Gay seuraa homoseksuaaliseen kalua äidiltä

Mukavaa seuraa, välittömiä ja suvaitsevaisia ihmisiä. Kyllä ne homotki voi olla yhtä vittumaisia, kuin heterotkin.

Ne vaan antaa enempien ihmisten panna toisiaan, mut ehkä joku homo saattaa vaikka salaa nauraa kehitysvammaiselle! Mikä äijä No emmä sua nyt kohteliaana poikana ämmäksikään sano Kuinka niin enempien, heterot ne vasta paneekin, joskus molempia sukupuolia!

Se on bi, jos panee molempia sukupuolia. Ja niin siis toi oli että "antaa enempien panna toisiaan", kun tosta suvaitsevaisuudesta puhuit. Että se homojen suvaitsevaisuus enimmäkseen liittyy ihmisten seksuaalisuuteen. Mutta siihen kuitenki viittasin. EIKÄ potki koiria yhtään sen enemmän kuin sinäkään! Homoissaki on pedofiilejä ja murhaajia ja homoja ihan niinku heteroissakin. Vai oletko joku rasistirunkkari???

Ja salaa naurat itekkin, jopa varmaan matkit kehitysvammaisia.. Mä naureskelen vaan pyörtyileville. Että "kämmäsik joku" Ja koitan olla mahdollisimman vähän rasisti, mutta runkkariudesta en taida luopua ihan vielä. Kehitysvammaiset muuten liikkuvat usein vähän niinku zombit zombielokuvissa. Vammaisten keskuudessa pääsee silleen aika jännään fiilikseen, jos on oikein hyvä mielikuvitus tai mieli ku vitust.

Homo ystävänä on luotettava.. Rojolaki on hetero ja mahtava kaveri ja luotettava ystävä. Ei se kuiteskaan tee heteroista sen luotettavampia kuin homoistakaan.

Kannattais vaan sanoa niin, että sun ystävä, joka sattuu olemaan homo, on tosi luotettava. Että se on ihan siitä ihmisestä tuleva se mukavuus eikä suinkaan homoudesta. Nämä onva siis minun mielipiteitäni, joihin Haava tai JM todennäköisesti taas puuttuu! En ole jaksanut käydä taas tekemässä täydellistä selvitystä omiin näkökantoihini tuossa Haavan sepustuksessa Juu, kyllä minunki mielestäni tuo äidin ja isän olemassaoleminen on se ihannemalli.

Näissäkin on tietenkin joissain tapauksissa omat ongelmansa, mutta näin keskimäärin uskoisin, että jos on valittavana seuraavat: Tietenkin voi isä ja äiti molemmat olla paskoja mulkkuja, mutta yhtälailla mulkkuja voivat olla homoparit ja yksinhuoltajatkin. Airola muokkasi viestiä Hombre Muerto viestiä.

En ole jaksanut käydä taas tekemässä täydellistä selvitystä omiin näkökantoihini tuossa Haavan sepustuksessa Jos sun panostuksesi forumkeskusteluun on sitä luokkaa että sekoitat mut Haavaan, ni kai mäkin sitten vaan tyydyn toteamaan, että sulla on aivan vitun typeriä mielipiteitä ja kovasti ihmettelen miten ylipäänsä osaat kirjoittaa tollasella jälkeenjääneen kapasiteetilla.

Huomasin kyllä erehdykseni ja aioin oikaista ja sorrytella sinua, mutta tuo viestisi todisti ettet oo sen arvoinen. Ja sinäkö sitten olet oikeen ylijumalallinen foorumtaiteilija? Anna mun kaikki kestää!! Sehän on Hombre ja antaa sinun kaiken kestää.. D Sun mielipiteet ei ole yhtään sen viisaampia. Säälittävä homo Käytät homoa haukkumasanana!

Huomaatko, todella harkitsematonta sanankäyttöä sinulta! Ai sekö on outoa, jos minä haukun homoksi?? Eikös se kuulu oikeen Mikserin etikettiin nykyään foorumeilla Joissain tapauksissa se voi olla hauskaa mutta tässä ketjussa sitä VOI kritisoida älä ota turhan vakavasti, ota enemmänkin pienenä huomiona, koska se EI kuitenkaan ollut harkittua, varmaankaan? Ja muuten mikserissä monesti homoläppä on hauskaa, mutta niissä homo ei yleensä ole haukkumasana, vaan jonkinlainen omituinen huumorin kohden.

Miksi muuten vähemmistöistä ei koskaan saa tehdä pilaa? Jos minä kerron oikeasti hauskoja juutalais- romani- homo- saamelais- tms. Eikö huumorin pitäisi nimenomaan vapauttaa - kun ihmiset ymmärtävät huumorin vitsailevan stereotypiopilla, he ymmärtäisivät sen kritisoivan stereotypioihin perustuvia ennakkoluuloja ja syrjintää?

Eikös se kuulu oikeen Mikserin etikettiin nykyään foorumeilla ei sah aukkau homoksi! Mä tiedän yhden helvetin mehukkaan vitsin kuolleista vauvoista, mutta jos mä kertoisin sen täällä ni aika moni menis varmaan oksentamaan. Oh, how we laughed Anna ny tulla vaan, ei tollasia saa ilmoittaa ja sit jättää juttua kesken Ykllä "dead babyes" jutut järkytti mieltä, kun ne ekan kerran kuuli ja ajatteli asiaa, mutta juuri tällaisten juttujen kanssa on se, että niistä voi oikeasti saada ajatusta - pitää voida vitsailla, muuten asiat on raskaita.

Tehdään elävään elämään kuuluvista asioista vähän helpompia. Sun mielipiteet ei ole yhtään sen viisaampia.

Säälittävä homo Minua turhauttaa eniten se, miten et suostu uhraamaan toisten mielipiteille ajatustakaan, saati kehittämään omia. Miten sinun kanssasi keskustellaan? Kehtaatkin vielä verhoilla happaman konservatiiviset totuutesi tekopyhään muka-suvaitsevaisuuteen. Minä olen säälittävä homo? Mene fistaamaan itseäsi, portto. Haava Jumalan nyrkki viestiä Ylläpitäjä. BluesWomaqn on jotehnyt selväksi, että hän ei ole tällä keskustelu foorumilla keskustelemassa, vaan tahtoo vain yksioikoisesti sanoa omat mielipiteensä niitä sen kummemin perustelematta.

Onhan se hänen oikeutensa tällä foorumilla. Olen sitä mieltä ja sillä siisti. Jos jotakin henkilöstä tuo on keskustelufoormin idea, niin vähän masentaa kyllä, mutta mitäs siihen muuta kuin "Thats it". Tiesittekös, että tänään on homofobian vastainen päivä? Hyvä et sen kunnaks on liputuspäivä. No se alkaapi näin: Mikä on hauskempaa kuin kasa kuolleita vauvoja? Täällä vaan ihmiset loukkaantuisvat Haukkuessa toista nimitetään häntä jollain nimellä, joka kuvaa alhaisempaa olemisen tasoa, jolla nimitettävä henkilö on.

Mutta, koska homous on alhaisin taso, homoa ei voi ALENTAA mitenkään, vaan häntä voi haukkua ainoastaan nimittämällä siksi mitä hän on, eli homoksi.

Jotkut homot varmaankin on. Toiset taas on fiksuja. Elä nyt hermostu En minä hermostunut. Sua jotenkin rasittaa ja ottaa aivoon mun suorat kannanottoni! Minua rasittaa aina se, kun ihmiset eivät osaa sanoa miksi jotain mieltä ovat.

Ei minulla ole mitään mielipiteitä vastaan, mutta perustelemattomia mielipiteitä minä itse pidän vain typerinä. Tosiaan, lisää puita pesään ei pala vielä kunnolla!!! Tai no ei lesbot kuitenkaan varmaan. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Homoparit ja lapsi Viestiketju osiossa ' Elämänkatsomus ' , käynnistäjänä valentino , He ovat poikkeavia, ja sillä selvä.

Se ei siitä muuksi muutu, vaikka kuinka vänkäätte. Lapselle voi olla onnenpotku päästä homo- ta lesboperheeseen, jos se on parempi paikka kuin hänen aikaisempi "kotinsa". Maailmassa on paljon lapsia, jotka asuvat kadulla, kaatopaikoilla, jotka ovat täysin hylättyjä.

Kiinassa näitä on kymmeniä miljoonia!! Homoperheeseen voisi hyvin antaa pienen tytön, sillä jos molemmat isät ovat umpihomoja, he eivät ainakaan kaiketi syyllisty pienen tytön seksuaaliseen hyväksikäyttöön, mitä taas on tapahtunut vaikkapa katolisen kirkon lastenkodeissa. Tai ihan tavallisissa perheissä, joissa lapset ovat vieläpä biologisia lapsia. Pieni homo taitaa asua jokaisen miehen sisällä, siksi suurin osa miehistä kammoksuu homoja, koska eivät uskalla kohdata omaa sisäistä homoaan.

Ihminen on läpimätä eikä täällä ole yhtään täydellistä. Jos heteromies joutuisi elämään vuosia selibaatissa näkemättäkään naista, niin Katolisilta oli naiminen kielletty, mutta koska he olivat tavallisia ihmisiä, niin eivät he itse kyenneet himojaan hillitsemään.

Ideaaliperhehän olisi mies ja nainen ja siihen lapset, mutta kuinka monta ideaaliperhettä maailmasta löytyy? On pettämistä ja eroja. Meidän välinen "kinastelu" homojutussa. En tarkoituksella ole lähtenyt kinasteleen kanssasi. Miksi sitten niin lujasti tuon kantaani esille on se, että olen nähnyt koulukiusaamista itseäni ei ole kiusattu missään vaiheessa se on todella huono juttu. Suomesssa on hyvin paljon pieniä maaseutu kouluja ja harva homo tulee esille, niitä kyllä varmasti on.

Jos homojen lasten adoptointii sallitaan laajasti, niin seurauksiahan emme kukaan tiedä. Toinen yhtä paha, ellei pahempi, on maahanmuuton salliminen työperäiseksi, eli työvoimaa saapuisi suomeen pilvin pimein.

...

Citysauna jyväskylä bi-vaimo homoseksuaaliseen

HIERONTA JÄMSÄ HD PORNO ONLINE HOMOSEKSUAALISEEN

Se että homoparit itse alkavat vanhemmiksi, on mielestäni huolestuttava asia lapsen kehityksen kannalta. Sitten hän nosti perseensä korkealle ilmaan ja kääntyi katsomaan olkansa yli. Niitä tuloksia on ite asiassa jo tullu tuolta ameriikasta! Olen samaa mieltä, siis ettei homous ole normaalia. Tämä siis ei voi olla totta. Jos naapurissani olisi avoimia homoseksuaaleja, en haluaisi lasteni kasvavan siinä uskossa, että se on normaalia.

Olen homo ja olen pukuhuoneissa ollessani houmannut, että homojen penikset ovat isompia kuin heterojen. Ollako vaiko eikö 3. Keskiarvo peniksen pituudessa voi hyvinkin yltää pidemmälle kuin heteroilla. On näin muistaakseni jossain tutkimuksessakin huomattu. Hompsulit monesti siistivät karvansa, tämä voi tuoda näköhavainnoissa yhden ratkaisevan sentin lisää. Hompsuilla voi myös ihan hitusen jöpsötellä pukuhuoneissa sattuneista syistä joten tämäkin voi tuoda oman pienen lisänsä.

Ja varmasti muutenkin homoilla on vähän keskivertoa komeampi varustus Meillä monta homo tuttavaa ja kyllä merkille on pistettävä, että homopokat pistävät monet heteromiehet Ilmankos Yrjonkadun uimahallissa on miehillä sellaiset letkut. Ei pidä paikkansa, olen tavannut monta homo joilla suunnilleen se cm pitkä mulkku joka on suunnilleen sama kuin heteroilla.

Homoilla ei ole sen suuremmat kalut kuin muillakaan miehillä. Ja eivätkös botyomit ole sitäpaitsi ihan tyytyväisiä jos rakkaalla on pieni kalu. Minulla on mitta häpyluuhun painettuna mitattuna 19 cm ja muutaman millin päälle. Paksuutta on sen verran ettei terska mahdu vessapaperirullan hylsystä läpi.

Valitan että olen kuitenkin hetero. Tuskin olet "heterona" nähnyt montaa heterokulliakaan luonnossa jäykkänä. Ehkä isokullisille pojille tarjoutuu enemmän tilaisuuksia kokeilla homoseksiä nuorena ja päätyvätkin elämään homona. On kuulemma jonkun tutkimuksen mukaan.

Eron suuruudesta ei käsitystä. Sanoisin että suomimiehen keskivertoheppi on noin cm pitkä. Minkä kokoisia naisen vittuja sinä olet nähnyt?

Olet varmaan tehnyt jonkinlaista tilastoa. Kyllästyttää ainainen miesten esileemmistäminen, olisi oikein alkaa vertailemaan myös naisten löysiä pilluja.

Miun megameisseli on 35 centtii. Uihhh, moni boy uikuttaa ku saa sitä pebaansa. Mutta kaikki ei uikuta sentään? Peräaukkoni on niin laaja ja imukykyinen, että kyllä siihenkin tuo megamolo mahtuisi: Mie en löysää mantelikoloo haluu nussii. Ei taida olla 7. Sen kyllä huomasin, että se yks sanonta miehen pituudesta ja peniksen koosta ei pidä paikkaansa. Aiemmin mainitsin törmänneeni aiheeseen Wikipediassa.

Kävin tarkastamassa jutun ja hain samalla linkin sivulle, josta voi lähdetutkimuksen PDF-muodossa ladata: Tutkimuksesta löysin myös jonkun arkistoidun artikkelin: Eiköhän homoilla ole aivan normaalin kokoiset vehkeet, tietysti isoja kulleja on homoilla ja myös hetero miehilläkin.

Monissa videoissa on kyllä homoilla suuria kulleja, mutta ehkä niihin on etsitty juuri iso kullisia miehiä ja poikia. Itse olen homo ja minun seksi kumppaneilla on ollut mielestäni normi kalut 16—18 cm.

Homous, heterous, bi-seksuaalisuus tai muu seksuaalisuuden muoto ei vaikuta mitenkään peniksen pituuteen. Peniksen pituus ei myöskään ole opittu käyttäytymismuoto. Penis on tutkitusti suurimmalla osalla miehiä peniksen pituus on noin 13 - 15 cm Joidenkin ihmisten penis saattaa olla jopa yli 20 cm, mutta tämä johtuu siitä, että he ovat useita kertoja venyttäneet erektioaikana paisuvaiskudosta erektioaikana helikopterin vetäessä heidän penistään ylöspäin, jolloin senttimetrimäärä peniksessä hiljalleen kohoaa korkeammalle.

Toinen tapa on kirurginen pidennys suuntaan tai toiseen. Kolmas tapa, johon ei myöskään valitettavasti vielä saa KELA- korvausta on peniksen jatko-osa tai jatko-osasarja, jonka ihminen voi hankkia kaupasta.

Neljäs tapa on suosittu peniksen pidennyslaite, jossa sovelletaan ilmanpainetta. Viides tapa on myös taas kirurginen. Jos potilas haluaa uuden ja on tyytymätön tai on menettänyt peniksensä, hän voi saada vaihto - tai siirtopeniksen toiselta ihmiseltä.

Jokatapauksessa pitäisi puhua siis siitä, ketkä penistä pidentää? Etukäteen pahoittelut semi-graafisesta tekstistä. Noista muista menetelmistä en tiedä, mutta säännöllinen paisuvaiskudoksen "treenaaminen" on itselläni toiminut olen käyttänyt säädettävää penisrengasta. Eipä siinä mitään kymmeniä senttejä tule, mutta on silti mukavamman näköinen ja tuntuinen kuin ennen. Kivespussia tulee myös venyteltyä päivittäin jos ehdin, tuntuu mukavalta ja näyttävät jo paremmalta.

Mutta noissa kummassakaan menetelmässä ei kannata ylitseampua ettei käy huonosti. Aloittajalle; tuskin se kikkelin koko on seksuaalisuudesta kiinni. Tai jos olevinaan on, niin pitäisi olla puolueeton ja laadukas tutkimus kontrollin kanssa. DD pukuhuoneissa homojen penikset on kyllä varmaan isompia kuin heteroitten juu Isokaluiset homot myös ilmoittautuvat tutkimuksiin herkemmin kuin lyhyen meisselin omaavat. Homoille penis on myös keskeisempi aihe, kuin heteroille, mistä voi seurata peniksensuurennuksia.

Sodoman pv Syynä on, että homoseksuaalit tekevät usein sopimuksen Saatanan kanssa ja tästä he saavat penikseensä 3. Veikkaan että homojen määrä ja pettämiset korreloivat keskenään. Naiset kaipaavat välillä pitkää - ja saavat sitä unohtaen suojautumisen. Seuraava kerta oman kanssa ja loppu hoituu pelkästään harhoilla: Näin ne geenit karttuu, eikö? Suomesssa on hyvin paljon pieniä maaseutu kouluja ja harva homo tulee esille, niitä kyllä varmasti on.

Jos homojen lasten adoptointii sallitaan laajasti, niin seurauksiahan emme kukaan tiedä. Toinen yhtä paha, ellei pahempi, on maahanmuuton salliminen työperäiseksi, eli työvoimaa saapuisi suomeen pilvin pimein. Kun suomessa on nyt jo reilut 10 prosenttia työttömiä mukaan laskettuna myös varhaiseläkkeelle joutuneet ymv Seuraukset saattavat olla katastrofaaliset, kun ne suomalaiset jotka ovat ns. Seurauksena olisi siitä, että omat kortistoon ja halpistyövoima käyttöön. Miten siinä sitten kävisi Suomen hyvinvoinnin?

Mielestäni näissä ja vastaavissa tapauksissa maltti on valttia. Miksi sitten olen näiden USA. Olen niin tuhannesti lukenut lehdistöstä, miten siellä tutkimukset ovat yleensä tilattuja. Rahalla on siellä "taivaallinen valta". Tässä suomalaisessa "voi" kiistelyssä eräs lääkäri mainitsi juuri tästä "tilatusta" tutkimuksesta. Hän tarkoitti sillä joidenkin tahojen kannalta sitä, että "margariini" tuotanto elää ja voi hyvin. Odotan mielenkiinnolla tästä asiasta sikiävää tukimus ym.

Tietoon tulleiden tutkimus-aineistojen rehellisyys on niin monesti huomattu vääristyneeksi. Hyvää viikonloppua ja kiitos sinulle, että jaksoit lukea minun sepustuksiani.

Jos jossain vaiheessa tulee tietoisuuteen Homoasian tiimoilta, että olen ollut väärässä, niin tulen pyytämään sinulta anteeksi. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili.

Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.