sanoa asiakkaalle. Tavaran saapuminen on hiukan pitkittynyt koska Amerikkalaiset on ostaneet aivan hirveästi oksanreikiä. Amerikkalainen kynäfirma tekee valloitusta Aasian markkinoille: Amerikkalainen hampurilaisketju ostaa Hjalliksen hallin.

Uuden hallin nimeksi tulee Macarena!! Amerikkalainen maanviljelijä esitteli tilaansa austraalialaiselle lammasfarmarille. He astauivat viljelijän Land Roveriin ja kiersivät tämän kaksisataa hehtaaria puolessa tunnissa.

Kun he palasivat pihaan , amerikkalainen tiedusteli austraalialaisen mielipidettä hänen maatilastaan. Englantilainen, Amerikkalainen ja Ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Englantilainen sanoi, "Ajattelen voivani tyhjentää 20 pulloa olutta.

Amerikkalainen sanoi, "Ajattelen voivani syödä 15 hampurilaista. Olipa kerran suomalainen, venäläinen ja amerikkalainen kenraali. Meillä on niin paljon lentokoneita, että jos ne kaikki lentäisivät Euroopan ylle, niin koko euroopassa olisi pimeää.

Meillä on niin paljon laivoja, että jos ne kaikki ajaisivat atlantille, niin voisi kävellä kuivin jaloin Euroopasta Amerikkaan. Suomalainen pohti hetken ja sanoi: Meillä Suomessa, aivan keuruun keskustassa asuu sellainen vääpeli, että hän rutistaa vasemmassa kädessään yhtäaikaa kolme alokasta! Venäläinen ja amerikkalainen menivät aivan kalpeiksi.

Ei meillä ihan niin paljon niitä lentokoneita ole. Eikä meilläkään ihan niin paljon niitä laivoja ole. Suomalainen vähän punastui ja sanoi: Ei se meidän vääpelikään ihan keskustassa asu! Australialainen, amerikkalainen ja englantilainen pariskunta olivat samassa aamiaispöydässä. Vähän ajan kuluttua amerikkalaismies sanoi vaimolleen: Australialaismies alkoi miettimään, mitä nokkelaa hän voisi sanoa vaimolleen. Hetken mietittyään hän tokaisi: Amerikkalainen mies hölkkäsi Hyde Parkissa.

Juostuaan jonkun matkaa hän pysähtyi ja alkoi punnertamaan. Vähän ajan kuluttua viereen tuli englantilainen mies ja sanoi -excuse me sir, but I think the lady has gone Helsingissä järjestettiin huippukokous, niinpä eräs huora päätti liittyä henkeen mukaan ja piirsi toiseen reiteen Clintonin kuvan ja toiseen Jeltsinin kuvan luvaten antaa ilmaiseksi sille joka tunnistaisi molemmat.

Ensimmäinen "asiakas" oli amerikkalainen: Sitten tuli Venäläisen turistin vuoro: Sitten tuli Suomalaisen vuoro: Suomalainen, amerikkalainen, venäläinen ja ruotsalainen ovat eräretkellä ja nuotion ääressä. Juotuaan pari pullollista venäläinen heittää pullollisen vodkaa tuleen.

Amerikkalainen kaivaa taskustaan sadan dollarin setelin ja heittää sen nuotioon. Suomalainen tarttuu ruotsalaiseen ja heittää tämän nuotioon. Amerikkalaiset ja venäläiset huomasivat eräänä päivänä, että jos he jatkavat tätä asevarustelua, jonain päivänä he vielä posauttavat koko maailman. Niinpä he tekivät sopimuksen; kumpikin osapuoli vetäytyy taholleen 5 vuodeksi.

Sinä aikana kumpikin puoli kouluttaa itsellen tappelukoiran. Kun 5 vuotta sitten on kulunut he tapaavat jälleen koiratappelussa. Ja se, kumman koira voittaa, voittaa koko asevarustelukisan. Venäläiset ryhtyivät heti toimeen: He etsivät koko siperian ilkeimmän susi-nartun ja vahvimman susi-koiraan. Tämän jälkeen he tekivät näillä pentuja.

Poikasista he valitsivat sen joka oli muita pentuja isompi. Muut pennut tapettiin, jotta yhdelle valitulle pennulle riittäisi enemmän maitoa. Sitten he ryhtyivät kouluttamaan sudenpennusta tappajaa. He onnistuivat niin hyvin, että ruoka piti heittää kepilla sudelle ja sen häkit kalterit olivat vahvinta terästä ja yli 10 cm paksuiset.

Sitten lopulta koitti osdotettu päivä. Koirat vietiin areenalle ja laskettiin toistensa kimppuun. Susi hyökkäsi heti pienen mäyräkoiran kimppuun, mutta mäyräkoira nappasikin hämmästynyttä sutta kaulasta ja yhdellä napsaisulla puraisi suden kaulan auki. Amerikkalainen ja venäläinen oli kapakassa juomassa. Sitten he alkoivat kehua itseään Sen jälkeen venäläinen vetäisi housut alas ja yllättäen hänellä oli kolme pallia ja hän sanoi bill: Englantilainen, amerikkalainen ja ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta.

Nyt valheenpaljastuskone oli hiljaa. Mitä Ruotsalainen nunna tekee Amerikkalaisessa luostarissa? Joukko venäläisä ilmoitautui vapaaehtoisiksi serbiarmejaan ja pyysi lähettämään heitä amerikkalaisjoukkoja vastaan. Kaksi moskovalaista liikemiestä istui kaljalla.

Taivaan portilla ilmestyy kaksi uniformupukuista ukkelia, US Air Force. Olimme turvaamassa Kosovon rauhaa ja serbit ampui meidät alas. Miksi itämafia käytti amerikkalaista pankkia pestessään 15 miljardia dollaria? Mitä yhteistä on Janina Frostellin rintaliiveillä ja eräällä amerikkalaisella pommikoneella? Kolme kiinalaista kaverusta Bu, Chu ja Fu muutti Amerikkaan ja perille päästyään he päättivät muuttaa nimensä Amerikkalaisiksi: Bu muutti nimekseen Buck Chu muutti nimekseen Chuck Fu päätti lähteä takaisin Kiinaan Hollantilainen selitti punaisen, valkoisen ja sinisen Alankomaan lippua Amerikkalaiselle.

Me tulemme punaisiksi, kun me puhumme niistä, valkoisiksi kun me saamme veroliput ja sinisiksi maksettuamme ne. Arabialainen myyntimies lähestyi heitä kantaen vöitä. Kiihkeän myyntipuheen jälkeen hän antoi periksi ilman tulosta ja hän kysyi, että mistä he ovat. Katsellen naisen tummia hiuksia ja oliivin väristä ihoa, Arabi vastasi, "Hän ei ole Amerikasta. Arabi katsoi naiseen ja kysyi, "Onko hän sinun aviomiehesi?

Kääntyen aviomiehen puoleen, hän tarjosi Viimein hän vastasi, "Hän ei ole myytävänä. Sikäläisen tavan mukaan pappi kysyi ennen avioliiton vahvistamista, oliko kenelläkään läsnäolijalla mitään huomauttamista solmittavaa liittoa vastaan.

Muuan pieni, ujonnäköinen mies sanoi hiljaa: Silloin pappi katsoi häntä vihaisesti ja ärähti: Ahtisaari, Clinton ja Jeltsin tapasivat toisensa kadulla. Ahtisaarella oli laastari otsassa, Clinton pyöritteli sormissaan likomärkää sikaria ja Jeltsinillä oli mukanaan kaksi kassillista tyhjiä votkapulloja. Kaikki katselivat toisinaan jotenkin häpeissään.

Sitten Jeltsin murahti jonkinlaisen tervehdyksen ja sanoi: Clintonkin ynähti jotain tervehdyksksi ja sanoi: Viestitän amerikkalaisille märällä sikarilla, että tupakanpolttoon tyhmää. Ahtisaarikin murahti jotain tervehdykseksi ja lähti kävelemään hihkaisten olkansa yli: Tulin juuri Kosovosta rauhaa tekemästä ja pitää kiirehtiä Tsetseniaan uutta rauhaa tekemään. Mikä todistaa, että amerikkalainen joulupukki on ruotsalainen? Clinton, Jeltsin ja Ahtisaari saapuivat Jumalan luokse.

Clinton kääntyi itkien takaisin. Jumala kääntyi itkien pois. Richard Nixonin varapresidenttiä Spiro Agnewia pidettiin Nixonin henkivakuutuksena. Kukaan ei yrittänyt murhata Nixonia, sillä hulluinkaan ei halunnut Agnewia presidentiksi. Eräänä päivänä Agnewia kohtasi ikävä onnettomuus: Kukaan ei onneksi loukkaantunut, mutta varapresidentti oli silti pahoillaan tapahtuneesta.

Häntä harmitti erityisesti se, että palossa tuhoutui hänen koko kirjastonsa, jonka kirjoista toinen oli vasta puoliksi väritetty. Adolf Hitler Sunnuntai Aamulla lähtiessään hän kohotti kätensä natsitervehdykseen ja sanoi kohteliaasti naisen äidinkielellä: Adolf Hitler kävelee baariin, ja baarimikko ihmettelee: Adolf Hitler käyttäytyi helvetissä niin hyvin, että piru päästi hänet lomalle maan päälle.

Aatu lähti tyytyväisenä, mutta palasi jo seuraavana päivänä nyreissään. Koko maailma on tullut hulluksi. Saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset sotivat. Eräs lehtimies pääsi tekemään juttua helvetistä. Paikkoja kierrellessään hän tuli saliin, jossa toisen maailmansodan aikaiset suuret johtajat olivat.

Oppaana oleva piru selitti, että johtajat joutuivat viettämään aikaansa sianlannassa oleskellen. Itse kukin oli lannassa niin syvällä, kuin oli ollut paha valehtelemaan. Roosevelt istui rullatuolissaan sianlanta puolisääreen ylettyen. Churchill oli paskassa puolireiteen asti. Stalin oli lillingissä kaulaansa myöten. Mussolinista ei näkynyt juuri muuta kuin nenänpää ja muljahtelevat silmät.

Hitler sen sijaan näytti seisovan tukevasti paskajärven pinnalla. Hitler seisoo Göbbelsin päälaella ja tämä puolestaan Göringin harteilla. Hitler oli iloitellut englantilaisen naisen kanssa koko pitkän yön. Kun nainen lähti, Hitler päätti näyttää kielitaitoaan ja sanoi: Hitler oli kutsuttanut Göringin, Göbbelsin ja Himmlerin luokseen. Asiahan on selvä, minä olen Führerin seuraaja!

Pyytäisin huomauttaa, että minä olen ainoa, jota Saksan kansa kuuntelee! Hitlerin seuraajaksi on Jumala määrännyt minut! Hitler oli käyttäytynyt helvetissä hyvin ja sai viikon lomamatkan maan päälle.

Jo päivän kuluttua hän tuli takaisin. Hitler oli pahalla päällä. Näytti selvältä, ettei maihinnoususta Englantiin tulisi mitään. Mutta silloin juolahti muuan ajatus hänen mieleensä, ja hän lähetti hakemaan keskitysleiriltä puheilleen erään kuuluisan ja oppineen rabbiinin. Miten me saksalaiset pääsisimme Kanaalin ylitse?

Hitler soitti Mussolinille Roomaan. Kerrotaan, että muuan kreikkalainen on ottanut viisisataa italialaista vangiksi No, yhtä kaikki, minä otan asiasta selvää ja soitan myöhemmin Hänen äänensä oli riemukas, hän oli tyytyväinen. Asia on aivan päinvastoin, viisisataa italialaista on ottanut vangiksi yhden kreikkalaisen! Hitler vieraili mielisairaalassa, johon oli suljettu parisataa miestä, joista jokainen kuvitteli olevansa Hitler. He matkivat Führerin eleitä, pukeutuivat kuin hän, jokaisella oli Hitler-viikset Vierailun päättyessä yhtäkkiä hoksattiin, ettei kukaan enää tiennyt, kuka oli todellinen Führer!

Göring kutsuttiin pulmaa ratkaisemaan. Ja niin autoon nostettiin sitten lähinnä oleva Hitler, ja hänet kiidätettiin valtakunnankanslerin virka-asuntoon. Seuraavana päivänä Führer julisti sodan Venäjälle! Potilaat olivat pihamaalla rivissä ja tervehtivät häntä komeasti kättä nostamalla ja karjaisemalla: Sivummalla seisoi kuitenkin mies, joka ei nostanut kättään eikä huutanut mitään. Hitlerin aikaan täydellisen saksalaisen oli muka oltava natsi, kunniallinen ja älykäs.

Mutta maailmassa mikään ei ole täydellistä. Jos oli natsi ja älykäs, ei ollut kunniallinen. Jos oli natsi ja kunniallinen, ei ollut älykäs. Jos oli kunniallinen ja älykäs, ei ollut natsi. Lokakuun kolmantena Hitler lausui Berliinissä pitämässään puheessa: Ja, kuten aina, nytkin taistelu päättyy totuuden voittoon. Muuan suomalaisturisti meni teksasilaiseen saluunaan. Saatuaan lasin viskiä hän katseli ympärilleen ja huomasi baaritiskillä tutun näköisen ikämiehen.

Suomalainen silmäili ensin miestä kunnolla ja kysyi: Mies siemaisi lasistaan ja vastasi: Itse asiassa minä pakenin Etelä-Amerikkaan.

Nyt minun täytyi kuitenkin tulla esiin, sillä minulla on uusia suunnitelmia. Aion tappaa 50 miljoonaa juutalaista ja kahdeksan Dallas Cowboysien cheerleaderia. Adolf kääntyi toisella puolella istuvan vanhan herran puoleen ja sanoi: Muutamia vuosia ennen toista maailmansotaa juutalainen nuoripari meni naimisiin.

Kun he vetäytyivät hääyön iloihin ja morsian riisuutui, sulhanen näki, että hänen uunituoreen vaimonsa vatsaan oli tatuoitu luonnollisen kokoinen Hitlerin kasvokuva. Roomassa käydessään Hermann Göring pistäytyi paavin luona. Berliiniin palattuaan hän riensi Hitlerin luo ja selitti innostuneesti: Muutamia vuosia myöhemmin, halutessaan parsia Saksan ja Vatikaanin hataria suhteita, Hitler lähetti Rudolf Hessin paavin puheille.

Mutta Hess ei saanut aikaan mitään. Hän ei onnistunut sen paremmin. Silloin lähti Göring asialle, kaikkein komeimmassa univormussaan, rintapielet kunniamerkkejä täynnä. Vuorokautta myöhemmin Führer sai seuraavan sähkösanoman: Sinun Pyhä Isäsi Hermann.

Toisen maailmansodan viimeisinä päivinä englantilainen kommando-osasto hyökkäsi Berliinissä Hitlerin bunkkeriin. Göbbels, Eva Braun ja monet muut löytyivät kuolleina, mutta Hitler istui pöytänsä takana kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kun englantilaisten johtaja heilautti konepistoolinsa piipun kohti Hitleriä, tähän tuli eloa. Hitler vetäisi viiksensä ja tukkansa irti, teki asennon ja sanoi: Tehtävä suoritettu, Saksa tuhottu! Vuonna Hitler yritti lähentyä Vatikaania. Tehdäkseen paaviin hyvän vaikutuksen hän päätti pystytyttää Berliiniin mahtavan Kristuksen patsaan.

Mutta mitä tekstiksi patsaan jalustaan? Propagandaministeri Göbbels sai asian mietittäväkseen. Hitler ei hyväksynyt tätä. Mutta kolmas kerta toden sanoi! On hiljaista mutta yhtäkkiä tuon hiljaisuuden rikkoo hirmuinen kiljunta: Heti kadulle ilmestyy suuri joukko poliiseja, jotka ryntäävät huutoa kohti.

Keskellä katua istuu hatuttomin päin ja vaatteet epäjärjestyksessä muuan mies. Olisitteko tulleet näin nopeasti, jos olisin huutanut vain apua? Kerran, ei niin kaunkaan sitten, teki Joulupukki lähtöä jokavuotiselle retkelleen. Tällä kertaa se ei ollut helppoa, sillä vaikeuksia riitti kaikkialla. Neljä tontuista oli sairastunut, eivätkä nuoremmat tontut pystyneet valmistamaan leluja yhtä nopeasti.

Niinpä Pukki alkoi olla huolissaan aikataulun toteutumisesta. Sitten vielä anoppi ilmoitti tulevansa viikoksi Korvatunturille, eikä se vähentänyt pukin paineita lainkaan.

Kun hän meni tallin, hän huomasi kolmen poroista kuolleen ja kahden muun loikanneen luoja ties minne. Kun hän lopulta alkoi valjastaa loppuja poroja reen eteen, toinen valjaista katkesi ja reki kaatui. Suurin osa lahjoista säkyi pudotessaan maahan.

Turhautuneena Pukki meni pirttiin ottaakseen kupin kahvia ja kunnon viskipaukun, mutta tontut olivat löytäneet hänen viinakaappinsa, eikä siellä ollut mitään juotavaa. Hermostuksissaan hän pudotti kahvikuppinsa. Kupin pienet sirpaleet pyörivät pitkin pitin lattiaa. Pukki meni hakemaan luutaa, mutta hiiret olivat jyrsineet sen kaikki harjakset poikki. Juuri silloin soi ovikello. Pukki avasi oven, sen takana oli pieni enkeli suuren tuuhean joulukuusen kanssa.

Ja se pieni enkeli kysyi: Näin siis pieni enkeli joutui kuusen latvaan. Jos huomaat jonkun katsovan enkeliä hieman erikoisesti, hän on varmasti kuullut tämän tarinan. Tietopaketti sukupuolitaudeista Lauantai Sukupuolitaudit tarttuvat suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä, suuseksissä tai anaaliseksissä. Jotkin taudit tarttuvat myös käsien ja huumeruiskujen välityksellä ja synnytyksen aikana äidistä syntyvään lapseen. Kondomi ja suuseksisuoja ovat ainoat ulkoiset keinot, joilla voi pienentää tarttumisen riskiä sukupuolisessa kanssakäymisessä.

Jos olet ollut suojaamattomassa sukupuolikontaktissa, hakeudu hoitoon, jos sinulla ilmenee kirvelyä virtsatessa, epänormaalia valkovuotoa naisilla tai harmahtavaa, vihertävää tippavuotoa miehillä , näppylöitä, syyliä, haavaumia tai muita ihomuutoksia sukupuolielinten alueella.

Muita sukupuolitaudin oireita voivat olla väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, alavatsakivut, nivelkivut, flunssaan viittaavat oireet, päänsärky ja sukupuolielinten kutina. Klamydia Klamydian aiheuttaa Chlamydia trachomatis -bakteeri. Taudin itämisaika on viikkoa. Tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita, joten taudin voi tartuttaa tietämättään. Harmahtava vuoto virtsaputkesta ja kirvelyä virtsatessa.

Myöhemmin voi esiintyä lisäkivestulehdus ja siitä johtuva lapsettomuus, Myös niveltulehduksia esiintyy osalla potilaista. Miesten saamista tartunnoista 25 prosenttia on oireettomia. Lisääntynyt tai poikkeava valkovuoto ja kirvely virtsatessa. Hoitamattomana klamydia voi aiheuttaa munasarjatulehduksen, josta saattaa seurata lapsettomuus. Naisten saamista klamydia-tartunnoista 75 prosenttia on oireettomia. Kondylooma Kondylooman aiheuttaa papilloomavirus HPV. Itämisaika vaihtelee suuresti - useista viikoista jopa vuosiin.

Kondomi suojaa tartunnalta vain, mikäli se peittää näkyvät syylät. Taudin tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita. Kondyloomiin ei ole parantavaa hoitoa, vaan hoitona on näkyvien ihomuutosten poistaminen. Nykyään ei ihomuutosen poistamiseen lähdetä automaattisesti, vaan niiden annetaan parantua ajan kanssa. Tauti voi uusiutua hoidosta huolimatta.

Ihonväriset tai vaaleat syylät sukupuolielinten alueella. Syylien koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Kooltaan ne voivat olla mikroskooppisen pieniä, ulkonäöltään litteitä, vaikeasti erottuvia tai kukkakaalimaisen röpeläisiä, laajalle alueelle levittäytyneitä ryppäitä. Suurimmalla osalla tartunnan saaneista ei ole oireita. Tietyillä virustyypeillä on yhteys kohdunkaulan syöpään. Kuppa Kupan itämisaika on kolmesta neljään viikkoa.

Kuppa voi ilmetä myös sukupuolielinten ulkopuolisilla alueilla. Parin kuukauden kuluttua ilmenee mm. Myöhemmin taudin edetessä saattaa ilmaantua paukamia kämmeniin ja jalkapohjiin, keskushermosto-oireita, päänsärkyä ja niskajäykkyyttä. Hoitamaton kuppa saattaa aiheuttaa oireita vielä useiden vuosienkin jälkeen tartunnasta.

Supuolielinherpes Herpeksen pääasiallinen aiheuttaja on Herpes simplex -virus, tyyppi II. Myös virustyyp-pi I, joka tunnetaan paremmin huuliherpeksenä, voi esiintyä sukupuolielimissä. Herpes itää vuorokautta. Herpekseen ei ole parantavaa hoitoa, mutta oireita voidaan lievittää lääkkeillä. Sukupuolielinalueen kuumotus ja kutina. Rakkulat ilmaantuvat myöhemmin, tavallisesti vain sukupuolielinten alueelle. Kooltaan ne ovat nuppineulanpään kokoisia.

Rakkulat rikkoutuvat nopeasti ja jättävät jälkeensä kivuliaan haavauman. Haavauma-alue arpeutuu päivässä, jolloin myös viruseritys lakkaa. Oireet voivat olla myös hyvin lieviä tai ne voivat puuttua kokonaan, ja tällöinkin virus on tarttuva. Usein ensimmäinen herpeksen puhkeamiskerta on kivulias. Tippuri Tippurin itämisaika on miehillä vuorokautta, naisilla viikkoa. Kirvelyä virtsatessa ja vaaleanharmaa vuoto virtsaputkesta. Vuoto muuttuu myöhemmin väriltään kellertäväksi.

Bakteeria voi esiintyä myös silmän sidekalvolla, jonne se on joutunut käsien kautta infektoituneen sukupuolielinalueen koskettelun jälkeen. Neekerisankkeri Neekerisankkerin aiheuttajia ovat Chlamydia trachomatis -bakteerin serotyypit L1, L2 ja L3. Itämisaika on vuorokautta tai pitempi. Pieni matala haavauma - miehillä esinahan alla, naisilla emättimen takaseinämässä.

Myös virtsaputken tulehdusta tai kohdunkaulan tulehdusta voi esiintyä. Taudin myöhemmässä vaiheessa syntyneitä avanteita voidaan joutua hoitamaan kirurgisesti.

Pehmeäsankkeri Pehmeäsankkeri itää vuorokautta. Myös tämä tauti on hoidettavissa antibiootein. Yksi tai useampia kohoumia esinahan ulko- ja sisäpinnalla. Kohoumat ovat usein varsin kivuliaita. Myöhemmin ne muuttuvat märkiviksi ja haavautuvat parissa vuorokaudessa. Haavan ympäristö punoittaa ja tässä vaiheessa esiintyy toispuoleista nivusrauhasten turvotusta ja mahdollisesti avanteita. Haavaumat ovat tavallisesti emättimen ulkosuulla, mutta myös kohdunkaulassa tai peräaukon ympäristössä. HI-virukseen ei ole parantavaa hoitoa.

Hoito on oireita lievittävää. Nykyisellä monilääkehoidolla on toistaiseksi onnistuttu hidastamaan HI-virusten lisääntymistä elimistössä sekä kuntouttamaan jopa aids-vaiheessa olevia. HI-virus heikentää ihmisen immuunipuolustusta.

Ensivaiheen viikkoa tartunnasta oireita ovat kuume, päänsärky, turvonneet imusolmukkeet, ihottuma ja nivelsärky. Vain joka kolmas tartunnan saanut saa ensivaiheen oireita. Tämän jälkeen hiv-infektio on vuosia täysin oireeton. Aids-vaiheessa potilaan immuunipuolustus on sortunut, ja hän altistuu erilaisille tulehduksille ja kasvaimille.

B-hepatiitti B-hepatiittivirus HBV itää kuukautta. B-hepatiittiin ei ole parantavaa hoitoa. Hoidolla voidaan lievittää oireita. B-hepatiittia voidaan ehkäistä rokotteella. Väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, vatsakivut, pahoinvointi ja ripuli. Myöhemmässä vaiheessa ilmenee ihon ja silmävalkuaisten keltaisuutta.

Ulosteen väri muuttuu harmaaksi ja virtsan tummaksi. Vain joka neljäs tartunnan saanut oirehtii. Kroonista B-hepatiittia voidaan tietyissä tilanteissa hoitaa interferonilääkkeillä. Aikuisena yli vuotiaat tartunnan saaneista viruksen kantajaksi jää vajaa viisi prosenttia. Käytännössä voi siis sanoa, että aikuisena saatu B-hepatiittivirus häviää elimistöstä noin puolessa vuodessa.

Trikomoniaasi Trikomoniaasi ei ole varsinaisesti sukupuolitauti, mutta se tarttuu mm. Sen aiheuttaa Trichomonas vaginalis -alkueläin. Trikomoniaasi itää vuorokautta. Vihertävä tai kellertävä, pahanhajuinen kupliva emätinvuoto. Virtsaaminen voi olla kivuliasta ja virtsaamistarve tihentynyttä. Miehillä tauti on yleensä oireeton. Syntymäpäiväni kunniaksi vähän extraa. Yli vasenkätistä ihmistä kuolee vuosittain tuotteisiin jotka ovat suunniteltu oikeakätisille. On mitattu, että USA: Suomen ilmastoon vaikuttavista tekijöistä tärkein on maan sijainti Julius Caesarin nimikirjoitus on kahden miljoonan dollarin arvoinen, mutta kukaan ei ole vielä löytänyt sitä.

Mozart ei koskaan mennyt kouluun. Ainoa henkilö joka on ollu niin Yhdysvaltojen presidenttinä kuin varapresidenttinä, mutta ei ole koskaan valittu kumpaankaan tehtävään on Gerald Ford. Suurimmassa osassa mainoksia aika joka näytetään analogisissa kelloissa on Jokaisessa Seinfeldin jaksossa vilahtaa Supermies jossain kohtauksessa. Kahvissa on yli kemikaalia joista vain 26 on testattu. Testatuista kemikaaleista yli puolet aiheuttivat syöpää rotilla.

Amerikkalaiset syövät lähes 10 miljardia donitsia vuosittain. Coca-cola oli alunperin vihreää. Omenat ovat tehokkaampia kuin kofeiini pitämään ihmistä hereillä aamuisin. Amerikkalaiset syövät noin 75 eekkeriä pitsaa joka päivä. Kitara on 0,1 mikrometrin kokoinen ja siinä on 6 kieltä. Empire State Buildingissa on yli 10 miljoonaa tiiltä.

Siinä oli yhdeksän kerrosta. Empire State Buildingin rappusissa on askelmaa. Thomas Edison, hehkulampun keksijä, pelkäsi pimeätä. Ne eivät ikinä lopeta liikkumista.

Brasilian Amazonissa on enemmän kalalajeja kuin koko Atlantin valtameressä. Hurrikaanista lähtevä energia vastaa koko USA: Maa painaa noin 6,,,,,,,, tonnia. Aurinko kutistuu noin 1,5m joka tunti. Yhdysvalloissa vuosittain ihmistä loukkaantuu korujen aiheuttamiin vammoihin. Halu, ihastuminen ja kiintyminen voidaan paikantaa aivoissa. Ihastumisen tarkoitus on muodostaa side kumppaniin. Ihastumisvaiheessa aivot erittävät kemikaaleja: Ihastuminen kestää kuukautta.

Se on luonnon tapa saada pari pysymään yhdessä, kunnes suvunjatkaminen onnistuu. Suomen ensimmäinen vittuilu on löydetty kalliomaalauksena vuodelta eKr. Hieroglyfikirjoitus on vaikeasti tulkittavaa, koska kirjoituksessa merkki saattaa tarkoittaa asiaa, tavua tai vain yhtä kirjainta. Myös kirjoituksen lukemissuunta vaihtelee. Hieroglyfien salaisuuden selvitti Jean Francois Champollion vasta vuonna Tämäkin tieto on määritelty vuonna Se on oikeasti geoidi, eli navoiltaan litistynyt pallo.

Yhdysvalloissa teurastetaan joka kiitospäiväksi 45 miljoonaa kalkkunaa. Seksiin kulutettu energia vastaa pienen valtion energiatarvetta. Merkuriuksella on joko hyvin kuumaa yli astetta päivällä tai hyvin kylmää astetta yöllä. Platon opetti siellä oppilaitaan vuodesta eKr. CD-levyn 39 musiikkiuraa mahtuisi ihmisen hiuksen leveyteen. Jupiterin renkaat ovat vain muutaman senttimetrin paksuisia, mutta niiden yhteinen leveys on kilometriä. Mies pumppaa elinaikanaan 16 litraa siemennestettä.

Mies kykenee teoriassa tuottamaan elämässään miljardia jälkeläistä. Yhdessä siemensyöksyssä on keskimäärin miljoonaa siittiötä. Ne ovat nimittäin muuttuneet hiileksi ja öljyksi. Sen uimarakosta uutetaan hienoin liivate.

Albert Einstein ei saanut Nobelin palkintoa suhteellisuusteoriasta, vaan valosähköisen ilmiön keksimisestä. Tutankhamonin veriryhmä oli A. Seksuaalienergia siirretään uran luomiseen. Yhdysvalloissa tapahtuu vuosittain liikenneonnettomuutta siitä, että kuljettaja nukahtaa ajoneuvonsa rattiin.

Sen teki mies Sri Lankassa Naisten ennätys on vain tuntia. Kopioitaessa se heijastaa kaiken valon ja kopiosta tulee musta. Brasilia on vähentänyt sademetsiään viimeisten 20 vuoden aikana km² vuodessa saadakseen lisää laidunta.

Muuttohaukka voi nähdä kyyhkyn 8 km: Diners Club aloitti muovirahan ajan. Pisin niistä on reisiluu. Uusi rinta on silloin poistettava. Ääni kantautuu tuhansien kilometrien päähän. Se poistettiin vuotiaalta naiselta vuonna Nyt kulutetaan vain Vähennys johtuu kolesterolin pelosta. Kalifornian mammuttipetäjä on maailman korkein puulaji. Se kasvaa korkeammaksi kuin Helsingin Stadionin torni. Se auttaa rottaa rentoutuman rasituksesta.

Siinä on öljyä, niin että sitä voi polttaa kuivattuna ja sydämellä varustettuna. Syy on ankeriaan liman magneettisessa rautayhdisteessä.

Tällainen heikkouden merkki ei jäänyt leirin päälliköiden tiedonantajilta huomaamatta. Hansin lähin esimies vääpeli Sten Angemayer kutsui hänet puhutteluun, jossa hän sai ankaran varoituksen ja siirron rautatieasemalle uusien vankien vastaanottoon, lähinnä jonojen muodostajaksi ja järjestyksen pitäjäksi. Vartijat käyttivät juutalaisnaisia yleisesti hyväkseen ja Hansikin muita naisia kertomansa mukaan, muttei Heidiä, jonka kanssa suunnitteli karkaamista leiriltä.

Salakuuntelijat saivat kuitenkin vihiä asiasta ja Hans karkotettiin itärintamalle. Nyt Hans Assmann sai huomata, että hänen olikin parempi olla vain tavallinen Feldwebel, vääpeli Mart Assenbach, minkä todisteeksi kaatuneen aseveljen nuhruinen ja märkä sotilaspassi kävi hyvin.

Sekä mies että passi olivat sellaisessa kunnossa, ettei kenessäkään leirin vartijassa tai päällikössä herännyt henkilöllisyydestä pienintäkään epäilystä. Hans muisti vaeltaneensa lauhassa kevätsäässä kohti vankeutta kymmenientuhansien kohtalotoverien kanssa, mutta muuten hän muisti parin kuukauden marssista vain vähän, kaikkein tarkimmin lähdön Königsbergistä kohti Siperiaa. Päätin sen takia olla vääpeli Mart Assenbach, joka ei pakokauhun vuoksi muistanut nimeään, yksikköään eikä mitään muutakaan.

Saksalaisia oli - miestä. Suomalaiset olivat pääasiassa jatkosodan loppuvaiheessa kesällä Viipurissa, Siiranmäessä ja Ihantalassa vangittuja, mutta heistä lähes kaikki kotiutettiin jo marras-joulukuussa. Näin suomalaiset tuskin tapasivat Hansia ja hänen Königsbergistä lähtenyttä kolonnaansa. Jos vanki suostui, hänelle luvattiin hyvä sairaanhoito ja pikainen kotiinpääsy.

Useimmat suomalaiset kieltäytyivät tarjouksesta, mutta muutamat suostuivatkin. Mitä muuta hänellä oli elämältä odotettavissa? Vaikka sota oli loppunut, hänellä ei ollut ammattia eikä perhettä. Lähtöhetkellä hän kertoi painaneensa vain 52 kg, mutta hyvän hoidon ja ravitsevan ruoan ansiosta hän kuntoutui nopeasti, olihan hän vasta vuotias. Jo kolmen kuukauden kuluttua vuonna hänet siirrettiin KGB: Siellä hän kertoi taustastaan kaiken muun paitsi keskitysleiriosuuden, vaikka luultavasti neuvostoliittolaiset tiesivät jo senkin.

Vartijana toimiminen ei haitannut koulutusta millään tavalla, eikä siitä koskaan muistutettu. Muistuttaminen oli sitä paitsi aiheetonta, sillä Neuvostoliitossakin toimi tuhoamistarkoitukseen perustettu vankileirien saaristo. Jo koulussa hän oli opiskellut hiukan venäjää, joskin se oli ehtinyt melkein tyystin unohtua. Uuden koulutuksen jälkeen hän puhui kieltä sujuvasti, minkä lisäksi hän oppi sujuvan suomen kielen.

Oppipa hän myöhemmin vähän englantiakin, ja aikanaan hänen oli käytännön syistä pakko opetella vielä ruotsi. Hän oppi nopeasti myös vakoojien tarvitsemat tiedot ja taidot, joiden omaksumisessa auttoivat osaltaan Hitler Jugendissa vietetyt partiopoikamaiset vuodet.

Tämä hyvin suunniteltu ja määrätietoinen vakoojakoulutus kesti kolme ja puoli vuotta. Asiaa ei kuitenkaan kerrottu vielä Suomeen lähetetylle yhdyshenkilölle, joka käytti Inga Stenin nimeä. Hansin motivaatiota työtään kohtaan haluttiin nimittäin lisätä hankkimalla hänelle Suomen matkaa varten henkilöpaperit Max Haasen nimellä.

Mitä vaativampi tehtävä, sitä useampi peitenimi. Vakoojan erikoiskoulutus alkoi peruskoulutusjakson jälkeen. Siihen kuului salakielisten sanomien laatiminen ja lukeminen, vastustajien surmaaminen, jälkien hävittäminen, ruumiiden kätkeminen, ihmisiin vaikuttaminen sekä kansalaisten mielialojen ja moraalin tarkkailu. Suppeampia aiheita olivat peitepiirrosten laatiminen, muona- ja asevarastojen rakentaminen, naamiointi ja liikkuminen maastossa jälkiä jättämättä.

Hansille annettiin myös laskuvarjohyppääjän ja pioneerin koulutus. Puna-armeijan marssioppaansa hän sanoi luovuttaneensa 'presidentti Kennedyn murhaajalle'. Hans Assmann tarkoitti Lee Harvey Oswaldia. Oswaldin tiedetäänkin asuneen vähän aikaa vuonna Helsingissä matkallaan Euroopan halki Neuvostoliittoon.

Häntä pidetään yleisesti presidentti John F. Kennedyn murhaajana, mutta täysin vedenpitävästi syyllisyyttä ei ole pystytty osoittamaan. Hän on kehuskellut olleensa se henkilö, joka järjesti Oswaldin matkaa varten tarvittavat palat 'oikeaan järjestykseen'.

Hän käytti amfetamiinia ja morfiinia säännöllisesti, jonka käytön kuitenkin salasi sukulaisiltaan ja tuttaviltaan. Hans lähti Berliinin itäosaan, josta KGB järjesti hänelle asunnon. Koputtaja oli koppalakkinen ja punatähtinen neuvostoupseeri, joka antoi saksankielisen komennon: Tämä antoi Hansille uudet ohjeet uusia tehtäviä varten: Saatte siellä viralliset henkilöllisyyspaperit Hans Assmannin nimellä. Älkää flirttailko hänen kanssaan. Se ei onnistu, ja sitä paitsi teidän on mentävä naimisiin suomalaisen naisen kanssa.

Tyttö on sama, jota olette jo tapaillutkin täällä. Asia on järjestetty valmiiksi, ja vaikka tyttö aavistaisi jotain, hän ei tiedä teistä ja taustastanne läheskään kaikkea. Teidän on avioliiton avulla pyrittävä Suomen kansalaiseksi, sillä tehtävänne kestää monta vuotta, ilmeisesti koko ikänne, jos osaatte hoitaa sen hyvin. Hän ei olisi vahingossakaan kääntänyt päätään, jos joku olisi kutsunut häntä hänen alkuperäisellä nimellään tai ylipäätään joksikin muuksi kuin Hans Assmanniksi.

Vaikka tämä peitenimi on siis Wehrmachtin arkistossa, oikea nimi on vain SS: Keskitysleirien vartijoita koskevat tiedot Gestapo ehti hävittää ennen sodan loppumista. Jos joitakin niistä jäi jäljelle, ne joutuivat luultavasti Neuvostoliiton haltuun, koska puna-armeija ehti ensimmäisenä Auschwitz-Birkenauhun. Hän saapui laivalla Lyypekistä Olympia-terminaalin passintarkastukseen muiden saksalaismatkustajien joukossa kenenkään kiinnittämättä häneen erityistä huomiota.

Hänet oli kyllä koulutettu perusteellisesti, mutta ympäröivä todellisuus tulisi valkenemaan vasta paikan päällä. Onneksi hän osasi maan kielen ja hyvin osasikin, eikä hänen tarvinnut myöskään lähteä heti etsimään asuntoa ja työtä, sillä niistä 'yhtiö' oli huolehtinut etukäteen. Oli vain muistettava ennalta annetut ohjeet ja meneteltävä niiden mukaan. Sen löytäminen kävi vaivatta, koska sellainen auto oli silloisessa Helsingissä harvinaisuus, kuten olivat siihen aikaan harvinaisia kaikki muutkin läntisissä teollisuusmaissa valmistetut autot.

Autossa istui jopa kuljettaja, isokokoinen tumma mies, jolla oli yllään lippalakki, hieltä haiseva kesäpusero ja nahkasaappaat. Hänen nimeään oli vaikea kuulla terminaalin hälinässä, mutta Max päätti, että se oli Antti, ja sennimisenä hän miestä piti aina siihen päivään asti, jolloin heidän tiensä erosivat.

Koska mittauksia ei pystytty suorittamaan vielä ilmakuvista, jonkun piti suorittaa ne paikan päällä ja "kiertävä kirkkomaalari" sopi tehtävään erinomaisesti. Peitenimien antaminen ulkomaalaisille jäsenille oli tavallista siinä organisaatiossa, 'yhtiössä', joka oli palkannut sekä Ingan että Hansin. Heitä tarvittiin, koska Neuvostoliitto ei luottanut suomalaisiin kommunisteihin.

Luottamus taas oli välttämätöntä, koska Suomi oli saatava suuren neuvostoperheen jäseneksi. Hansin tehtävänä oli perehtyä erityisesti asekätkentään ja etsiä vielä paljastumattomia kätköjä.

Niiden avulla organisaatio voisi todistaa, etteivät kätkijät olleet isänmaanystäviä vaan häikäilemättömiä fasisistia vallankaappaajia. Sodan voittaneen Neuvostoliiton vaatimuksesta Suomessa oli jo pidetty Pohjoismaiden kautta aikojen suurin oikeudenkäynti, jossa asekätkennästä oli tuomittu 2 miestä.

Heistä enemmistö oli sotilaita, joukossa Paloaron isä, mutta yrityksistä huolimatta kaikkia kätköjä ei ollut löydetty eikä kaikkia kätkijöitä saatu oikeuden eteen. Oli pidetty myös sotasyyllisyysoikeudenkäynti, jossa useita maan korkeimpia johtajia, esimerkiksi entinen tasavallan presidentti Risto Ryti, tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin.

Hansin mukaan organisaatio perustettiin, kun Suomen 'fasistinen' oikeuslaitos ei tuominnut asekätkijöitä tarpeeksi ankarasti. Se antoi pelkästään muodollisia tuomioita, jotka kärsittyään miehet pääsivät takaisin virkoihinsa ja johtaville paikoille. Organisaatiota tällainen vetelyys suututti. Miksi Hans sitten epäonnistui tehtävässään? Ensinnäkin siksi, että ajatus Suomen miehittämisestä sodan jälkeen tehdyn Pariisin rauhansopimuksen astuttua voimaan oli alun alkaen utopiaa.

Toinen syy oli hänen henkilökohtainen ongelmansa. Ne rauhoittivat, lisäsivät toimintatarmoa ja vähensivät unentarvetta. Sivuvaikutuksia ei tunnettu tai niistä ei välitetty. Aineiden hankinta sujui aina ongelmitta, sillä organisaation lonkerot ulottuivat kaikkialle.

Alussa oli riittänyt pilleri, mutta myöhemmin piti ottaa neljä ja joskus enemmänkin. Ruiskeina hän ei amfetamiinia kuitenkaan käyttänyt vaan toista tarvitsemaansa ainetta, morfiinia, jota tarvitsi hermostuessaan tavallista enemmän. Sinne hänen morsiamensakin aluksi muutti.

Hans oli tutustutettu suomalaiseen Vieno Mirjam Tapioon, joka oli Saksassa töissä ja kieltä oppimassa. Samalla Vieno oli värvätty itävyöhykkeen valtaapitävien tiedotustoimintaan, ja pian hänen kanssaan oli tehty myös sopimus muodollisen avioliiton solmimisesta Hans Assmannin kanssa Helsingissä. Vienon epäilykset olivat perusteltuja, sillä suhde alkoi rakoilla jo muutaman kuukauden kuluttua ja oli parin vuoden kuluttua pelkkä muodollisuus. Virallinen ero oli poissuljettu, joten he alkoivat asustella erillään.

Tehtävien hoidon takia heidän oli kuitenkin tavattava silloin tällöin. Kaiken lisäksi suhde vaikeutui koko ajan. Hans sai silmittömiä raivonpuuskia, jotka päättyivät yleensä Vienon pahoinpitelyyn. Tämä taas ei voinut puhua ongelmista kenellekään. Paitsi että Hans esti häntä tapaamasta muita ihmisiä, organisaatio piti heitä jatkuvasti silmällä ja esti omasta puolestaan ulkopuoliset tapaamiset.

Salattavista asioista Vienokin tiesi toki paljon, mutta ehkä miehen taustalla oli myös sellaista, mitä hän ei tiennyt. Ilmiantaminen oli tietysti poissuljettu. Sinne he olivat tulleet Hansin autolla, jota Hans ja usein autonkuljettajana ennenkin toiminut Antti ajoivat vuorotellen.

Vieno oli tarkistanut almanakasta, että kyseessä oli todellakin toukokuun Päivämäärästä oli tullut kohtalokkaalla tavalla tärkeä, koska Isojoella, Kauhajoen naapuripitäjässä, oli kadonnut tuona päivänä tuntemattomalla tavalla nuori nainen. Kun Vieno luki sanomalehdestä Kyllikin katoamisesta, epäilys miesten osuudesta tapahtumaan alkoi kalvaa häntä. Hän kuitenkin torjui sen, sillä miehet olivat kertoneet menevänsä katsomaan Isojoen, Karijoen, Karvian ja Kauhajoen kirkkoja ja suunnittelemaan niiden maalausurakoita.

Kirkkojen maalaaminen piti aloittaa parin viikon kuluttua, joten oli jo hiukan kiire. Antti toi Hansin kotiin aamuyöstä ja pyysi yösijaa Vienon vanhempien luota.

Se oli poikkeuksellista, sillä hän oli kertonut hankkivansa vierailun ajaksi itse oman asuntonsa. Toinen outo piirre miesten tekemässä retkessä oli se, että Hans oli kadottanut sen aikana toisen sukkansa ja että hänen kenkänsä olivat märät.

Vieno kuitenkin unohti nämä pikkuseikat nopeasti, sillä miehillä oli usein työmenoiksi kutsuttuja matkoja, jotka kestivät aamuun saakka. Eräänä iltana muutaman päivän kuluttua miehet lähtivät taas ajelulle määränpäätään kertomatta. Kun he ottivat mukaansa rautalapion, Vieno pyysi selitystä.

Auton liikkumiseen ne eivät näyttäneet vaikuttavan, ja niin Hans ja Antti lähtivät matkaan lapioineen. Kyllikin sisar tunnisti kengän ja kaulaliinan kadonneen vaatteiksi, mutta sukan omistaja jäi tuntemattomaksi. Löydön omituisuutta lisäsi se, että sukka ja kaulaliina oli sidottu mustalla villalangalla kenkään. Sukka oli noin sadan metrin päässä polkupyörän löytöpaikasta puunjuurakon alle tungettuna.

Se ei ollut ehjä, vaan siitä puuttui pala. Parin päivän päästä sunnuntaina Kyllikin ruumista lähti etsimään miestä. He kulkivat poliisien ohjaamina rinnakkain polkupyörän löytöpaikalta Kauhajoen suuntaan. Nyt ruumiin oli pakko löytyä. Kiskaistuaan sen käteensä hän näki puukon jäljen juuressa.

Puu oli pistetty paikoilleen kuin jotakin naamioimaan. Sen alla olikin mätäs, jotka tutkittuaan Hietaoja huomasi sen keskeltä avatuksi. Se oli halkaistu keskeltä ja turpeet taivutettu kahta puolta. Vasen poskiluu oli murtunut. Sisäelimissä oli havaittavissa teräaseella, ehkä puukolla aiheutettuja pistojälkiä. Kuolinsyynä pidettiin tylpän esineen iskua kasvoihin ja puukonpistoja, joskin täsmällinen kuolinsyy jäi selvittämättä, kuten lääninlääkärikin sanoi.

Kyllikin vasen kenkä löytyi muutaman päivän kuluttua. Se oli vain 17 metrin päässä oikean kengän löytöpaikasta ja näytti siltä kuin se olisi tarttunut lahon kannon juurien väliin. Kengän sisällä ei ollut mitään ylimääräistä, ja sen nauhojen välistä kasvoi jo sammalta.

Paikalla oli 25 surijaa, kymmenkunta kertaa koko pitäjän väkiluku. Surmatyön tekijä oli yhä tuntematon. Missä olivat tuona päivänä Hans ja Vieno Assmann?

Hansin kertoman mukaan pariskunta osallistui Kyllikki Saaren hautajaisiin. Ihmetyksen aihe heille oli, kuinka pienestä kansakunnasta niin moni oli lähtenyt tällaiseen tilaisuuteen. Moni olisi halunnut myös löytää surmaajan. Heistä sinnikkäin oli edellä mainittu komisario Axel Skogman, joka oli jo virkansa puolesta päättänyt selvittää tapauksen hinnalla millä hyvällä. Häntä pidettiin taitojensa vuoksi elävänä legendana, mutta viimeisessä haastattelussaan vuosikymmenien kuluttua rikoksesta hän uskalsi sanoa ainoastaan: Ei ole tarpeeksi todisteita.

Häntä vaivasi myös puuttuvan sukan mysteeri. Vieno otti sukan puheeksi Hansin kanssa pariinkin otteeseen, mutta sai vain selkäänsä molemmilla kerroilla. Hans tunnusti Matti Paloarolle Kyllikin kuoleman vahingossa tapahtuneeksi yliajoksi. Tunnetuista syistä hän ja Antti eivät voineet ilmoittaa sitä poliisille, joten he lavastivat sen rikokseksi.

Vahinkoon sopivat autossa havaitut lievät peltivauriot, polkupyörän vääntynyt ohjaustanko ja Kyllikin murtunut poskiluu. Lisäksi miehet olivat retkellä katoamisiltana, ja sen jälkeisenä iltana he tekivät vielä uuden retken varustettuina lapiolla. Heidän autoaan ei tunnistanut kukaan, eikä tiettävästi kukaan verrannut tieltä löytyneitä auton jarrutus- ja kääntämisjälkiä heidän autonsa renkaiden kuviointiin.

Hansin sukan löytöpaikalle on vaikeampi keksiä järkevää selitystä. Ehkä hänen jalkansa on vajonnut Lellunnevaan, ja kun märkä sukka on tuntunut epämukavalta, hän on kiskonut sen pois ja työntänyt Kyllikin kenkään. Hans Assmann hoiti Suomessa omia tehtäviään.

Pari vuotta sitten hän oli saanut urakan kirkon maalaamisesta Etelä-Savossa, missä on runsaasti kauniita rantoja. Hän ihastui seutuun niin paljon, että vietti pari kesää Heinäveden pitäjässä. Siellä hän tutustui myös Tulilahden leirintäalueeseen, joka oli Kermajärven rannalla kävelymatkan päässä pitäjän kirkosta.

Kesä oli harvinaisen kaunis ja lämmin. Kaksi parikymmenvuotiasta jyväskyläläistä neitosta, sairaanhoitajaoppilas Eine Nyyssönen ja konttoristi Riitta Pakkanen, olivat päättäneet tehdä polkupyörillään pitkän kesälomamatkan, vaikka kauniita maisemia oli Jyväskylän lähelläkin.

He lähtivät kohti itää ja lupasivat pitää omaisensa ajan tasalla retken edistymisestä. Yhden postikortin he lähettivät Kolilta, mistä he kääntyivät kohti Heinävettä.

Kortissa he kertoivat yöpyneensä kerran sateen takia polvijärveläisessä matkustajakodissa, mutta muuten he pystyttivät pienen telttansa leirintäalueille ja viettivät yönsä siinä. Tulilahdelle heidän arvellaan saapuneen sunnuntaina heinäkuun Tarkka ajankohta on epävarma, koska leirintäalueella ei ollut kirjanpitoa siellä käyneistä vieraista, eikä siellä ollut vartijaakaan. Kolin postikortti jäi Einen ja Riitan viimeiseksi, sillä he katosivat viikon kuluttua sen lähettämisestä.

Tälläistä pelkoa Suomessa tuskin oli aiemmin esiintynyt. Hansin vaimokin pelkäsi, mutta pelon syy oli toinen. Vieno pelkäsi, koska Hansilla saattoi olla tekemistä tapauksen kanssa. Hän oli ollut päiväkausia poissa kotoa olinpaikkaansa ilmoittamatta, arvattavasti kirkkoja maalaamassa.

Vieno soitteli eri pitäjiin, mutta yhdenkään maalausurakkaa ei pitänyt olla Heinäveden suunnassa työn alla. Hänen pelkonsa kasvoi sitä mukaa kuin tyttöjen etsinnät tiivistyivät. Vihdoin elokuussa lehdet pääsivät uutisoimaan murhattujen tyttöjen löytymisestä. Kouvolan Sanomat otsikoi uutisensa seuraavasti: Nyt tutkimuksia hoitamaan kutsuttiin jo Mikkelin lääninrikospoliisi. Se totesi, että toista uhria oli lyöty päähän jollakin tylpällä esineellä ja toista hakattu puukolla kuin raivon vallassa.

Sen päällä oli lapiolla erikseen irrotettuja turpeen palasia, jotka oli asetettu samaan järjestykseen kuin niiden ollessa paikoillaan ja kiinni maassa. Haudan päällä oli Kouvolan Sanomien mainitsema kuusentaimi. Se oli katkaistu puukolla, jonka terästä siihen oli jäänyt mikroskooppisen pienet naarmut. Niiden perusteella on päätelty, että puukko oli ollut risun katkaisijan vasemmassa kädessä.

Tyttöjen polkupyörät löydettiin Kermajärven pohjasta. Etsinnöissä löydettiin myös heidän telttansa, huopansa, kenkänsä ja joukko tarve-esineitä. Kateissa ovat heidän kellonsa, Riitan kamera ja molempien rahat. Vieno Assmann huolestui nyt entisestään, sillä Tulilahden veriteoissa suohautoineen ja polkupyörineen oli liikaa Lellunnevan tapausta muistuttavia piirteitä.

Lisäksi Hans oli ollut poissa sen sattuessa - ja hänkin oli vasenkätinen. Vienon oli pakko muistella Isojoen murhan ohella myös erästä toista omituista tapausta. Siellä häntä tanssitti moneen otteeseen mies, jota kukaan tansseissa mukana ollut ei ole ilmoittanut tunteneensa.

Marttalan tienhaarassa hän erosi toveristaan ja ilmoitti menevänsä kotiin. Pikkupojat löysivät Ellin ruumiin hänen kotiporttinsa läheltä parin metrin päässä polulta, missä näkyi myös taistelun jälkiä. Surmaajan on täytynyt olla raivon vallassa, sillä näin selosti tapahtumia joulukuun 9. Hyökkääjä on iskenyt tyttöön viiltohaavoja oikealle puolelle kaulaan sekä pistohaavan oikean korvan taakse, josta aiheutunut verenvuoto lääkärinlausunnon mukaan oli aiheuttanut kuoleman.

Hän oli komisario Paavo Mömmö, sittemmin Kotakoski, mutta surmaaja jäi häneltä ja muiltakin löytämättä. Ketään ei ole edes epäilty vakavasti, mutta tanssiaisvierailta kerättyjen tuntomerkkien perusteella hän saattoi olla Hans Assmann. Mikä sitten oli Vienon huoli tällä kertaa? Huoli oli se, että Hans oli juuri tuona yönä Kemissä. Hän oli nytkin ollut matkoilla monta päivää ja kertonut menevänsä tapaamaan Reino Järvistä, kemijärveläistä sotavankikaveriaan.

Ainoa puna-armeijan vangiksi ottama suomalainen Reino Järvinen on kuitenkin asunut Keski-Suomessa eikä koskaan Kemijärvellä tai muualla pohjoisessa. Boismanin ikäinen Nils Wilhelm Gustafsson pääsi raahautumaan haavoittuneena osittain teltan ulkopuolelle, missä surmaaja iski häntä vielä kivellä tai muulla painavalla esineellä leukaan ja takaraivoon, niin että hän menetti tajuntansa.

Alueella oli veren tahrimia papereita, joihin surmaaja oli pyyhkinyt surma-aseen terää; poliisin mukaan niistä ei löytynyt sormenjälkiä. Kenkäparit olivat niin kuluneita, että niiden pohjissa oli reiät.

Kengät oli kätketty lähellä sijaitsevaan Oittaan kartanoon johtavan tien varteen noin metrin päähän surmapaikasta, kumpikin kenkäpari eri puolille tietä syystä, jonka tietää vain murhaaja - ja murhasta tässä teossa oli kyse. Tyttöjen kenkiä ei ollut piilotettu. Kirurgiaan erikoistuva lääkäri Heikki Silvola oli päivystysvuorossa Helsingin kirurgisessa sairaalassa. Silvola oli saanut potilaan, jollaista hän ei ollut tavannut koskaan aiemmin eikä tapaisi myöhemminkään. Potilas oli Hans Assmann.

Hans makasi selällään poliklinikan ikkunattomassa tutkimushuoneessa rullasängyn päällä. Sairaanhoitaja seisoi vieressä valmiina avustamaan. Hän oli riisunut Hansin hiekkaisilta vaikuttavat kengät, mutta pusero ja likaiset haalarit olivat riisumatta. Huoneessa ei ollut hoitajan lisäksi ketään muuta, eikä kukaan näyttänyt odottavan aulassakaan. Ei ollut ambulanssimiehiä eikä taksinkuljettajaa eikä varsinkaan omaisia.

Näytti siltä kuin Hans olisi kävellyt muina miehinä poliklinikalle, sulkenut silmänsä ja heittäytynyt sänkyyn. Mikä teki Hansista niin poikkeuksellisen? Ei hänen poikkeuksellinen taustansa, koska siitä ei ollut sairaalassa tietoa, vaan se, että hän teeskenteli tajutonta.

Potilaalla vaikutti olevan ennemmin psykiatrinen kuin kirurginen tauti. Hans vaati häneltä nimittäin tinneriä. Sitä ei pidetä sairaaloissa, koska tinneriä tarvitsevat pääasiassa maalarit ja varmaan kirkkomaalarit. Tämän Orkola kertoi Hansille, mutta seuraava kysymys kuului: Sillä Hans hankasi käsiään pitkin yötä, eikä tajuttomuudesta ollut enää tietoakaan.

Jos hänellä oli vieroitusoireita amfetamiinista tai morfiinista, tinneri saattoi sopia myös niiden lievitykseen. Lindholm ei rypistänyt otsaansa vaan mutristi suutaan, kuten hän teki aina miettiessään ankarasti. Potilas siis halusi jatkaa teeskentelyään, mutta Kaarlo Lindholm vaati paremman selityksen. Lopuksi hän sai sen: Hän antoi mulle Bordeaux-punaviiniä.

Sitä mä sain kynsille, ja se teki ne mustiksi. Tässä on mielenkiintoinen arrtikkeli. Saksassa on murrhattu paljon nuoria naisia sodan jälkeen.

Murrhaajaa ei ole saatu koskaan kiinni. Kukaan ei tiedä, kuinka kauan heidän etsintänsä olisi kestänyt, ellei aamuvarhaisella ongelle saapunut Olavi Kivilahti tai joku muu ohikulkija olisi sattunut paikalle, sillä yhtä uhreista oli jo raahattu vesirajaa kohti. Tuli juhannus ja Hans Assmann oli edelleen sairaalassa. Aaton kaunis ilma muuttui sateiseksi ja tuuliseksi, nousi melkein myrsky. Siitä huolimatta Hans vaati ehdottomasti saada nukkua parvekkeella. Henkilökunta esteli, mutta lopulta hoitajan oli pakko työntää Hansin vuode hänen haluamaansa paikkaan.

Siitä näki viereistä katua ja lähellä kasvavia lehteviä puita, mutta siitä näki myös sairaalan pääovelle ja sille nousevalle ajoluiskalle. Osastokansliassa huolestuttiin, koska vastuu Hansin terveydestä oli tietysti sairaalalla. Toisaalta henkilökunta oli alkanut jo pelätäkin häntä, joten kukaan ei uskaltanut ryhtyä häntä vastustamaan.

Murhajutut kammottivat, ja ikään kuin ne eivät olisi riittäneet, hän kertoi omista kirurgisista taidoistaan halukkaille kuulijoille: Juhannus ei jäänyt osasto IV: Se ei tuonut ketään sairaalaan, kukaan ei tullut sillä sairaalaan, eikä kukaan, ei kuljettajakaan, tullut siitä ulos. Lisäksi se pysytteli kaiken aikaa ajoluiskalla, vaikka pysäköintipaikka oli tyhjä. Etupenkillä istui isokokoinen tuntematon mies, joka antoi auton ajovalojen palaa alkuillasta puoleenyöhön asti.

Valot osoittivat Hansin toisen kerroksen parvekkeelle, miltä olisi ollut tarvittaessa helppo päästä autoon. Vasta aamuyön tunteina valot sammuivat, ja aamun sarastaessa auto lähti. Siihen mennessä myrskykin jo laantui. Amanuenssi pantiin selvittämään, kenelle Opel kuului. Omistaja oli espoolainen maanviljelijä, jonka talosta oli viisi kilometriä Assmannin asuintaloon. Siitä taas oli vain lyhyt matka Bodominjärven rantaan. Hansin uuttera apulainen Antti asui puolestaan rikospaikasta noin viiden kilometrin päässä.

Hän saattoi hyvinkin viettää juhannusta Opelissa. Amanuenssi pantiin soittamaan myös sen vallilalaisen verstaan talonmiehelle, jossa Hans ilmoitti saaneensa punaviiniä käsilleen ja ehkä vaatteilleenkin.

Talonmies kielsi jyrkästi Hansin käyneen työpaikallaan helluntaina ja kuulleensakaan niin hienosta juomasta kuin 'Pordoosta'. Verstaassa ei säilytetty alkoholia eikä ryypiskelty, siellä tehtiin työtä. Joku nainen oli kyllä käynyt hakemassa helluntaina verstaan avaimia, ja hän oli ne myös saanut.

Samaan aikaan tiedotusvälineissä julkaistiin murhista epäillyn miehen ensimmäiset tuntomerkit. Ne oli koottu murha-aamuna järven lähellä liikkuneilta harvoilta silminnäkijöiltä, ja ne sopivat Hansiin vaatetusta myöten. Heti uutisen jälkeen tämä leikkautti pitkät aaltoilevat hiuksensa lyhyiksi, niin että häntä oli vaikea tuntea entiseksi Hans Assmanniksi. Hän ryhtyi myös ottamaan auringonkylpyjä parvekkeella kuin päästäkseen irti tuntomerkeissä mainituista kasvojen finneistä ja näppylöistä.

Lääkärit päättivätkin ilmoittaa epäilyksensä poliisille. Siviilipukuinen poliisi kävikin sitten kahdesti hyvin lyhyesti eikä halunnut kuulla sairaalan henkilökuntaa ollenkaan. Seuraavaksi he pyysivät amanuenssiaan soittamaan suoraan Keskusrikospoliisille, jotta se tutkisi ne vaatteet, joissa Hans oli saapunut poliklinikalle. Kukaties niistä löytyisi jopa verta.

Amanuenssi Palo teki työtä käskettyä. KRP sijaitsi Ratakadulla vain muutaman sadan metrin päässä sairaalasta, ja kun sieltä luvattiin ystävällisesti lähteä heti liikkeelle, osaston henkilökunnalle tuli kiire.

Hansin vaatteet haettiin siviilivaatevarastosta, paketoitiin ruskeaan voimapaperiin ja juoksutettiin pääovelle, missä Palo jo odotti niitä valkoinen lääkärintakki yllään. Seisottuaan sairaalan portailla puolitoista tuntia Palo palasi pettyneenä osastolle. Onneksi Hans ei ollut huomannut vaatteidensa siirtelyä, tai jos oli, vaikeni siitä kuten kuulustelustakin.

Hänellä oli siihen varaa, sillä viimeistään nyt kaikki olivat ymmärtäneet, että hän oli poliisin erityisessä suojelussa. Kaarlo Lindholm, joka oli äärettömän isänmaallinen ja taistellut sodassakin, oli menettänyt kaiken luottamuksensa häntä kohtaan. Vain se, että Lindholm oli tullut tokaisseeksi parvekkeella yhä makaavalle Hansille: Sanomalehti Uuden Suomen toimittajat tarttuivat rivakasti toimeen ja Hans Assmannin nimi mainittiin ensimmäisen kerran suomalaisessa lehdistössä.

Siihen oli sisältynyt silmitöntä hakkaamista ja potkimista 'erittäin raskauttavien asianhaarain vallitessa' keskellä katua, niin että Vieno Assmann oli saanut kolausvammojen ja verenpurkaumien lisäksi aivotärähdyksen, poskiluun murtuman ja silmän sarveiskalvon vioittuman.

Jälkikäteen Hans oli kertonut olleensa niin voimakkaan suuttumuksen vallassa, ettei muistanut kunnolla, mitä oli tehnyt. Sen sijaan että hänet olisi etsintäkuulutettu, hänen annettiin matkustella vapaasti Suomessa, Ruotsissa ja Länsi-Saksassa ja ehkä muuallakin. Se kiisti jyrkästi Hansin osuuden veritekoihin - ja kiistää edelleenkin. Silti vielä yli vuotiaana Asser Stenbäck sanoi Hufvudstadsbladetissa: Kaarlo Tangolle toimitettiin paketti Sirkka-Liisalta, jonka nimistä naista hän ei tuntenut, mutta jonka niminen nainen oli vastikään surmattu Turussa.

Tangon puheille pyrki kaksi hänen luokkatovereikseen itsensä esitellyttä miestä, jotka eivät tienneet, että hänellä oli samalla luokalla ollut identtinen kaksosveli.

Kolme saksaa puhuvaa muusikkoa seurasi päiväkaudet hänen liikkeitään puhuen radiopuhelimiin, joihin heillä ei ollut lupia. Palon kotiin yhdistettiin tuntemattomia saksankielisiä puheluja, ja hänen ovelleen ilmestyi mattokauppiaita ilman mattoja samana päivänä kuin Kaarlonkin ovelle - mutta ei kenenkään heidän naapurinsa kotioven eteen. Hänen kerrostaloasuntonsa ikkunan alla seisoi päiväkausia tuntematon henkilöauto, jonka kuljettaja piilotti kasvonsa ohikulkijoilta.

Autosta ei tullut kukaan ulos, eikä kukaan noussut siihen. Häirintäsoittoja tuli myös Vuorjoen kotiin ja jopa hänen äidilleen. Välillä soittaja oli hiljaa, välillä hän puhui sekaisin suomea ja saksaa. Välillä vieras puhelu kytkettiin Vuorjokien ottaman tai heille tulevan puhelun päälle. Outo henkilöauto oli usein pysäköitynä myös heidän kotitalonsa eteen, mistä se poistui heti, kun Asko Vuorjoki ilmoitti puhelinhäiritsijälle lähtevänsä katsomaan, kuka autossa istui.

Myös Uuden Suomen valokuvaajan lähestyminen sai auton pakenemaan. Poliisia oli vaikea saada tutkimaan radiopuhelinjuttua, vaikka kyse oli luvattomista laitteista ja selvästä häirinnästä. Kaarlo Tangon ja hänen Väinö-veljensä oli mahdotonta ymmärtää poliisin menettelyä. Viimeistään nyt oli kuitenkin varmaa, että Hans Assmann kuului vakoojien ja agenttien kansainväliseen joukkoon, minkä paljastuminen virkavallan oli estettävä hinnalla millä hyvänsä.

Estämisessä se onnistuikin hyvin. Hän saattoi olla sama henkilö kuin julkisuudessa usein mainittu paikallinen helposti suuttuva kioskinpitäjä --" s. Postilaatikkona toiminut lieriökin katosi. Tästä Hans sanoi päätelleensä, ettei hänen palveluksiaan enää tarvittu. Se masensi aluksi, mutta mieliala parani, kun hänen kipeästi tarvitsemiensa lääkkeiden toimitus taas alkoi.

Myös palkanmaksu jatkui aiemman sopimuksen mukaan. Työnantaja piti sanansa loppuun saakka. Salakielinen sanoma piti sijoittaa vesitiiviiseen metallilieriöön ja piilottaa haudan takana sijaitsevan koivun juurten alle. Toiminta muistutti suomalaissotilaiden harjoittamaa asekätkentää, mutta kätkijä jäi vaille rangaistusta, sillä hän oli voittajavaltion asialla.

Hän nimittäin sanoi seuraavasti: Voittajaksi ennustettiin toista pääehdokasta, sosiaalidemokraattien Karl-August Fagerholmia, sillä äänten jakauman piti olla hänen edukseen. Näin ei käynyt, vaan Kekkonen voitti niukimmalla mahdollisella erolla eli äänin - Joku sosiaalidemokraattien valitsijamies oli pettänyt oman puolueensa ehdokkaan, mutta kuka? Sosiaalidemokraatit valvoivat toisiaan eduskunnassa salaisen lippuäänestyksen kyseenalaistavalla tavalla: Näin tarkistettiin, että jokaisen lipussa luki Fagerholm.

Sirkka-Liisa asui yksin, sillä hänelle kymmenen vuotta aikaisemmin syntynyt poika oli jo pienenä annettu sijaiskotiin. Assman asui lähistöllä Bodomilla. Walt Disney pelkäsi hiiriä. Mies soitti neuvoa ravintolan kokilta: Se oli alussa hiljaista alistumista, sen jälkeen hän alkoi sairastella ja pystyi lopulta kiduttamaan ja tappamaan vain amfetamiinin aiheuttaman sekavuustilan voimalla. Silvola oli saanut potilaan, jollaista hän ei ollut tavannut koskaan aiemmin eikä tapaisi myöhemminkään. Hansin uuttera apulainen Antti asui puolestaan rikospaikasta noin viiden kilometrin päässä.

HOMO EROTTISIA TARINOITA SEKSISEURA